Ihop

Kallas makalösa lön efter succn

TOBLACH/STOCKHOLM. Dominans i skidspåret sedan den 17 november.Och det syns också i lönekuveret. På en månad har Charlotte Kalla kört ihop en helt bisarr månadslön.En viktig inkomst för den fortsatta OS-satsningen.– Ja verkligen, men det är inte det som motiverar mig, säger Charlotte Kalla.

Omark och Bergström spelar ihop

Läs mer om Bergström.
Knepet som parar ihop din Android-mobil och Windows
Äntligen kan du få Android och Windows att funka bättre ihop. Så här använder du Microsoft Launcher i senaste uppdateringen av Windows 10.

Lindströms skämt – efter Rudbergs vågade avslöjande

Författaren Denise Rudberg avslöjar i På spåret att hon blev tagen av polisen i USA – då hon körde bil iklädd bikini.Då drar Fredrik Lindström skämtet som får Kristian Luuk att bryta ihop.– Usch, vad obehagligt, säger Kristian Luuk.
Tele 2 går ihop med Deutsche Telekom
Teleoperatören Tele2 har kommit överens med Deutsche Telekom om att slå samman Tele2 Nederländerna och T-Mobile Nederländerna till ett gemensamt bolag. Det framgår av ett pressmeddelande.
25 EU-länder i ny försvarspakt: Dåliga nyheter för våra fiender
En sjuttio år gammal ambition inom EU har nu gått i lås. Tillsammans går tjugofem länder i unionen ihop i en pakt – där man lovar att tillsammans finansiera, utveckla och distribuera väpnade styrkor tillsammans, det skriver nyhetsbyrån Reuters.– Dåliga nyheter för våra fiender, konstaterade Europeiska rådets ordförande Donald Tusk.
Barnens känslor – lämnade av Lill-Babs
Barbro Lill-Babs Svensson har tre döttrar – Monica, Malin och Kristin.Nu berättar de om sin udda uppväxt – med mormodern som en trygg punkt i tillvaron.– Mormor var den som höll ihop familjen, säger Monica Svensson.
Håll tyst, detta är en sinnessjuk id
Så Ren Fasel, ordförande i IIHF, har en id om att slå ihop de sex främsta lagen från Liiga och SHL.Tydligen har Europa för många klubbar som spelar på högsta nivå - och för få bra spelare.Men den där idn kan vara en av de dummare jag har hört.Så Ren Fasel, här är min id.Håll tyst, tänk om och kasta den där till papperskorgen där den hör hemma.
Läs mer om Europa och Liiga.
V75-podden Systemet – lyssna på avsnitt 208
Hellberg, Noreen och Edholm knåpar ihop veckans V75-system – lyssna här
Läs mer om Edholm och Noreen.
Bondens ord i TV4 får Lindorff att bryta ihop
Beslutet i Bonde söker fru gav Linda Lindorff magont och hon skickade en varning på sin blogg.När Bonden Dennis valde friaren Annie brast hennes kärleksrival Liselotte i gråt – och börjar hyperventilera.Jag kan inte minnas när i Bonde söker fru jag känt så mycket under ett val skriver programledaren Linda Lindorff i sin blogg.
SVT: Vår formulering var djupt olycklig
Självklart vill vi inte bidra till att klumpa ihop sympatier för staten Israel med alla judar, eller påstå att det finns en enda judisk röst. Det skriver SVT:s Charlotta Friborg i en replik.
Läs mer om Israel.
Pekka Heino lämnar SVT – därför säger han upp sig
Efter drygt 30 år säger Pekka Heino – ett av SVT:s mest kända ansikten – farväl till tittarna. Åtminstone för den här gången.Under tisdagen sänds det sista avsnittet av Go'kväll med Pekka Heino som programledare.Nu berättar han om sorgen, att han sa upp sig för att undvika att bli gammal och bitter och om framtidsplanerna.– Det bästa är väl om jag bryter ihop och bara blir en våt fläck, säger han.
Läs mer om Pekka Heino och SVT.
Boqvist om stora oron efter skadan
En tuff skada från CHL-matchen i Polen höll på att kosta honom JVM-platsen.Men tillbaka från skadan har Jesper Boqvist gjort succ i Brynäs.Nu är Jesper uttagen till JVM - men det blev inte lillebror, Adam.– Självklart hade det varit sjukt häftigt att spela ihop med lillbrorsan, men vi gläds åt varandra.
Metoo-uppropens nästa samordningsmöte planeras ihop med jämställdhetsministern
Den samordningsgrupp som under förra veckan hade sitt första möte, där representanter från ett trettiotal upprop samlades, träffade jämställdhetsminister Åsa Regnr under måndagen. Nästa träff ska nu planeras in tillsammans med ministern, och kraven på förändring är många.
Läs mer om Åsa Regnr.
Han hyllas – efter de vidriga bilderna
Boxningsmatchen mellan Stephen Smith och Francisco Vargas slutade i blodiga scener när de båda skallade ihop med varandra.På bilderna kan man se hur Smiths öra ser ut att lossna från sitt fäste.En av de värsta skadorna i boxningshistorien, skriver Sportbible på Twitter.Men Smith ville fortsätta.
Nytt räckviddstest: Så långt kommer elbilen – Renault och Hyundai får pluspoäng
Hur långt går elbilen i verkligheten? Den frågan finns det en miljon svar på, eftersom det beror på så många olika faktorer: körstil, temperatur, hastighet och mycket annat. Men en sak är i alla fall säker: det brukar vara svårt att komma upp i samma räckviddssiffror som biltillverkarna anger i den europeiska NEDC-körcykeln. Den ligger oftast ganska långt från verkligheten. Nu har tyska tidningen Auto Bild samlat ihop åtta elbilar för att testa hur lång räckvidden är i verkligheten. Det är en lite underlig samling bilar med svenska mått mätt: Smart Fortwo Electric Drive är
Läs mer om Auto Bild, Hyundai och Renault.
Filosof: Håll huvudet kallt – finns risker med #metoo
Vi bör inte blanda ihop maktfullkomlighet i allmänhet med sexuella trakasserier, och heller inte etikettera alla kvinnor som offer och alla män som förövare. Det skriver filosofen och professorn Fredrik Svenaeus med anledning av #metoo-rörelsen.
Så syddes det franska lapptäcket ihop
På 1500- och 1600-talen var Tyskland hopplöst splittrat i tusentals småstater. Även dåtidens Italien ser ut som ett lapptäcke på en politisk karta. Har aldrig Frankrike varit lika splittrat?
Läs mer om Frankrike, Italien och Tyskland.
Flera bilar i krock på Älvsborgsbron
Fyra bilar körde under i morgonen ihop på Älvsborgsbron. Räddningstjänsten är på plats.Enligt räddningstjänstens larm- och ledningsoperatör ska det röra sig om en kökrock.Enligt Trafikverket är det stor trafikpåverkan på platsen.Det finns inga uppgifter om personskador.
Läs mer om Älvsborgsbron.