Investtech

Aktietips: Två köpvärda bolag – och ett att sälja

Kursfall innanför stigande trendkanaler kan öppna upp för bättre ingångskurser då dessa aktier tenderar att stiga över tid. Denna vecka har Investtech bland annat tittat närmare på två aktier som fallit och ligger nära golvet i stigande trendkanaler på medellång sikt.
Läs mer om Investtech.

Teknisk analys: Snabba klipp på börsen

Kortsiktiga kursgrafer – som snabbt fångar upp förändringar i investerarnas humör – kan visa dig bra köp- och säljlägen på börsen. Nu har Investtech hittat tre storbolag som sticker ut; bland annat en börsbjässe du ska sälja, och ett fastighetsbolag med stor uppsida från dagens nivå. Men det gäller att agera snabbt – snart kan läget försvinna.
Läs mer om Investtech.
Teknisk analys: Två guldkorn bland gruset på börsen
Börsen fortsätter att utvecklas sidledes samtidigt som en klar majoritet av aktierna på Stockholmsbörsen har neutrala eller negativa utsikter. Investtech visar denna vecka hur man kan sålla ut guldkorn och gruskorn.
Läs mer om Stockholmsbörsen.
Tre aktier att hänga på – visar på ökad styrka
Enligt statistisk som Investtech tagit fram är RSI – Relative strength index – en indikator som men fördel kan användas som momentum-indikator. Denna vecka tittar de närmare på tre aktier där momentum tilltagit den senaste tiden.
Läs mer om Investtech.

Teknisk analys: Tre aktier som vänder trenden

I tre bolag har analysfirman Investtech nu identifierat tydliga signaler om en trendvändning. Det är därmed dags att sälja en av börsens verkliga bjässar. Samtidigt lyser köplampan starkt över ett populärt hälsovårdsföretag.
Läs mer om Investtech.
Köpläge i finansgrupp – håll koll på fastighetsbolag
Investtech har undersökt vilka kursrörelser som följt efter köp- och säljsignaler från rektangel-formationer på Stockholmsbörsen och resultaten är en del av underlaget till veckans analys.
Läs mer om Stockholmsbörsen.
Teknisk analys: Köpläge i högutdelaren
Att köpa nära stöd och sälja nära motstånd är en beprövad metod inom teknisk analys, för att hitta rätt på börsen. Nu pekar Investtech ut två aktier som ser köpvärda ut. Det är däremot dags att dumpa en av årets kursraketer.
Läs mer om Investtech.
Teknisk analys: Köp två aktier i branschen som utklassar börsen
Faran är inte över på Stockholmsbörsen. Men i en fordonskopplad sektor ser det starkt ut enligt Investtech – som hittat två aktier du ska köpa.
Läs mer om Investtech och Stockholmsbörsen.
Teknisk analys: Tre kvalitetsaktier som klarar börsstormen
Utsikterna för Stockholmsbörsen har försämrats, men med hjälp av teknisk analys har Investtech hittat kvalitetsaktier som står emot i oroliga tider.
Läs mer om Investtech och Stockholmsbörsen.
Forskningschef varnar för fortsatt ras: Sälj Bitcoin nu
Enligt analysföretaget Investtech har euforin på kryptomarknaden på mindre än en månad vänt till stark rädsla och pessimism.
Läs mer om Investtech.
Bitcoin utmanas av uppstickare: Köp
Denna vecka har analysföretaget Investtech tittat närmare på kryptomarknaden och bland annat analyserat de två största kryptovalutorna, Bitcoin och Ethereum.
Läs mer om Bitcoin, Ethereum och Investtech.
Utsikter för årets tre kursvinnare: Köp, köp, köp
I årets sista artikel tittar Investtech närmare på tre bolag som är bland de aktier som presterat bäst kursutveckling under 2017.
Läs mer om Investtech.
Håll ögonen på Tobii – investerare vill dra sig ur
Denna vecka har analysföretaget Investtech bland annat tittat närmare på eyetracking-bolaget Tobii. I analysen finns även informationsteknikbolaget Hexatronic där en kortsiktig uppgång skapat goda kvantitativa förutsättningar för uppgång på längre sikt.
Läs mer om Hexatronic, Investtech och Tobii.
Vändning för HM – aktien visar styrketecken
Denna vecka har analysföretaget Investtech bland annat identifierat ökande optimism i HM-aktien som kan stå inför ett långsiktig trendomslag.
Läs mer om HM-aktien och Investtech.
Teknisk analys: Köp Comhem och Arc Aroma Pure
Denna vecka har analysföretaget Investtech bland annat studerat två bolag där den tekniska och kvantitativa bilden indikerar fortsatt uppgång, trots att börsen generellt visar svaghetstecken.
Läs mer om Arc Aroma Pure och Investtech.
Det betyder signalerna om räntehöjningar
I dagens Börsmorgon följer vi upp de nya signalerna om kommande räntehöjningar i USA och talar om frågetecknen som finns efter Donald Trumps tal till kongressen. Medverkar gör Nordeas chefsanalytiker Martin Guri och Ulf Petersson, analytiker på Di. Vi får också en teknisk analys av tre bolag av Adrian Axelsson, analytiker på investtech.com.
Teknisk analys: Köpläge i fyra aktier
Denna vecka har analysföretaget Investtech sett på fyra bolag där den tekniska bilden indikerar fortsatt positiv utveckling. Här finns bland annat hälsovårdsbolaget Karo Pharma och finans- och fastighetsbolaget Besqab.
Läs mer om Besqab, Investtech och Karo Pharma.
Teknisk analys: Sex aktier värda att köpa
Denna vecka har analysföretaget Investtech gjort analyser av aktierna som ligger i deras modellportfölj för Sverige.
Läs mer om Investtech och Sverige.
Investtech tipsar – tre aktier att köpa
Analysföretaget Investtech ser denna vecka på tre aktier som är positiva på insynshandeln och som i tillägg är tekniskt positiva.
Köpvärda papper - på både kort och lång sikt
Analysföretaget Investtech ser denna vecka på tre aktier som visar en långsiktig positiv utveckling och som dessutom ger nya kortsiktiga köpsignaler.
Investtech: Undvik det här telekombolaget
Analysföretaget Investtech analyserar den här veckan tre telecom-aktier: två som ser positiva ut och en som du bör undvika.
Storbankerna ger köpsignal
Analysföretaget Investtech analyserar den här veckan tre av storbankerna. Enligt teknisk analys är alla tre starkt positiva.
Tre stigande aktier du ska haka på
I en färsk analys lyfter Investtech fram tre köpvärda aktier som befinner sig i stigande trend.
Läs mer om Investtech.
Tre stigande aktier du ska haka på
I en färsk analys lyfter Investtech fram tre köpvärda aktier som befinner sig i stigande trend.
Läs mer om Investtech.
Efter toppnoteringen: SCA-aktien har mer att ge
Analysföretaget Investtech har den här veckan analyserat två bolag som nått långsiktiga rekordnoteringar och därmed gett köpsignal enligt teknisk analys. Ett bolag är i färd med att utlösa ny köpsignal just nu.