Instagram

Läckbergs bröllopsbesked – efter kravet på pojkvännen

Camilla Läckberg och Simon Sköld har bjudit in till fest – vilket fått umgängeskretsen att spekulera om det vankas bröllop.Nu slår deckardrottningen hål på spekulationerna. Varit nog mycket den här våren, skriver hon på Instagram.
Läs mer om Instagram och Simon Sköld.

Reinfeldts familje- mys med kärleken

Här är Fredrik Reinfeldts familjemys med kärleken Roberta Alenius och lilla dottern.Tillsammans är de ute på stan och tar en fika medan bebisen matas med nappflaska.Fina Flickors Förening Fikar Flott med Fredrik, skriver hon på Instagram.
Läs mer om Fredrik och Instagram.
Biggest loser-deltagarens hårda kritik: Ett slag i magen
Jennie Hansson tvingades i förra veckan att lämna Biggest loser.Efter programmet riktar hon nu stark kritik mot programmet och berättar om den svåra tiden under inspelningen.Jag har bitit mig i tungan ett bra tag nu. Men efter att ha sett de senaste avsnitten av Biggest så blir jag bara mer och mer frustrerad, skriver hon i ett inlägg på Instagram.
Läs mer om Biggest och Instagram.
Barnprogram i SVT kritiseras för vikthets
Artisten Dogge Doggelitos viktnedgång uppmärksammades i barnprogrammet Gäst i spenaten - och nu växer kritiken på sociala medier om att barn utsätts för vikthets.Tydligen tycker Barnkanalen att barn behöver fundera på kost och viktnedgång, skriver bloggaren Natasha Lady Dahmer Blomberg på Instagram.Men SVT slår ifrån sig kritiken.

