Jägersro

Profilen hotad via mejl: Brukar inte bry mig

Det var efter lördagens V75-tävlingar på Jägersro som Peter Untersteiner fick utstå hot via mejl.Personen i fråga var starkt kritiskt till stjärnans körning i V75-1.Och menade att han hjälpte sonen Johan Untersteiner att vinna loppet. – Vi skulle gräva vår egen grav om det kom fram att vi hjälper varandra under loppen, säger Peter Untersteiner.

Barfota ett jätteplus – bra jackpottskräll

Inte pluggat på inför V75 på Jägersro?Ingen fara – Jonas Noreen bjuder på alla sina tips.
Läs mer om Jägersro.Ingen och V75.
Inte godkänt – tyvärr klaffar det inte så ofta
På lördag är det dags för det tredje uttagningsloppet till Olympiatravet på Jägersro.Prisutdelare och ambassadör är den här gången OS-hjälten Björn Lind, 40. Som nu berättar om travintresset, nya livet och hans tankar om längdherrarnas insats i OS.– På herrsidan var det inte tillräckligt bra, säger han.
Från totalt mörker – till enorm glädje
Under lördagen jagar Olle Rols sin sjunde raka V75-seger på Jägerso. Till Anne Haglund och Mats Rånlunds stora glädje. Men för ett par år sedan var verkligheten en annan. Då var det nattsvart. – Vi fick ta sömntabletter för att kunna sova. Det var fruktansvärt, säger Jägersro-tränaren Mats Rånlund.
Läs mer om Jägerso.

Brandstation avspärrad efter brand i kemiförråd

En brand startade på tisdagsmorgonen på brandstationen på Drottninggatan i Malmö. Styrkor från Jägersro brandstation assisterade med hjälp och branden kunde släckas.Enligt uppgifter har en ruta krossats vid rummet där det började brinna.Polis har spärrat av platsen.– Det ska finnas kemikalier i förrådet där branden startade, säger Kim Hild, pressinformatör vid polisens regionledningscentral.
Ett stort löfte – blir svårslagen
SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.Här är ESKIL HELLBERGS tidiga tankar inför V75 på Jägersro 14 april.
Läs mer om Jägersro och V75.
Miljongården till salu: Ett stort intresse...
En eftertraktad miljongård i Trelleborg är just nu till salu.Närheten till Jägersro gör att både trav- och galopp-intresserade visat intresse. – Det finns ett intresse med hänseende till att Jägersro ska lägga ned, säger mäklaren Karl Fredrik Wahn.
Untersteiner är extra bra just nu
Peter Untersteiner har mer eller mindre form året om.Men just nu rullar det på extra bra.På Jägersro blev det en dubbel inom V86.
Läs mer om V86.
Bra skrälldrag från perfekt utgångsläge
Dags för Xpressomgång på V86 där Jägersro och Solvalla kör vartannat lopp.Jonas Noreen och Eskil Hellberg har synat hela omgången – läs nedan!
Amatörträningen vinner i årsdebuten
Stall Reijo Liljendahl har verkligen fått vind i seglen och tog en snygg dubbelseger förra V86-omgången.Veckans tävlingar avgörs på Jägersro/Solvalla. En intressant årsdebutant ser vi i V86-2. Amatörtränade Magic Gwin tjusade oss flera gånger förra året. Nu är det dags för start igen – vi tror på spets runt om.
Nu blir det USA för Riordans stjärnsto
Det blev ingen avskedsföreställning på svensk mark för Treasure Kronos.Den nästan femfaldiga miljonärskan ströks efter värmningen på Jägersro på tisdagskvällen.- Man tar inga chanser med en sådan häst. Förhoppningsvis kan hon lyckas i USA och sedan få en massa fina föl där, sade tränaren Jerry Riordan.
Lättas i balansen – ett bra skrällbud
Dags för Xpressomgång på V86 där Jägersro och Solvalla kör vartannat lopp.Jonas Noreen och Fredrik Edholm har synat hela omgången – läs nedan!
Om hon går felfritt blir hon svårslagen
Bana: JägersroSpel: Vinnare, 10 Belle Godiva V64-3 (lopp 5) på Jägersro.Spelstopp: 20:14.
Spurtade fint senast – kan skrällvinna nu
Inte pluggat på inför V75 på Jägersro?Ingen fara – Jonas Noreen bjuder på alla sina tips
Läs mer om Jägersro.Ingen och V75.
Därför saknas Takter på V86
Kusken Johnny Takter tvingas avstå onsdagens V86-tävlingar.Detta efter att på tisdagen ha varit med om en olycka på Jägersro.
Läs mer om Jägersro, Takter och V86.
Stjärnan slungas ur sulkyn på Jägersro
I tisdagens första lopp på Jägersro var olyckan framme.Kusken Johnny Takter slungades ur sulkyn i startmomentet och for i backen.– Jag mår inte bra, jag får åka in och röntga ryggen. säger Johnny Takter till trav365.
Läs mer om Johnny Takter och Jägersro.
Spännande utgångsläge – skrällvinner från spets
Dags för Xpressomgång på V86 där Jägersro och Solvalla kör vartannat lopp.Jonas Noreen och Stefan Jönsson har synat hela omgången – läs nedan!
Dagens drag: Kan bli mycket körning
Bana: Solvalla.Spel: Platsspel på 9 Mitos Gold (Jägersro lopp 6, V64-3).Spelstopp: 20:36.
Stall och häst i form – då luktar det skräll
Dags för Xpressomgång på V86 där Jägersro och Solvalla kör vartannat lopp.Stefan Jönsson och Eskil Hellberg har synat hela omgången – läs nedan!
Jensens förvärv leder hela vägen
Banorna är svårbemästrade vintertid. Framförallt Solvallas bana får problem när det kommer nederbörd.På Jägersro tål banan mer vatten. Och en spetsspik där är nog rätt melodi. Speciellt då Highspirit i V86-3 var så fin senast. Louie Brodde i V86-4 på Solvalla kan också leda runt om, men hästen är inte beroende av täten.
Läs mer om Highspirit och Solvalla.
Flera garage i brand – bilar förstörs
En länga med totalt tio enskilda garage står i brand på Jägersro i Malmö.Det är ingen spridningsrisk till byggnader runt omkring, däremot har bilar i närheten av garagen tagit fyr.– Vi är på plats med enheter från stationerna Jägersro och Hyllie, säger Mattias Sköld, inre befäl vid räddningstjänsten syd.
Läs mer om Hyllie, Jägersro och Malmö.Det.
V75-resultat – här kan du rätta raden
Det blev en favoritbetonad omgång på Jägersro med få oväntade segrar.Se hela den rätta raden, utdelning och omsättningen för omgången nedan.
Läs mer om Jägersro.
Det är nästan äckligt att se
Västerboonthenews var storfavorit inför V75:s tredje avdelning på Jägersro.Befogat skulle det visa sig.Lars Brindeborgs häst var överlägsen – och vann enkelt.– Magiskt vad snabb han är, det är nästan äckligt att se, säger Sofia Aronsson i TV12:s sändning.
Två hästar sticker ut – slutar etta och tvåa
SPELVÄRD: Jens Sjödn.Top 7, Jägersro, 13 januari
Läs mer om Jägersro.
Nancy blir svår att nå från spets
Inte pluggat på inför V75 på Jägersro?Ingen fara – Jonas Noreen bjuder på alla sina tips.
Läs mer om Jägersro.Ingen och V75.