Instagram

Här blir Petter Stordalen piskad med hundkoppel

Här gör Petter Stordalen armhävningar samtidigt som sonen Jakob hejar på genom att piska honom över ryggen med ett hundkoppel.Hotellmogulen är känd för sin galna ledarstil och hans semester verkar gå i samma stil.Stugliv kan bestå av så mycket. Som Bootcamp med Jakob till exempel. Jag kommer aldrig att acceptera att han blivit starkare än mig, skriver Stordalen på Instagram.

Zlatans nya hälsning: Kungen är tillbaka

Zlatan Ibrahimovic är på väg tillbaka från sin knäskada. På Instagram har Ibra lagt upp ett inlägg där han rehabiliteringstränar - med ett rätt tydligt budskap.Styrka är inget utan kontroll, skriver Zlatan.Samtidigt kan man skymta en person i bakgrunden som säger.Kungen av fotbollen, är på väg tillbaka.
Läs mer om Ibra och Zlatan.Samtidigt.
Orden som skapade Vonns otrohetsrykte
En till synes oskyldig kommentar på Instagram satte i gång ryktesspridningen på nätet.Nu har alpinstjärnan Lindsey Vonn tvingats dementera att hon är otrogen mot pojkvännen Kenan Smith.– Jag försöker att inte lyssna, men det är frustrerande, säger Vonn på Twitter.
Raiolas kupp – mitt under transferfönstret
KLART: Här är stjärnagenten Mino Raiolas kupp mitt under brinnande silly season-tider.Raiola har nämligen värvat PSG-stjärnan Marco Verratti som ny klient.Det bekräftar nämligen Verratti själv på Instagram.Mino Raiola kommer att representera mig och mina sportsliga intressen, skriver italienaren.
Läs mer om Instagram.Mino och Verratti.

