Ica maxi

Snattare ertappades - hade knivar och knark på sig

Efter att en 24-årig man ertappades med att ha snattat choklad och en film på Ica Maxi i Oskarshamn vid 15-tiden på torsdagen uppdagades fler brott som mannen nu misstänks för.
Läs mer om Ica Maxi och Oskarshamn.

Många funderingar kring pensionssparande

Under måndagen besökte Pensionsmyndigheten Ica Maxi på Bergvik för sin informationsturné, Kuvertjakten. Syftet är att svara på frågor och göra pensionsprognoser.
Lagkamraterna firade Anna Haag med klädkupp
FALUN. En hemlig raid på Ica Maxi och en rumpkupp på tävlingsdräkten. Så firade lagkamraterna firade Anna Haag i hennes sista lopp. För parhästen Charlotte Kalla har pensionsbeskedet väckt nya tankar. – När jag ringde Charlotte efter OS och berättade att Falun skulle bli min sista helg så var det faktiskt ett av de jobbigaste samtalen att göra, säger Haag.
141 enkla rabatter för dig som är pensionär
Flera matbutiker väljer att erbjuda seniorrabatt särskilda tider – något som är mycket uppskattat bland pensionärer.En av dem är Ica Maxi i Nacka.– Seniorer har det många gånger lite tuffare ekonomiskt, säger butikschefen Mathias Kärling.
Läs mer om Ica Maxi och Nacka.

