Huset

Nattens nyheter: Svenskorna utan medalj i skicrossen - Andersson sexa i OS-debuten

Så var natten i Gästrikland. Lokalt: En villaägare i Hedesunda upptäckte att någon hade brutit sig in i huset under torsdagskvällen. Villan är nu avspärrad för en teknisk undersökning.

LIVE: Pressträff i Vita huset

Läs mer om Vita.
Misstänkt anlagd brand – asylboende evakuerat
Natten till torsdagen brann det i källaren till ett lägenhetshus som drivs av Migrationsverket.Räddningstjänsten evakuerade huset på grund av den våldsamma rökutvecklingen.Polisen utreder händelsen som en anlagd mordbrand.– Det var stor risk för att branden skulle sprida sig, säger Maya Forstenius, presstalesperson vid polisens ledningscentral.
Trump: Beväpnade lärare kan stoppa skolskjutningar
Elever från Floridaskolan där 17 personer dödades i en skolskjutning i förra veckan besöker på onsdagen Vita huset för ett möte med president Donald Trump.
Läs mer om Donald Trump, Floridaskolan och Vita.

Frida Wallnor: Vad Stefan Löfven bör säga till Donald Trump

LEDARE. I veckan blev det känt att Stefan Löfven ska träffa Donald Trump i Washington den 6 mars. Det är glädjande nyheter. Efter att tre av våra nordiska grannländer har avverkat bilaterala besök i Vita huset är det hög tid att också Sverige får en chans att göra intryck på presidenten.
Kraftig brand i bostadshus
Det brinner kraftigt i ett bostadshus i Ulricehamn. Polis och räddningstjänst är på plats. Enligt polisen vet man inte i nuläget om någon person fortfarande är kvar i huset.
Läs mer om Ulricehamn.
Trump vill förbjuda vapenmodifieringar
USA:s president Donald Trump har bett justitieministern att ta fram ett förbud mot vapenmodifieringar av den typ som användes vid Las Vegas-skjutningen.– Vi måste faktiskt göra skillnad, sa Trump vid en sammankomst i Vita huset enligt CNBC.
Läs mer om Donald Trump, Trump och Vita.
Undvik detta Löfven om du inte vill förstöra stämningen
Stefan Löfven träffar Donald Trump i Vita Huset om två veckor. Det finns ämnen som statsministern vill tala om, och ämnen som skulle förstöra stämningen.
Läs mer om Donald Trump, Löfven och Vita Huset.
LIVE: Pressträff i Vita huset
Läs mer om Vita.
LIVE: Pressträff i Vita huset
Läs mer om Vita.
Stefan Löfven ska träffa Donald Trump
USA:s president Donald Trump har bjudit in statsminister Stefan Löfven (S) till Vita huset i mars.
Läs mer om Donald Trump, Stefan Löfven och Vita.
Varnade TV4 – sedan brann hela huset ned
En fotogenlampa glömdes på över natten och gjorde så att huset brann ner till grunden i Torpet.Deltagarna sprang ut från den brinnande byggnaden, skärrade och sotiga - men i övrigt oskadda.– När man ser bilder och filmsnuttar så tänker man på vilken tur man hade. Det är helt otroligt, mina barn hade kunnat vara utan sin pappa i dag, säger Robin Johansen, som redan tidigare hade varnat produktionen för att huset saknade brandvarnare.
Här brinner Farmen-huset ner
Läs mer om Farmen-huset.
Stefan Löfven besöker Trump
Stefan Löfven besöker Vita huset den 6 mars för överläggningar med president Donald Trump. Mötet syftar till att ytterligare fördjupa de svensk-amerikanska relationerna med fokus på tillväxt, innovation och jobbskapande. Det skriver regeringen i ett pressmeddelande.
Läs mer om Donald Trump, Trump och Vita.
Spana in det 100 år gamla sagohuset i Stockholm
Vill du leva ett idylliskt Bullerbyliv?Titta in i det här rödmålade huset från 1909 med trägolv, blommiga tapeter och gedigna snickerier.En riktig sagopärla!
Läs mer om Bullerbyliv.Titta och Stockholm.
Kompisarna: Hon var sprallig och glad
Blommor och ljus har placerats utanför huset i Vetlanda där den dödade kvinnan bodde. Hon beskrivs som sprallig, omtänksam och glad av medlemmarna i den raggarklubb hon var en del av.
Läs mer om Vetlanda.
Kompisarna: Hon var sprallig och glad
Blommor och ljus har placerats utanför huset i Vetlanda där den dödade kvinnan bodde. Hon beskrivs som sprallig, omtänksam och glad av medlemmarna i den raggarklubb hon var en del av.
Läs mer om Vetlanda.
Ungdomar protesterade mot vapenlagar i USA
Efter skolskjutningen i Florida, där 17 elever sköts av Nikolas Cruz, har flera protester hållits i landet. Amerikanska ungdomar ställdes sig utanför Vita huset för att protestera mot de vapenlagar som finns i USA.
Läs mer om Florida, USA och Vita.
Tonåringar protesterade mot vapenlagar utanför Vita huset
En grupp amerikanska tonåringar lade sig på marken och låg stilla i tre minuter i syfte att visa hur kort tid det tog för Nikolas Cruz att skjuta ned 17 personer på gymnasieskolan i Florida förra veckan. Manifestationen hölls utanför Vita huset och stöttades av ett hundratal åskådare. Tonåringarna vill att myndigheter i USA skärper vapenlagarna i landet.
Läs mer om Florida, USA och Vita.
Bo som i en saga – i lilla huset under 1,5 miljoner
Minihuset på Hemnet är som tagen ur en saga.Nu kan det bli ditt för knappt 1,4 miljoner.Kolla in de underbara bilderna och dröm dig bort!
Läs mer om Hemnet.
Explosion på villaterrass på Ingarö
En explosion har inträffat vid en villa på Ingarö utanför Stockholm. De boende i huset larmade polisen under natten mot tisdag om en kraftig smäll, och väl på plats upptäcktes att ett hål uppstått i terrassen och att fönsterrutor i bostaden krossats.
Läs mer om Ingarö och Stockholm.
Brand på Kolmårdens djurpark
Det brinner i en restaurang i anslutning till Kolmårdens djurpark.Huset är övertänt enligt räddningstjänsten.
Unga låg på marken – i protest mot vapenlagar
Allt fler röster höjs mot vapenlagarna i USA efter skolmassakern i Florida – nu senast utanför Vita huset. Sida vid sida låg mer än hundra människor på marken i tre minuter för att protestera mot hur lätt det är att få tag på vapen i USA, skriver CNN.
Läs mer om CNN, Florida, USA och Vita.