Idol

Idol-Nikki Amini drogad på nattklubb

Idol-profilen Nikki Amini gick på nattklubb i Stockholm – och svimmade inne på toaletten. I podcasten Fyllepodden berättar hon att hon tror att någon drogade henne. – Det enda jag kommer ihåg är att jag vaknade upp i min säng dagen efter, säger Nikki Amini.

Källor: Klart med stad för Northvolts jättefabrik

Det var Idol-stämning när åtta svenska städer tävlade om att få batterifabriken Northvolt.Till final gick Västerås och Skellefteå, men enligt källor till VLT pekar allt på en delad seger mellan de två städerna.
Flickvännens hemliga stöd till Anders Bagge
Fredagens Idol-sändning blev känslosam för jurymedlemmen Anders Bagge.Nu berättar han om kärleksstödet bakom scenen.– Hon är med mig och stöttar mig, säger Anders Bagge till Hänt.
Läs mer om Hänt.
Kläffords livsdröm stoppas – av sambon
Chris Kläfford har hyllat sin sambo Linda Bob Linger för stödet under Idol 2017. Men om sina framtidsplaner är paret inte överens. – Vi får väl kompensera där, säger Chris Kläfford till Aftonbladet.

Hon tvingas lämna Idol

Läs mer om Idol.
Hon tvingades lämna Idol 2017 efter rysare
Den tredje fredagsfinalen av Idol 2017 är över.Temat var Kärlek och den här gången var det Olivia Åhs tvingades lämna Idol 2017 som tvingades lämna TV4-programmet.– Det känns jättekonstigt, sa hon efteråt.
Läs mer om Idol och Kärlek.
Gina Dirawi skämtade om tiggare i Idol
Gina Dirawi skämtade om tiggare i Idol 2017.Skämtet har väckt reaktioner på de sociala medierna.– I det här programmet så går vi faktiskt mot den politiska strömmen och uppmuntrar tiggeriet så ring och rösta på din favorit du där hemma, sa Gina Dirawi i TV4:s direktsändning.
Läs mer om Gina Dirawi och Idol.
Idol-Chris tuffa viktkamp: Störste jojo-bantaren
Chris Kläfford har tappat 15 kilo sedan den första auditionen för årets Idol. Nu berättar han om hur kämpat med vikten genom åren - och hittat en metod som funkar för honom. - Jag är nog Lindesbergs största jojo-bantare, säger den favorittippade sångaren, som också berättar om hur han får distansförhållandet till sambon Bob att fungera.
Läs mer om Bob och Idol.
Därför ratade Laila Bagge favoriten Chris Kläfford
Chris Kläfford är den största förhandsfavoriten i årets Idol.Men han har sökt flera gånger förut - och ratats av Laila Bagge.– Det fanns en anledning, säger Laila Bagge i Rix Morronzoo.
Nu avslöjar Chris Kläfford sanningen om förändringen
Chris Kläfford har inte bara bytt namn under sin artistkarriär.Utseendet har förändrats enormt – något som han nu berättar om:- Jag har haft kort hår och skaffat skägg, säger den 28-årige Idol-favoriten.
Läs mer om Idol-favoriten.
Nu avslöjar Chris Kläfford sanningen om förändringen
Chris Kläfford har inte bara bytt namn under sin artistkarriär. Utseendet har förändrats enormt – något som han nu berättar om: - Jag har haft kort hår och skaffat skägg, säger den 28-årige Idol-favoriten.
Läs mer om Idol-favoriten.
TV4–profilens hemliga relation med Zlatan avslöjad
Idol-jurymedlemmen Alexander Kronlund har varit en av kändisvärldens doldisar, som har skrivit låtar till världens största artister.Men stjärnproducenten har fått många världskända vänner - däribland fotbollslegendaren Zlatan Ibrahimovic.En relation som Kronlund vill hålla hemlig.– Vissa personer har en typ av pondus och integritet som gör att man inte snackar så mycket om det, säger Alexander Kronlund till Hänt.
Idol-Kevins hårda kritik mot TV4
Chris Kläfford fick möjligheten att välja en av sina favoritlåtar – något som gav honom en fördel under den andra fredagsfinalen av Idol 2017.Samtidigt tvingades Kevin Olsson lämna programmet efter att ha tvingats välja mellan tre låtar som han inte tycker om.Nu riktar han kritik mot produktionen.– Det känns som att de bara ryckte min dröm ifrån mig, säger han om förlusten.
Läs mer om Idol, Kevin Olsson och TV4.
Idolerna berättar sanningen – om romansryktet i TV4
Det hetaste ryktet i Idol 2017 är att Magnus Schönberg och Olivia Åhs har en romans.Nu berättar deltagarna sanningen.– Vi tycker om varandra väldigt, väldigt mycket, säger Magnus Schönberg i Idol Extra.
Läs mer om Idol, Idol Extra och TV4.
Tittarnas stora ilska mot Idol
Under fredagskvällen sänder TV4 den andra fredagsfinalen av Idol 2017.På de sociala medierna är kritiken mot programmet hård och flera anklagar nu kanalen för att plagiera Melodifestivalen.Vad fan är det som sker?, skriver en upprörd tittare på Twitter.
Gina Dirawi hyllas för vågade nya stilen
Programledaren Gina Dirawi visar upp nya looken i Idol.Dirawis val hyllas av flera tittare – och imponerar på Expressens modeexpert Magda Omerspahic:– Valet är modigt och det är härligt, säger Magda Omerspahic.
Läs mer om Magda Omerspahic.
Kevin Olsson fick lämna Idol 2017
Den andra fredagsfinalen av Idol 2017 är över.Elva idoler skulle bli tio och när rösterna var räknade stod det klart att det var Kevin Olsson som tvingades lämna programmet.
Läs mer om Idol och Kevin Olsson.
Kevin Olsson tvingas lämna Idol
Läs mer om Idol.
Superhyllningen till Chris Kläfford under Idol 2017
Chris Kläfford är den stora favoriten i Idol 2017.Under den andra fredagsfinalen fick han stående ovationer – och hyllades av juryn.Efteråt var idolen mållös.– Världsklass, säger en förstummad Anders Bagge.
Läs mer om Idol.
Gina Dirawis hårda pik – mot Anders Borg
Anders Borgs skandalomsusade fest i skärgården i somras har inte glömts bort.Under den andra fredagsfinalen av Idol 2017 pikade programledaren Gina Dirawi den tidigare finansministern Anders Borg för skandalnatten.– Det har blivit dags för de fyra som behöver fler styrkekramar än de som faktisk fick uppleva Anders Borgs könsvädring, säger Gina Dirawi.
Läs mer om Gina Dirawi och Idol.
Idol-deltagarna bekräftar romansryktet
Idol-deltagarna Magnus Schönberg och Olivia Åhs har båda lagt upp kärleksfulla inlägg till varandra på Instagram. Nu undrar många fans om de har en speciell relation – vilket Olivia Åhs bekräftar. – Han är en fantastisk människa, säger hon.
Läs mer om Instagram.