Instagram

Hemliga detaljen i Beckhams bild

Brooklyn Beckhams mystiska detalj på Instagram gör fansen jublande glada.Kändissonen har nämligen taggat skådespelaren Chloe Grace Moretz - och antyder att paret är tillsammans igen.De här kvällarna är mina favoriter, saknar min tjej skriver Brooklyn Beckham på Instagram.

Paolo Roberto skadad – tvingas till rehab

Paolo Roberto har skadat sig, och tvingas ställa in föreläsningar.Tv-programledaren har sträckt ryggen och låret efter ett ouppvärmt parkour-hopp, och lägger upp en bild på kryckor på Instagram.Men min rygg/lårskada var lite värre än jag trott... Så för första gången någonsin så ställer jag in en föreläsning och är hemma skriver Paolo Roberto.
Läs mer om Instagram.Men och Paolo Roberto.
Jonas Hallberg mitt i jordbävningen i Mexiko
En kraftig jordbävning har drabbat Mexico City, och har redan skördat många dödsoffer.Tv-profilen Jonas Hallberg bor i staden och hamnade mitt i jordbävningen - men klarade sig undan fysiska skador.På sin Instagram visar Hallberg upp sin förstörda lägenhet.En jordbävning till! Hela jävla lägenheten förstörd! Så jävla läskigt! skriver Jonas Hallberg på Instagram.
Mollys bild på mystisk kille får alla att undra
Molly Sandns senaste bilder på Instagram har fått fansen att undra. En speciell kille syns nämligen inringad i hjärtan. Nu undrar fansen vem det är. Vart är Danny?, har en följare kommenterat. Men fansen behöver inte vara oroliga – killen på sångerskans bilder är nämligen hennes vän fotografen Joseph Peyre.
Läs mer om Danny, Instagram och Joseph Peyre.

