Ihop

JUST NU: Zlatan tillbaka i träning

Zlatan Ibrahimovic närmar sig comeback.The Sun avslöjar i dag att 36-åringen har börjat träna ihop med resten av laget.Han kör på ungefär 90 procent av max, uppger en källa.
Tränarna rök ihop – i spelartunneln
I slutet av den första halvleken ville Malmö FF ha straff nästar Oscar Lewicki gick omkull i straffområdet - men domaren blundade.Det ledde till att tränarna Magnus Pehrsson och Jens Gustafsson bråkade i spelargången.– Han tyckte inte att det var straff, jag tyckte att det var det. Jag tycker inte att man beter sig så, säger Pehrsson till C More.
Svara inte på enkäten – det kostar dig 13 000
Göran Keijser, 63, hör till småföretagarna som drabbats av bluffbolaget Företagsopinions undersökning.Svarar du slår fällan igen – och du får betala cirka 13 000 kronor.– Om du får den här blanketten: skrynkla ihop den och kasta den så långt du orkar. Det här handlar om ett gäng bedragare i ett bluffbolag, säger Per Geijer, säkerhetsexpert hos Svensk Handel.
Läs mer om Per Geijer och Svensk Handel.
Prins Harry tvingas att förlova sig med Meghan
Prins Harry och kärleken Meghan Markle går i flyttplaner uppger tidningen Daily Mail. Och enligt den gamla traditionen så får inte brittiska kungligheter flytta ihop med sina respektive innan de gift sig. Det spekuleras nu för fullt när prinsen kommer gå ner på knä.
Läs mer om Daily Mail, Meghan Markle och Meghan.
DN gratulerar: Stefania Malmsten, formgivare
Hon tillhörde de unga uppstickarna i 90-talets kultur- och medielandskap. Nu är Stefania Malmsten ett av de tunga namnen inom grafisk formgivning. Och liv och arbete fortsätter hon att blanda ihop, på gott och ont.
Läs mer om Stefania Malmsten.
Kronprinsessan Victoria tog med familjen på utflykt
Kronprinsessan Victoria och familjen lämnade Haga i helgen för en familjeutflykt.Tillsammans tog kronprinsessfamiljen sig till Villa Fridhem i Östergötland på lördagen – där åt de middag ihop i en avskild del av matsalen.På menyn: Hummersoppa, vilt från Östergötland, utvalda ostar – och trippelefterrätt.
SD efter Siforaset: Tomma ord från Moderaterna
SD tappar röster till M i SvD/Sifo:s oktobermätning. En förklaring kan vara att väljare återvänder till M sedan migrationspolitiken skärpts ytterligare. – Hur ska de få ihop det med L och C? Det är inte trovärdigt, säger SD:s partisekreterare Richard Jomshof.
Fjärde dubbeltiteln för året för Larsson
Det går fortsatt bra för Johanna Larsson i dubbel.På söndagen försvarade Sverigeettan dubbeltiteln i Linz tillsammans med Kiki Bertens.Det var dubbelparets fjärde titel ihop i år.
20 bolagen som ger dig högst direktavkastning
Måstetips: Är du en av dem som vill sätta ihop en utdelningsportfölj? SvD Näringsliv listar de 20 stora och medelstora bolagen på börsen som ger högst direktavkastning.
Dragomir Mrsic sköt vännen i huvudet – berättar i sändning
Dragomir Mrsic hade en tuff uppväxt och har dömts för rån.I Klassfesten på TV4 berättar Snabba cash-stjärnan en anekdot från ungdomen som får Rene Nyberg att bryta ihop totalt.– Då tänkte vi att vi tar en kniv och pissar lite allihopa på hans huvud, säger han i programmet.
Läs mer om Rene Nyberg, Snabba och TV4.
Växjö vände – efter slagsmålet
Det hettade till i mötet mellan Karlskrona och Växjö. I andra perioden rök båda lagens nummer 27, Martin Lundberg och Henrik Nilsson, ihop. I tredje perioden vände Växjö matchen och vann.– Jag kan meddela, om det är någon som tycker det ser obehagligt ut, att det är ytterst sällan spelarna blir skadade, säger C Mores kommentator Patrik Westberg.Karlskronas tränare Ove Molin var kritisk efter matchen.
