Jägersro

Var en riktigt bra styrning

En Jägersro-tränad häst samt en norsktränad häst kammade hem uttagningarna till Europaderbyt.Christoffer Eriksson körde riktigt snyggt i V86-8!

Gareth Boko till Europaderbyt: Kusken körde som en gud

Gareth Boko imponerade när han vann uttagningen till Derbyt på Jägersro för en månad sedan. Men i finalen blev det mesta fel och han blev oplacerad. Fyraåringen får revansch i Europaderbyt efter att ha vunnit sitt uttagningslopp på onsdagskvällen. – Hoppas att det är hans tur i finalen, sade segerkusken Christoffer Eriksson.
Finns ingen vinnare här
Många var förvånade när onsdagens V86-tävlingar på Jägersro försenades Det hela handlade om en protest från tränarna – som vägrade att starta sina hästar.Petter Johansson, sportchef på Svensk Travsport, hade inte hört någonting innan.Men menar att reaktionen endast skadar sporten.– Jag tycker kanske att det är att gå ett steg för långt, säger han.
Läs mer om Det, Jägersro och Svensk Travsport.
Bergh: Det blir inte trovärdigt
Travtränarna på Jägersro har fått mycket hyllningar efter protesten under onsdagskvällen.Men stortränaren Robert Bergh tycker det gjordes på fel sätt.– Jag har faktiskt svårt att förstå vad de egentligen höll på med och det blev inte trovärdigt, säger Robert Bergh till Travronden.

