Instagram

Tekniska problem för Facebook och Instagram

Flera sociala medier låg nere vid lunchtid. Det är ännu oklart vad felet beror på.
Läs mer om Facebook och Instagram.
Facebook låg nere – oklart vad som hände
Det sociala nätverket Facebook ligger nere under torsdagen.Använda kan inte uppdatera sina flöden utan möts av meddelandet: Sorry, something went wrong.Inte heller Instagram fungerade - men efter lunchtid kunde man på nytt logga in.
Läs mer om Facebook och Instagram.
Jessica Anderssons vågade bilder får fansen att häpna
Fansen se en något annan version än de är vana vid av Melodifestivalaktuella Jessica Andersson.På Instagram har hon lagt upp en rockig och vågad bild – som hyllas.

Kristian Luuk plötsligt sjuk inför stora premiären

I morgon har Kristian Luuk premiär med Scenkväll med Luuk Daniel Hallberg på Scalateatern.Nu visar det sig att programledaren har drabbats av en tuff stämbandsinflammation - trots det kommer han att genomföra liveshowerna.All your prayers are needed! skriver Kristian Luuk på Instagram.
Wikegårds kritik – efter avhoppet
Charlotte Gustavsson lämnade sportsligt och ekonomiskt krisande Karlskrona HK i veckan.Nu får KHK:s förre klubbdirektör kritik av Niklas Wikegård.– Att hoppa av under säsong, nej, det känns inte bra i magen alls faktiskt Charlotte, säger Niklas Wikegård på Instagram.
Natalie, 21: Det gör mig riktigt jävla rädd
Natalie Eriksson, 21, är en av dem som reagerar starkt på regeringens förslag att dra in assistans för barn och gamla.Det gör mig rädd. Riktigt jävla rädd, skriver hon på Instagram.
Läs mer om Instagram.
Förbundets ilska mot svenska akademien
SvFF riktar skarp kritik mot Svenska Akademien. Anledningen är hur de framställer en av exempelmeningarna för ordet mesig - där mesig tjejfotboll är ett av exemplena.Har vi inte kommit längre än så här Svenska Akademien?, skriver SvFF på Instagram.
Läs mer om Instagram, SvFF och Svenska Akademien.
Fansen häpnar efter Madonnas förändring
Ny stil, nytt ansikte och nya tänder.Inför sin 60-årsdag har Madonna gjort en radikal förändring av sitt yttre – något som skapar kraftiga reaktioner.Det här påminner om när Michael Jackson tappade greppet och blev ett freak skriver en av hennes följare på Instagram.
Lindorff läckte avslöjande om nya bonden
De första inspelningarna av Bonde söker fru är i gång och Linda Lindorff lägger ut några spännande hintar om den första deltagaren på Instagram.Det framgår att mannen är en passionerad hästbonde från Skåne - ett kap, enligt programledarenVår första bonde... en riktig läckerbit skriver Lindorff.
Malin Arvidssons dotter dog i magen: "Sorgen är bortom allt som existerar"
Skådespelerskan Malin Arvidsson gifte sig och blev gravid förra året. I början av 2018 skulle hon bli mamma, men för två veckor sedan slutade dotterns hjärta slå i hennes mage. Nu berättar hon om tragedin på Instagram.
Läs mer om Instagram.
Ingen bryr sig vad han säger – INGEN
Discovery har bjudit in det Svenska Ishockeyförbundets ordförande till Kanal 5 i dag.Något experten Tommy Åström tipsade Niklas Wikegård om på Instagram.Då kom C Mores expert med ett oväntat utspel mot Anders Larsson.INGEN bryr sig i det han säger Tommy. INGEN. skriver Wikegård som svar till Åström.
Skolskytten extremt hatisk på Instagram
Skolskytten Nikolas Cruz som i onsdags sköt 17 människor på en gymnasieskola i Florida har uttryckt extremt rasistiska och antisemitiska åsikter på Instagram.
Läs mer om Florida och Instagram.
Pekka Heinos hårda angrepp – mot SVT
Den tidigare SVT-profilen Pekka Heino stämde in i radioprofilen Roger Nordins kritik mot Fab Freddie.Men efter vecka tre tar han sidekicken i försvar – och riktar i stället kritiken mot SVT.Då måste man, som hans uppdragsgivare, också ta ett visst ansvar!, skriver han på Instagram.
