Instagram jag

OS-stjärnans bild skapar storskandal

Vojtech Stursa har på kort tid blivit en av OS-byns största snackisar.Anledningen är en bild som tjecken lagt ut på Instagram.– Det där ser inte bra ut alls. Jag tycker att det är uppseendeväckande, säger Eurosport-experten Kjetil Strandbråten till Dagbladet.

Doktorn är TV3-profilens nya kärlek – bilden visar sanningen

TV3-profilen Åsa Vesterlund har hittat kärleken igen.Sex år efter skilsmässan från exmaken Darrin Frye är hon nu tillsammans med plastikkirurgen Fredrik Berne, skriver hon på Instagram.Jag är en väldigt lycklig tjej. Älskar dig, skriver hon.Paret har också setts offentligt under vintern på olika röda mattan-tillställningar sedan i höstas.
Ellinor Bjurströms stora bebislycka
Top Model-profilen Ellinor Bjurström, 24, och hennes pojkvän väntar barn.Det avslöjar hon själv genom en bild på Instagram. Jag finner inga ord, det är ren lycka och kärlek. skriver hon till bilden.
Läs mer om Instagram.
Schyman på lunch med Dinamarca efter inbjudan
Bara timmar efter att V-toppen Rossana Dinamarca meddelade att hon lämnat partiet sa Fi-ledaren Gudrun Schyman att hon vill se Dinamarca jobba för Fi.Nu har de träffats för en lunch – men:Nej, jag kommer inte byta till Fi, skriver Rossanna Dinamarca på Instagram.

