Ilska

Rebeccas ilska efter sexdiskussionen i radio

När Rebecca Ragnarsson lyssnade på radion häromdagen fick hon en chock.Nu riktar hon skarp kritik mot den populära programpanelen i Mix Megapol.– Jag blev både arg, ledsen, och frustrerad, säger Rebecca.
Läs mer om Mix Megapol och Rebecca.

Asiatisk ilska över Trumps handelstullar

Beskedet från president Donald Trump att USA ska införa handelstullar på tvättmaskiner och solpaneler, väcker ilska i såväl Sydkorea som Kina. Sydkoreas handelsminister Kim Hyun-chong, säger efter ett möte med branschrepresentanter att man ska lämna en protest hos Världshandelsorganisationen (WTO). – Det är tydligt att de senaste åtgärderna bryter mot WTO:s regler.
En revolution som glöder – men segern är inte vunnen
Metoo-protesten böljade i mäktigaste svart på röda mattan. En revolution som ännu glöder av sorg och ilska. Ett historiskt steg.Men ska vi vara ärliga är segern ännu inte vunnen. Guldbaggen är ju fortfarande en tröttsam man.
Pamela Andersons ilska mot tv-profilen
Pamela Anderson intervjuades i tre timmar av tv-profilen Piers Morgan.Men nu reagerar den tidigare Baywatch-profilen hur han valt att framställa henne i intervjun.– Den har blivit reducerad till att bara handla om min kropp och män, har Pamela Anderson sagt enligt Daily Mail.