Läs mer om Fab Freddie.Men, Instagram och SVT.
Facebook var viktigaste verktyget för åtalade ryssarna
Ryssar hade Facebook och Instagram som främsta verktyg i syfte att påverka valet till Donald Trumps fördel. Det fastslår det 37 sidor långa åtalet som den särskilde åklagaren Robert Mueller har väckt mot 13 ryska medborgare, rapporterar New York Times. Samtidigt fortsätter Donald Trump att attackera medierna för en snedvriden rapportering av Rysslandsutredningen.
Facebook var viktigaste verktygen för åtalade ryssarna
Ryssar hade Facebook och Instagram som främsta verktyg i syfte att påverka valet till Donald Trumps fördel. Det fastslår det 37 sidor långa åtalet som den särskilde åklagaren Robert Mueller har väckt mot 13 ryska medborgare, rapporterar New York Times. Samtidigt fortsätter Donald Trump att attackera medierna för en snedvriden rapportering av Rysslandsutredningen.
Instagram-inlägg visar skyttens hat mot judar, svarta och homosexuella
I en hemlig grupp på Instagram framförde Nikolas Cruz, som i onsdags sköt ihjäl 17 personer på en gymnasieskola i Florida, upprepade gånger rasistiska, homofoba och antisemitiska åsikter. Hans inlägg tyder på besatthet av våld och vapen.
Läs mer om Florida och Instagram.
Youtubern Therese Lindgren lanserar hudvårdsmärke
Therese Lindgren är en av Sveriges största youtubers, en av de största svenskarna på Instagram och dessutom bästsäljande författare. Nu följer hon i spåren av en lång rad andra influencers och lanserar ett eget skönhetsmärke.
Läs mer om Instagram.
OS-stjärnans bild skapar storskandal
Vojtech Stursa har på kort tid blivit en av OS-byns största snackisar.Anledningen är en bild som tjecken lagt ut på Instagram.– Det där ser inte bra ut alls. Jag tycker att det är uppseendeväckande, säger Eurosport-experten Kjetil Strandbråten till Dagbladet.
Schumer och Fischer har sagt ja
Komikern Amy Schumer och kocken Chris Fischer gifte sig på tisdagen i Malibu, skriver E! News. Schumer delar med sig av flera bilder från ceremonin på Instagram tillsammans med den korfattade kommentaren: "Yup".
Läs mer om Fischer, Instagram och Malibu.
Doktorn är TV3-profilens nya kärlek – bilden visar sanningen
TV3-profilen Åsa Vesterlund har hittat kärleken igen.Sex år efter skilsmässan från exmaken Darrin Frye är hon nu tillsammans med plastikkirurgen Fredrik Berne, skriver hon på Instagram.Jag är en väldigt lycklig tjej. Älskar dig, skriver hon.Paret har också setts offentligt under vintern på olika röda mattan-tillställningar sedan i höstas.
Simstjärnan i sorg efter prinsens död
Danska prins Henrik dog på tisdagskvällen och nu hyllas han av landets idrottsprofiler. FC Köpenhamn spelar med sorgeband när de möter Atltico Madrid på torsdagskvällen och simstjärnan Jeanette Ottesen skriver ett rörande inlägg på Instagram. Mina tankar går till alla i kungafamiljen. Må han vila i frid, skriver Ottesen.
Fotbollstränare blev hjälte – tog kulorna för eleverna
Fotbollstränaren på Marjory Stoneman Douglas High Schools, Aaron Feis, hyllas som en hjälte.Han ska ha kastat sig framför sina elever när för att skydda dem mot skotten, skriver Miami Herald.Det här mina damer och herrar är ansiktet på en hjälte, skriver en före detta elev på Instagram
Läs mer om Instagram och Miami Herald.Det.
Fina kärleksgåvan från profilens hustru
Det är inte bara ännu ett OS-dygn – det är också alla hjärtans dag.Och för Eurosport-profilen Jonas Karlsson bjöd dagen på en oväntad gåva från hustrun Linn Hellstrand.Min älskade fru, skriver Karlsson på Instagram.
Vågade gravidbilderna får fansen att häpna
Måns Zelmerlöw väntar sitt första barn tillsammans med fästmön Ciara Janson.Den blivande mamman visar gärna upp sin gravidkropp.På Instagram har hon lagt upp flera lättklädda bilder – som hyllas av följarna.
Läs mer om Ciara Janson.Den.