Husvagn

Familjecouper – Audi S5 Sportback mot BMW 440i GC, Kia Stinger GT och VW Arteon GTR

Härligt! Barnen har blivit större och slutat med både ishockey och ridning. Frun har äntligen gett upp tjatet om husvagn. Varför släpa runt på en kombi när det finns formsköna fyrdörrars couper? Testlaget ger sig iväg norrut och testar. I det här testet av familjecouper ingår Audi S5 Sportback 3,0 TFSI Quattro, BMW 440i xDrive Gran Coup, Kia Stinger GT 3,3 T-GDI AWD och Volkswagen Arteon GTR 2,0 TSI 4Motion. Vi testar med både känsla och förnuft, subjektivt och objektivt, för att du själv ska hitta din egen vinnare. Sveriges bästa testbetyg!

Unik Bubbla-cab med husvagn till salu för 900 000

Har du en knapp miljon undanstoppad – samt gillar Bubblor, cabrioleter och somrig camping – då är den här bilen något för dig.En väldigt fint renoverad, sällsynt Volkswagen Beetle 1200 Teardrop från 1959 är till salu. Perfekt för inte alltför krävande bilsemestrar i sol.
Färre registrerar husvagn
Husvagnsregistreringarna i Sverige var i mars 295 stycken, jämfört med 381 motsvarande månad i fjol. Ackumulerat under året har husvagnsregistreringarna sjunkit med 8 procent. Det uppger Husvagnsbranschens riksförbund (HRF) i ett pressmeddelande.
Läs mer om Sverige.
Bil och husvagn i brand på pendelparkring
En bil och husvagn stod i brand under lördagskvällen.Ekipaget har varit parkerat på en pendelparkering i Stenungsunds kommun under en tid.– När vi kom fram brann det för fullt. Det blev bara skrot kvar, säger Karl Ian Bissmark.
Läs mer om Karl Ian Bissmark.