SVT-profilen skiljer sig: Så sorgligt

Historikens äktenskap är snart historia!SVT-profilen och 1700-talskännaren Christopher O'Regan har tillsammans med hustrun lämnat in en skilsmässoansökan till tingrätten.Det är så sorgligt att samma kontraster som bringade oss samman sedermera drev oss isär, skriver han på Instagram.
Läs mer om Instagram.
Lämnar Arsenal – nu får brevet fansen att gråta
Efter tio år lämnar Wojciech Szczesny Arsenal.För ungefär 100 miljoner kronor köps han av Juventus – och nu får han fans över hela världen att torka tårarna, efter en kärleksförklaring till Arsenal.Jag trodde aldrig att den här dagen skulle komma, skriver han på Instagram.
Henrik Schyffert tvingas ställa in turnn: Helt sänkt
Standup-turnn Badjävlar kommer få klara sig utan Henrik Schyffert i år.Komikern som tillsammans med sju kolleger skulle turnerat runt med showen skriver nu att han ställer in turnn.Det är ingen fara med mig men just nu är jag helt sänkt så jag måste tyvärr hoppa av Badjävlar i år skriver Henrik Schyffert på sin Instagram.
Stjärnans triangel- drama – efter bilden
Idrottsparet Nick Kyrgios och Ajla Tomljanovic ser ut att gå skilda vägar.Efter en misstänkt otrohetsskandal har Tomljanovic raderat alla bilder på världsstjärnan från sitt Instagram-konto.
Benen som skrämmer nätet: Åh, herregud!
Livet som elitidrottare kan tära på kroppen.Fråga bara Pawel Poljanski – som chockade sina följare på Instagram med en bild på sin ådriga lår.Mina ben ser lite trötta ut, skriver Poljanski.
Kärlekens hyllning till Måns Zelmerlöw
Måns Zelmerlöws flickvän Ciara Janson hyllar nu honom på Instagram.Artisten la upp en bild på sig från stranden i bar överkropp.Gud, du är vacker, kommenterar flickvännen under Zelmerlöws bild.
Lämnade med en stulen cykel – återvände i Ferrari
Zlatan Ibrahimovic omgärdas av flyttrykten. Men under tiden spenderar svensken sin tid i Stockholm med kompisen Alexander Östlund.Zlatan har synts till i centrala Stockholm under helgen. På tisdagen publicerade Östlund en bild på en gul Ferrari som körs av just Ibra.Lämnade med en stulen cykel. Återvände med en Ferrari, skriver Östlund på Instagram.
Sanningen bakom Ellinor Bjurströms avklädda bild
Ellinor Bjurström la ut en avklädd bild - men det är något som inte stämmer.Top model-profilen berättar nu sanningen om Instagram-bilden. Vi alla vet att min midja/höfter inte ser ut så här. Jag vill inte heller att någon ska tro det, skriver modellen under bilden.
Läs mer om Instagram-bilden.
Lailas Bagges heta kärleks- video med pojkvännen
Laila Bagge hyllas efter hennes heta kärleksdans med pojkvännen.På Instagram har tv-profilen lagt ut ett klipp där hon dansar intimt med pojkvännen Korosh Kananian i parets kök.En helt vanlig kväll efter ett par drinkar skriver Laila Bagge som hyllas för sin video.
Läs mer om Korosh Kananian och Laila Bagge.
Flygvärdinnan fångas på film – men vad gör hon?
I dag går ingenting osett förbi – inte ens högt ovan molnen. På en video som i veckan postades på Instagram går att se hur en flygvärdinna på Emirates häller tillbaka ett halvdrucket glas champagne i flaskan, vilket har skapat en storm av spekulationer. Vad är det som pågår?
Läs mer om Instagram.
Stjärnans bebislycka – gravid med tredje barnet
Skådespelaren Jessica Alba publicerade under måndagen ett foto på Instagram där hon berättar att hon är gravid igen.Detta blir familjens tredje barn.Cash Warren och jag väntar tillökning skriver hon på Instagram.
Läs mer om Instagram.
Sigrid och Samir visar nu sin kärlek öppet
Let's dance-stjärnan visar sin kärlek till Samir Badran på bilden från Marbella.Sigrid Bernson och Samir Badran pussas på Instagram-bilden från kärleksresan.Semester och varsin låt på Spotify Topp 50! Helt okej Lets Celebrate!!, skriver Berson under bilden på Instagram.
Mark: Någon låtsas vara jag
Programledaren Mark Levengood har blivit utsatt för Instagram-bedragare.Någon har startat ett falskt konto i hans namn, berättar Levengood på Twitter.Råder Instagram-förvirring. Vill ni följa mig heter jag levengood.mark där! De andra är någon som låtsas vara jag, i stället för nån cool, skriver Levengood på Twitter.
Läckberg hyllas för ärliga bilden
Fansen hyllar Camilla Läckberg för den naturliga bilden utan smink och med smutsigt hår.Stjärnförfattaren la upp en bild från soffan på landstället på sin Instagram, och följarna älskar författarens naturliga budskap.Inget smink, inget filter. Och dagen då håret borde blivit tvättat passerat med 3-4 dygn. En av de många saker jag älskar med semester på landet., skriver Läckberg på sin Instagram.
Per Morbergs bild får alla att skratta
Vanligtvis så brukar vi få se kocken och tv-profilen Per Morbergs stora passion för matlagning när han står i köket och lagar mat.Nu har han tagit passionen till en ny nivå.I ett inlägg på Instagram visar han exakt hur mycket han gillar grönsaken rabarber – bilden får alla att skratta.
Läs mer om Instagram.
Anitha Schulmans kärleks- beslut med unga pojkvännen
Anitha Schulman åkte till Rom med kärleken för att avsluta relationen.Hon firar nu kärleken på samma plats med den nya kärleken Joel Åhlen-Nyström.Vi hade vandrat längs samma väg i ungefär två månader, du och jag. Men det var här i Rom som det skulle ta slut - det var vi överens om, skriver Joel Åhlen-Nyström om Anitha Schulman på Instagram.
Fanses oro efter bilden på barnstjärnan
Artisten Aaron Carter greps för drograttfylla i lördags natt – nu sprids hans förbrytarfoto.Carter ska ha kört misstänksamt och blev därför gripen skrev polisen på Twitter.Nu är stjärnans fans oroliga för vad som ska hända med den 29-åriga Aaron Carter.Stanna ren, stanna fokuserad... du behöver vara hälsosam för dina fans. Snälla, säg till mig att du lärt dig en läxa skriver en av Carters fans på hans Instagram.
Får stort stöd efter bild på blodiga byxor
Barnmorskan Petra Vinberg Linder jobbade så intensivt att hon inte hann byta mensskydd. Hon lade ut en bild på Instagram och nu får hon och hennes kollega Hannah Dahlbäck massor av stöd i sociala medier. – Vi jobbar i ett tempo som skadar vår egen hälsa, säger de.
Läs mer om Hannah Dahlbäck och Instagram.
Samir och Sigrids semestermys ihop
Samir Badran och Sigrid Bernson har åkt på semester ihop.På Instagram delar Sigrid med sig av bilder från resan.Jag stack från Sverige igen, skriver hon.
Läs mer om Sigrid, Sigrid Bernson och Sverige.
Blondinbellas kaxiga bild efter skilsmässan
Här är Isabella Blondinbella Löwengrips kaxiga bild efter skilsmässan.På Instagram syns hon leende intill en bild på en bil.När du har två bilar efter skilsmässan, står det i bildtexten.
Penny Parnevik utsatt för hackare
Penny Parnevik har blivit hackad på Instagram.En bedragare la upp märkliga länkar och hotade med att släppa nakenbilder på tv-profilen.Då ryckte föräldrarna Jesper och Mia Parnevik ut – och uppmanade Instagram att agera.Snälla stäng kontot, skriver pappan.