Idol vinnaren

Klart: Idol-vinnaren kommer till Fagersta

Chris Kläfford kammade hem förstaplatsen i Idol förra året. Nu är han klar för Våryran i Fagersta.
Läs mer om Fagersta, Idol och Våryran.

Chris Kläffords möte med stjärnproducenten i Los Angeles

Från ett fullsatt Globen - till Idols mest bokade vinnare. Nu har Chris Kläfford även tagit steget över Atlanten - där Idol-vinnaren bland annat träffade världens främsta hitmakare Max Martin. - Jag sitter där med världens största producent.
Kevin Walker har blivit pappa till en liten pojke
Tidigare Idol-vinnaren och fotbollsspelaren Kevin Walker har nu fått sitt andra barn tillsammans med flickvännen My Sandberg. Den här gången blev det en liten pojke, och på Instagram visar han upp sin nyfödda son.
MANAGEMENT Chris Kläfford i avtal med Musikevent
Nyheter Idol-vinnaren Chris Kläfford har i dagarna signerat ett nytt globalt avtal med manager Niklas Hoxell på Musikevent AB. - Det är med stor glädje och spänning som vi nu fortsätter vårt samarbete.
Läs mer om Musikevent AB och Musikevent.

MANAGMENT Idolvinnaren in i Hagenburg

Nyheter Den tidigare Idol-vinnaren och H.E.A.T-sångaren Erik Grönwall tog en annorlunda väg än sina kollegor. Han har nu blivit delägare i managementbolaget Hagenburg tillsammans med branschveteranen Petri H. Lundén.
Läs mer om Hagenburg, Idol-vinnaren och Petri H.
Hannas tårar: Svårare att vinna som tjej
Det blev en känslomässig kväll i Globen.Hanna Ferm lyckades inte besegra Chris Kläfford - och konstater att det är svårare för tjejer att vinna Idol.Samtidigt hyllar hon vinnaren.– Jag har vetat från början att Chris skulle vinna, säger hon.
Läs mer om Globen.Hanna och Idol.Samtidigt.
Ilskan mot Chris Kläfford efter vinsten
Chris Kläfford blev vinnaren i årets Idol.Men nu rasar tittarna på sociala medier efter vinsten - och menar att det är orättvist.TV4 riggade vinnaren! Sämsta vann skriver en person på Twitter.
Läs mer om Idol.Men och Twitter.
Kikki Danielsson gör comeback i Melodifestivalen
Schlagerdrottningen Kikki Danielsson gör comeback i Melodifestivalen, enligt Aftonbladet.Även den tidigare Idol-vinnaren Martin Almgren uppges vara klar för programmet.
Bagges stora svek mot Kevin Borg
TV4 hade en hemlig plan för hur Kevin Borg skulle lanseras internationellt. Men nu menar den tidigare Idol-vinnaren att löftet att göra honom till världsartist bara var tomma ord. – Det där säger de om alla, men det fanns inte någon plan, säger Kevin Borg.
Läs mer om Idol-vinnaren och Kevin Borg.
Kevin Borgs kamp mot svåra smärtorna
De tajta scenkläderna gjorde att en nerv kom i kläm.Nu har Kevin Borg svåra smärtor i hela vänsterbenet och tvingas till läkarundersökning.– Det gör extremt ont, säger Idol-vinnaren.
Läs mer om Idol-vinnaren och Kevin Borg.
TV4:s stora svek mot Kevin Borg
TV4 hade en hemlig plan för hur Kevin Borg skulle lanseras internationellt.Men nu menar den tidigare Idol-vinnaren att löftet att göra honom till världsartist bara var tomma ord.– Det där säger de om alla, men det fanns inte någon plan, säger Kevin Borg.
Läs mer om Idol-vinnaren och Kevin Borg.
Anders Bagges bild med kärleken
Anders Bagge har hittat kärleken igen i tidigare Fröken Sverige-vinnaren, Johanna Lind.Nu delar den forna Idol-domaren med sig av sin kärlekslycka på Instagram och följarna älskar den nya bilden på paret.Var på tiden vi se en kärleksbild på er, är en av kommentarerna på Instagram.
Idol-vinnaren Liam Cacatian ställer in
Idol-vinnaren Liam Cacatian har drabbats av sjukdom. Liam ställer därför in sin medverkan i Musikhjälpen. Halsen funkar inte ens, inte en enda ton kommer ut, skriver han på sin Instagram.
Läs mer om Instagram och Musikhjälpen.
Liam vann Idol 2016
Han var den stora favoriten och han höll hela vägen. Liam Cacatian Thomassen är vinnaren av Idol 2016.
Läs mer om Idol.
Charlies bonusbarn lämnade efter fiaskot
Charlie Grönvall tvingades lämna finalen av Idol 2016 – i stället tog Liam hem segern. Efteråt tröstades hans bonusbarn av mamma Nanne Grönvall – barnen lämnade sedan arenan. – Åh, skruttarna, säger Charlie Grönvall. Och vinnaren blev: Liam!
Hon är Anders Bagges nya kärlek
Anders Bagge har hittat kärleken igen. Forna Idol-domaren är tillsammans med tidigare Fröken Sverige-vinnaren, Johanna Lind, vilket hon bekräftar i Hänt i Veckan. – Det står det som står, säger Anders Bagge om kärleksbekräftelsen.
Uppskattat med twist – men här är vinnaren
Man trodde att ett 45-kalibrigt vapen skulle sätta stopp. I stället blev det en tvärvändning och ingen åkte ut. Jag hoppas verkligen att Rebecka Karlsson ska vinna Idol.
Läs mer om Idol och Rebecka Karlsson.
Hon är den självklara vinnaren av Idol 2016
Från sjukhussängen till utklassning. Rebecka Karlsson bör vinna Idol.
Läs mer om Idol.
Lisa Ajax tar upp kampen mot näthatet
När Lisa Ajax som 16-åring tog hem segern i Idol var hon den yngsta vinnaren någonsin. Uppmärksamheten som följde var inte enbart positiv. I kväll fredag uppträder stjärnan under en manifestation mot hatet på nätet.
Läs mer om Idol.
Carrie Underwood om kroppshånet – kallades fet
Hon kallades fet och hånades på nätet. Nu berättar American Idol-vinnaren Carrie Underwood om kroppshatet hon mött under sin karriär. – Uppenbarligen var jag fet. Jag var självklart inte det, men ibland använde folk väldigt elaka ord om mig, säger hon till Us Magazine.
Farväl till amerikanska Idol
Trent Harmon heter den sista vinnaren i amerikanska Idol. Det sista avsnittet, som sändes under...
Läs mer om Idol.
Svensktoppen: Almgren in på listan
Idol-vinnaren Martin Almgren tar sig in på en sjätteplats på Svensktoppen denna vecka med sin...
Läs mer om Svensktoppen.
Idol-vinnaren efter Maltas melodifestival: Otroligt nöjd
Slutade på plats nummer sex