Sexleken spårade ur totalt – allt sändes på Facebook

Det började som en sexfest i en husvagn – och slutade med att en av deltagarna gick omkring naken på vägen och skrämde slag på bilister med ett soft air gun.Allt sändes live på Facebook.– Vi skulle spela ett rollspel, förklarar den misstänkte mannen i rätten, enligt Drammens Tidene.
Läs mer om Facebook.
Fullt utvecklad brand i husvagn
På tisdagskvällen har polisen ryckt ut till en fullt utvecklad brand i en husvagn.Det är det andra larmet om husvagnsbrand polisen i syd har fått under tisdagen.
Husvagn i lågor – räddningstjänsten: Övertänd
En husvagn brann under tisdagsmorgonen i Marks kommun. Husvagnen ska ha stått på en slänt och varit övertänd redan när larmet kom in till räddningstjänsten.– Den är helt utbrunnen, säger Jan Kuusisto, inre befäl vid Södra Älvsborgs räddningstjänstförbund.Det är oklart om någon ska ha befunnit sig i husvagnen.
Läs mer om Jan Kuusisto.
Alexander, 5, tvingades bo i skrotfärdig husvagn
I flera år tvingades femårige Alexander bo med sin pappa i skrotfärdig husvagn utan fungerande värme och rinnande vatten.Socialen var på besök - men tyckte inte att förhållandena var tillräckligt usla för att behöva ingripa.Först efter en privat insamling lyckades familjen lämna husvagnen och flytta till en riktig lägenhet.
Läs mer om Alexander.
Priscillas älskare – lever i en husvagn
Priscilla Presley var tidigare gift med The King Elvis Presley.Nu har hon dock hittat kärlen igen och han är minst sagt en kontrast till de män hon brukar falla för.Jag tog tag i hennes midja och kysste henne, berättar Matthias Granic för Radar Online.
Läs mer om Radar Online.
Johan, 25, bor i husvagn året runt – och älskar det
25-årige Johan Persson har valt ett annorlunda sätt att leva. Han bor permanent i en husvagn på elva kvadratmeter.– För mig är det en frihet att ha en liten yta och kunna flytta runt, säger han.
Läs mer om Johan Persson.
Knarkfabrik hittad i nedgrävd husvagn
Det börjar med en misstanke om drogpåverkan och slutar med att polisen hittar en nedgrävd husvagn full av cannabisplantor. Nu väcks åtal mot två män i 25-årsåldern som grävde ner en husvagn för att ha sin cannabis-odling i säkert förvar.
Skulder på 635 000 – struntar i räkningarna
Lastbilschauffören Sami, 23, bor billigt i sin husvagn – och lever dyrt med sitt festande.Hans mamma Ulla tar sig för pannan när hon får reda på hur mycket alkohol sonen bälgar i sig, i veckans avsnitt av Lyxfällan. – Nu har jag öppnat ögonen och ser vilka jäkla bekymmer jag har, säger Sami, som har över en halv miljon i skulder.
Läs mer om Lyxfällan, Sami och Ulla.
Allt fler luras av falska bilhandlare – Elinor blev av med 25 000 kronor
När Elinor Frandsen skulle köpa husvagn slutade med att hon blev blåst på både bil och pengar.– Jag gick in i väggen efter allt som hade hänt, säger hon.Nu varnar polisen för att bedrägerier med falska bilförmedlare ökar.– De ökar för varje vecka som går, säger Jan Olsson på nationellt bedrägericenter.
Läs mer om Elinor och Jan Olsson.
Husvagn lossnade från dragbil – hindrar trafiken
En husvagn uppges ställa till besvär i trafiken på Ölandsbron.Enligt polisen har den lossnat från en bil.
Läs mer om Ölandsbron.Enligt.
Husvagn brinner – polis och brandkår på plats
En husvagn brinner i Ugglehult utanför Växjö.Polis och räddningstjänst är på plats.Det är ännu oklart om någon bor i husvagnen – men den undersöks just nu.– Det är inga speciella omständigheter som gör att vi tror att någon är där. Självklart vill vi förvissa oss om att ingen är där, säger Rickard Lundqvist vid polisen region syd.
Läs mer om Rickard Lundqvist och Ugglehult.
Polisbil i frontalkrock på E4
En polisbil har krockat med en bil som drog en husvagn på E4 utanför Linköping.
Läs mer om Linköping.
Husbilar drar ifrån husvagnarna
Jönköping. Husvagn & Husbilsmässan är inte bara ett sätt att se 2018 års nyheter utan också en fem dagar lång folkfest med italiensk afton, räkfrossa, danskvällar, oktoberfest och grillskola.
Läs mer om Husbilsmässan.
Olycka på riksväg 40 – husvagn blockerar vägen
En olycka har inträffat på riksväg 40 i närheten av Jönköping.Det är i nuläget oklart om någon person skadats.– Enligt larmet ska husvagn ligga på taket, säger Björn Öberg, presstalesperson vid polisen i Jönköping.
Ny husvagn för den stora familjen
JÖNKÖPING. Många barn på semestern.Det klarar Hobbys 515 UHK tack vare våningssäng och taksäng.
Läs mer om UHK.
Kabe firar med lyxig vagn i två våningar
JÖNKÖPING. Nu har långliggarna på svenska campingplatser fått en ny drömvagn.Kabe överraskar med en husvagn i två våningar.Totalt rymmer vagnen 26 kvadratmeter boyta.
Tolv hundar räddade ur misär
När djurskyddsinspektörerna kom till gården fick de en chock. Tre av tolv stora hundar var inlåsta i små burar, nedsmetade med avföring och utan tillgång till vatten. En annan var fastbunden i en husvagn, resten av dem hölls i en nedbajsad hundgård och samtliga var mycket smala. De omhändertogs med omedelbar verkan.
Personbil med husvagn i krock på E6 – vägen stängs av
Polis och räddningstjänst har lamrats ut till en olycka på E6 i närheten av Ödsmålsbron i Stenungsund.Enligt de initiala uppgifterna ska alla inbladade personer ha tagit sig ur bilarna men E6 har stängts av helt.– Det är två personbilar, en med en husvagn, som är inbladade i olyckan, säger Peter Adlersson, polisens presstalesperson i Region Väst.
Husvagn förstördes fullständigt i brand
Vid 11.48 larmades polisen till en brand i Hörsåsparken, Getinge, Halmstad kommun.En husvagn hade blivit helt utbränd i en brand som misstänks ha orsakats av ett elfel.Polisen har skrivit en anmälan om brand men misstänker i nuläget inget brott.
Läs mer om Getinge, Halmstad och Hörsåsparken.
Secret service vräks från Trump Tower efter bråk
Secret service-agenter har tvingas att flytta ut ur Trump Tower i New York. I stället arbetar de från en husvagn på trottoaren utanför som bas. Bakom förflyttningen ligger ett bråk mellan regeringen och hyresvärdens bolag, som kontrolleras av president Donald Trump själv.
Bil började brinna under färd – polis på väg
Vid lunchtid på lördagen började en bil brinna under färd utanför Varberg.Polis är på väg till platsen.– Bilen ska ha haft en husvagn påkopplad, säger Thomas Fuxborg, presstalesman vid polisen i region Väst.
Läs mer om Väst.