Indienfonder


Valförväntningar ger lyft för Indienfonder

Indienfonder hör till vinnarna den senaste månaden. Förväntningar på ett regeringsskifte har satt fart på börsen i Bombay. För svenska sparare påverkar även den indiska valutan avkastningen.

Läs mer om Bombay och Indienfonder.

Revansch för Indien

Fonder Mars har varit en urstark månad för Indienfonder och uppgången kan fortsätta under den kommande valperioden i landet. När börsen i Bombay stängde i fredags hade Sensex-index stigit 5,8 procent sedan månadsskiftet.

TV: Trögt för Indienfonder

Läs mer om Indienfonder.
Indienfonder månadens vinnare

Fonder Indien var i september den starkast lysande stjärnan på BRIC-himlen. Stimulanser fick aktiekurserna att stiga men mer krävs för en ihållande återhämtning av ekonomin.

Indienfonder på väg upp

Indienfonderna har inlett året starkt. Marknaden i Indien har draghjälp av en ökad global riskaptit och att myndigheterna funnit en lösning på korruptionsskandalen som nådde ändå upp i regeringen.

Läs mer om Indien.
Tillväxt och inhemsk konsumtion talar för Indien

Efter en usel inledning på året stod Bombaybörsen emot väl under sommarens finanspanik. Fondförvaltare hyser hopp om utvecklingen för Indienfonder framöver bara inflationen hejdas så

Småspararna vill inte ha Indienfonder

Börsturbulensen har fått fondspararna att göra sig av med aktiefonder på bred front. Men redan innan botten gick ur börsen på allvar i början av augusti har fondspararna sålt bland annat Indienfonder.

Läs mer om Indienfonder.
Första halvårets bästa fonder

Första halvåret 2011 gick det bra för fonder med inrikning mot läkemedel och fastigheter. För Indienfonder gick det betydligt sämre.

Indienfonderna som gått bäst

Det går knappast att säga att det gått bra för Indienfonderna i år. Men den som investerade i Indienfonder för fem år sedan har fått god avkastning.

Läs mer om Indienfonder och Indienfonderna.
Det går bra nu, Europa

Europafonder stod som förlorar i fjol, men nu vänder det. Istället är det guld- och Indienfonder som värderas ner.

Läs mer om Europa och Indienfonder.
Indien ny fondfavorit

Indienfonder och små tillväxtfonder fylls på, medan Allemansfonder och Europafonder säljs ut, visar en kartläggning av fondåret 2010 gjord av nätmäklaren Avanza. Småspararna har hittills i år totalt skjutit till cirka 2 miljarder kronor till Indienfonder, vilket ökar insättningarna i kategorin med 17 procent till cirka 16 miljarder kronor.

Indien ny fondfavorit

Krisen i eurozonen har fått småsparare att sälja av Europafonder, visar en kartläggning av fondåret 2010 gjord av nätmäklaren Avanza. Indienfonder och små tillväxtfonder fylls på, medan Allemansfonder och Europafonder säljs ut.
Senaste nyheternaNyhetsdatabasen - Nyheter på ett ställe
Nyhetsdatabasen är en nyhetsagent och sökmotor som samlar nyheter från svenska tidningar. Här kan du snabbt läsa aktuella nyheter eller göra sök flera år tilbaka.
Kontakt
post@nyhetsdatabasen.se

Senaste 24t
09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10