Bengtzing avslöjar lyxlivet i Spanien

Linda Bengtzing har köpt drömbostaden i Spanien, ett lyxigt hus vid havet. Men schlagersångerskan avslöjar att det är ett hårt och oglamouröst jobb att få ordning på huset. Ni som fått för er att jag är i solen på semester för att piffa nån turkos kudde i en Hooooowaaard soffa. Nej. skriver hon på sin Instagram.
Läs mer om Hooooowaaard, Instagram och Spanien.
Stjärnorna i öppet bråk efter dödsfallet
Sex and the city-skådespelarna Kim Cattrall och Sarah Jessica Parker är i öppet bråk.Efter att Cattralls bror dött uttryckte kollegan sin sorg – som inte föll i god jord.Jag behöver inte din kärlek eller ditt stöd under denna tragiska tid, skriver Kim Cattrall öppet på Instagram.
Ella, 13, pressades att dela nakenbilder via Instagram
Bild utan tröja.Personen bakom den falska profilen på Instagram försökte pressa Ella, 13, på nakenbilder.–Jag visste inte vad jag skulle göra, säger Ella till NBC New York.
Läs mer om Ella och Instagram.
Katrin Zytomierska avslöjar – gjort slut
Katrin Zytomierska är singel igen.På sin Instagram bekräftar bloggaren att hon och pojkvännen har gått skilda vägar.Just nu är jag precis där jag vill vara i mitt liv, skriver hon.
Läs mer om Instagram.
Lindas stöd till Leonora efter kärlekskraschen
I höstas sprack förlovningen mellan Bonde söker fru-bonden Leonora Wilhelmsson och hennes flickvän.Men nu tar programledaren Linda Lindorff saken i egna händer – och utnämner sig som bondens kärleksmedlare.Hade jag själv varit singel hade jag inte tvekat en sekund, skriver hon i ett inlägg på Instagram.
Bengtzing visar upp sanningen under ytan
I ett Instagram-inlägg skriver Linda Bengtzing om sina tankar om sig själv.Detta är människan jag ska stå ut med. Det är inte alltid lätt. , skriver hon bland annat.Inlägget hyllas nu av hennes följare.
Sanningen bakom Pekka Heinos framträdande
Pekka Heino gjorde succ på måndagens QX-gaygala.På Instagram berättar nu den tidigare SVT-profilen hemligheten bakom hans framträdande – och fansen kunde knappt känna igen honom.I fjol var Christer Lindarw gäst i Gokväll – och rådissade mig då som druga Ikväll, på QX-gaygala försökte jag få honom att ångra sin sågning, skriver han på Instagram.
Modellens skräckbild – näsan kollapsade helt
Modellen Chloe Khan har lagt mycket tid och pengar på att fixa sitt utseende med hjälp av plastikkirurgi.Men efter sitt senaste ingrepp vill hon nu varna andra.Jag hade inga ben kvar i min näsa, skriver hon på Instagram och visar en bild på från operationsbordet på sin kollapsade näsa.
Läs mer om Instagram.
Sex and the city-stjärnans bror hittad plötsligt död
Sex and the city-stjärnan Kim Cattrall går nu ut på Instagram och berättar att hennes bror Chris Cattrall oväntat har dött, detta uppger Daily Mail.Detta bara timmar efter att hon gått ut och bett och hjälp att hittat honom efter att han mystiskt försvunnit.Det är med stor sorg som jag och min familj meddelar att vår son och bror plötsligt har avlidigt, skriver hon på Instgram.
Kylie Jenners besked om graviditeten – efter alla spekulationer
Kylie Jenner bekräftar sin graviditet efter månader av spekulationer.Den blivande mamman avslöjar själv beskedet på sin Instagram.Jag behövde förbereda mig för rollen innan jag berättade för omvärlden skriver hon.
Läs mer om Instagram.Jag.
Svensk polisrasism lyfts i internationellt reportage
Han kastade ner mig på marken, tryckte sitt knä mot min rygg och jag skrek. Han kallade mig n-ordet. Det var det som gjorde mest ont. Det är ett av många vittnesmål från rasifierade personer som lyfts fram på ett svenskt Instagram-konto, som Al Jazeera tar upp i ett reportage om svensk polisrasism.
Läs mer om Al Jazeera och Instagram-konto.
Storföretagsledaren mystiskt försvunnen
Surflegendaren och vd:n Pierre Agnes är försvunnen. Enda spåret är hans båt, som drivit i land i Frankrike.Men hans familj vägrar ge upp hoppet.Jag ska fortsätta leta efter dig till den dag jag dör, skriver hans son Mathieu på Instagram.
Läs mer om Frankrike.Men, Instagram och Mathieu.
Hjärtskärande orden innan stjärnparets död
Stjärnparet dog i en tragisk olycka.Strax innan dödsfallet skrev den förolyckade NBA-profilen Rasual Butler en sista hjärtskärande hyllning till sin dotter.Jag älskar dig av varenda cell i min kropp. Du får mig att bli den bästa versionen av mig själv, skrev han på Instagram.
Läs mer om Instagram.
Axel Schylström opereras igen – efter svåra olyckan
Efter olyckan 2012 då Axel Schylström fick 16 000 volt genom kroppen efter att ha klättrat upp på ett tågtak har artisten tvingats gå igenom flera operationer.Nu berättar han att han har en ny operation planerad på torsdag.Detta är tyvärr varken första eller sista gången. Över fem år och ett femtiotal operationer har passerat sen den där kvällen 2012, och redan dag 1 var jag fan helt slut., skriver han i ett inlägg på Instagram och stöttas nu av sina fans.
Läs mer om Axel Schylström och Instagram.
Rebecca hängs ut på porrsajter efter inlägget på Instagram
Rebecca, 20, la ut en video på Instagram med budskapet att kvinnor äger sina egna kroppar.Nu sprids klippet på flera porrsajter.–Jag vill att personen får sota för det här hela sitt liv, säger hon.
Läs mer om Instagram.
Bloggprofilen slår tillbaka mot hatet
Alexandra Bring, 27, har fått utstå kroppshat tidigare.Men kritiken har nått nya nivåer efter att träningsprofilen blivit gravid – då vissa menar att hon skadar barnets hälsa.Jag trodde verkligen inte att jag skulle få så vidriga kommentarer, skriver hon på Instagram.
Läs mer om Instagram.
Linda Lampenius vägran – nobbade David Hasselhoff
Stjärnviolinisten Linda Lampenius gästade kultserien Baywatch 1999.Nu berättar hon på Instagram hur hon nobbade att spela in en kärleksscen – med seriens största stjärna, David Hasselhoff.Jag sade att jag vägrade göra scenen och att Hasselhoff dessutom var för gammal för mig, skriver hon på sin Instagram.
Filippa rasar mot falska gravidryktet
Ett Instagram-inlägg fick följarna att tro att Anja Pärson och Filippa Rådin väntar barn.Nu har alpinikonens hustru slagit hål på ryktet.Jag insåg att det var många som gratulerade utan att veta vad man gratulerade till, skriver Rådin på sin blogg.
Rheborgs starka svar efter folkets respons
Solsidan-skådespelaren Johan Rheborg gick under lördagen ut med att han lider av depression.Instagraminlägget har fått rekordstort engagemang - och nu tackar Rheborg för stödet och kärleken han fått.Jag hade ingen aning om att responsen skulle bli så massiv skriver Johan Rheborg på sin Instagram.
Läs mer om Instagram, Johan Rheborg och Rheborg.
Garners mystiska bild efter separationen
Skådespelarstjärnan Jennifer Garner visar en sida av sig själv som fansen aldrig sett.På Instagram publicerar hon en bild på sig själv –som man.Nytt år, nytt jag, skriver hon.
Madonnas nakenbild skakar fansen
Världsstjärnan Madonna presenterar sin nya dyrgrip på ett av de mer uppseendeväckande sätten.I en ny bild på Instagram visar hon upp sig i bar överkropp, som knappt täcks av hennes nya lyxväska från Louis Vuitton.Jag dreglar fortfarande över en väska, skriver hon.
Läs mer om Instagram.