Instagram

Hemliga spelet bakom nya kärleken Pablo

Malin Berghagen höll kärleken hemlig i över ett halvår, innan hon valde att gå ut med det. 40-åriga Pablo i Argentina har fångat profilens hjärta, och mamma Lill-Babs hyllar dotterns kärleksliv. Han är min magi skriver Malin Berghagen om Pablo på Instagram.

Let's dance-stjärnan har blivit mamma

Jeanette Carlsson, känd från Let's Dance, har fått en liten bebis. Under tisdagen nedkom dansaren med en son. Kan inte med ord förklara hur lyckliga vi är, skriver hon på Instagram.
Läs mer om Instagram.
Samuelsson och Wissman väntar barn
Ett av Sveriges bästa friidrottspar väntar sitt första barn. Friidrottsstjärnan Jessica Samuelsson hintar om hennes och maken Johan Wissmans tillökning på sin Instagram. Snart får du en kusin, skriver Samuelsson.
Läs mer om Instagram, Samuelsson och Wissman.
TV4-paret har fått sitt tionde barn
Familjen Ilmrud från tv-programmet Familjen Annorlunda i TV4 har fått sitt tionde barn. Det meddelar mamman Madeleine Ilmrud på Instagram. Igår kväll 19.08 så föddes en liten tjej på 3210 gram som mätte 48 centimeter. Det var inte en helt problemfri resa, och just nu är jag i en känslomässig bergochdalbana, skriver hon.

