Ihop

Bachner: Det positiva – det är bara halvtid

THESSALONIKI. Visselstormarna knölades ihop, buropen skrattades bort och nerverna gick på semester – men orken tröt och verkligheten kom på besök.Om det spelar roll? Förmodligen.Östersund lyfter från Grekland med ett incheckat bortamål, men är mer än ett steg från paradiset.
Läs mer om Grekland.

BMW och Mercedes ska utmana Uber

Slå ihop bildelningstjänsterna Car2Go och DriveNow.Det är Mercedes och BMW:s plan för att på allvar utmana företag som Uber och Lyft.
Läs mer om Car2Go, DriveNow.Det, Lyft och Uber.
Här är favoriterna från Ikeas nya katalog
Äntligen är den nya Ikea-katalogen här och kommer dimpa ner i din brevlåda inom kort. Men vi har så klart redan nu samlat ihop godbitarna. Klicka dig vidare i bildspelet för att se några av höstens nyheter!
Läs mer om Ikea-katalogen.
Raserade Azurfönstret återuppstår – under ytan
Det fantastiska, antika landmärket blev världsberömt via Games of Thrones. Så Maltaborna blev förstås förkrossade när det föll ihop. Men nu har monumentet återuppstått som turistmagnet – under vattnet.

Barnens indiska elefant på Norrbro

En magnifik indisk elefant sågar och spikar barnen ihop under ledning av konstnärskollektivet Zirkus Loko-Motiv (Torbjörn Berg på bilden) under kulturfestivalen på Norrbro. Indien är temat för årets kulturfestival men på Norrbro där barnaktiviteterna äger rum är det väl inte så mycket Indien i sikte kan jag tycka.
Läs mer om Indien och Norrbro.
Sofia Wistams familjeproblem
Programledaren Sofia Wistam har svårt att få ihop balansen mellan familj och jobb. Tv-profilen är aktuell med två tv-program och podcasten Wahlgren och Wistam. – Om du frågar min man så tycker han att jag är hemma för lite, säger Wistam.
Läs mer om Wahlgren och Wistam.
Familjen Gröneng har plockat 100 kilo hjortron på tio dagar
Det har rapporterats en hel del under sommaren om att det är rekordår i år för skogens guld - hjortronen. Och tittar man på hur mycket hjortron familjen Gröneng har samlat ihop så ser det ut att stämma riktigt bra.
Läs mer om Gröneng.
Skånska och svenska flaggan får ej vaja ihop
Den svenska flaggan och den skånska inofficiella flaggan med ett rödgult kors får inte vaja tillsammans. Det beslutar statsheraldikern Cal Michael Raab, som är ansvarig för regler när det gäller flaggning, skriver P4 Kristianstad.
Läs mer om Cal Michael Raab.
Northvolt går ut till investerare – första rundan ska ge en miljard kronor till batterifabriken
Det svenska batteriföretaget Northvolt har fått mycket uppmärksamhet i media och haft en hög svansföring. Planerna på en gigantisk batterifabrik har nu kokat ner till två orter för etableringen – Västerås eller Skellefteå. Men det räcker inte med storstilade planer och snygga powerpoint-presentationer. Nu gäller det att övertyga investerare om att satsa sina pengar i Northvolt. Enligt Bloomberg ska Northvolts företagsledning ge sig ut i höst och målet är att skrapa ihop 100 miljoner euro, cirka en miljard kronor. De företag som ska uppvaktas är främst blivande kunder, som föret
Läs mer om Northvolt och Skellefteå.
Auto Express testar nya Volvo XC60 mot Mercedes GLC och Audi Q5 – blir svensk seger
Att nya generationen XC60 är livsviktig för Volvo kan inte nog understrykas. Föregångaren har sålt i över en miljon exemplar och varit Volvos bästsäljande modell i många år. Nya XC60 måste lyckas och skapa rätt habegär hos gamla och nya kunder. Även om vi i Sverige inte alltid betraktat Volvo som en premiumtillverkare är det i den klassen som vår biltillverkare numera konkurrerar. Det är hos Audi, BMW, Mercedes, Jaguar, Lexus och andra premiummärken som Volvo vill stjäla marknadsandelar. När nya generationen Volvo XC60 nu rullar ut på de viktiga marknaderna är det med stor spänn
