Investtech


Stigande trender för tre storbolag – och nedåt för ett

Analysföretaget Investtech har den här veckan tittat på aktier med signaler från långsiktiga kursformationer. Enligt deras forskning indikerar sådana signaler kommande rörelser hos investerarna. Investtechs forskningsrapport, som ännu inte är publicerad, visar att aktier med köpsignaler efter ett år i genomsnitt steg 15,3 procent medan aktier med säljsignaler enbart steg 3,4 procent.

Två köpvärda aktier och en som bör säljas

Analysföretaget Investtech har den här veckan tagit fram två aktier som gett köpsignaler och en som du bör sälja. Rekommendationerna är baserade på Investtechs tekniska analyser på medellång sikt.

Investtech: Köp, köp, köp storbolagsaktier

Stockholmsbörsen har sjunkit i december. Investtech har den här veckan tagit fram tre storbolagsaktier, som är tekniskt starkt positiva.

Investtech: Tre aktier som gett köpsignal

Stockholmsbörsen är i en konsolidering efter uppgången i oktober och november. OMXS30 ligger mellan stöd vid 1 420 punkter och motstånd vid 1 475 punkter. Investtech har den här veckan tagit fram tre starka aktier som gett köpsignal efter svag utveckling tidigare i år.

Sjunkande oljepris sänker börskursen

Oljebolagen har fallit de senaste veckorna i takt med det sjunkande oljepriset. Investtech har den här veckan analyserat tre av Stockholmsbörsens oljeaktier.

Sjunkande oljepris bådar illa

Oljebolagen har fallit de senaste veckorna i takt med det sjunkande oljepriset. Investtech har den här veckan analyserat tre av Stockholmsbörsens oljeaktier.

Fyra jättar analyserade

Börsen har återhämtat sig efter nedgången i oktober. Den senaste veckan har rörelserna gått i sidled. Investtech har analyserat fyra av börsens största bolag.

Investtech: Trippel köprekommendation

Flera aktier har gett köpsignal efter de senaste veckornas uppgång. En stark köpsignal, enligt teknisk analys, är brott upp från en rektangel-formation.

Tre bolag som rör sigi en stigande trend

Stockholmsbörsen har återhämtat sig helt efter nedgången i oktober. Investtech har den här veckan analyserat tre aktier som brutit upp och som det nu är stor uppsida i.

Storbank i stigande trend efter rapport

Rapportsäsongen är i full gång på Stockholmsbörsen. Flera av de stora bolagen har rapporterat. Investtech har den här veckan analyserat tre intressanta storbolag som rapporterat de senaste veckorna.

Läs mer om Stockholmsbörsen.
Börsoron gör tre storbolag ljumma

Rapportsäsongen har börjat på Stockholmsbörsen. Först ut av de stora bolagen var SKF och Castellum. Investtech har den här veckan analyserat de aktierna och OMXS30-index som fallit kraftigt den senaste månaden.

Läs mer om Castellum, SKF och Stockholmsbörsen.
Investtech: Tre aktier med säljrekommendation

Flera aktier har gett säljsignaler den senaste veckan efter nedgången oktober. Investtech har analyserat de tekniska säljsignalerna från kursformationer i några av börsens större bolag.

Vart går börsen under hösten?

Investtech analyserar den här veckan Stockholmsbörsens OMXS30-index. Vart går börsen under hösten? Dessutom tar vi en titt på börsens mest positiva respektive negativa storbolagsaktie, enligt Investtechs tekniska analyser.

Två köpkandidater och en negativ aktie

Investtech har den här veckan tagit fram två starka köpkandidater och en negativ storbolagsaktie. Det är tre aktier där teknisk analys gett signaler om kursrörelser på medellång sikt.

Analys av tre av de mest positiva aktierna på börsen

Investtech har den här veckan analyserat tre av de mest positiva aktierna på Stockholmsbörsen. Det är tre aktier som gett en stark köpsignal från en rektangel-formation och där uppsidan är stor.

Läs mer om Stockholmsbörsen.
Tre storbolag du inte ska satsa i just nu

Investtech analyserar den här veckan tre tekniskt negativa storbolag på Stockholmsbörsen. Det är tre aktier som ligger i fallande trender och är starkt negativa enligt Investtechs tekniska analyser på medellång sikt, och som du inte ska köpa just nu.

Läs mer om Stockholmsbörsen.
Teknisk analys av tre oljebolag på Stockholmsbörsen

Investtech analyserar den här veckan tre oljebolag på Stockholmsbörsen, Lundin Petroleum, Africa Oil och Tethys Oil. Oljeaktierna har haft olika utveckling i år och alla tre är tekniskt sett i intressanta lägen.

Teknisk analys av tre av de mest omsatta aktierna på börsen

Investtech analyserar den här veckan tre av de mest omsatta aktierna på Stockholmsbörsen, Hennes Mauritz, Nordea och Volvo.

Läs mer om Nordea, Stockholmsbörsen och Volvo.
Investtech analyserar tre dagligvaruaktier

Investtech analyserar den här veckan tre aktier i dagligvarubranschen, Ica, Axfood och AarhusKarlshamn.

Läs mer om AarhusKarlshamn, Axfood och Ica.
Börsen hälsovårdsjättar under lupp

Investtech analyserar den här veckan börsens tre stora hälsovårdsbolag, Meda, AstraZeneca och Getinge.

Läs mer om AstraZeneca, Getinge och Meda.
Positiv trend för storbolaget

Rapportsäsongen har fortsatt med blandat resultat den senaste veckan. Analysföretaget Investtech har analyserat tre av bolagen som rapporterade på onsdagen. Ett storbolag kom med positiva resultat medan ett mindre bolag fortsatte ned i en fallande trend.

Många redo att sälja Eniro-innehav

Rapportsäsongen har börjat på allvar den här veckan. Analysföretaget Investtech har den här veckan analyserat tre av bolagen som rapporterade på onsdagen och där marknaden reagerade starkt.

Läs mer om Eniro-innehav.
Aktier att hålla koll på i rapportfloden

Rapportsäsongen börjar på allvar den här veckan. Analysföretaget Investtech har den här veckan analyserat ett bolag som rapporterade den senaste veckan och två storbolag som ska rapportera nästa vecka.

Negativa aktier bland storbolagen

Analysföretaget Investtech har den här veckan tagit fram de mest negativa aktierna bland storbolagen. Enligt Investtechs tekniska analyser är det säljrekommendation på medellång sikt för Oriflame, Elekta och MTG.

Läs mer om Elekta, MTG och Oriflame.
Tre starka storbolag på medellång sikt

Analysföretaget Investtech har den här veckan tagit fram de mest positiva aktierna bland storbolagen. Enligt Investtechs tekniska analyser är det stark köprekommendation på medellång sikt för Hennes Mauritz, Nordea och Swedbank.

Läs mer om Nordea och Swedbank.Senaste nyheternaNyhetsdatabasen - Nyheter på ett ställe
Nyhetsdatabasen är en nyhetsagent och sökmotor som samlar nyheter från svenska tidningar. Här kan du snabbt läsa aktuella nyheter eller göra sök flera år tilbaka.
Kontakt
post@nyhetsdatabasen.se

Senaste 24t
14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15