Lailas mystiska kärleksbudskap

Laila Bagge och sambon Korosh Kananian har varit tillsammans sedan 2015, men paret verkar kärare än någonsin.På sin Instagram har Laila Bagge lagt upp en bild på henne och Korosh - med ett hemligt kärleksbudskap.Plötsligt träffar du någon och det känns som att allt faller på plats skriver Laila Bagge till bilden.
Alex och Amanda Schulman har sålt sin lyxvåning
Nu har paret Alexander, 41, och Amanda Schulman, 37, sålt sin våning.En försäljning som gått väldigt fort – mindre än två veckor.Vi gjorde det! Sålde vår fina lägenhet och köpte en ny! skriver Amanda på Instagram. Kolla in bilderna på det vackra boendet med tornrum på Östermalm!
Detaljen får fansen att hurra – och rasa
Zlatan Ibrahimovic har 27,7 miljoner följare på Instagram.Och många av dem höjde på ögonbrynen åt en detalj i hans senaste bild.
Läs mer om Instagram.Och.
Ljungbergs första ord efter att han sparkats
Fredrik Ljungberg fick sparken som assisterande tränare i Wolfsburg.Nu uttalar sig den svenske fotbollslegendaren för första gången om avskedet.Jag håller inte med om styrelsens beslut, skriver han på Instagram.
Läs mer om Instagram och Wolfsburg.Nu.
Katrins otroliga förvandling – efter graviditeten
Katrin Zytomierska har tränat stenhårt efter att ha fött sitt tredje barn i mars.Nu visar bloggaren stolt upp resultatet - och får följarna att häpna.Jag klarade mitt mål. Såklart skriver Katrin Zytomierska på Instagram.
Läs mer om Instagram och Katrin Zytomierska.
Supermodellens ilska efter bilderna
Supermodellen Emily Ratajkowski riktar stark kritik mot modebranschen – efter att hennes bilder manipulerats.Jag är otroligt besviken över att se mina bröst och läppar manipulerade på förstasidan, skriver modellen på Instagram.
Läs mer om Instagram.
Camilla Läckbergs avklädda pik
Camilla Läckberg visar stolt upp sig i bikini på Instagram - och skriver att hon haft svårt att hålla i gång träningen.Samtidigt pikar Läckberg de som brukar kommentera negativa hatkommentarer på hennes sociala medier.Alltid nån som retar sig på när man som 40-plussare o kvinna lägger ut en bikinibild skriver Camilla Läckberg på Instagram.
Instagram för IOS får kontroversiell uppdatering
Från och med framöver blir det autouppspelning, även för ljud, i bildappen.
Jessica Anderssons kärleks- gest till sambon – efter ett år
Artisten Jessica Andersson, 43, har hittat kärleken i Johan Malm, 33. Nu på ettårsdagen kärlekshyllar hon sin pojkvän. Jag älskar dig till månen och tillbaka, skriver hon intill en bild på Instagram.
Läs mer om Instagram och Johan Malm.
Pamela Anderson trött på bilderna
90-talsikonen Pamela Anderson, 50, har tröttnat på sociala medier.I en intervju med TV4:s Tilde de Paula Eby berättar hon varför hon är ointresserad av barnbilder på Facebook och Instagram.– Folk som springer runt i pyjamas och matar sina barn, jag förstår mig inte på det, säger Pamela Anderson i programmet.
På spåret-vinnarens stora lycka – har gift sig
Kärlekslycka!Här gifter sig den dubbla På spåret-vinnaren Jesper Rönndahl, 38, med sin sambo Marie Agerhäll, 34.Dom sa ja, skriver Kristian Luuk på Instagram.
Paris Jacksons vågade bild – mitt i öknen
Här är nya vågade bilderna på Paris Jackson.Modellen visar upp sig själv – där hon utövar yoga mitt i öknen.Om varje morgon kunde vara så här, skriver hon intill bilden på Instagram.
Läs mer om Instagram.
Här greppar Bingo porrstjärnans bröst – på exets 40-årsfest
Det verkar gå vilt till på Katrin Zytomeriskas 40-årsfest i Nice.Här greppar hennes exman Bingo Rimr porrstjärnan Puma Swedes bröst – framför den svenska kändiseliten.God kväll från Nice, skriver komikern Mårten Andersson på Instagram.
Världens vackraste barn har vuxit upp - så ser hon ut nu
Kändisdottern Thylane Blondeau, 16, kallades som 10-åring världens vackraste barn.Nu har hon vuxit upp – och hyllas för sin senaste bild.Wow, du är så vacker, skriver en följare på Instagram.
Läs mer om Instagram.
Stefan Schwarz otroliga förvandling
VM 94-legendaren Stefan Schwarz har genomgått en otrolig förvandling.På bara två och en halv månad har han tappat 21 kilo - och skaffat sig en drömkropp.Energin, koncentrationen och mitt fokus är nästan på samma nivå som när jag var aktiv, skriver han på Instagram.
Läs mer om Instagram och Stefan Schwarz.
Parneviks sorgliga upptäckt efter orkanen
Stormen Irma har nu tillslut lagt sig och skadorna efter är förödande.Bland annat så har familjen Parnevik visat upp vad den fruktade stormen gjort med deras hus på Jupiter Island i Florida.Nu visar Mia Parnevik en ytterligare sorglig upptäck till följ av stormen – nämligen en död sköldpaddsunge som spolats upp på familjens tomt.– Kolla här, herregud den är riktig, den är död hörrni, säger Mia Parnevik i sitt klipp på Instagram.
Läckberg anklagas – för smygreklam
Camilla Läckberg anklagas för att göra smygreklam på Instagram.Nu ger författaren svar på tal – och slår tillbaka.
Läs mer om Instagram.Nu.
Danny Saucedo sjuk – ställer in show
Danny Saucedo har drabbats av sjukdom.Nu tvingas artisten ställa in fredagens och lördagens föreställningar på Hamburger Börs i Stockholm.Var hos läkaren i morse som undrade hur fan jag ens klarade av premiären i går, skriver han på Instagram.
Läs mer om Instagram och Stockholm.Var.
Parnevik halvt naken – på motorvägen
Penny Parnevik hyllas för sin bild på Instagram.Där står hon i bikini framför sin bil på motorvägen.Snyyygg och Bästa, skriver fansen.
Läs mer om Bästa och Instagram.Där.
Bekräftar på Instagram: Tesla visar upp sin lastbil nästa månad
Den 26 oktober är det äntligen dags för Teslas kommande långtradare att visa upp sig.
Läs mer om Instagram.
Graafs vågade bild – med porrstjärnan
Katrin Zytomierska fyller till helgen 40 år.Det firas med pompa och ståt, enligt ex-maken Bingo Rimr - vars senaste bildserie på Instagram väcker reaktioner.På en bild syns Magdalena Graaf tillsammans med porrstjärnan Puma Swede.