Heta känslor – och slagsmål i Karlskrona
Det hettade till i mötet mellan Karlskrona och Växjö. I andra perioden rök båda lagens nummer 27, Martin Lundgren och Henrik Nilsson, ihop.– Jag kan meddela, om det är någon som tycker det ser obehagligt ut, att det är ytterst sällan spelarna blir skadade, säger C Mores kommentator Patrik Westberg.
Barbros paket skickades tillbaka till New York
Barbro Malmqvist, 75, i Stockholm fick hem en avi om ett paket från vänner i New York. Men trots flera besök hos postombudet hittades inget paket. När hon ringde Postnord fick hon besked att paketet var på väg – tillbaka till USA. –De sa att adressen inte gick att läsa. Ändå fick jag hem en avi. Jag får inte ihop det, suckar Barbro.
Läs mer om Barbro, New York, Postnord, Stockholm och USA.
Kraftiga burop efter Brynäs ledningsmål
Brynäs tog ledningen borta mot Skellefteå - efter viss kontrovers.Jonathan Granström och Joni Ortio krokade ihop, målet videogranskades - och godkändes till ljudet av burop inne i Skellefteå kraft arena.– Det var ett märkligt mål, säger C More:s kommentator Mats Larsson.
Läs mer om Joni Ortio och Skellefteå.
Nyhetsquiz: Vad minns du av veckan som gick?
Antalet falska uttalanden från Donald Trump räknades ihop, comeback för Lena Olin på svenska teaterscenen och nya fiskekvoter beslutades för Östersjön. Testa dig i SvD:s nyhetsquiz med åtta snabba frågor. Vad minns du av veckan som gick?
Räkna på enkla tumregeln – kan du bli ekonomiskt fri?
Kan du gå i pension vid 40 års ålder bara genom att leva på ditt sparande? Så här räknar du efter exakt hur mycket du behöver spara ihop för att nå drömmen.
Borgerlighetens chans bygger på att hålla ihop
Alliansen bör försöka bilda regering efter nästa val även om de borgerliga får mindre stöd än de rödgröna partierna. Det anser den nya partisekreteraren Gunnar Strömmer. – Om det är på det viset att Socialdemokrater och Sverigedemokrater vill rösta nej till en Alliansregering efter nästa val så är det bra om det blir en omröstning om det, säger han.
Striptease på biljardhall får hård kritik: Pinsamt
Biljardhallen i Trollhättan ska arrangera striptease i helgen.Den lokala biljardklubben, som hyr in sig i hallen, har reagerat negativt på evenemanget.– Biljard och striptease är inget som ska blandas ihop, det är helt klart, säger Conny Skogsberg, ordförande för Trollhättans biljardklubb.
Läs mer om Conny Skogsberg och Trollhättan.
Om man vill göra ner en pojke, då kallar man honom fröken, fjolla, bög
Nazisters och radikala islamisters hat mot homosexuella hänger ihop med förakt mot kvinnor. Och tyvärr finns en jordmån för hatet. För trots att varenda svensk stad snart har sin egen Pridefestival, så fortsätter bög och hora att vara skällsord på skolgårdarna.
Läs mer om Pridefestival.
Finland fyller hundra – firas med NES-spel där du slåss på fyllan
Lokala utvecklare går ihop för att släppa spel om den finska upplevelsen. Det handlar om sälar, fylleslagsmål och att skjuta soldater i finska vinterkriget.
Beskedet: Drabbad av akut hjärtflimmer
Nichlas Falk föll ihop under hyllningarna på Hovet.Hustrun Gunella följde med Dif-ikonen till sjukhuset – där de blev kvar länge under torsdagskvällen.– Det är ganska bra med oss, men jag är fortfarande i chock, säger hon till Länstidningen.I natt lämnade också Djurgården besked om Falk på sin hemsida.Man har med hjälp av EKG konstaterat att Nichlas har drabbats av ett akut hjärtflimmer. Detta medför att hjärtat inte förmår att hålla blodtrycket uppe vilket resulterade i att han svimmade under ceremonin. Medicinering är insatt och vidare utredning påbörjas i mor
Wikegårds rädsla efter de otäcka scenerna
Djurgårdens legendar Nichlas Falk föll först ihop på isen.Och var nära att göra det en gång till under intervjun i C More.Nu berättar Niklas Wikegård om oron i samband med de obehagliga scenerna.– Jag var rädd att han hade slagit i bakhuvudet i isen, säger han.
Läs mer om C More.Nu.