Husvagn

Priscillas älskare – lever i en husvagn

Priscilla Presley var tidigare gift med The King Elvis Presley.Nu har hon dock hittat kärlen igen och han är minst sagt en kontrast till de män hon brukar falla för.Jag tog tag i hennes midja och kysste henne, berättar Matthias Granic för Radar Online.
Läs mer om Radar Online.

Johan, 25, bor i husvagn året runt – och älskar det

25-årige Johan Persson har valt ett annorlunda sätt att leva. Han bor permanent i en husvagn på elva kvadratmeter.– För mig är det en frihet att ha en liten yta och kunna flytta runt, säger han.
Läs mer om Johan Persson.
Knarkfabrik hittad i nedgrävd husvagn
Det börjar med en misstanke om drogpåverkan och slutar med att polisen hittar en nedgrävd husvagn full av cannabisplantor. Nu väcks åtal mot två män i 25-årsåldern som grävde ner en husvagn för att ha sin cannabis-odling i säkert förvar.
Skulder på 635 000 – struntar i räkningarna
Lastbilschauffören Sami, 23, bor billigt i sin husvagn – och lever dyrt med sitt festande.Hans mamma Ulla tar sig för pannan när hon får reda på hur mycket alkohol sonen bälgar i sig, i veckans avsnitt av Lyxfällan. – Nu har jag öppnat ögonen och ser vilka jäkla bekymmer jag har, säger Sami, som har över en halv miljon i skulder.
Läs mer om Lyxfällan, Sami och Ulla.

Allt fler luras av falska bilhandlare – Elinor blev av med 25 000 kronor

När Elinor Frandsen skulle köpa husvagn slutade med att hon blev blåst på både bil och pengar.– Jag gick in i väggen efter allt som hade hänt, säger hon.Nu varnar polisen för att bedrägerier med falska bilförmedlare ökar.– De ökar för varje vecka som går, säger Jan Olsson på nationellt bedrägericenter.
Läs mer om Elinor och Jan Olsson.
Husvagn lossnade från dragbil – hindrar trafiken
En husvagn uppges ställa till besvär i trafiken på Ölandsbron.Enligt polisen har den lossnat från en bil.
Läs mer om Ölandsbron.Enligt.
Husvagn brinner – polis och brandkår på plats
En husvagn brinner i Ugglehult utanför Växjö.Polis och räddningstjänst är på plats.Det är ännu oklart om någon bor i husvagnen – men den undersöks just nu.– Det är inga speciella omständigheter som gör att vi tror att någon är där. Självklart vill vi förvissa oss om att ingen är där, säger Rickard Lundqvist vid polisen region syd.
Läs mer om Rickard Lundqvist och Ugglehult.
Polisbil i frontalkrock på E4
En polisbil har krockat med en bil som drog en husvagn på E4 utanför Linköping.
Läs mer om Linköping.
Husbilar drar ifrån husvagnarna
Jönköping. Husvagn & Husbilsmässan är inte bara ett sätt att se 2018 års nyheter utan också en fem dagar lång folkfest med italiensk afton, räkfrossa, danskvällar, oktoberfest och grillskola.
Läs mer om Husbilsmässan.
Olycka på riksväg 40 – husvagn blockerar vägen
En olycka har inträffat på riksväg 40 i närheten av Jönköping.Det är i nuläget oklart om någon person skadats.– Enligt larmet ska husvagn ligga på taket, säger Björn Öberg, presstalesperson vid polisen i Jönköping.
Ny husvagn för den stora familjen
JÖNKÖPING. Många barn på semestern.Det klarar Hobbys 515 UHK tack vare våningssäng och taksäng.
Läs mer om UHK.
Kabe firar med lyxig vagn i två våningar
JÖNKÖPING. Nu har långliggarna på svenska campingplatser fått en ny drömvagn.Kabe överraskar med en husvagn i två våningar.Totalt rymmer vagnen 26 kvadratmeter boyta.
Tolv hundar räddade ur misär
När djurskyddsinspektörerna kom till gården fick de en chock. Tre av tolv stora hundar var inlåsta i små burar, nedsmetade med avföring och utan tillgång till vatten. En annan var fastbunden i en husvagn, resten av dem hölls i en nedbajsad hundgård och samtliga var mycket smala. De omhändertogs med omedelbar verkan.
Personbil med husvagn i krock på E6 – vägen stängs av
Polis och räddningstjänst har lamrats ut till en olycka på E6 i närheten av Ödsmålsbron i Stenungsund.Enligt de initiala uppgifterna ska alla inbladade personer ha tagit sig ur bilarna men E6 har stängts av helt.– Det är två personbilar, en med en husvagn, som är inbladade i olyckan, säger Peter Adlersson, polisens presstalesperson i Region Väst.
Husvagn förstördes fullständigt i brand
Vid 11.48 larmades polisen till en brand i Hörsåsparken, Getinge, Halmstad kommun.En husvagn hade blivit helt utbränd i en brand som misstänks ha orsakats av ett elfel.Polisen har skrivit en anmälan om brand men misstänker i nuläget inget brott.
Läs mer om Getinge, Halmstad och Hörsåsparken.
Secret service vräks från Trump Tower efter bråk
Secret service-agenter har tvingas att flytta ut ur Trump Tower i New York. I stället arbetar de från en husvagn på trottoaren utanför som bas. Bakom förflyttningen ligger ett bråk mellan regeringen och hyresvärdens bolag, som kontrolleras av president Donald Trump själv.
Bil började brinna under färd – polis på väg
Vid lunchtid på lördagen började en bil brinna under färd utanför Varberg.Polis är på väg till platsen.– Bilen ska ha haft en husvagn påkopplad, säger Thomas Fuxborg, presstalesman vid polisen i region Väst.
Läs mer om Väst.
JUST NU: Fyra till sjukhus efter krock
På torsdagsförmiddagen krockade tre bilar, varav en bil hade en husvagn påkopplad, på E20 mellan Skara och Götene.Fyra personer fördes till sjukhus.– Det var lindrigare skador, säger Tommy Emriksson, inre befäl vid räddningstjänsten.
Bil med husvagn och Mc i olycka – stopp på E45
En motorcykel och en bil med husvagn kolliderade på måndagsförmiddagen på E45 i närheten av Karlstad.Vägen har fått stängas av helt i samband med olyckan.– Patrullen är på plats och det är stopp, säger Anders Gustavsson, vakthavande befäl på polisen i Värmland.
Läs mer om E45, Karlstad.Vägen och Värmland.
Bil med husvagn körde av vägen
En personbil med husvagn har kört av väg E18 i närheten av Enköping.Räddningstjänsten arbetar med att få ut en person ur personbilen.
Husvagn voltade på E16
En husvagn voltade på söndagskvällen på E16 utanför Borlänge, och landade på ett av vägens körfält.
Läs mer om Borlänge och E16.