Jägersro

Spännande utgångsläge – skrällvinner från spets

Dags för Xpressomgång på V86 där Jägersro och Solvalla kör vartannat lopp.Jonas Noreen och Stefan Jönsson har synat hela omgången – läs nedan!

Dagens drag: Kan bli mycket körning

Bana: Solvalla.Spel: Platsspel på 9 Mitos Gold (Jägersro lopp 6, V64-3).Spelstopp: 20:36.
Stall och häst i form – då luktar det skräll
Dags för Xpressomgång på V86 där Jägersro och Solvalla kör vartannat lopp.Stefan Jönsson och Eskil Hellberg har synat hela omgången – läs nedan!
Jensens förvärv leder hela vägen
Banorna är svårbemästrade vintertid. Framförallt Solvallas bana får problem när det kommer nederbörd.På Jägersro tål banan mer vatten. Och en spetsspik där är nog rätt melodi. Speciellt då Highspirit i V86-3 var så fin senast. Louie Brodde i V86-4 på Solvalla kan också leda runt om, men hästen är inte beroende av täten.
Läs mer om Highspirit och Solvalla.

Flera garage i brand – bilar förstörs

En länga med totalt tio enskilda garage står i brand på Jägersro i Malmö.Det är ingen spridningsrisk till byggnader runt omkring, däremot har bilar i närheten av garagen tagit fyr.– Vi är på plats med enheter från stationerna Jägersro och Hyllie, säger Mattias Sköld, inre befäl vid räddningstjänsten syd.
Läs mer om Hyllie, Jägersro och Malmö.Det.
V75-resultat – här kan du rätta raden
Det blev en favoritbetonad omgång på Jägersro med få oväntade segrar.Se hela den rätta raden, utdelning och omsättningen för omgången nedan.
Läs mer om Jägersro.
Det är nästan äckligt att se
Västerboonthenews var storfavorit inför V75:s tredje avdelning på Jägersro.Befogat skulle det visa sig.Lars Brindeborgs häst var överlägsen – och vann enkelt.– Magiskt vad snabb han är, det är nästan äckligt att se, säger Sofia Aronsson i TV12:s sändning.
Två hästar sticker ut – slutar etta och tvåa
SPELVÄRD: Jens Sjödn.Top 7, Jägersro, 13 januari
Läs mer om Jägersro.
Nancy blir svår att nå från spets
Inte pluggat på inför V75 på Jägersro?Ingen fara – Jonas Noreen bjuder på alla sina tips.
Läs mer om Jägersro.Ingen och V75.
Stjärnskottet jagar femte raka segern
Han har tidigare tränat dubbelmiljonären Big Alex som var en följetång i V75.Nu har amatören Christer S A Karlsson en ny topphäst på gång i Erwin som är obesegrad felfri och har vunnit åtta lopp på tio starter.- Han har börjat klart bäst av de hästar jag har haft. Han känns ännu finare nu efter senaste segern, säger Christer S A Karlsson inför V75-starten på Jägersro.
Läs mer om Big Alex, Erwin och Jägersro.
Oasis Bi laddar för P'dA – på Jägersro
Oasis Bi är på gång igen efter tredjeplatsen i VM-loppet i höstas.Tränaren Stefan P Pettersson vill ge hästen en riktig urblåsare i gulddivisionen på Jägersro på lördagen inför en tänkt start i Prix d Amerique.- Vår häst behöver ett riktigt jobb och jag är inte främmande för ett offensivt upplägg.
Läs mer om Amerique, Jägersro, Prix och VM-loppet.
Stjärnhästen laddar för PdA på Jägersro
Oasis Bi är på gång igen efter tredjeplatsen i VM-loppet i höstas.Tränaren Stefan P Pettersson vill ge hästen en riktig urblåsare i gulddivisionen på Jägersro på lördagen inför en tänkt start i Prix d Amerique.- Vår häst behöver ett riktigt jobb och jag är inte främmande för ett offensivt upplägg.
Läs mer om Amerique, Jägersro, PdA, Prix och VM-loppet.
Qahar Q.C. kommer att krossa om felfri