Dansk kross på Jägersro

Det finns starka prestationer och så finns det bragdartade prestationer.Victory Kåsgård gjorde en ur den senare kategorin när han på onsdagen krossade motståndet trots stor galopp på vägen.- Jag fick lite puls på vägen kan man säga, sa hästens tränare och kusk Flemming Jensen.
Läs mer om Flemming Jensen och Jägersro.
Uppfriskande det inte bara snackas
Det blev en snurrig och annorlunda kväll.Men det var väl syftet?När de aktiva på Jägersro markerade sitt missnöje mot Svensk Travsports beslutsfattare.
Läs mer om Jägersro.
Kaos bryter ut efter oväntade protesten
Stor förvirring uppstod under onsdagskvällen när V86:s första avdelning på Jägersro försenades – och avgjordes först efter den andra avdelningen.Orsaken är en protest från Jägersros tränare mot Svensk Travport.– Det finns en gräns för hur nonchalant vi kan bli bemötta, säger tränaren Joakim Lövgren i ATG Live.
Hon jagar segrar på dubbla banor
Helena Burman tar ut tre hästar i V86 på onsdagen och har chans att bli en vinnare både på Jägersro och Solvalla.Jägersrotränaren tror, precis som spelarna, mest på Augustus F.- Jag tycker att flera av hans senaste prestationer har varit väldigt starka.
Elmroth: Såg helt apatisk ut och rörde inte en min
Det såg länge ut att bli Monark Newmen som skulle ta hem Derbyt på Jägersro.Hästen ledde en bit in på upploppet – men blev till slut omkörd av Cyber Lane.TV4-experten Åsa Elmroth är delägare i hästen och var på plats.Dramat gick hon dock miste om.– Jag stod så snett på något vis. Så jag blev snuvad på dramatiken, säger hon.
Extra V75 i sista stund: Han övertar och avgör
Inte pluggat på inför V75 på Jägersro?Ingen fara – Fredrik Edholm bjuder på alla sina tips.
13.30: Följ V75 – ta hjälp av experterna
Dags för V75 på Jägersro.SportExpressens experter bjuder på tips inför – och under – V75.Skicka in dina frågor, egna speltips och andra kommentarer i chatten ovan.
Läs mer om V75.
15.00: Följ V75 – ta hjälp av experterna
Dags för V75 på Jägersro. SportExpressens experter bjuder på tips inför – och under – V75. Under live-fönstret finns hetaste skrällarna, bästa spikarna, snackhästarna och värmningarna som sticker ut.
Läs mer om Jägersro och V75.
V75 i sista stund: Han har form – är ett fynd
Inte pluggat på inför V75 på Jägersro?Ingen fara – Jonas Noreen bjuder på alla sina tips.
Läs mer om Jägersro.Ingen och V75.
Hultman till TV4: Han är ett fynd
En av Sveriges mest framgångsrika och folkkära travtränare, Stefan Hultman, tar nu klivit in i tv-rutan.Stefan debuterar som expert och kommentator i V75 Direkt i TV12 och på TV4 söndag 3 september från Svenskt Travderby på Jägersro.
För mig är det hur stort som helst...
På söndag är det dags för storlopp på Jägersro.Årets Derbyvinnare ska krönas – och Rajesh Face är storfavorit.Rättmätigt, enligt hemmatränaren Lutfi Kolgjini.– Han var väl en av få som gick i mål i kvalet med mycket krafter kvar, säger han.
Läs mer om Lutfi Kolgjini och Rajesh Face.
Mattelärarens segerhopp: Tror mycket på honom
Han har tagit tre raka segrar och tränaren spikar honom i Fem tippar V75.Global Raceway kan bli svårstoppad när han på lördag gör V75-debut på Jägersro.– Jag tror väldigt mycket på honom, säger Heln Blomberg, högstadieläraren med passion för travet.
Läs mer om Fem, Heln Blomberg och Jägersro.
Miljonklubbens tips
Unika panelen Miljonklubben om lördagens V75:a på Jägersro, 2 september
Läs mer om Jägersro och Miljonklubben.
Läraren: Jag tror mycket på honom
Amatörtränarens häst gör V75-debut på Jägersro
Läs mer om Jägersro.
Generalen har imponerat stort
Svårt att ladda om efter multijackpotten i lördags?Ingen fara – Expressens travgäng har redan dragit i gång med pluggandet inför nästa V75-omgång.Här är ESKIL HELLBERGS tidiga ider inför V75 på Jägersro.
Läs mer om Jägersro och V75.
CARLSSON: Han kan vinna Derbyt
Expertens tipskrönika inför extra V75 på Jägersro: Absolut i toppform
Läs mer om Derbyt, Jägersro och V75.
Tre bilar brinner: Två är övertända
Tre bilar brinner på Hårds väg på Rosengård, i Malmö.Station Jägersro och station Hyllie är på plats för att släcka och minska eldens spridningsrisk.– Två av bilarna är helt övertända och elden har spridit sig till en tredje, säger Mattias Sköld, inre befäl vid räddningstjänsten syd.
Läs mer om Hyllie, Malmö.Station och Rosengård.
Han är nummer ett – inget snack om det
I fjol hade han två hästar med i Svenskt Travderby och blev trea med Day Or Night In.I år hoppas Johan Untersteiner på nya finalister i onsdagens uttagningslopp på Jägersro.- Cyber Lane är nummer ett, inget snack om det. Utgångsläget är perfekt och jag tror på bra chans, säger Johan.
Reuterskiöld Jr vann fem raka lopp på V64
Derbyvinnaren Dorcia hade ny uppvisning när hon vann Svenskt Oaks med 400 000 kronor i förstapris.Gold Tyranny tog hem en halv miljon kronor när han vann Hurricanelöpningen.Båda stjärnhästarna tränas av Lennart Reuterskiöld Jr som tog storslam när han vann de fem första V64-loppen under måndagens tävlingar på Jägersro.- Hästarna är i superform. Jag är stolt, sa Junior.
Två personbilar i krock på E6
Strax innan klockan sju på tisdagsmorgonen fick SOS larm om en trafikolycka på Jägersro i Malmö.Två bilar ska ha krockat på E6 och enligt polisen har inga personer kommit till skada.– Det handlar om två personbilar och inga personskador, säger Jimmy Modin vid polisens ledningscentral.
Italiensk häst klar för Åby Stora pris
Ytterligare en häst är klar för Åby Stora Pris. Den formstarke italienaren Turno di Azzurra tar plats i startfältet. Sex hästar är nu klara för storloppet.– Jag blev imponerad av Erik Bondos häst senast på Jägersro och jag såg den även när han vann i Oslo i juni, säger Åbys sportchef Jon Walter Pedersen.