Hull mittfältaren

Ryan Mason tvingas sluta – omedelbart

Ryan Mason drabbades av en allvarlig skallskada i en match mot Chelsea under 2017. Nu tvingas Hull-mittfältaren och den förre Tottenhamspelaren att lägga skorna på hyllan.

Skräll i den svenska startelvan mot Italien

Här är glädjebeskedet till Janne Andersson.Albin Ekdal har lämnat klartecken för spel mot Italien - och får han inget bakslag startar han i morgon. Samtidigt bjuds det på en liten skräll då Jakob Johansson petas ur elvan till förmån för Sebastian Larsson. Hull-mittfältaren bildar centralt mittfält tillsammans med Ekdal, enligt SportExpressens uppgifter.Emil Krafth tar platsen till höger i backlinjen och Viktor Claesson startar till höger på mittfältet.
Premier League-stjärna i kokainskandal
Premier League-laget Hull skakas av en knarkskandal. Mittfältaren Jake Livermore, med meriter från engelska landslaget, åkte fast i ett dopningsprov. Testet visade spår av kokain – och nu stänger klubben av 25-åringen.
Engelsk landslagsman i kokainskandal
Premier League-laget Hull skakas av en knarkskandal.Mittfältaren Jake Livermore, med meriter från...

Engelsk landslagsman i kokainskandal

Premier League-laget Hull skakas av en knarkskandal.Mittfältaren Jake Livermore, med meriter från engelska landslaget, åkte fast i ett dopningsprov.Testet visade spår av kokain — och nu stänger klubben av 25-åringen.
Engelsk landslagsman i kokainskandal
Premier League-laget Hull skakas av en knarkskandal.Mittfältaren Jake Livermore, med meriter från engelska landslaget, åkte fast i ett dopningsprov.Testet visade spår av kokain — och nu stänger klubben av 25-åringen.
Livermore stängs av – efter kokainskandalen
Hulls Jake Livermore är i blåsväder. Den landslagsmeriterade mittfältaren har testats positivt för kokain. 25-åringen kommer därmed inte spela fler matcher för Hull den här säsongen, skriver Daily Telegraph.
Läs mer om Daily Telegraph och Hull.
KLART: Vill ha nya mittfältare säljer en till konkurrent
George Boyd har gått från Hull till Burnley. Mittfältaren har skrivit på ett treårskontrakt med nykomlingen. Hull Citys manager Steve Bruce vill uppgradera klubbens mittfält.
Läs mer om Burnley, Hull och Steve Bruce.
Startade senast nu är Källström bänkad
Arsenal spelar i dag borta mot Hull i Premier League. Då sitter svenske mittfältaren Kim Källström på bänken. Senast mot West Ham fick den svenske landslagsmannen Kim Källström starta
Fräcka målfesten - efter skandalskallen
Förra veckan skallades David Meyler av Newcastle-managern Alan Pardew. I dag sänkte Hull-mittfältaren Sunderland i FA-cupen och firade vilt - genom att skalla hörnflaggan.
Efter storvinsten: `Vi är skyldiga fansen segrar`
Hull åkte till Wales för ett möte med Cardiff City och lyckades vinna med hela 0-4. Cirka 48 timmar efter vinsten väntar en retur i FA-cupen mot Brighton där mittfältaren Jake Livermore
Hulls lagkapten fotskadad
Hull kommer att få avvara lagkaptenen Robert Koren i uppemot fem veckor på grund av en fotfraktur. Den 32-årige mittfältaren har kunnat spela trots att han haft bekymmer med foten en
Läs mer om Robert Koren.
Hulls lagkapten fotskadad
Hull kommer att få avvara lagkaptenen Robert Koren i uppemot fem veckor på grund av en bruten fot. Den 32-årige slovenske mittfältaren har kunnat spela trots att han haft bekymmer med foten en längre tid, nytagna röntgenbilder har dock avslöjat en fraktur, meddelar Premier League-klubben.
Hull sparkar Bullard
Hull sparkar profilen Jimmy Bullard. Mittfältaren stängdes av under försäsongen av disciplinära åtgärder. Enligt Daily Mail var han `oförmögen att träna` - vad det innebär konkret är
Läs mer om Bullard och Jimmy Bullard.
Bullard stängs av
Hull stänger av Jimmy Bullard för disciplinära skäl. Mittfältaren ska ha brutit mot klubbens regler under ett träningsläger i Slovenien, enligt BBC, men 32-åringen ställt till med är
Läs mer om BBC, Jimmy Bullard och Slovenien.