Instagraminlägg

Tv-profilens ilska efter Bianca Ingrossos ord

Bianca Ingrosso är i kärleksbråk efter att hon påstått att De vet du-profilen Johan Gunterberg raggat på henne.Gunterberg slår tillbaka i ett Instagraminlägg:Att Bianca skulle ha nobbat mig när jag TOKRAGGAT är inget annat än en stor lögn.

Pernillas lyxskryt – efter förändringen

I våras köpte Pernilla Wahlgren sitt drömhus i Marbella i Spanien.Nu har hon fått nycklarna – och avslöjar att hon planerar att måla om huset.Här kommer jag kidsen att trivas!, skriver hon i ett Instagraminlägg från Spanien.
Peg Parneviks uppmaning – efter nya bikinibilden
Peg Parnevik slår tillbaka mot kritiken mot hennes bikinibilder.I ett Instagraminlägg uppmanar hon sina följare att sluta objektifiera och sexualisera hennes bilder.Jag vill inte få obehagliga kommentarer om min kropp, skriver hon.
Läs mer om Instagraminlägg.
Sonens hjärtskärande önskan i julklapp: Få mamma tillbaka
Tv-profilen Simon Thomas, 44, förlorade sin fru en månad före jul.Nu har programledaren lagt upp ett hjärtskärande Instagraminlägg med en bild på sin sons önskelista.Mamma tillbaka, har sonen skrivit.
Läs mer om Instagraminlägg.

