Ingrid wall

Kim Walls familj ger inte upp hoppet

Kim Wall är en av Sveriges internationellt mest kända journalister.Hon skriver uppskattade och prisbelönta reportage i världens ledande tidningar.Men hemma i Sverige har hon varit relativt anonym fram till nu – när hon är försvunnen efter en tur med en dansk ubåt.– Vi har inte gett upp hoppet, säger hennes mamma Ingrid Wall.
Läs mer om Ingrid Wall och Sverige.

Regnovädret snuddade Skånekusten

SMHI har dragit tillbaka klass 1-varningen om regnoväder som utfärdades redan i måndags. Meteorolog Sten Laurin konstaterar att ovädret valde den sydligaste av de tre banor som datorerna räknat fram. Många fastighetsägare på Skånes sydkust drabbades av översvämningar. — En av de värsta översvämningarna vi har varit med om, sade Trelleborgs informationschef Ingrid Wall till TT.
Läs mer om Ingrid Wall och Skånekusten.
Trelleborg hårt drabbat av regnet
Det ihärdiga regnandet i södra Skåne ställer till stora problem. Räddningstjänsten i Trelleborg har fått in ett 100-tal översvämningslarm och kommunens VA-avdelning lika många, uppger kommunen. — Det här är en av de värsta översvämningarna vi varit med om, säger kommunens informationschef Ingrid Wall till TT.