Investtech


Teknisk analys av tre av de mest omsatta aktierna på börsen

Investtech analyserar den här veckan tre av de mest omsatta aktierna på Stockholmsbörsen, Hennes Mauritz, Nordea och Volvo.

Läs mer om Nordea, Stockholmsbörsen och Volvo.

Investtech analyserar tre dagligvaruaktier

Investtech analyserar den här veckan tre aktier i dagligvarubranschen, Ica, Axfood och AarhusKarlshamn.

Läs mer om AarhusKarlshamn, Axfood och Ica.
Börsen hälsovårdsjättar under lupp

Investtech analyserar den här veckan börsens tre stora hälsovårdsbolag, Meda, AstraZeneca och Getinge.

Läs mer om AstraZeneca, Getinge och Meda.
Positiv trend för storbolaget

Rapportsäsongen har fortsatt med blandat resultat den senaste veckan. Analysföretaget Investtech har analyserat tre av bolagen som rapporterade på onsdagen. Ett storbolag kom med positiva resultat medan ett mindre bolag fortsatte ned i en fallande trend.

Många redo att sälja Eniro-innehav

Rapportsäsongen har börjat på allvar den här veckan. Analysföretaget Investtech har den här veckan analyserat tre av bolagen som rapporterade på onsdagen och där marknaden reagerade starkt.

Läs mer om Eniro-innehav.
Aktier att hålla koll på i rapportfloden

Rapportsäsongen börjar på allvar den här veckan. Analysföretaget Investtech har den här veckan analyserat ett bolag som rapporterade den senaste veckan och två storbolag som ska rapportera nästa vecka.

Negativa aktier bland storbolagen

Analysföretaget Investtech har den här veckan tagit fram de mest negativa aktierna bland storbolagen. Enligt Investtechs tekniska analyser är det säljrekommendation på medellång sikt för Oriflame, Elekta och MTG.

Läs mer om Elekta, MTG och Oriflame.
Tre starka storbolag på medellång sikt

Analysföretaget Investtech har den här veckan tagit fram de mest positiva aktierna bland storbolagen. Enligt Investtechs tekniska analyser är det stark köprekommendation på medellång sikt för Hennes Mauritz, Nordea och Swedbank.

Läs mer om Nordea och Swedbank.
Teknisk analys: Tre aktier att undvika

Analysföretaget Investtech har den här veckan analyserat tre aktier att undvika. Enligt Investtechs tekniska analys är de starkt negativa och indikerar vidare nedgång.

Storbankerna ser starka ut

Analysföretaget Investtech analyserar den här veckan tre av storbankerna. Enligt teknisk analys är alla tre starkt positiva.

Investtech: Tre starka köprekommendationer

Analysföretaget Investtech ger den här veckan tre starka köprekommendationer. Det är tre aktier som gett köpsignal från rektangel-formation.

Stigande trend i Ericsson – och stor optimism i en annan aktie

Analysföretaget Investtech har den här veckan analyserat Ericsson och Telia Sonera som rapporterade på onsdagen. Även en klar köprekommendation ges.

Läs mer om Ericsson och Telia Sonera.
Sälj av verkstadsjätte rekommenderas

Analysföretaget Investtech har den här veckan analyserat tre bolag som rapporterat under veckan. Enligt Investtechs tekniska analys är det köp i två av bolagen medan en verkstadsjätte är tekniskt negativ.

Två heta aktier på Stockholmsbörsen

Analysföretaget Investtech har den här veckan analyserat Stockholmsbörsens OMXS30-index och tagit fram två aktier som det är köpläge i, enligt teknisk analys.

Läs mer om Stockholmsbörsen.
Svart guld är veckans tips

Analysföretaget Investtech har den här veckan analyserat tre aktier, som det är köpläge i. Aktierna ligger nära stöd eller trendgolv, vilket kan ge en reaktion upp. Rekommendationerna är baserade på Investtechs tekniska analyser på medellång sikt.

Snuset som lyfte börsen

Analysföretaget Investtech har den här veckan analyserat tre storbolag, som gett starka köpsignaler.

De fem bästa aktierna enligt teknisk analys

Chatt Teknisk analys-experten Jonas Cho Walsgård på Investtech gav många aktietips när han chattade med Privata Affärers läsare. Moderator: God förmiddag och välkomna till chatten! Nu är Jonas Cho Walsgård redo att ta sig an era frågor.

Läs mer om Investtech.
Teknisk analys: Den starka folkaktien

Banker, kläder och lastbilar. Den här veckan har analysfirman Investtech granskat de svenska folkaktierna. Och resultatet värmer den... [di.se] Läs mer här

Läs mer om Investtech.
Teknisk analys: Se upp med dessa aktier

Det norska analysföretaget Investtech har listat de fem aktier som har mest... [di.se] Läs mer här

Läs mer om Investtech.
Teknisk analys: Två vinnare bland verkstadsbolagen

Investtech har den här veckan haft Stockholmsbörsens största verkstadsbolag under luppen. Bland flera säljrekommendationer finns två... [di.se] Läs mer här

Chatt: Tre bästa aktierna enligt teknisk analys

Chatt I onsdagens chatt tipsade experten Jonas Cho Walsgård på Investtech om vilka aktier som ser mest positiva ut på lång sikt enligt teknisk analys. moderator: Välkomna till chatten

Läs mer om Investtech.
Teknisk analys: Åtta köptips bland börsens jättar

Investtech har vaskat guld bland de storbolag som har gått bäst på Stockholmsbörsen i år. Analysfirman har hittat hela åtta köptips di.se] Läs mer här

Läs mer om Stockholmsbörsen.
Teknisk analys: Börstips från insidan

Analysföretaget Investtech har utifrån insideraffärer och teknisk analys bedömt... [di.se] Läs mer här

Teknisk analys: Köp dessa banker

Investtech rekommenderar köp för två av de banker som rapporterat i veckan. Däremot ger analyshuset tummen ned för verkstadsbolaget... [di.se] Läs mer här

Telekomaktien som är värd att satsa på

Norska analyshuset Investtech har dammsugit hela den nordiska telekomsektorn och fastnat för Telenor framför alla andra aktier, skriver di.se Bolaget överträffade förväntningarna i sin rapport för det tredje kvartalet,

Läs mer om Investtech och Telenor.Senaste nyheternaNyhetsdatabasen - Nyheter på ett ställe
Nyhetsdatabasen är en nyhetsagent och sökmotor som samlar nyheter från svenska tidningar. Här kan du snabbt läsa aktuella nyheter eller göra sök flera år tilbaka.
Kontakt
post@nyhetsdatabasen.se

Senaste 24t
23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00