Lista: Så mycket tjänade Ica-handlaren där du bor

Miljonerna regnar över Sveriges många Ica-handlare. Ägarna av Ica Maxi Stormarknad i Ängelholm kunde exempelvis ta ut hela 55 miljoner kronor vid senaste utdelningstillfället. Det senaste året har landets handlare tagit ut drygt två miljarder kronor från sina bolag.
Ica Maxi-bedragare handlade för 20 000
ID-kaparen stal mannens namn och beställde varor på Ica Maxi för tusentals kronor.Först när den kapade mannen ifrågasatte räkningarna upptäcktes jättebluffen.Då hade bedragaren handlat för över 20 000 kronor.
Läs mer om Ica Maxi.
Miljonregn över Ica-handlarna: så går det för din lokala Ica
Drygt två miljarder kronor tog Ica-handlarna ut i vinster från sina bolag det senaste året. Det är ägarna till Ica Maxi- och Ica Kvantum-butiker som får flest miljoner i utdelning, visar DN:s fortsatta genomgång av handlarnas ekonomi. Eftersom butikerna ofta ägs av en eller ett fåtal personer handlar det om mycket stora inkomster – den Ica-handlare som får mest landar närmare 55 miljoner kronor.
Han driver Ica-butiken som går bäst i Sverige
Ica Maxi i Jönköping är för andra året i rad den vinstrikaste stormarknaden i Sverige, med 53 miljoner i resultat. Men det finns åtskilliga Ica-handlare som tjänar stora pengar på sina butiker, även de i småbutikskonceptet Ica Nära.
Kvinna polisanmäld – efter bråk i pantkö
Det uppstod ett bråk i kön till pantautomaterna på Ica Maxi i Kalmar under måndagen.En kvinna är nu polisanmäld för olaga hot.
Läs mer om Ica Maxi och Kalmar.
Billigast och dyrast matkassar i Sverige
Nu är PRO:s stora prisundersökning av matkassar här.Billigast av småbutikerna är en Ica Nära-butik i Falsterbo, billigast av de stora varuhusen är Ica Maxi i Flygstaden Halland.– Prisskillnaderna i landet är fortfarande stora, säger Ola Nilsson på PRO.
Kyckling tittade ut – från ägg köpt på Ica
Veronica Eriksson och dottern Hanna köpte ekologiska ägg på Ica Maxi.Efter tre veckor kläcktes ett av äggen – och en liten, frisk kyckling tittade ut.– Kycklingen växer, piper och är social. Det är jättemysigt att det kunde bli ett litet liv av ett köpeägg, säger Veronica Eriksson.
Delar av köpcentrum mörklagt efter avbrott
Stora delar av Hyllinge köpcenter blev helt mörklagt under onsdagskvällen – bland annat ICA Maxi.Flera julhandlande kunder tvingades lämna butikerna mitt i shoppingen.– Vi vet inte vad som hänt, men delar av samhället och flera butiker släcktes ned, säger Anders Mattsson, drifttekniker på Familia köpcenter som ligger på området.
Läs mer om Familia och Hyllinge.
Polisen förvånad över mystisk läskstöld
Under torsdagen gick en kvinna in på Ica Maxi i Kalmar och öste ner energidrycker för hundratals kronor i sin väska.Men syftet var inte att bli pigg.– Jag tror aldrig att jag har hört om någon som gjort sig skyldig till det här, berättar Robert Loeffel, presstalesperson för polisen i region syd.
Läs mer om Ica Maxi, Kalmar och Robert Loeffel.
Anna Book: Sanningen om sexet på Ica Maxi
Anna Book avslöjade att hon och maken Roberto Toledano hade haft sex på Ica Maxi.Nu berättar artisten vad som egentligen hände i matbutiken.– Jag kan rekommendera det. Piffa upp vardagen lite, säger Anna Book i ett klipp på Youtube.
Anna Books sexutspel – kommer ut som nymfoman
Biggest loser VIP-vinnaren Anna Book är öppen med att hon lever passionerat med maken Roberto.Efter att ha erkänt att de haft sex på Ica Maxi, och tycker om att spana på andra människor innan paret har sex, kommer nu nästa sexutspel från Book:– Jag trodde det skulle vara resten av livet, det är därför jag har blivit sådan nymfoman, säger Anna Book i podcasten Multimammorna
Anna Books sexutspel – kommer ut som nymfoman
Biggest loser VIP-vinnaren Anna Book är öppen med att hon lever passionerat med maken Roberto. Efter att ha erkänt att de haft sex på Ica Maxi, och tycker om att spana på andra människor innan paret har sex, kommer nu nästa sexutspel från Book: – Jag tycker om sex, absolut. Annars skulle jag bli lite orolig för mig själv och gå till doktorn och säga du, det är något fel på mig, säger hon i podcasten Multimammorna
Läs mer om Book, Ica Maxi, Multimammorna och Roberto.
Ica Maxi larmade – när Adam, 5, rymde från skolan
Daniella Bader lämnade sin son Adam, 5, på morgonen som vanligt.Ett par timmar senare fick hon ett samtal – inte från skolan utan från Ica Maxi.Adam och en kompis hade rymt under en rast och själva tagit bussen till Angereds centrum.– Tänk om det hade hänt något, tänk om ingen hade hittat honom, säger Daniella.
Läs mer om Adam, Daniella och Ica Maxi.Adam.
Arg snattare löpte amok på Ica Maxi
En 55-årig man stal ett par solglasögon inne på Ica Maxi i Växjö.När han blev konfronterad löpte han amok – slog sönder ett rum och var aggressiv mot polisen, skriver Smålandsposten.Nu har Växjö tingsrätt dömt mannen till böter.
Småbarnsmamman: Varför är det ingen som säger emot?
En Ica Maxi-parkering i Mölndal, full av hundratals svartklädda nazister. Barnfamiljer hastar mot bilar i förmiddagssolen. Johanna, en 35-årig Mölndalsmamma med bebis i sele, blir förtvivlad. Varför är det ingen som säger emot?
Läs mer om Mölndal och Mölndalsmamma.
Nazister har förlängt marschsträckan
Nära 500 NMR-sympatisörer stod vid lunchtid på lördagen stilla utanför stormarknaden Ica Maxi. Orsaken: de är inte överens med polisen vilken väg de ska gå.
Läs mer om Ica Maxi.
Ica bjöd på tårta och sålde billigt kaffe – Kaos är rätt ord
Under lördagen firar Ica 100 år.Butikerna har i reklam utlovat gratis tårta och extrapriser till kunderna.Och köpsuget var stort – kunden Caroline Gustafsson, 23, berättar om kaos på Ica Maxi Toftanäs i Malmö.– Jag bor i området och har aldrig sett något liknande, berättar hon.
Läs mer om Caroline Gustafsson, Ica och Malmö.
Book: Därför hade jag sex i mataffären
Anna Book har berättat om hennes vilda stund med maken på Ica Maxis kundtoalett.Men att ha sex på konstiga platser är inget märkvärdigt, säger artisten och förklarar samtidigt varför hon hade sex på Ica Maxi tillsammans med sin man.– Det är tråkigt med hotellrum när man har moder jord.
Läs mer om Ica Maxi.
Book: Därför hade jag sex i mataffären
Anna Book har berättat om hennes vilda stund med maken på Ica Maxis kundtoalett. Men att ha sex på konstiga platser är inget märkvärdigt, säger artisten och förklarar samtidigt varför hon hade sex på Ica Maxi tillsammans med sin man. – Det är tråkigt med hotellrum när man har moder jord.
Läs mer om Ica Maxi.
Anna Book hade sex på Ica-Maxi
Biggest loser VIP-aktuella Anna Book gästade under fredagsmorgonen Gry Anders med Vänner på Mix Megapol.Där berättar hon om förstoppningen under inspelningen, konflikten med Camilla Henemark - och detaljer om sexlivet med maken Roberto.– Det händer ibland att vi har sex utomhus mitt i natten, säger hon i programmet.
Slog till mot äldre på Ica – så avslöjades åldringsligan
Stöldligan kom över pinkoder och stal kontokort. Sen tömde de kontot på pengar.Offer - äldre personer, ofta med rullator.Brottsplats - större livsmedelsaffärer.Stöldturnn tog slut på en kundparkering utanför Ica Maxi i Malmö, när en grupp polisanställda på shoppingtur blev vittnen till en pågående stöld.Nu åtalas en 37-årig man för flera grova stölder och bedrägerier.
Läs mer om Ica, Ica Maxi och Malmö.