Hollywood

Rita Ora spelar i Pokémon-film

Rita Ora är klar för en roll i kommande "Detective Pikachu", den kommande spelfilmen om Pokémon, skriver Hollywood Reporter. Därmed ska den brittiska sångerskan spela mot andra klara skådespelare som Ryan Reynolds, Bill Nighy och Kathryn Newton.
VIDEO: Hollywood nästa - är detta säsongens filmning i NHL?
Shayne Gostisbehere kan ha en framtid i Hollywood. Foto: Getty Images och Sportsnet I början av den tredje perioden mellan Philadelphia och New Jersey visades bortalagets Nick Lappin ut för hög klubba. Men var det verkligen det?
Bekräftat: Mer X-Men för "Deadpool"-regissören
I januari skrev vi för första gången om att "Deadpool"-regissören Tim Miller planerar en film om Kitty Pryde. Hollywood Reporter bekräftar nyheten om en ny spinoff i X-Mens universum, med mer spännande information.

"Homeland"-stjärna lyfte flyktingfrågan

Skådespelaren Mandy Patinkin - mest känd som Saul i tv-serien "Homeland" - har belönats med en stjärna på Hollywood Walk of Fame i Los Angeles. Vid ceremonin höll han ett brandtal och krävde respekt och värdighet för flyktingar.
Läs mer om Fame, Hollywood Walk, Homeland och Saul.
Chris Columbus gör "Five Nights at Freddy's"
Ingen mindre än Chris Columbus ("Harry Potter och de vises sten") har bestämt sig för att ta skräckspelet "Five Nights at Freddy's" till bioduken åt det framgångsrika produktionsbolaget Blumhouse, skriver Hollywood Reporter.
Läs mer om Blumhouse och Hollywood Reporter.
Skarsgårds utspel – efter framgången i Hollywood
Hollywood-stjärnan Alexander Skarsgård skördar framgång efter framgång i skådespelarkarriären och är ständigt på resande fot.Men han tycker att Hollywood är löjligt och funderar på om det är dags att prioritera annorlunda – för han vill ha barn.– Vill jag ha nio är det dags att sätta i gång, säger han i en intervju med The Guardian.
Läs mer om Hollywood och The Guardian.
Get out prisas i Hollywood
Skräckfilmen Get out har kammat hem den tunga kategorin bästa manus på galan för Hollywoods manusförfattare i Beverly Hills.
Läs mer om Hollywood.
"Call me by your name" får pris i Hollywood
Call me by your name" har belönats när Hollywoods manusförfattare håller gala i Beverly Hills. Succéfilmen prisas för bästa manus efter förlaga, rapporterar Variety.
Läs mer om Hollywood och Variety.
Call me by your name får pris i Hollywood
Läs mer om Hollywood.
Ny biografi om hiphop-pionjär
Den amerikanske rapparen Gucci Manes liv blir till film enligt Hollywood reporter. Gucci Mane, vars riktiga namn är Radric Davis, har levt ett turbulent liv sedan debuten 2005.
Läs mer om Hollywood.
Skådespelarens manager död – efter anklagelserna mot Weinstein
Rose McGowan anklagade filmmogulen Harvey Weinstein för en våldtäkt som ska ha skett 1997.Weinsteins advokater läckte i samband med detta ett mejl där där skådespelarens dåvarande manager, Jill Messick, enligt advokaterna försvarar Weinstein.Messick har efter kritiken tagit sitt liv – nu är hennes familj skarpt kritisk mot Weinstein och McGowan, rapporterar The Hollywood Reporter.
Joel Kinnaman klar för ny tv-serie
Svenske Joel Kinnaman och hans The killing-kollega Mireille Enos återförenas snart på tv-skärmen. De är nämligen båda klara för Amazons nya serie Hanna, skriver The Hollywood Reporter.
Läs mer om Hanna, The och The Hollywood Reporter.
Familjens ultimatum: Dottern eller sekten
