Inget

Expert: Det finns inget behov av en djuphamn i Lysekil

Debatten om en djuphamn i Brofjorden har handlat om både säkerhetspolitik och miljö. Men ingen tycks ha ställt frågan: Behövs denna kapacitet? Och svaret på den frågan är nej, skriver Lars Karlsson, tidigare hamndirektör och numera styrelseledamot.
Läs mer om Brofjorden och Lysekil.

Stjärnjournalisten: Allt är annorlunda med Trump

Han har bevakat Barack Obama, George W Bush och Bill Clinton. Men inget liknar Trumps administration, säger New York Times Vita huset-korrespondent, Peter Baker. – Vi är väldigt medvetna om konsekvenserna av misstag.
Avslöjar hemligheten om förhållandet – efter ett år
I över ett års tid har deras förhållande varit offentligt.Men ingen av dem har velat prata om det.Nu bryter FO/O-Oscar Enestad och Cecilia Dahlbom tystnaden – och berättar hemligheten.–Vi har varit tillsammans i snart tre år och bott ihop i ett och ett halvt. Det är inget konstigt alls, säger Cecilia Dahlbom till Hänt.
Läs mer om Cecilia Dahlbom och Hänt.
X3 en utmärkt mellansuv – men utan det där lilla X3a
Tredje generationens BMW X3 är här. Och kanske känner du genansens rodnad dra över kinderna om du inte ser att den är ny: men du är inte ensam. Den ser nämligen ut som förr. Men trots ny teknik under skalet har den inget som överglänser i den stenhårda konkurrensen.
Läs mer om X3a.