Dags för Xpressomgång på V86 där Jägersro och Solvalla kör vartannat lopp.Eskil Hellberg och Jonas Noreen har synat hela omgången – läs nedan!
Läs mer om Jägersro, Solvalla, V86 och Xpressomgång.
Två har gripits efter attack mot väktare
Polispatruller beordrades efter midnatt till ett boende vid Jägersro i Malmö.Anledningen var ett larm om ett bråk.En väktare ska ha blivit slagen och sparkad och båda gärningsmännen har gripits av polis.
Läs mer om Jägersro och Malmö.Anledningen.
Hotshot Luca är bästa V86-spiken
Dags för Xpressomgång på V86 där Jägersro och Solvalla kör vartannat lopp.Jonas Noreen och Eskil Hellberg har synat hela omgången – läs nedan!
Lundströms stjärna går mot bästa året
Två betrodda bröder, och en Kabanoss.Catarina Lundström har tre hästar till start inom V86 som på onsdag delas mellan Solvalla och Jägersro.- Qahar Q.C. har den bästa chansen, även om han inte är ute på sin bästa distans, säger Solvallatränaren.
Kan inte bli så mycket större
Efter sex år som amatörtränare har Marcus Jönsson nått fram till slutmålet.På lördag har Jägersro-tränaren med två hästar på V75.En speciell historia, då mamma Volontary Simplcty får sällskap av dotter Miss Pixel.– Det är väldigt speciellt, säger Marcus Jönsson.
V75-resultat – här kan du rätta raden
Under lördagen 2 december var det V75 på Jägersro i Malmö.Dagens höjdpunkt var Uppfödningslöpning och där fick vi se Svante Båths Global Welcome vinna efter en toppinsats.Se hela den rätta raden, utdelning och omsättning för omgången nedan.
Båth tog dubbelseger i Uppfödningslöpning
Under lördagen avgjordes tvååringsloppet Svenk Uppfödningslöpning på Jägersro.Och som så många gånger förut lyckades Svante Båth i ett unghästlopp – hans Global Welcome var bara bäst.– Väldigt väldigt imponerande faktiskt. Det är en riktig, riktig kämpe, säger Svante Båth i TV12.
Tidigt till spets – då blir han svårslagen
Inte pluggat på inför V75 på Jägersro?Ingen fara – Jonas Noreen bjuder på alla sina tips.
Läs mer om Jägersro.Ingen och V75.
Lutfi Kolgjini: Jag har en bra känsla
Under lördagen är det dags för Uppfödningslöpning på Jägersro.Det är det största loppet för tvååriga travhästar och det är hemmatränaren Lutfi Kolgjini som tränar favoriten Smokin Joe.– Jag har en god känsla och jag tror han kommer gå åt ett topplopp i morgon.
De saknar känsla – låt tränarna avgöra
Barfotaförbud nu på grund av årstiden och att tjänstemännen saknar känsla.På Jägersro i helgen finns väl inte en häst som är vinterskodd?Låt tränarna avgöra i stället.Men för spelarna är det viktigt att hålla koll på banorna, det skiljer mycket.
Går inte att lita på – men farlig felfri
SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.Här är JONAS NOREENS första tankar inför V75 på Jägersro den 2 december.
Läs mer om Jägersro och V75.
Galna skrällen bäddade för miljonutdelningen på V86
Det blev miljonutdelning på V86 som avgjordes på två regntunga banor – Jägersro och Solvalla. Kvällens största skräll kom i V86-7 där det krävdes målfoto för att ge Rajah Press segern.- Äntligen hade vi lite tur, sa tränaren Björn Lindblom.
Svenska jättearenan säljs: Dags att tänka modernt
Igår blev det klart att Jägersro Travbana rivs och att den i stället kommer att ersättas med en ny superbana.En av de som jublar över det är Lutfi Kolgjini – som var med och klubbade igenom beslutet.– Det är dags att tänka nytt och modernt, säger Kolgjini.