Ingvar oldsberg

Ingvar Oldsberg anmäler TV4 till Granskningsnämnden

Efter avskedet från Bingolotto förbereder sig Ingvar Oldsberg för att anmäla TV4 till Granskningsnämnden, rapporterar Aftonbladet.
Oldsbergs besked – anmäler nu TV4
Programledaren Ingvar Oldsberg anmäler TV4 till Granskningsnämnden efter att ha fått sparken från Bingolotto, vilket Aftonbladet var först med att rapportera om.– Vi har pratat en tid om hur vi ska gå vidare och kommit fram till att vi ska anmäla TV4 till Granskningsnämnden, så att alla kort nu läggs på bordet, säger Oldsbergs advokat Michael Fischbein.
Ingvar Oldsberg anmäler TV4 till Granskningsnämnden
Programledaren Ingvar Oldsberg anmäler TV4 till granskningsnämnden efter att ha fått sparken från Bingolotto, det skriver Aftonbladet.
Oldsbergs besked – nu slår han tillbaka
Ingvar Oldsberg svarade med en motattack efter avskedandet från Bingolotto.Hans advokat Michael Fischbein har tidigare rasat mot behandlingen av tv-profilen – och i veckan lämnar de besked.– Jag har tittat på hur vi ska gå vidare och har en plan, säger han.
Läs mer om Michael Fischbein.
Tv-kollegernas ord – efter Oldsbergs utspel
Ingvar Oldsberg har kopplat in ytterligare en advokat i sin process mot TV4, produktionsbolaget Warner Bros och Folksam.Nu uttalar sig hans vänner om Ingvar Oldsberg beslutet att ta processen vidare.– Det kanske hade varit lika bra om han lagt av nu och börjat koncentrera sig på nästa grej, säger Leif Loket Olsson.
Oldsbergs utspel – nu agerar han
Ingvar Oldsberg avskedades från Bingolotto – men svarade med en motattack och planerar att stämma TV4, Folkspel och Warner bros.Nu har tv-profilen träffat ytterligare en advokat och ska inom en snar framtid ta beslut om hur de tar ärendet vidare.– Vi kommer med ett utfall om hur vi ska attackera det här, säger han.Samtidigt är det fortfarande tyst från TV4.
Läs mer om Bingolotto, Folkspel, TV4 och Warner.
Lotta Engberg gör om efter Oldsberg
Lotta Oldsberg krossar Ingvar Oldsberg i Bingolotto.Programmet lockade mer än 100 000 fler tittare under jul- och nyårssändningarna med Lotta Engberg i rutan jämfört med det föregående året – nu berättar hon om hur hon format succprogrammet.– Jag är ju med och formar programmet, vi har suttit på förmiddagen och haft möte, säger Lotta Engberg.
Ingvar Oldsbergs lyxresa med fästmön efter skandalen
Ingvar Oldsberg sparkades från Bingolotto på grund av allvarliga arbetsmiljöproblem – själv nekar han till anklagelserna och vägrar låta sig nedslås.Programledaren och hans fästmö Maria Sandeblad har i stället lämnat landet för det varma klimatet i Sydafrika, där de njuter av en påkostad resa i romantikens tecken.– Kärleken är på topp! Jag vet inte hur det ska se ut om det ska bli högre, säger Oldsberg.
Oldsbergs privata samtal till Kronr – efter friandet
Förundersökningen om sexuella trakasserier mot SVT-profilen Lasse Kronr läggs ner.När Ingvar Oldsberg nåddes av beskedet kände han lättnad för kollegans skull, och ringde upp honom för ett personligt samtal.– Det är bra att så småningom, och det gäller ju i mitt fall också, så ska sanningen segra, säger han till Expressen.
Läs mer om Expressen och Kronr.
Rickard revansch efter tvisten med SVT
Det blir Rickard Olsson som tar över efter sparkade Ingvar Oldsberg i Bingolotto. Det är inte första gången Olsson får öppna luckorna i Färgfemman, redan för tio år sedan ledde han programmet – efter ett turbulent år på SVT som slutade med uppsägning, tänker han göra storartad revansch. – Jag kommer vara en bättre programledare den här gången, säger han till Expressen.
Rickard Olsson tar över Bingolotto – lämnar SVT
Ingvar Oldsberg fick sparken från Bingolotto.Nu är det klart att Rickard Olsson tar över hans roll – därmed byter programledaren kanal från SVT till TV4.