Berghagens plötsliga beslut – för familjen

Malin Berghagen väljer nu att ta ett sabbatsår från sina yogaresor och planerar för framtiden. I ett inlägg på Instagram berättar hon att hon har tagit beslutet – för att fokusera på sin familj: Mitt fokus kommer vara mina två hem, Sverige och Mallorca skriver Malin Berghagen.
Karin Adelskölds ärliga kroppsbild
SVT-profilen Karin Adelsköld publicerar en ärlig kroppsbild på Instagram. Nu hyllas hon av sina följare på sociala medier. Jag är knögglig. Och helt perfekt såklart. skriver Karin Adelsköld till bilden.
Läs mer om Instagram och Karin Adelsköld.
Supermodellen Bar Refaeli gravid igen
Supermodellen Bar Refaeli väntar tillökning. Hon och maken Adi Ezra ska få ett andra barn, avslöjar hon på Instagram. Något tillagas... skriver Refaeli till en bil på sin mage.
Läs mer om Adi Ezra, Instagram och Refaeli.
Charlotte Perrellis stöd till Katrin Zytomierska
Under Katrin Zytomierska första tid som trebarnsmamma har hon drabbats av förlossningsdepression. På sin Instagram skriver profilen om de tunga känslorna - och får stöd av Charlotte Perrelli i kommentarerna. Jag grät i dygn och kunde inte sluta... det värsta jag varit med om skriver Charlotte Perrelli.
Brynäs är klart för semifinal efter kross
Brynäs förnedrade Linköping med 6-0. Och är klart för SM-semifinal. Då kommer kritiken från Niklas Wikegård. – Var är Linköpings spelare, säger C More-experten i ett klipp på Instagram.
Orden om en ny säsong av serien
På tisdag sänds säsongens sista avsnitt av populära Parneviks i TV3. Ännu finns inga besked om det blir en ny säsong - men på TV3 är man hoppfulla. – Vi skulle så klart jättegärna vilja det och kommer att föra en dialog med familjen Parnevik och se om det går att lösa, säger Susanne Nyln, presschef på MTG som äger TV3. Men Peg Parnevik skriver på Instagram att det r sista avsnittet av serien någonsin.
Läs mer om Instagram, MTG, Parnevik, Susanne Nyln och TV3.
Bilden på Beckham som chockar fansen
Här är bilden på David Beckham som chockar fansen. Men de kan vara lugna. Fotbollsikonen har inte varit med om en hemsk olycka – snarare en längre tid vid sminkbordet. Herregud. Stackars Victoria måste ha fått en hjärtattack, skriver en följare på Instagram.
Läs mer om Beckham, David Beckham och Instagram.
Frustrerad – domarna kan inte regelboken
Gårdagens avgörande match mellan Malmö Redhawks och Växjö Lakers ledde till stark kritik mot domarteamet. Nu har C More-experten Niklas Wikegård gett sig in i debatten. – Man blir frustrerad över att domarna inte kan regelboken, säger Wikegård på Instagram.
Läs mer om Instagram och Wikegård.
Pegs kärlekslöfte till kändissonen
Peg Parnevik och Filip Kaspersen Lamprecht är kärare än någonsin. Nu grattar Parnevik sin pojkvän på födelsedagen - och hyllar honom stort. Att få vakna upp bredvid dig gör mig lyckligaste i hela universum. Tack för att du alltid är den ängeln jag behöver skriver Peg Parnevik till en bild på Instagram.
Trumps barnbarn firar sin första födelsedag
NEW YORK. Tårtkalas på Vita huset? Kanske – för i dag fyller Donald Trumps yngsta barnbarn 1 år. – Den här lilla pojken är rena solskenet, skriver Trumps dotter Ivanka Trump på Instagram.
Läs mer om Instagram, Ivanka Trump och Vita.
Därför stoppas Parneviks podd
Peg och Penny Parneviks podd Pillowtalk stoppas nu. Detta eftersom pappa Jesper Parnevik och mamma Mia Parnevik inte längre kommer att betala kostnaden. Det är mycket dyrare än någon skulle tro skriver Penny Parnevik på Instagram.
Robin Bengtsson har friat till kärleken
Melodifestivalvinnaren Robin Bengtsson har friat till sin sambo, Jennie Salte. Salte visar stolt upp ringen på Instagram. Älskar dig för evigt Robin skriver hon på Instagram.
Läs mer om Instagram, Jennie Salte och Robin.
Hanna Hedlund berättar om operationen
Hanna Hedlund vill att fler ska prata om förlossningsskador. I samband med att hon själv opereras skriver hon om det tabubelagda ämnet på Instagram - och hyllas av sina följare för det starka inlägget. Även om du inte sprack på utsidan så kan man spricka på insidan skriver hon på Instagram.
Läs mer om Instagram.
Ellen Bergström har sagt upp sig från radion
Let's dance-aktuella Ellen Bergström berättar om sin psykiska ohälsa i en video på Instagram. Samtidigt har hon sagt upp sig från jobbet på radiokanalen NRJ, skriver Aftonbladet. – Jag vill prata om psykisk ohälsa och hur viktigt det är för mig at prata om det, och att vara ärlig, säger Bergström i videon.
Tv-stjärnan har gift sig med sin producent
Nu är de äkta makar. Orange is the new black-profilerna Samira Wiley och Lauren Morelli har gift sig. – Wifey for lifey, skriver Lauren Morelli på Instagram.
Dotterns hyllning till Stina Wollter
Stina Wollter överöstes med beröm av juryn efter sin jive i Lets Dance i fredags. Men de lovorden är ingenting jämfört med hur hon nu hyllas av sin dotter. – Gråter varma tårar över detta. Å, mitt barn, skriver konstnären och radioprogramledaren Stina Wollter på Instagram.
Läs mer om Instagram och Stina Wollter.
Instagram inför klagomålsfilter för kränkta användare
Nu kan du äntligen få vardagen lite mindre skarp.
Malin Gramer hyllas för fina familjebilden
Här visar Malin Gramer upp familjelyckan. Programledaren har lagt upp en ny bild på Instagram på henne, pojkvännen Carl Falk och nytillskottet. Det är så mysigt med en bebis, skriver hon bredvid bilden.
Läs mer om Carl Falk, Instagram och Malin Gramer.
One Direction-stjärnan har blivit pappa
Vilken babylycka! One Direction-stjärnan Liam Payne, 23, och hans flickvän, Cheryl Cole, 33, har blivit föräldrar – till en pojke. – Jag är otroligt glad över att välkomna vår lilla pojke till världen. Det är ett ögonblick vi aldrig kommer att glömma, skriver Liam Payne på Instagram enligt nöjessajten E! Online
Läs mer om Cheryl Cole, Instagram och Liam Payne.
Jon Henrik Fjällgrens sorg: Tungt hjärta
En av Jon Henrik Fjällgrens närmsta släktingar har gått bort. På Instagram berättar artisten om sorgen och saknaden. När jag själv skall somna in en dag så vet jag att jag kommer att få vila i din famn som jag fick göra när jag var en liten pojke, skriver han.