Tragiska beskedet för Val Kilmer – väntade för länge

Skådespelaren Val Kilmer har kämpat mot strupcancer i två år, nu har sjukdomen spridit sig till hjärnan.Stjärnan väntade länge med att ta hjälp av traditionell läkarvård – och nu kan det vara försent.Det finns inget mer att göra uppger en källa för RadarOnline.
Läs mer om RadarOnline och Val Kilmer.
SVT ringde mig – jag blev dumpad
Hon var en firad stjärna i den alpina cirkusen.Men bakom fasaden dolde sig en vilsen själ som till alla pris försökte överleva.– Jag mådde dåligt och hade inget självförtroende, säger Ylva Nown, 48.Efter karriären blev hon utbränd – och gick in i väggen.Nu skriver Ylva Nown en bok för att hjälpa andra idrottare att kunna hantera stress, press – och livet efter att strålkastarljuset släcks.
Läs mer om Ylva Nown.
Advokat: Åtalet mot Akilov skjuts upp
Åtalet mot den terrormisstänkte Rakhmat Akilov har på begäran av hans advokater skjutits upp ytterligare en vecka, till den 30 januari, enligt advokat Johan Eriksson. – Det kommer att skjutas upp. Det blir inget åtal förrän den 30, säger han till TT.
Sofie, 7, hindrades från att gå i skolan
Sofie är 7 år gammal och vill inget hellre än att gå i skolan.Hon har adhd och fick gå hem från skolan. Nu har hon tvingats vara borta i två månader, vilket familjen är kritisk till.– Sofie säger att hon vill vara i skolan med sina kompisar. Hon är jätteledsen över det här, säger mamma Elinor Bolin.
Läs mer om Elinor Bolin.
Olycka vid biograf – räddningstjänsten har klippt upp bil
En spårvagn och en bil har krockat utanför en biograf i centrala Göteborg. Räddningstjänsten har klippt upp bilen för att få ut föraren.– Jag vet inget om skadeläget, säger Hans-Olof Allgulin, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten i Storgöteborg.
Georg Kell: Social hållbarhet lika viktigt som miljöfrågorna
Social hållbarhet har länge hamnat i skuggan av miljö- och klimatfrågorna. Men det finns egentligen inget motsatsförhållande. Det menar Georg Kell, som på dåvarande FN-chefen Kofi Annans uppdrag tog fram ramverket Global Compact för hållbart företagande.
Läs mer om Georg Kell och Global Compact.
Säverman: Trösterikt
Kåseri. Inget är så hopplöst att det inte kan bli värre.
Mora IK borde drömma mardrömmar om Leksand
Nej, inget allsvenskt lag kan hota detta Rögle.De allsvenska lagen får hoppas på att möta Karlskrona i kvalet.Och Mora borde drömma mardrömmar om Leksand.
Läs mer om Karlskrona, Leksand och Rögle.De.
Andreas mobbades under hela sin skoltid – får inget skadestånd av kommunen
Mordförsök, utslagna tänder och utfrysning var bara några av alla de saker som Andreas Åkermark Wernlund, 27, fick utstå under skoltiden hemma i Vänersborg.– Jag var rädd varje dag jag skulle gå till skolan. Jag visste aldrig om jag skulle komma hem levande eller inte, säger han.Nu har han krävt upprättelse och skadestånd från kommunen – men fått kalla handen.
Läs mer om Vänersborg.
Johanna Larsson utslagen i dubbel
Johanna Larssons Australian Open går inget vidare. Precis som i singel åkte hon ut i första omgången också i dubbelturneringen.
Larsson utslagen också i dubbel
Johanna Larssons Australian Open går inget vidare. Precis som i singel åkte hon ut i första omgången också i dubbelturneringen.
Ilskan mot Blondinbella: Är förjävligt, faktiskt
I ett inlägg på sin Instagram visar Isabella Blondinbella Löwengrip upp den senaste gåvan från sin nya kärlek.Men kärlek är inget som spirar bland entreprenörens fans efter bilden.Varför reagerar så få på helt rubbade beteenden? skriver en person.
Därför måste gatstenarna vändas i Uppsala
Nej, det här är inget tidigt aprilskämt: I Uppsala vänder man på gatstenar.Eftersom de sattes fel väg har man i veckan på stadens paradgata arbetat med att bränna och bända loss gatstenar och vänt dem rätt väg.– Det här är ett skämt från början till slut, säger Jessica Eriksson, som driver butik och kaf där.
Läs mer om Jessica Eriksson och Uppsala.
Uniqlo: H&M är ingen konkurrent
På onsdagsmorgonen bekräftade klädkedjan Uniqlo att de öppnar sin första butik i Stockholm under hösten 2018. Konkurrensen från H&M är inget som bekymrar.
Läs mer om Stockholm och Uniqlo.
Erotisk storsäljare var inget för kritikerna
Taffligt och klichfyllt. Veckans mest sålda bok intresserar inte kritikerna. Skrolla ner för att se vilken.
Att man blir myndig betyder inget i min familj
Saba trodde att föräldrarna skulle acceptera hennes pojkvän med tiden. Men kontrollen, våldsamheten och hoten gjorde det omöjligt att bo kvar hemma. I dag har hon egen lägenhet och utbildar sig till lärare. Kontakten med föräldrarna är bruten. Att inte få träffa mina syskon är det allra jobbigaste, säger Saba.
Läs mer om Saba.
SHL-klubb värvar succmålvakten
Luleå har fått besked om att det blir spel i Nordamerika för Filip Gustavsson nästa säsong.Nu skriver Norrbottens Kuriren att Gustavsson ersätts av hockeyallsvenske succmålvakten Niklas Rubin.–Det är inget jag vill kommentera, med all respekt, säger Rubin till tidningen.
Läkaren: Trumps hälsotillstånd är utmärkt
Det är inget fel på Donald Trumps hälsa. Det säger Vita husets läkare Ronny Jackson.
Läs mer om Ronny Jackson och Vita.
Läkaren: Inget fel på Trumps kognitiva hälsa
Donald Trumps hälsotillstånd är utmärkt, säger Vita husets läkare Ronny Jackson efter att ha undersökt presidenten. Trump ville att Jackson också skulle undersöka hans kognitiva funktioner, som minne och uppfattningsförmåga. Inga problem där heller.
Läs mer om Jackson, Ronny Jackson och Vita.