Investtech

Håll ögonen på Tobii – investerare vill dra sig ur

Denna vecka har analysföretaget Investtech bland annat tittat närmare på eyetracking-bolaget Tobii. I analysen finns även informationsteknikbolaget Hexatronic där en kortsiktig uppgång skapat goda kvantitativa förutsättningar för uppgång på längre sikt.
Läs mer om Hexatronic, Investtech och Tobii.

Vändning för HM – aktien visar styrketecken

Denna vecka har analysföretaget Investtech bland annat identifierat ökande optimism i HM-aktien som kan stå inför ett långsiktig trendomslag.
Läs mer om HM-aktien och Investtech.
Teknisk analys: Köp Comhem och Arc Aroma Pure
Denna vecka har analysföretaget Investtech bland annat studerat två bolag där den tekniska och kvantitativa bilden indikerar fortsatt uppgång, trots att börsen generellt visar svaghetstecken.
Läs mer om Arc Aroma Pure och Investtech.
Det betyder signalerna om räntehöjningar
I dagens Börsmorgon följer vi upp de nya signalerna om kommande räntehöjningar i USA och talar om frågetecknen som finns efter Donald Trumps tal till kongressen. Medverkar gör Nordeas chefsanalytiker Martin Guri och Ulf Petersson, analytiker på Di. Vi får också en teknisk analys av tre bolag av Adrian Axelsson, analytiker på investtech.com.

Teknisk analys: Köpläge i fyra aktier

Denna vecka har analysföretaget Investtech sett på fyra bolag där den tekniska bilden indikerar fortsatt positiv utveckling. Här finns bland annat hälsovårdsbolaget Karo Pharma och finans- och fastighetsbolaget Besqab.
Läs mer om Besqab, Investtech och Karo Pharma.
Teknisk analys: Sex aktier värda att köpa
Denna vecka har analysföretaget Investtech gjort analyser av aktierna som ligger i deras modellportfölj för Sverige.
Läs mer om Investtech och Sverige.
Investtech tipsar – tre aktier att köpa
Analysföretaget Investtech ser denna vecka på tre aktier som är positiva på insynshandeln och som i tillägg är tekniskt positiva.
Köpvärda papper - på både kort och lång sikt
Analysföretaget Investtech ser denna vecka på tre aktier som visar en långsiktig positiv utveckling och som dessutom ger nya kortsiktiga köpsignaler.
Investtech: Undvik det här telekombolaget
Analysföretaget Investtech analyserar den här veckan tre telecom-aktier: två som ser positiva ut och en som du bör undvika.
Storbankerna ger köpsignal
Analysföretaget Investtech analyserar den här veckan tre av storbankerna. Enligt teknisk analys är alla tre starkt positiva.
Tre stigande aktier du ska haka på
I en färsk analys lyfter Investtech fram tre köpvärda aktier som befinner sig i stigande trend.
Läs mer om Investtech.
Tre stigande aktier du ska haka på
I en färsk analys lyfter Investtech fram tre köpvärda aktier som befinner sig i stigande trend.
Läs mer om Investtech.
Efter toppnoteringen: SCA-aktien har mer att ge
Analysföretaget Investtech har den här veckan analyserat två bolag som nått långsiktiga rekordnoteringar och därmed gett köpsignal enligt teknisk analys. Ett bolag är i färd med att utlösa ny köpsignal just nu.
Tre aktier du inte vill ha kvar i portföljen
Analysföretaget Investtech har den här veckan analyserat tre bolag som gett långsiktiga säljsignaler enligt teknisk analys.
Rapportrökarna som har mer att ge
Analysföretaget Investtech har den här veckan analyserat tre bolag som rapporterade på onsdagen. Rekommendationerna är baserade på Investtechs tekniska analyser på medellång sikt.
Stigande trender för tre storbolag – och nedåt för ett
Analysföretaget Investtech har den här veckan tittat på aktier med signaler från långsiktiga kursformationer. Enligt deras forskning indikerar sådana signaler kommande rörelser hos investerarna. Investtechs forskningsrapport, som ännu inte är publicerad, visar att aktier med köpsignaler efter ett år i genomsnitt steg 15,3 procent medan aktier med säljsignaler enbart steg 3,4 procent.
Två köpvärda aktier och en som bör säljas
Analysföretaget Investtech har den här veckan tagit fram två aktier som gett köpsignaler och en som du bör sälja. Rekommendationerna är baserade på Investtechs tekniska analyser på medellång sikt.
Investtech: Köp, köp, köp storbolagsaktier
Stockholmsbörsen har sjunkit i december. Investtech har den här veckan tagit fram tre storbolagsaktier, som är tekniskt starkt positiva.
Investtech: Tre aktier som gett köpsignal
Stockholmsbörsen är i en konsolidering efter uppgången i oktober och november. OMXS30 ligger mellan stöd vid 1 420 punkter och motstånd vid 1 475 punkter. Investtech har den här veckan tagit fram tre starka aktier som gett köpsignal efter svag utveckling tidigare i år.
Sjunkande oljepris sänker börskursen
Oljebolagen har fallit de senaste veckorna i takt med det sjunkande oljepriset. Investtech har den här veckan analyserat tre av Stockholmsbörsens oljeaktier.
Sjunkande oljepris bådar illa
Oljebolagen har fallit de senaste veckorna i takt med det sjunkande oljepriset. Investtech har den här veckan analyserat tre av Stockholmsbörsens oljeaktier.
Fyra jättar analyserade
Börsen har återhämtat sig efter nedgången i oktober. Den senaste veckan har rörelserna gått i sidled. Investtech har analyserat fyra av börsens största bolag.
Investtech: Trippel köprekommendation
Flera aktier har gett köpsignal efter de senaste veckornas uppgång. En stark köpsignal, enligt teknisk analys, är brott upp från en rektangel-formation.
Tre bolag som rör sigi en stigande trend
Stockholmsbörsen har återhämtat sig helt efter nedgången i oktober. Investtech har den här veckan analyserat tre aktier som brutit upp och som det nu är stor uppsida i.
Storbank i stigande trend efter rapport
Rapportsäsongen är i full gång på Stockholmsbörsen. Flera av de stora bolagen har rapporterat. Investtech har den här veckan analyserat tre intressanta storbolag som rapporterat de senaste veckorna.
Läs mer om Stockholmsbörsen.