Kaspersens ilska efter upptäckten

Programledaren Kristin Kaspersen upptäckte att ett företag använt sig av hennes namn och bild för att sälja bantningspiller.Nu varnar hon sina fans för att gå på reklamen.Om någon av er följare sett denna reklam så står jag absolut inte bakom den och kommer aldrig stå för något som ha med bantningspiller att göra. Jag hoppas ni känner mig så väl., skriver hon på Instagram.
Läs mer om Instagram.
Gramers ilska efter händelsen på galan
Linda Lindorff trängde sig före i kön under Elle-galan.Det hävdar Malin Gramer i Vakna med NRJ. Programledaren känner sig både förnärmad, ledsen och sårad och undrar varför Linda Lindorff hatar henne.Enligt Linda Lindorff är dock allt ett stort missförstånd.Jag hamnade i ett totaltlyckorus så kanske var det därför jag hamnade fel, skriver hon i ett sms till Expressen.
Johanssons stora ilska mot stjärnan
Scarlett Johansson riktar hård kritik mot övergreppsanklagade stjärnskådisen James Franco.–Kan jag få min pin tillbaka?, sa skådespelerskan, och syftade på den pin mot sexuella trakasserier som Franco bar på Goldon Globe-galan tidigare i år, skriver Vanity Fair.
Sylvassa piken efter bråket med Dahlin
Robin Kovacs åkte ut två minuter för osportsligt uppträdande efter gruff med supertalangen Rasmus Dahlin.Då gjorde Matt Donovan 2–1 till Frölunda.Efteråt riktade Luleåforwarden stor ilska mot domslutet.– Det finns vissa spelare som man inte får röra på isen, säger han.
Almenäs stora ilska: Är idioter
Jessica Almenäs har bloggat om sina känslor inför föräldrar som vägrar vaccinera sina barn.Nu talar hon klarspråk från Elle-galans röda matta:– Folk som inte vaccinerar sina barn är idioter, säger hon till Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet.
Herngrens ilska efter Solsidan
Felix Herngren bojkottar Guldbaggegalan – trots att hans film Solsidan är nominerad i tre kategorier.Regissören berättar i Rix Morronzoo om beslutet:– Det är ingen tävling där breda komedier vinner.
Jihdes ilska: Fy f*n – den är ju grotesk!
Toppmöte i innebandyns allsvenska mellan Salem och Djurgården.Då uppstod tumult efter att en spelare i Djurgården stämplat en motståndare då denne låg ner.Fy fan, den är ju grotesk!, skriver Niklas Jihde på Twitter efter att ha sett klippet.
Strömstedts stora ilska mot Postnord – efter upptäckten
TV4:s Jenny Strömstedt har tröttnat rejält på Postnord.Efter flera misslyckade leveranser ryter programledaren nu ifrån på sin Instagram – efter att hon ha beställt en mobiltelefon – där själva telefonen saknades vid leveransen.Vad är det som händer?, skriver hon på Instagram.
Skifs ilska över orättvisan mot fattigpensionärer
Han hade lovat att trappa ned. Men i höst ger sig Björn Skifs, 70, ändå ut på en stor Sverigeturn. Pensionen får vänta. Men det är knappast av ekonomiska skäl.Skifs behöver själv inte bekymra sig för ålderdomen, men blir upprörd vid tanken på landets alla fattigpensionärer och deras situation.– Det är vedervärdigt! Det är det verkligen, säger han.
Läs mer om Sverigeturn.
Känner ilska och hat – nu får det fan i mig vara nog
På tre månader har Skånepolisen utsatts för tre sprängdåd. Efter onsdagskvällens attentat mot polishuset i den utsatta Malmöstadsdelen Rosengård har polisen fått nog. – Det är slumpen som har gjort att ingen har kommit till skada hittills. Det är bara en tidsfråga innan det händer, säger Sophia Willander, ordförande för Polisförbundet region syd.
Dumpades i pausen – efter fansens ilska
Södertälje SK:s supportrar vet hur man får igenom förändringar.Det visade fansen när de fick supportershopen att dumpa en av sina produkter – mitt under en match.
Dramatiska vändningen efter skräckmötet med domaren
Markus Aujalay är en hård men rättvis jurymedlem i Sveriges mästerkock.I kvällens avsnitt sätter han skräck i deltagaren Christian Jacobson, som fruktade hårda konsekvenser.– Jag trodde att han skulle hugga av mig tummen i ren ilska, säger deltagaren.
Läs mer om Christian Jacobson.
Nora Mörks ilska – efter läckta bilderna
Nora Mörks telefon blev hackad och hennes privata bilder spreds bland gärningsmännen.Nu hävdar handbollsstjärnan att bilderna även cirkulerat bland Norges herrlandslag.– Jag blev helt förkrossad, säger Mörk till VG.
Läs mer om Mörk.
Stor ilska mot Robertsson: Sparkades ut av domaren
Skellefteå förlorade på bortais mot Örebro.Efter matchen var bortlagets tränare Bert Robertsson inne i domarnas omklädningsrum.Till slut tröttnade Sjöqvist - och körde ut Robertsson, skriver Hockeypuls.–Du kommer in och beter dig som ett svin, utbrast domaren Mikael Sjöqvist.
Elias ilska mot Burger King: Blev riktigt arg
Elias Yousef, 48, mumsade som bäst på hamburgaren han beställt på Burger King.Plötsligt kände han något hårt i munnen.– Jag blev riktigt arg när jag tänkte på vilka konsekvenserna kunde blivit om jag svalt den, säger han.
Slutet för Pokmon Go på äldre Iphone väcker ilska
Det är drygt en månad kvar för dem som spelar mobilspelet Pokmon Go på en Iphone 5. Niantic som står bakom mobilspelet har beslutat att inte stödja apple-enheter som inte kan uppgradera till IOS 11.
Läs mer om Iphone och Pokmon Go.
Hodans ilska mot populära butiken
När Hodan Mohammed befann sig i populära sminkbutiken Sephora tidigare i veckan blev hon anklagad för att ha snattat ett läppstift.Hodan upplevde situationen som mycket obehaglig – och rasar nu mot företaget samt de anställda.– Det var helt ofattbart, jag kände mig så kränkt, berättar hon.
Läs mer om Sephora.
Pitts ilska efter Jolies agerande med barnen
Angelina Jolie hade med sig 14-åriga sonen Pax som dejt till Golden Globe, ett beslut som ska ha tagits utan att Brad Pitt gett sitt tillstånd.Skådespelaren menar att ex-frun gått bakom hans rygg och har skällt ut henne efter noter, uppger Hollywoodlife.Han blev rasande över att hon tog med Pax till ett stort event för vuxna utan att rådgöra med honom säger en källa till sajten.