Oldsbergs angrepp mot TV4 – från andra sidan jorden
Ingvar Oldsberg fortsätter striden mot TV4 – från semestern i Afrika.På lördagskvällen skrev TV4-gruppens kommunikationsdirektör Åsa Barsness i ett öppet brev att Oldsberg blivit informerad om uppsägningen från Bingolotto.– Det är lögn, lögn, lögn, och kvalificerat skitsnack, säger Ingvar Oldsberg.
TV4 säger nej till möte med Oldsberg
TV4 säger nej till ett möte med Ingvar Oldsberg och hans advokat Michael Fischbein. Något avtal mellan kanalen och programledaren har aldrig funnits, skriver TV4:s kommunikationsdirektör Åsa Barsness på kanalens blogg. Det rapporterar Aftonbladet.
Oldsbergs nya beslut för att rentvå sig själv
Ingvar Oldsberg har sagt att han inte fått veta anledningen till att han sparkades – men nu bestrider TV4 hans version i ett öppet brev via kanalens blogg.TV4-gruppens kommunikationsdirektör Åsa Barsness skriver i blogginlägget att Oldsberg aldrig haft ett avtal med kanalen – och avböjer ett möte som Oldsberg krävt med TV4:s vd.Samtidigt har Oldsberg en ny plan för att rentvå sig själv –han vill komma i kontakt med en kvinna som han ska ha kränkt.– Nu närmast tror jag att vi är ute efter tjejen som blev kränkt för att hon inte var med på min privata fest, säger Ingvar Oldsberg.
Läs mer om Ingvar Oldsberg, Oldsberg och TV4.
Oldsberg tvingas byta liv – inför nya operationen
Ingvar Oldsberg ska operera både sitt knä och sin höft.Nu berättar programledaren, som nyligen fick sparken från Bingolotto, om sitt nya liv, hälsoproblemen, stödet från allmänheten och sitt nästa drag.– Mitt knä och min höft ska opereras, säger han.
Läs mer om Bingolotto.
Oldsbergs egen teori – därför fick han sparken
Ingvar Oldsberg sparkades från Bingolotto – och säger sig vara oförstående vad han anklagas för.Men nu drar han sig till minnes två tillfällen då han möjligtvis har kränkt sina medarbetare.– Då skulle det ha varit en eller två kränkningar... Jag kan tänka mig att det är de två grejerna, berättar nu Ingvar Oldsberg.
Läs mer om Bingolotto och Ingvar Oldsberg.
Oldsbergs krav på TV4: Helt oacceptabelt
Ingvar Oldsbergs advokat kräver ett möte med TV4:s vd Casten Almkvist.I ett mejl riktat till Almkvist skriver advokaten att kanalens agerande mot Oldsberg har varit helt oacceptabelt.Vi emotser nu ett möte för att diskutera den uppkomna situationen, skriver advokaten Michael Fischbein.TV4 har fått mejlet.Det stämmer att vi emottagit ett mejl i dag. Vi har inga ytterligare kommentarer. skriver Malin Willers, tillförordnad presschef i ett sms.
Oldsbergs flyger i väg – drömresan efter bråket
Ingvar Oldsberg slår tillbaka mot kritikerna – kort innan sin planerade semester med kärleken Maria Sandeblad.Resan går till södra Afrika, där paret ska gå på safari och besöka Victoriafallen.– Det blir bergis avkopplande och skönt, säger Ingvar Oldsberg.
Ingvar Oldsbergs hemliga stöd till Lotta Engberg
Lotta Engberg leder nyårsbingon.Nu stöttas hon av sin företrädare Ingvar Oldsberg, som fick sparken från Bingolotto i början av december.Samtidigt vet 72-åringen inte om han vill se programmet.– Det här är ju inte hennes fel utan TV4:s fel, säger han.
TV4 ändrar Bingolotto – efter Oldsbergs avsked
TV4 har lovat att göra allt i sin makt för att undvika teknikstrul under nyårsbingon.Samtidigt har Bingolotto anpassats för att passa Lotta Engberg.Vilka krav programledaren hade för att ersätta Ingvar Oldsberg vill kanalen däremot inte svara på.Vissa saker har fått utgå och vissa har lagts till, skriver Gustav Carlsson, exekutiv producent för Bingolotto, i ett sms.
Leif Loket Olsson avslöjar fusket i Bingolotto
Efter att Ingvar Oldsberg sparkades från Bingolotto har flera tidigare kolleger vittnat om hur programledaren haft en olämplig ledarstil och betett sig auktoritärt.I podcasten Tv-fabriken berättar nu Leif Loket Olsson att han sa upp sig från Bingolotto när han inte fick bestämma längre.Samtidigt avslöjar han sitt fusk i programmet.– Det var andra som skulle bestämma och det gillade inte jag, säger han.