Stjärnparets tragedi: Förlorade barnet

Golfstjärnan Jason Day och hans fru Ellie Day har gått igenom en mardröm för blivande föräldrar. Ellie Day fick missfall. När hon födde parets andra barn var det inte vid liv.Nu berättar hon om den hemska händelsen i ett känslofyllt instagraminlägg.Jag kände mig helt förtvivlad. Kommer jag någonsin kunna få ett till barn?, skriver Ellie Day på Instagram.
Läs mer om Ellie Day och Instagram.
Bilden på Britney får fansen att häpna
Hon trollband en hel värld med dunderhiten ... Baby One More Time 1998.I ett nytt Instagraminlägg blidkar nu popfenomenet Britney Spears, 35, fansen med utstyrseln från den berömda musikvideon.Hon gjorde det igen, kommenterar en euforisk användare.
Läs mer om Britney och Instagraminlägg.
Martin Melin kan inte bli kär – efter Läckberg
För 20 år sedan blev han rikskändis över en natt, då Expedition: Robinson började sändas i SVT. Martin Melin får fortfarande nakenbilder skickade till sig från fansen - men säger sig, trots exfrun Camilla Läckbergs Instagraminlägg om att han skulle ha en ny kärlek, fortfarande vara singel. – Jag skulle inte ha tid att ha en relation nu. Går man in i en relation ger man 100 procent, man måste både ge och ta, säger den nyblivne 50-årige författaren och polisen i en stor intervju om viktnedgången, snoppmassagen i Robinson, singellivet, träningen, manstofsen och deckarna.
Läs mer om Expedition, Läckberg, Robinson och SVT.
Tvingas upp i rättegång – för bild på Instagram
De är ett av de hetaste paren i Tyskland, Dortmunds stjärna Marco Reus och modellen Scarlett Gartmann. Nu är Gartmann i trubbel med lagen – över några Instagraminlägg.
Henkes oväntade premiärtur – på banan
NHL-stjärnan Henrik Lundqvist har ett stort intresse i lyxbilar.Nu har världsmästaren testat ett vrålåk i 180 kilometer i timmen på racingbanan i Falkenberg.– Första gången på en racingbana, men inte den sista, skriver stjärnan i ett Instagraminlägg.
Läs mer om Falkenberg och Instagraminlägg.
Carola hyllas för hjälteinsatsen
Carola Häggkvist är inte den som tittar på när andra behöver hjälp.På Instagram berättar artisten om hur hon hjälpt till vid en trafikstockning – och reaktionen på sin insats.Jag ser en bil få motorstopp en bit längre ned och rusar dit skriver Carola i ett Instagraminlägg.
Läs mer om Carola och Instagraminlägg.
Ikeas kaxiga svar efter lyxmärkets kopia
Lyxmärket Balenciagas tjugotusenkronors-väska som liknar den klassiska kassen från Ikea har blivit veckans snackis. Många har skrattat åt likheterna och nu väljer Ikea att skoja till det ytterligare med hjälp av ett Instagraminlägg. Ibland är det enkelt att hänga med i modevärlden, skriver möbeljätten bland annat på sitt konto.
Läs mer om Ikea och Instagraminlägg.
Backmans hyllade gest – betalar för barnböcker
Författaren Fredrik Backman vill stötta föräldrar och barn genom att erbjuda dem barnböcker - som han själv betalar. I ett instagraminlägg berättar han om sin egen mamma som brukade läsa för honom vid hemska händelser. Det var så hon förklarade allt det svåraste i livet, skriver Fredrik Backman.
Läs mer om Fredrik Backman.
Modellens starka budskap om att acceptera sin kropp
När modellen Liza var på toppen av sin karriär åt hon 500 kalorier om dagen. Till slut sa kroppen i från. Nu har hon något viktigt att säga om kroppsacceptans som alla borde höra. – Jag förtjänar att vara lycklig och känna mig tillfredsställd. Det gör vi alla, skriver hon i ett hyllat Instagraminlägg.
Läs mer om Instagraminlägg och Liza.
Calle Schulmans och Sandhras kärleksresa
Calle Schulman och hans nya flickvän Sandhra Johnsson är på romantisk resa. Man rymmer för att man kan!, skriver Schulman i ett Instagraminlägg.
Malena Ernman slår tillbaka mot Sverigekritik
Malena Ernman kritiserar Sverige(o)vänner med ny statistik. Operasångerskan visar hur Sverige toppar undersökningar i ett Instagraminlägg. Om det är fel håll att Sverige gång på gång placerar sig i topp är på alla dessa internationella undersökningar så undrar man ju lite vad rätt håll är..? skriver Malena Ernman på Instagram.
Han har inte förkastat vårt erbjudande
Chinedu Obasis Instagraminlägg har väckt många frågor bland AIK-supportrar. Men nu kommer AIK:s sportchef Björn Wesström med lugnande besked. – Han har inte förkastat vårt erbjudande, säger Wesström till SportExpressen. Vill du ha fler nyheter om ditt favoritlag? Ladda ner SportExpressens app här!
Sanna Nielsen anklagas för rasism efter Instagraminlägg
Sanna Nielsen anklagas för rasism efter ett inlägg på Instagram där hon poserar i attribut som ofta förknippas med en nidbild av asiater.
Läs mer om Instagram och Instagraminlägg.
Timberlakes bild utreds inte
Justin Timberlake kan andas ut. Det blir ingen utredning av popstjärnans Instagraminlägg från ett...
Läs mer om Instagraminlägg.
Timberlake utreds för fotobrott
Ett av popstjärnan Justin Timberlakes Instagraminlägg har blivit föremål för utredning av åklagare...
Fina hyllningen till Paul Walker inför Fast 8
Fast Furious 8 började spelas in under lördagen. Då passade Vin Diesel på att hylla den avlidne kollegan Paul Walker - som dog i en bilkrasch 2013. Paul skulle ha varit stolt, skriver Diesel i ett Instagraminlägg.
Justin Bieber vägrar ta bilder med sina fans
Här är Justin Biebers tuffa besked till fansen. Nu vägrar världsstjärnan att ställa upp på fler bilder ihop med sina följare – ett besked som har gjort många fans upprörda. Jag förstår att folk kommer att bli besvikna men jag är inte skyldig någon en bild, skriver Bieber i ett Instagraminlägg.
Läs mer om Bieber och Instagraminlägg.
Bieber slutar träffa fansen
Justin Bieber slutar träffa sina fans i samband med sina konserter. I ett långt Instagraminlägg...
Läs mer om Instagraminlägg.
Bengtzings skämt med Rickard Sjöberg
Vi är nog många svenskar som får brev av Rickard Sjöberg och Postkodlotteriet. Men för Linda Bengtzing är det extra speciellt när breven dimper ned i brevlådan. Fastän det var 20 år sedan vi var ett par, skriver han fortfarande brev till mig, skriver Bengtzing i ett Instagraminlägg.
Almenäs nya pojkvän är Patrik Fahlgren
Patrik Fahlgren är Jessica Almenäs hemliga pojkvän. Programledaren bekräftar relationen till landslagsspelaren i handboll i ett Instagraminlägg. Han heter Patrik Fahlgren och jobbar typ med någon idrott där det slängs bollar fram och tillbaka, skriver Almenäs på Instagram.
Patrick Thoresen är klar för Djurgården
Mitt under SM-finalserien mellan Skellefteå och Växjö slår Djurgården till med en riktig drömvärvning: Norske stjärnan och hemvändaren Patrick Thoresen.Via några mystiska instagraminlägg och röstmeddelanden till klubbens supportrar har Djurgården bekräftat värvningen.– Vi är glada över att han inte har valt Djurgården för den högsta lönechecken utan av andra värden, säger sportchefen Joakim Eriksson.