Huvudet

Man slogs med gurka i mataffär

Polis larmades till en matbutik i Karlstad efter att en ung man slagit en annan man i huvudet med en gurka, skriver Nya Wermlands-Tidning.Enligt polisen misstänks mannen för skadegörelse, skriver tidningen.

Kusk sparkad i huvudet av häst på travbana: Blöder kraftigt

En kusk ska ha blivit sparkad i huvudet av en häst på Åby travbana under torsdagskvällen, enlig SOS Alarm.– Han blöder kraftigt från huvudet men ska vara vid medvetande, säger Peter Adlersson, polisens presstalesman i region Väst.Ambulans har larmats till platsen.
Läs mer om Peter Adlersson och Åby.
Guldfavorit hotas av diskning i stafetten
Det kan bli favoritfall i skidskyttestafetten.Tyskland håller på att bli diskade.Franziska Preuss uppges ha åkt runt med ett otillåtet skott i geväret.– Jag tappade huvudet, jag är så ledsen, säger Preuss till ZDF.
Läs mer om ZDF.

Brödernas våldsturn: Stampade ihjäl sin vän

Brödraparet Milan Milanovic, 22, och Mladen Milanovic, 20, var ostraffade fotbollskillar som hjälpte till med djuren och slog vall på föräldrarnas gård.Nu är båda dömda till långa fängelsestraff för mord efter en besinningslös våldsturn i Stockholm.I ett källarförråd stampade bröderna en 22-årig vän i huvudet så våldsamt att han dog.– Mina pojkar är inga monster, säger deras pappa.
Läs mer om Mladen Milanovic och Stockholm.I.
Stjärnan knockas brutalt – i huvudet
Åttondelsfinalen mellan Schweiz och Tyskland hade bara gått nio sekunder när matchen kom att skakas av en skandaltackling.Tysklands stora stjärna Christian Ehrhoff knockades brutalt.Cody Almond fick matchstraff direkt.
Oasis-stjärnan: Drog ut mina tänder med tång
Under 2002 hamnade tidigare Oasis-sångaren Liam Gallagher, 45 i slagsmål i München.Nu menar han att det var den tyska polisen som ville hämnas på honom och drog ut hans framtänder med en tång. – De slog mig i huvudet som hämnd och drog ut mina framtänder när jag var medvetslös, säger Liam Gallagher till The Guardian.
Beskedet: Ahnelöv missar resten av OS
Jonas Ahnelöv tvingades kliva efter en tackling mot huvudet från Petri Kontiola.Efter matchen meddelade Tre Kronors att backen har fått en upper body injury.Och nu kommer beskedet att han drabbats av en hjärnskakning och missar resten av OS.
Gänget gick till attack – mitt inne på gymmet
En man och en kvinna var och tränade på gymmet sent på kvällen.Då blev de grovt attackerade av fyra andra i träningslokalen.– Det var allvarligt våld mot huvudet, säger åklagaren Maria Thorell.
Läs mer om Maria Thorell.
Tuff tackling skadade Tre Kronors back
Tre Kronors defensive back Jonas Ahnelöv tvingades kliva av i matchen mot Finland efter en hård tackling från Petri Kontiola. – Jag tycker tacklingen är mot huvudet, säger Tre Kronors förbundskapten Rikard Grönborg.
Flera personer i storbråk – man slagen i huvudet
Polisen larmades under söndagsmorgonen till Forshaga där flera personer ska ha varit inblandade i ett bråk. En man har då blivit slagen när han låg ner på marken.Mannen blödde från ansiktet och fick föras till sjukhus.
Läs mer om Forshaga.
Man högg ungt par i huvudet med yxa
Ett ungt par attackerades under natten av en yxbeväpnad man på en Circle K-mack i Birkerød, norr och Köpenhamn.Polisen har gått ut med en bild av den misstänkte gärningsmannen, som betraktas som farlig.Mannen och kvinnan som attackerades ska inte vara livshotande skadade, enligt Ekstrabladet.
Flera personer i bråk – en till sjukhus
Flera personer har varit inblandade i ett bråk på Lilla torg i Malmö under natten.Två män har blivit slagna i huvudet och en har förts till sjukhus.Ytterligare två män har gripits misstänkta för grov misshandel.
Läs mer om Lilla och Malmö.
Bilden på blodiga Sophie används i nätpropaganda
19-åriga Sophie fick en flaska i huvudet efter att hon puttat bort en man som tafsat på henne, på en bar i Malmö.Nu används bilden på den blodiga Sophie som propaganda: den påstås föreställa en person som attackerats av svarta personer i samband med visning av filmen Black Panther, skriver Aftonbladet.
Flera män rånade ungt par – en skadad
Ett ungt par rånades under natten av flera män i Helsingborg.– Det är fler än två män som rånat paret. Den som skadades fick skador i huvudet, men jag vet inte hur allvarligt det är, säger Anna Göransson på polisens ledningscentral.Polisen jagar nu de misstänkta rånarna.
Läs mer om Anna Göransson och Helsingborg.
Svenska längdherrarna: Vi saknar toppen
PYEONGCHANG. Daniel Rickardsson träffar huvudet på spiken när han sammanfattar fredagens 15-kilometerslopp. – En stabil laginsats men vi saknar toppen, det är ju medaljer vi vill ha, så är det ju, konstaterar Rickardsson.
Läs mer om Rickardsson.
27-åring mördade polisen Jesper – döms till förvaring
Polismannen Jesper Jul hade inte en chans när den 27-årige vapenmannen dök upp.Polisen sköts med ett skott i huvudet och avled.Nu har hovrätten i Danmark bestämt att 27-åringen ska låsas in på obestämd tid.
Läs mer om Danmark och Jesper.
Påkörde pojken låg blödande på gatan – då agerade Simon
Simon Almsaddi, 21, ingrep snabbt när en pojke blev påkörd.Nu hyllas han av polisen efter hjälteinsatsen.– Han blödde från huvudet, frågade om han skulle dö, säger Simon Almsaddi.
Läs mer om Simon Almsaddi och Simon.
I huvudet på en loser
Här tappar Neymar huvudet – ger igen
PSG fick en kanonstart på CL-åttondelsfinalen borta mot Real Madrid när Adrien Rabiot behärskat placerade in 1–0.Sen vaknade Cristiano Ronaldo på allvar.Via två mål frälste han Real Madrid när spanjorerna vann den första åttondelsfinalen med 3–1.
Flicka vägrade bära slöja – blev slagen
När systern vägrade ta på sig sin slöja började brodern att slå henne.Med ett basebollträ slog han henne i huvudet, på armar och på benen.Brodern erkänner att han slagit sin syster – men säger att det inte var så hårt.
Här möts motståndarna i infekterade vargstriden
KÖLSTA. På ena sidan står jägare med laglig rätt att skjuta varg.På andra sidan djurrättsaktivister som försökt stoppa jakten.Den infekterade striden i Västmanlands skogar har uppmärksammats i hela landet.–Jag blev slagen i huvudet med ett järnrör, säger en aktivist.Expressen har sammanfört motståndarna.
Anettes Norbergs allvarliga skada döljs för tittarna – tvingas avbryta
Curlingspelaren Anette Norberg är en av deltagarna i Superstars på Kanal 5.I premiäravsnittet faller stjärnan ner från en stång och slår sig hårt i huvudet, men tittarna får aldrig se hur illa det var.– Jag kände mig ganska förvirrad efteråt. Det var en obehaglig känsla, jag kände mig inte riktigt närvarande, säger Anette Norberg.
Läs mer om Anette Norberg och Kanal.