Husvagn

Polisbil i frontalkrock på E4

En polisbil har krockat med en bil som drog en husvagn på E4 utanför Linköping.
Läs mer om Linköping.

Husbilar drar ifrån husvagnarna

Jönköping. Husvagn & Husbilsmässan är inte bara ett sätt att se 2018 års nyheter utan också en fem dagar lång folkfest med italiensk afton, räkfrossa, danskvällar, oktoberfest och grillskola.
Läs mer om Husbilsmässan.
Olycka på riksväg 40 – husvagn blockerar vägen
En olycka har inträffat på riksväg 40 i närheten av Jönköping.Det är i nuläget oklart om någon person skadats.– Enligt larmet ska husvagn ligga på taket, säger Björn Öberg, presstalesperson vid polisen i Jönköping.
Ny husvagn för den stora familjen
JÖNKÖPING. Många barn på semestern.Det klarar Hobbys 515 UHK tack vare våningssäng och taksäng.
Läs mer om UHK.

Kabe firar med lyxig vagn i två våningar

JÖNKÖPING. Nu har långliggarna på svenska campingplatser fått en ny drömvagn.Kabe överraskar med en husvagn i två våningar.Totalt rymmer vagnen 26 kvadratmeter boyta.
Tolv hundar räddade ur misär
När djurskyddsinspektörerna kom till gården fick de en chock. Tre av tolv stora hundar var inlåsta i små burar, nedsmetade med avföring och utan tillgång till vatten. En annan var fastbunden i en husvagn, resten av dem hölls i en nedbajsad hundgård och samtliga var mycket smala. De omhändertogs med omedelbar verkan.
Personbil med husvagn i krock på E6 – vägen stängs av
Polis och räddningstjänst har lamrats ut till en olycka på E6 i närheten av Ödsmålsbron i Stenungsund.Enligt de initiala uppgifterna ska alla inbladade personer ha tagit sig ur bilarna men E6 har stängts av helt.– Det är två personbilar, en med en husvagn, som är inbladade i olyckan, säger Peter Adlersson, polisens presstalesperson i Region Väst.
Husvagn förstördes fullständigt i brand
Vid 11.48 larmades polisen till en brand i Hörsåsparken, Getinge, Halmstad kommun.En husvagn hade blivit helt utbränd i en brand som misstänks ha orsakats av ett elfel.Polisen har skrivit en anmälan om brand men misstänker i nuläget inget brott.
Läs mer om Getinge, Halmstad och Hörsåsparken.
Secret service vräks från Trump Tower efter bråk
Secret service-agenter har tvingas att flytta ut ur Trump Tower i New York. I stället arbetar de från en husvagn på trottoaren utanför som bas. Bakom förflyttningen ligger ett bråk mellan regeringen och hyresvärdens bolag, som kontrolleras av president Donald Trump själv.
Bil började brinna under färd – polis på väg
Vid lunchtid på lördagen började en bil brinna under färd utanför Varberg.Polis är på väg till platsen.– Bilen ska ha haft en husvagn påkopplad, säger Thomas Fuxborg, presstalesman vid polisen i region Väst.
Läs mer om Väst.
JUST NU: Fyra till sjukhus efter krock
På torsdagsförmiddagen krockade tre bilar, varav en bil hade en husvagn påkopplad, på E20 mellan Skara och Götene.Fyra personer fördes till sjukhus.– Det var lindrigare skador, säger Tommy Emriksson, inre befäl vid räddningstjänsten.
Bil med husvagn och Mc i olycka – stopp på E45
En motorcykel och en bil med husvagn kolliderade på måndagsförmiddagen på E45 i närheten av Karlstad.Vägen har fått stängas av helt i samband med olyckan.– Patrullen är på plats och det är stopp, säger Anders Gustavsson, vakthavande befäl på polisen i Värmland.
Läs mer om E45, Karlstad.Vägen och Värmland.
Bil med husvagn körde av vägen
En personbil med husvagn har kört av väg E18 i närheten av Enköping.Räddningstjänsten arbetar med att få ut en person ur personbilen.
Husvagn voltade på E16
En husvagn voltade på söndagskvällen på E16 utanför Borlänge, och landade på ett av vägens körfält.
Läs mer om Borlänge och E16.
Husvagn ska ha voltat – fem personer inblandade
En husvagn ska ha voltat utanför Borlänge vid 21-tiden.Polis, ambulans och räddningstjänst är på väg till platsen.Det är oklart om någon skadats.
Läs mer om Borlänge.
Bil med husvagn i brand på E6 – stora trafikstörningar
Strax norr om avfart 23 Lödde Norra på E6 står en bil med husvagn i brand.Det brinnande fordonet står i södergående riktning.– Det resulterar i stora trafikstörningar, säger Åsa Emanuelsson, pressinformatör vid polisens regionledningscentral.
Brand i husvagn på Bråvalla-festivalen
En husvagn började brinna på husbilsparkeringen på Bråvalla-festivalen.Ingen person ska ha kommit till skada, enligt polisen.
Körkort för utökad B-behörighet – för tyngre släp – förändras 1 juli 2017
Körkortsreglerna kan ju vara något av en djungel om man inte har koll på alla detaljer. För de som ska dra husvagn med en sammanlagd totalvikt på över 3,5 ton gäller behörighet Utökad B, eller B96 som det ibland kallas. Med behörigheten Utökad B får man framföra fordonskombinationer där bilens och släpvagnens sammanlagda totalvikt överstiger 3,5 ton men inte 4,25 ton. De som tog sitt B-körkort före 1 juli 1996 har denna behörighet (Utökad B) gratis, så att säga. Men endast under förutsättningen att körkortet inte varit återkallat under denna tid (något som ka
JUST NU: Flera till sjukhus efter krock
Två personbilar har kolliderat på länsväg 182 – ett av fordonen ska dessutom ha haft en husvagn påkopplad.Vägen har stängts av helt i båda riktningarna.SOS Alarm bekräftar för GP att totalt fyra personer har förts till sjukhus med helikopter och ambulans.