Hjk

Testade med Hammarby - nu kan han hamna i AIK:arens förra klubb

Nigerianske mittfältaren Vincent Onovo tränade med Hammarby tidigare i vinter. Nu kan det istället bli ungerska ligan för Onovo. Vincent Onovo har flera säsonger i Finland bakom sig, i Inter Åbo och HJK Helsingfors.

Kozica efter första målet i Dif-tröjan: "Känns bra att ha det avklarat"

Efter att ha hamnat i underläge i den första halvleken vände Djurgården i dag mötet med HJK Helsingfors till seger efter två mål i den andra halvleken.
Läs mer om Dif-tröjan och Djurgården.
FEM SPANINGAR: Är Jonas Olsson Djurgårdens kapten i år?
Djurgården bättre i kylan HJK tog ledningen men det var Djurgården som var det bättre laget under allra största del av matchen i iskylan i Täby.
Läs mer om Djurgården, HJK och Täby.
Djurgården vände och vann mot Helsingfors
Djurgården stod för en stark andra halvlek mot finska HJK Helsingfors.Efter underläge vände laget till seger med 2-1 i den andra halvleken.Nyförvärvet Dzenis Kozica och Othman El Kabir blev målskyttar.
Läs mer om Othman El Kabir.

JUST NU: Kalldusch för Dif - HJK trycker in hörna

Djurgården får säsongens första riktiga värdemätare när finska mästarlaget HJK Helsingfors kommer på besök. Inledningen var jämn mellan lagen, men det var HJK som skulle ta greppet om matchen.
Läs mer om Dif och HJK.
TV: JUST NU: Kalldusch för Dif - HJK trycker in hörna
Djurgården får säsongens första riktiga värdemätare när finska mästarlaget HJK Helsingfors kommer på besök. Inledningen var jämn mellan lagen, men det var HJK som skulle ta greppet om matchen.
Läs mer om Dif och HJK.
JUST NU: Djurgårdens 48-timmarstest - levde på tonårsduo
Djurgården spelar två matcher på lika många dagar. Mot Syrianska i dag på Bosön och i morgon mot finska mästarna HJK Helsingfors. FotbollDirekt rapporterar LIVE start kl. 13.00. Scrolla ner för att följa matchen på FD.
Läs mer om Bosön.
Simon Sandberg hittade tillbaka till Hammarby
På måndagen tränade Hammarbys nyförvärv Simon Sandberg med sina nya klubbkamrater för första gången. I dag väntar tester på Bosön och på lördag match mot HJK Helsingfors. – Skönt att vara i gång. Det är det här man längtat efter under ledigheten, säger den 23-årige försvarsspelaren.
Läs mer om Bosön, Hammarby och Simon Sandberg.
Uppgifter: Hamad nära Hammarby
Han har redan deklarerat att det inte blir någon återkomst i Malmö FF.Nu är Jiloan Hamad enligt uppgifter till Sportbladet nära spel i Hammarby.– Vi hoppas kunna presentera ett nyförvärv i samband med matchen mot HJK, säger vd:n Henrik Kindlund till tidningen.
Halmstad värvar U21-landslagsman
Halmstads BK förstärker offensivt.Den allsvenska nykomlingen har skrivit ett tvåårskontrakt med den U21-landslagmeriterade finske yttern/anfallaren Nikolai Alho, 23.– Han är fortfarande i bra ålder och är van vid krav på att vinna från HJK, säger HBK:s tränare Jan Jönsson.
Läs mer om HJK, Jan Jönsson och Nikolai Alho.
IFK Göteborg får möta Karabach
IFK Göteborg slog på torsdagen ut finländska HJK Helsingfors via 2–0 på bortaplan (som innebar 3–2 totalt i dubbelmötet) i Europa League-kvalet. Efter fredagens lottning står det klart att laget lottas mot Karabach från Azerbajdzjan i den sista kvalomgången.
IFK Göteborg får möta Karabach
IFK Göteborg slog på torsdagen ut finländska HJK Helsingfors via 2–0 på bortaplan (som innebar 3–2...
Läs mer om Karabach.
Supervändningen: IFK Göteborg vidare i EL-kvalet
Jakob Ankersen frälste Änglarna i slutskedet mot HJK
Läs mer om EL-kvalet, HJK och Änglarna.
Ankersen sköt Blåvitt till playoff
Jakob Ankersen sköt IFK Göteborg till playoff i Europa League. Danskens 2–0–mål i 82:a minuten borta mot HJK Helsingfors innebar sammanlagt 3–2 i det svenska lagets favör. Därmed väntar playoff som avgörs i dubbelmöte 18 respektive 25 augusti.
Läs mer om Blåvitt och Europa League.
Blåvitt utan Hysn och Johansson
IFK Göteborg får klara sig utan anfallsstjärnan Tobias Hysn och försvararen Adam Johansson i kvällens Europa League-retur borta mot HJK i Helsingfors.
De startar för Blåvitt i ödesmatch mot HJK
Ödesmatch mot HJK Helsingfors i kväll. Jörgen Lennartsson har tagit ut startelvan som ska greja det. Som väntat startar Mikael Boman och Sören Rieks på topp, enligt GT:s uppgifter.
Läs mer om Blåvitt, HJK och Mikael Boman.
Ingen Hysn mot HJK
Läs mer om HJK.
HJK-matchen kan bli Haitams sista i Blåvitt
HELSINGFORS. Haitam Aleesamis, 25, övergång till Palermo drar ut på tiden. Men matchen mot HJK Helsingfors kan bli hans sista i Blåvitt. – Jag blir tokig på att det är så krångligt, säger sportchefen Mats Gren.
Läs mer om Blåvitt och Palermo.
Jörgen Lennartsson: Vi har allt att vinna
HELSINGFORS. Inför returen i Europa League-kvalet mot HJK Helsingfors lägger Jörgen Lennartsson över favoritskapet på finländarna. –De har något att förlora och vi har allt att vinna, säger IFK-tränaren.
Hysn kan missa kvalreturen
IFK Göteborg saknar redan anfallstalangen Gustav Engvall på grund av skada och inför Europa League-kvalreturen mot finländska HJK Helsingfors åkte IFK-tränaren Jörgen Lennartsson på ett nytt offensivt bakslag – då Tobias Hysn inte fanns med på flyget till Finland på onsdagen.
Tobias Hysn är inte på planet till Finland
Tobias Hysn, 34, är inte med på planet som flyger IFK Göteborg till Finland. Enligt uppgifter till GT ska anfallaren bli pappa – och hans medverkan i matchen mot HJK är högst osäker.
Läs mer om Finland och HJK.
IFK bekräftar: Stjärnan missar returmatchen
GÖTEBORG. IFK Göteborgs stjärnanfallare Gustav Engvall, 20, missar Europa League-returen mot HJK på torsdag. Det bekräftar Jörgen Lennartsson för Fotbollskanalen. – Han spelar inte, säger Blåvitts tränare.
Anfallaren missar Europa League-kvalet
Gustav Engvall tvingas avstå matchen mot HJK Helsingfors