Lisa Nilssons möte med Roger Moore

Lisa Nilsson delar med sig på Instagram av sitt fina möte med Roger Moore.Artisten sjöng i Köpenhamn – när Mr Bond dök upp. Då var det en full karl som började sabba konsertstämningen och Lisa Nilsson bet ifrån.Inget fick förstöra min Roger Moore-kväll, skriver hon.
Lämnar Feyenoord – aktuell för Hammarby?
Pär Hansson har öppnat för en återkomst till allsvenskan.Nu är det officiellt att han lämnar Holland.Efter ett och ett halvt år i Feyenoord är det dags för ett nytt kapitel, skriver målvakten på Instagram.
Henrik Schyfferts nya jobb i Solsidan
Henrik Schyffert är klar för långfilmen om Solsidan.Det avslöjar komikern och skådespelaren själv på Instagram.Jag är med och spelar en karaktär i nya Solsidan-filmen. Vi har jättekul, skriver han till bilden.
Henrik Lundqvists fina hälsning i natt
Henrik Lundqvist har landat i New York.Som världsmästare.Och precis som i drömmarna vann han tillsammans med tvillingbrorsan Joel.Det kastade mig 25 år tillbaka i tiden, till alla timmar då vi stod på garageuppfarten och låtsades vinna guldmedaljen för vårt land, skriver han i ett känslosamt inlägg på Instagram.
Läs mer om Instagram, Joel.Det och New York.Som.
Pontus Gårdinger näckar – i radio
Tv-profilen Pontus Gårdinger förmedlar den nakna sanningen i sin podd.Poddkollegan Calle Schulman röjer det hela med en Instagram-bild på Gårdinger i bara mässingen.
Läs mer om Gårdinger och Instagram-bild.
Camilla Läckbergs skräck i tunnelbanan
När Camilla Läckberg skulle åka tunnelbana blev hon plötsligt hotad av en okänd man.Författaren berättar om den otäcka upplevelsen på Instagram.Sa att han skulle döda mig, att han skulle misshandla mig skriver hon på Instagram.
Läs mer om Instagram och Instagram.Sa.
Gunhilds hyllning till maken – efter succn
Gunhild Stordalen hyllar sin make Petter Stordalen efter invigningen av sitt nya hotellkomplex i Stockholm för att han aldrig tvekar att satsa högt.Om du är rädd för att kasta tärningen kan du aldrig förvänta dig att slå en sexa konstaterar hon i ett inlägg på Instagram.
TV4-profilens sorg efter hundens död
Anna Lindmarker är i sorg.TV4-profilens hund Bina har gått bort.Jag är förtvivlad, skriver Lindmarker på Instagram.
Läs mer om Bina, Instagram och Lindmarker.
Paolo Roberto om tuffa tiden: Knivhuggen tre gånger
Paolo Roberto växte upp som småkriminell våldsman –men vände livet i unga år.Tv-profilen berättar om sin tuffa uppväxt på Instagram och kommer med en skarp uppmaning till sina följare om att vända livet:Bara för att ditt förflutna inte blev bra behöver det inte betyda att din framtid inte blir alldeles fantastisk, skriver han på Instagram.
Läs mer om Instagram.
Soraya Lavasani: Vår sista sändning ihop på länge
I sommar blir Soraya Lavasani mamma – och på måndagen gör hon sin sista Nyhetsmorgon med Peter Jihde innan föräldraledigheten.På Instagram berättar hon om känslorna.Men lite ledsna miner också då det här är vår sista sändning ihop på lääääääänge. Bara timmar kvar till föräldraledigt..., skriver hon till inlägget.
Kicken om saknaden efter vännen Noppe
Krögaren och kungavännen Carl Adam Noppe Lewenhaupt, 69, gick bort i februari.Nu berättar vännen Christian Kicken Lundqvist om sorgen.Saknar min vän, skriver han på Instagram.
Kim Kardashians nya miljonrekord
Grattis, Kim Kardashian West!Keeping up with the Kardashians-stjärnan har nu nått en milstolpe på Instagram.Nu har hon över 100 miljoner följare, skriver nöjessajten E! Online.
Lady Gagas tunga sorg – efter döda vännen
Lady Gaga är i sorg.Artistens bästa vän, Sonja Durham, har gått bort i sviterna av cancern.Nu berättar hon om sorgen.Jag älskar dig så mycket att jag får tårar i ögonen, skriver Lady Gaga på Instagram.
Läs mer om Instagram, Lady Gaga och Sonja Durham.
Man tvingade till sig sex av flicka – via Instagram
Mannen misstänks ha skapat ett Instagramkonto i en minderårig flickas namn.Sedan tvingade han henne att ha sex med honom för att han skulle ta bort inläggen.– Det är att jämföra med våldtäkt, säger åklagaren Stefan Lind, som åtalar mannen för sexuellt tvång.
Babsan strandad på USA-semestern
Lars-Åke Babsan Vilhelmsson hade otur på resan i USA.När han skulle checka in på New Yorks flygplats så upptäcktes en stor miss – det stod fel efternamn på bokningen.De är stenhårda och det går inte att ändra. Jag förlorar hela resan då det är för sent att boka av, skriver han på Instagram.
Läs mer om Instagram.
Zlatans hälsning inför finalen: Jag är redo
Nästa vecka spelar Manchester United Europa League-final mot Ajax. Nu skickar Zlatan Ibrahimovic en hälsning inför finalen – iklädd Manchester United-tröja gåendes i en pool. Redo för finalen, skriver han i texten intill klippet på Instagram.
Schyfferts snuskdräkt som får alla att skratta
Henrik Schyffert har en gagball i munnen.Här är komikerns snuskiga bild som får alla att skratta.Fredagsmys kan uppenbarligen se olika ut, skriver en person på Instagram.
Läs mer om Instagram.
Milla, 14, fick porrhot när hon vägrade ta nakenbild
Först erbjudande om pengar för nakenbilder – när det inte fungerade kom hoten om att sprida instagram-bilder på porrsajter.14-åriga Milla Mattsson mötte idag den misstänkte som tog kontakt med henne på snapchat – men domen kommer dröja.– Det känns som att man inte riktigt kan släppa det förrän han dömts, säger Milla Mattsson.
Läs mer om Milla Mattsson.
Känt mig tvungen att dölja mina fula delar på kroppen
Moa Hjelmer har fött två barn på tre år.Tidigare har friidrottsstjärnan tvekat att lägga upp bilder på sin förlossningsmärkta kropp – nu har hon tänkt om.Jag har känt att jag har varit tvungen att dölja mina fula delar på kroppen. Och det är inte rätt, skriver Hjelmer på Instagram.
Läs mer om Hjelmer och Instagram.
Pernilla Wahlgren förtvivlad efter Biancas glädjebesked
Bianca Ingrosso har äntligen slagit till på en lägenhet.Min första lägenhet, skrev hon i ett inlägg på Instagram.Men mamma Pernilla Wahlgren är inte helt glad över att dottern lämnat boet.Älskade unge! Hur ska jag klara mig utan dig?, skriver hon.