Läs mer om Audi, Audi Q5, BMW, Jaguar, Sverige, Volvo och Volvo XC60.
Dansband räddade liv under spelning
Dansbandet Framed räddade liv under spelning med hjälp av hjärtstartare. Bandet spelade under en logdans i Umeå när en man plötsligt föll ihop.– Efter det som hände i helgen känns hjärtstartaren som en medlem i bandet, säger sångaren Anders Inberg.
Läs mer om Umeå.
Pernillas infekterade bråk med dottern Bianca
Bianca Ingrosso lägger sig i hur mamma Pernilla Wahlgren uppfostrar ett av sina andra barn. Detta är något som har lett till att mor och dotter hamnat i ett ordentligt bråk. – Jag och Bianca rök faktiskt ihop som sjutton i dag, säger Pernilla Wahlgren i sin podcast Wahlgren Wistam.
Så har Peter Madsen ändrat sin historia
Polisen hade svårt att få ihop Peter Madsens historia.Nu har han ändrat den och säger inte längre att han lämnade Kim Wall i Köpenhamn 22.30 i torsdags.Tidigare har Madsen låtit förstå att han har något att berätta.
Bryter ihop i tårar framför publiken
Ledaren i 20 kilometer gång, Tom Bosworth, diskades efter drygt halva distansen.Då föll engelsmannen ihop och började gråta hejdlöst framför publiken på Londons gator.– Det kändes som en riskabel taktik, säger experten A Lennart Julin i TV4.
Läs mer om A Lennart Julin, TV4 och Tom Bosworth.
Facebook har smygsläppt ny app i Kina, Colorful Balloons
Fungerar som fotodelningsfunktionen Facebook Moments och används ihop med Wechat. Samtidigt fortsätter Facebook att vara bannlyst i landet.
Läs mer om Facebook, Kina och Wechat.
Västerbottenostkräm
Nu drar det ihop sig till kräftfest, och vilka kan vara bättre lämpade att tipsa om passande tillbehör än två kockar som dessutom är fiskhandlare?
Strålkastare ska stoppa brott på Möllevångstorget
Vid misstänkt brott kommer hela Möllevångstorget att lysas upp i ett slag. Kommunen ska koppla ihop lamporna runt torget med polisens övervakningskameror i ett nytt projekt.
Läs mer om Möllevångstorget.
Det är nästan lite synd att vi trivs så bra ihop
Ibland tycker Claes Månsson, 67, att det nästan är lite synd att han har det så bra ihop med hustrun Gudrun. Att flörta är inget för honom. Men i nya säsongen av Saltön spelar den blyge skådespelaren en riktig tjejtjusare.
Läs mer om Gudrun och Saltön.
Här flyr Usain Bolt – efter jättefiaskot
LONDON. Usain Bolt föll ihop i smärtor under karriärens sista lopp.Sen försvann han direkt.Bolt stormade ut från arenan och hoppade på en buss – utan att lämna några kommentarer alls.– Jag tror att han gör en comeback, säger rivalen Justin Gatlin.
Läs mer om Justin Gatlin och Usain Bolt.
Sorgen: Fruktansvärt – det är en katastrof
En enastående karriär är över.Och den slutade på värsta tänkbara sätt.Usain Bolts lagkamrater är förtvivlade efter att tidernas främste löpare fallit ihop skadad under VM-finalen på 4x100 meter.– Det är en katastrof, det är fruktansvärt, säger Julian Forte till TV4.
Läs mer om Julian Forte, TV4 och VM-finalen.
Bolts VM-mardröm: Skrek ut sin smärta
Usain Bolts sista show på den stora scenen.Lagkapp. Fyra gånger 100 meter och Bolt var fjärde man för Jamaica.Då hände det som inte fick hända.Usain Bolt hann bara drygt 40 meter innan han började halta, och till slut föll ihop.– Det är ganska säkert en muskelbristning han har råkat ut för, säger A Lennart Julin i TV4.
Läs mer om A Lennart Julin, Bolt, Jamaica.Då och TV4.