Inget

Landeskog kontaktad - men inget VM för Colorado-kompisen: "Det är synd"

HOPPET LEVER. Patrik Nemeth kommer inte till VM, men Gabriel Landeskog är aktuell. Foto: Bildbyrån Tre Kronor hoppas på fler NHL-förstärkningar till VM-truppen.

Lisa Magnusson: Inget parti sverigedemokratar bättre än Sverigedemokraterna

Det parti som vill bli populärt gör bättre i att vända sig till den majoritet av befolkningen som inte tycker att invandrare är ett problem.
Läs mer om Sverigedemokraterna.
Polisen i Oman gör uttalande om Tim Avicii Berglings död
Tim Avicii Bergling avled i Muskat, Oman.Nu har polisen kommit med ett nytt uttalande kring världsstjärnans dödsfall.Enligt utredningen finns det inget misstänkt kring Tim Berglings död.
Läs mer om Muskat, Oman och Oman.Nu.

Rektionen efter frågan om Zlatan: Är löjligt

Zlatan Ibrahimovic till VM eller inte?För den förre landslagsspelaren Daniel Majstorovic är det inget snack om saken.– Att man ens diskuterar det är löjligt, säger han i Olof Lundhs podcast.
Läs mer om Daniel Majstorovic och Zlatan.
Att tigga är inget brott
Så anslöt sig då Moderaterna till Sverigedemokraterna med ett förslag om ett nationellt tiggeriförbud. Vad händer med anständighet och medmänsklighet? Att Moderaterna inte gillar att det sitter tiggare utanför affären är ingen nyhet.
SAS-vd: Eventuellt Norwegian-köp förändrar inget
IAG:s eventuella förvärv av Norwegian kommer inte att förändra hur Norwegian och SAS konkurrerar med varandra.
Läs mer om Norwegian.
Tanken på prövad ekonomisk migration är god
Sverige har inget behov av fler invandrare till låglönejobb, är socialdemokraternas utspel inför valet. Svenska jobb åt svenska, eller i vart fall åt dem som redan är här, jobbare.
Förlänger med Djurgården: "Inget att tveka på"
Gustav Possler. Foto: Bildbyrån/Ola Westerberg Djurgården tappar en hel del spelare inför kommande säsong, men en som blir kvar är Gustav Possler. I dag förlängde han sitt kontrakt med ytterligare två år. - Det var inget att tveka på.
Läs mer om Djurgården och Gustav Possler.
Inget VM för NHL-värmlänningarna
Nu är det bekräftat. Varken Jonas Brodin eller Joel Eriksson Ek i Minnesota Wild kommer spela VM för Sverige.
15 vita sneakers vi vill ha på oss våren 2018
Våren är här! Vad passar då bättre än ett par nya krispigt vita sneakers? Inget om du frågar oss! Artikeln innehåller reklam - Sneakers är ett snyggt val i vår!
Kritik mot handbollen: Något måste göras
HK Malmö vinner semifinalen borta mot Alingsås och skickar in ny tändvätska i kampen om en finalplats.Det sportsliga läget förändrar inget för HKM:s ordförande Jörgen Rasmusson.Han svingar mot handbollens säsongsplanering.– Jag ska lyfta frågan. Något måste göras, säger Rasmusson.
Fyra spelare under kontrakt - Brynäs sportchef om framtiden: "Därför tar det sin tid"
Sara Grahn lämnar Brynäs och sportchefen Åke Liljebjörn konstaterar att det kommer att märkas. - Sara har varit en viktig spelare för oss. Inget snack om det. Men det är så här det fungerar.
Läs mer om Åke Liljebjörn.
Här får drottning Margrethe sin vila
En tom glassarkofag med drottning Margrethes och prins Henriks konturer graverade på insidan.Parets gravmonument står färdigt efter 15 års arbete och visas för första gången.Prinsens beslut att inte begravas tillsammans med hustrun ändrar inget.
Läs mer om Margrethe.
Liberalerna sviker elever och lärare
REPLIK DN DEBATT 21/4. Det finns inget stöd i forskningen för att en generaliserande lösning som särskild undervisningsgrupp är adekvat stöd för elever. Tvärtom vet vi att det riskerar att påbörja ett utanförskap, en annan typ av exkludering än den som Liberalerna nu vill komma åt, skriver sex specialpedagoger.
Läs mer om Liberalerna.
MQ:s ordförande om vd-bytet: "Vi har haft en dialog under vintern"
Det är inget dramatiskt som ligger bakom beslutet att MQ och vd Christina Ståhl går skilda vägar. Det menar styrelseordförande Claes-Göran Sylvén. "Det var bäst för både oss och Christina", säger han.
Ett fullständigt idiotiskt beslut
Petter Northug är tillbaka i det norska landslaget.Det är på ett sätt förstås ett fullständigt idiotiskt beslut.Å andra sidan:Inget kunde vara smartare.
Fick inte stanna i Örebro - nu är målvakten klar för Leksand: "Ger ett lugn till laget"
Axel Brage fick inget nytt kontrakt i Örebro. Nu är målvakten klar för Leksand i stället. - Att få vara en del av föreningens satsning känns verkligen jätteinspirerande, säger han i ett pressmeddelande.
Läs mer om Leksand och Örebro.
Henrik von Eckermann: Det är en ny situation
Henrik von Eckermann har gjort en bragdartad inomhussäsong, som toppades med en pallplats i världscupfinalen.Han har även säkrat sin bästa häst Mary Lou, och ska snart flytta ihop med sin flickvän, ryttarkollegan Jannika Sprunger.– Jag har inget att klagapå just nu, säger Henrik von Eckermann.
Svenskarna sköt Nashville vidare: "Vi gav dem inget liv"
Viktor Arvidsson i full färd med att göra mål. Foto: Isaiah J. Downing-USA TODAY Sports IBL Det är ingen hemlighet att Nashvilles svenska inslag brukar spela framträdande roller.
Läs mer om Nashville.
Polisens besked om Aviciis död - inget misstänkt
MUSKAT. Den omanska polisens rapport om Tim Berglings död har skjutits upp två gånger.Enligt Expressens källor offentliggörs den i början av veckan och kommer att vara den enda information som lämnas från officiellt håll.– Ärendet sköts på högsta nivå inom polisen eftersom det uppmärksammats i hela världen, säger en källa.
Lojal hund ledde hjälpen till treåring
14-åriga Max är döv och nästan blind. Men hans lojalitet är det inget fel på. När hans treåriga lillmatte gick bort sig stannade han vid hennes sida i 15 timmar och visade sedan vägen när räddningen kom.
Läs mer om Max.
Makdemonstration av AIK – var klasskillnad
Segern mot IFK Göteborg var inget annat en maktdemonstration från AIK:s sida.Än mer imponerande blir segern med tanke på den svartgula skadehärva som Rikard Norling måste förhålla sig till.Nu var det bredden som avgjorde mot Blåvitt - men så många mer skador tål inte AIK.
Läs mer om AIK, Blåvitt och Rikard Norling.
Macron måste tåla att EU behöver tålamod
DN 23/4 2018. Att Tyskland och Frankrike ser olika på EU är inget självklart svaghetstecken. Stora reformer måste diskuteras öppet inför väljarna.
Läs mer om Frankrike.
Jessica: Motstånd möter folkligt motstånd
Kåseri. Även nazisterna har börjat sin valrörelse. Men vid Brommaplan möter Nordiska motståndsrörelsen folkligt motstånd. Här har de inget att hämta.
Läs mer om Brommaplan och Nordiska.