Tom Cruise har knappt haft någon kontakt med dottern Suri Cruise, 11, på hela sex år.Nu rapporterar sajten Hollywood Life att superstjärnan har ställts inför ett ultimatum.– Om han vill ha henne tillbaka måste han lämna Scientologkyrkan, säger en källa till sajten.
Alicia Vikanders ord om #metoo: Politiskt skifte
Alicia Vikander är tillbaka i Sverige för premiären av hennes nya film Euphoria.Den Oscarsbelönade skådespelaren berättar om hur #metoo-upproret har förändrat Hollywood.– Jag tror att när det är ett sådant här socialt och politiskt skifte, så är det också en fantastisk tid för konst, säger Alicia Vikander.
Han hade inte tillräckligt många spelare med sig
ZAGREB. Det hade kunnat vara ett manus till Hollywood. Om bara verkligheten hade varit lika bra som sagan.Med en halvlek kvar var Sverige på väg mot guld. Sedan klev det spanska spöket Sterbik in och avgjorde matchen.Nu får de svenska handbollsherrarna silvermedaljer runt halsen. Kanske lika bra det. För nu har vi något att se framemot inför kommande hemma-EM.
Läs mer om Hollywood, Sterbik och Sverige.
Dolph Lundgrens fräcka kroppsskryt
Svenske skådespelaren Dolph Lundgren, 59, slog sig fram i Hollywood som 20-åring.Och han fick inget gratis.På sin Instagram visar han upp sin tidigare välsvarvade kropp och riktar en känga mot nutidens fitness-kroppar.– De där magmusklerna är äkta, skriver han.
24 timmar i Jackie Chans tjänst
DAYTONA. Efter två raka segrar i formel E siktar Felix Rosenqvist på en tredje i sportvagnsklassikern 24-timmars på Daytona i helgen. En Hollywood-stjärna ligger bakom teamet där också formel 1-föraren Lance Stoll kör. – Vi kör för seger, säger Felix, som ställs mot dubble formel 1-världsmästaren Fernando Alonso och en rad Indycar-stjärnor i racingens ultimata uthållighetstest.
Sarah Sjöström hyllas – av Hollywood-stjärnan
Sarah Sjöström och Joel Kinnaman är båda två gäster i veckans avsnitt av Skavlan.Och en av Sjöströms berättelser får Kinnaman att stråla av beundran inför världsstjärnan.– Det är väldigt modigt, det du gjorde, säger Kinnaman i programmet.
Anistons stora kärlekskris – stjärnan tas in som hjälp
Jennifer Aniston och Leftovers-stjärnan Justin Theroux ska rädda äktenskapet – med hjälp av Hollywood-vännnen Jimmy Kimmel.– Om han förstör det här med Jen, så kommer han att hamna på Jimmys svarta lista, säger en person i parets närhet till Radar Online.
Världens äldsta Hollywoodstjärna är död
Connie Sawyer, den äldsta skådespelaren i Hollywood, har avlidit.Bland annat spelade hon i tv-serier som Cityakuten, Will Grace, The Office och How I met your mother.Hon blev 105 år gammal.
Alexander Skarsgård prisad igen
En chockad Alexander Skarsgård prisas igen, den här gången på galan för skådespelarfackets eget film- och tv-pris i Hollywood, Screen Actors Guild Awards.
Alexander Skarsgård prisad igen
Alexander Skarsgård prisas igen, den här gången på galan för skådespelarfackets eget film- och tv-pris i Hollywood, Screen Actors Guild Awards.
Läs mer om Hollywood.
Grey's Anatomy-stjärnan bittra bråk med kollegan
Ellen Pomeo berättar sanningen bakom Greys Anatomy och den är inte vacker.Skådespelaren blev manipulerad i löneförhandlingarna och försökte få hjälp av sin manliga motspelare Patrick Dempsey – men han vägrade.– Många gånger försökte jag nå Patrick och bad honom att vi skulle förhandla gemensamt. Men han var aldrig intresserad, avslöjar hon i Hollywood Reporter.