Ikea

Kända skådespelaren upptäcktes – på Ikea

Han blev en av världens mest kända barn efter sin roll i Sjätte sinnet.Men hade det inte varit för svenska möbeljätten Ikea hade det kanske sett annorlunda ut.– Jag var på Ikea i Burbank, berättar Haley Joel Osment om när han blev upptäckt som skådespelare, i Vulture.

Kända skådespelaren upptäcktes – på Ikea

Han blev en av världens mest kända barn efter sin roll i Sjätte sinnet. Men hade det inte varit för svenska möbeljätten Ikea hade det kanske sett annorlunda ut. – Jag var på Ikea i Burbank, berättar Haley Joel Osment om när han blev upptäckt som skådespelare, i Vulture.
Polis varnar för Ikea-ecstacy
Polisen på Jersey varnar allmänheten för ecstasy-tabletter med Ikeas logga på, rapporterar SVT Nyheter Småland.–Det här är fullständigt oacceptabelt, säger Emil Eriksson på Ikeas pressavdelning till SVT Nyheter Småland.
Ikea-skålen började brinna: Allvarligt
Serveringsskålen Blanda Blank från Ikea stod ute i solen på ett bord. Plötsligt fattade skålen med vindruvor i eld och började brinna. Det kunde ha slutat i katastrof om inte Richard Walter varit på plats. Och än värre om den stått i ett fönster med gardiner tätt inpå...
Läs mer om Ikea och Richard Walter.
Ikea – alla hemligheter och annat du inte visste
Ikea är svenska succföretaget med massor av hemligheter. Här avslöjar vi allt.Sexliven, Kamprads okända dotter, anställdas förmåner de saknade skruvarna.Och vad tror du varuhuset Ikea och 9000 olympiskt stora bassänger har för likhet?
Läs mer om Ikea.
Ikea öppnar för första gången butik i innerstan
Håll i dig – nu öppnar Ikea sin första butik mitt inne i city! Nu behöver man aldrig mer åka utanför stan eller hyra bil. Det blir en popup-butik på 365 kvadratmeter, premiär augusti.
Läs mer om Ikea.
Mercedes i frontalkrock med buss vid Ikea
En blå SL-buss och en Mercedes har frontalkrockat vid Ikea, Kungens kurva, skriver Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet och Ikea.
Ikea samarbetar med Nasa – ska ta fram möbler för koloni på Mars
Ikeas designer kommer att tillbringa tre dagar på Nasas övningskoloni i Utah.
Läs mer om Nasa och Utah.
Ikea släpper sina varor till andra försäljare
Snart slipper du åka till Ikea för att handla deras produkter.Aldrig tidigare har Ikea låtit andra företag sälja deras varor.Detta är unikt i deras 74-åriga historia. Och kan även bli billigare!
Läs mer om Ikea.
Hon ska göra Ikea häftigt igen
Sånt här har du aldrig sett säljas på Ikea förut. Allt för att nå ungdomarna.Här är första bilderna på Ikeas hemliga samarbete med Bea Åkerlund.Kollektionen Omedelbar andas mystik, rock'n roll, Hollywood och boudoir!
Ikeas genidrag – slutar med skruvar och verktyg
Är du också trött på saknade skruvar och svårmonterade Ikea-möbler?Nu har Kamprad och Ikea tagit fram ny teknik som är en riktig snilleblixt.Klicktekniken kommer minska monteringstiden från 1,5 timme till 3 minuter!
Läs mer om Ikea, Ikea-möbler.Nu och Kamprad.
Ikea och Apple i samarbete – snart kan du möblera hemmet i din Iphone
Ja, så verkar det i alla fall. Ikea har nämligen avslöjat ett samarbete med Apple.
Läs mer om Apple och Iphone.
Ikea och Apple i nytt samarbete
Ikea inleder ett nytt samarbete med Apple, skriver Di digital.Med så kallad augmented reality ska Ikeas kunder kunna se hur olika produkter ser ut – hemifrån.– Det är bara ett led i vårt åtagande att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt, säger Torbjörn Lööf till Di digital.
Läs mer om Apple och Torbjörn Lööf.
Ikea satte nytt miljardrekord
Ikea sätter nya svindlande rekord.Under 2016 var försäljningen 354 miljarder kronor, skriver Dagens industri.Det var en ökning med åtta procent.
Ikeas attack mot Skånetrafiken: Situationen har blivit ohållbar
Efter veckor av förseningar, inställda tåg och bristande information till resenärerna har Ikea-ledningen fått nog.Nu sätter möbeljätten in egna bussar för att köra sina anställda i Malmö och Lund till jobbet i Älmhult.– Situationen har blivit ohållbar för de som pendlar, säger Mattias Hennius, presskommunikatör på Ikea of Sweden, till Smålandsposten.
Lars åkte 6 mil – då blev Ikeavaran dubbelt så dyr
Ikeas skärmvägg Jassa var slut på varuhuset i Malmö.Då åkte Lars Breiton till Helsingborg, och där fanns den – fastän dubbelt så dyr.– Jag blir så irriterad. Det här är inte Ikea för mig, säger Lars.
Ikea-mördaren kräver skadestånd för förtal
Abraham Ukbagabir knivmördade en mamma och hennes son på Ikea i Västerås 2015.Ikea-mördaren har misshandlats och hotats av andra interner på anstalterna han skickats runt på.Nu kräver Ukbagabir skadestånd för att ha blivit förtalad på Facebook.
Läs mer om Facebook, Ikea och Ukbagabir.
Två lastbilar i krock vid IKEA – stora trafikstörningar
Två lastbilar har kolliderat i närheten av Ikea på Hisingen i Göteborg.Initialt ska ingen person ha kommit till skada men olyckan påverkar trafiken i området.– Så är det men man försöker flytta undan bilarna, säger Hans Lippens, polisens presstalesperson i Region Väst.
Ella köpte nytt kök – fick 58 broschyrer
När Ella Björnklippa, 44, köpte ett nytt kök på Ikea fick hon mer än goda matlagningsmöjligheter. Med leveransen följde även nära 60 olika broschyrer.Nu riktar hon skarp kritik mot den svenska varuhuskedjan.– Det är ett stort slöseri på papper. Jag blev jätteirriterad eftersom att jag tänker på miljön, berättar Ella.
Läs mer om Ella och Ikea.
Ella köpte nytt kök – fick 58 broschyrer
När Ella Björnklippa, 44, köpte ett nytt kök på Ikea fick hon mer än goda matlagningsmöjligheter. Med leveransen följde även nära 60 olika broschyrer.Nu riktar hon skarp kritik mot den svenska varuhuskedjan.– Det är ett stort slöseri på papper. Jag blev jätteirriterad eftersom att jag tänker på miljön, berättar Ella.
Läs mer om Ella och Ikea.
Jesper Brodin ny vd för Ikea
Jesper Brodin tar över som vd och koncernchef för Ikea efter Peter Agnefjäll som jobbat inom företaget de senaste 22 åren varav de fem senaste åren som koncernchef.
Läs mer om Ikea och Peter Agnefjäll.
Ikea kopplar ihop smart belysning med Googles och Apples hem-AI
Nu kan Ikeas smarta belysning Trådfri styras av Google Assistant, Apple Homekit och Amazon Alexa. På så sätt vävs den in i de smarta hemmens dominerande ekosystem.