Jag

Bråket i studion: Jag skiter i det

Mikaela Laurn tog hem sitt sjätte VM-bälte.Sen utbröt ett bråk mellan henne och Klara Svensson i Viasats studio.
Läs mer om Klara Svensson och VM-bälte.Sen.

Laurn vann titelmatchen – tvekar om framtiden

Mikaela Laurn var känslosam efter segern mot tyskan Verena Kaiser. Om boxningskarriären är över nu återstår att se. – Just nu vill jag bara glädjas åt vinsten och att jag är sexfaldig världsmästare, säger hon.
Läs mer om Verena Kaiser.
Laurn vann – tvekar om framtiden
Mikaela Laurn var känslosam efter segern mot tyskan Verena Kaiser. Om boxningskarriären är över nu återstår att se. – Just nu vill jag bara glädjas åt vinsten och att jag är sexfaldig världsmästare, säger hon.
Läs mer om Verena Kaiser.
Avicii hade ett album klart när han gick bort
Tim Avicii Bergling hade en skiva färdig när han gick bort under fredagen i Oman.Det uppger Neil Jacobsen, chef för Geffen Records, till Variety.– Jag hoppas att få råd från familjen så att vi kan komma fram till vad Tim hade velat att vi skulle göra, säger han till tidningen.
Läs mer om Neil Jacobsen, Oman.Det, Tim och Variety.

JUST NU: Laurn tar hem titelfajten

Mikaela Laurn tog hem segern mot Verena Kaiser på poäng.Efteråt var hon rörd i ringen.– Jag är så tacksam, säger hon med tårarna rinnandes.
Läs mer om Verena Kaiser.
Här bodde Avicii sina sista dagar i livet
MUSKAT. Här tillbringade Tim Bergling sina sista dagar i livet.På det avskilda lyxhotellet Muscat Hills Resort minns man en lågmäld stjärna som höll en låg profil.– Jag var tvungen att be en kompis gå fram och fråga om han verkligen var Avicii, säger Maitrai Joshi.
Svensken tog ny seger – försvarade sitt bälte
Sven Fornling försvarade sitt baltiska IBF-bälte.Malmösonen besegrade tjecken Karel Horesjek på poäng.– Vad ska man säga, jag gav honom en omgång, säger Fornling till Viasat.
Läs mer om Fornling, Karel Horesjek och Viasat.
Här bodde Avicii sina sista dagar i livet
MUSKAT. Här tillbringade Tim Bergling sina sista dagar i livet.På det avskilda lyxhotellet Muscat Hills Resort minns man en lågmäld stjärna som höll en låg profil.– Jag var tvungen att be en kompis gå fram och fråga om han verkligen var Avicii, säger Maitrai Joshi.
Vill återgå till ett normalt liv igen
SUNDSVALL. Erik Skoglund, 26, blev i december allvarligt huvudskadad under ett sparringpass hemma i Nyköping. Han opererades för en hjärnblödning och låg nedsövd under flera veckor.Under lördagskvällen dök han överraskande upp vid den stora galan I Gärdehovhallen i Sundsvall.– Jag är här för att se mina kamrater i stallet boxas, det känns naturligtvis extra, säger Erik Skoglund.
Kvinnorna runt Chris O'Neill innan han träffade Madeleine
Innan relationen med prinsessan Madeleine var Chris O Neills ansikte vanligt förekommande på vimmelsidorna.Men sällskapet han hade intill sig har inte synts till i hans närhet på länge.– Jag har inte pratat med honom på flera år, säger tv-stjärnan Bianna Golodryga, som dementerar att de två var ett par.
Läs mer om Bianna Golodryga och Madeleine.
Extraträning UFC-hjältens segerrecept
Fotboll. Två Isaac Freitas Da Silva-mål ordnade säsongens första trepoängare för Umeå FC. Tacka extraträningen för det. - Jag har tränat en hel del extra på avslut, säger matchhjälten.
Läs mer om Umeå FC.
Musikläraren: Tim fick MVG trots att han inte kom på lektionerna
Lektionerna var inte så viktiga men musiken gav honom högsta betyg. – Tim var en fantastisk och ödmjuk kille som jag gav MVG trots att han var borta väldigt mycket, säger hans musiklärare på Östra Real, Marja-Liisa Piirimets Ingler.
Läs mer om MVG och Östra Real.
Susanna blev sjuk av sitt bröstimplantat: "Trodde jag skulle dö"
När Susanna, som idag är 33 år, var 18 år gammal gjorde hon en bröstförstoring. Det eftersom hon sedan hon var 14 år mått dåligt över att hennes bröst var ojämna. 2002 satte hon in ett bröstimplantat i det vänstra bröstet.
Spjutspetsen Douglas hundraprocentig - men lyckades inte rädda poäng åt SIF: "Nästa gång kanske fotbollsgudarna är med oss"
SIF:s amerikanska anfallsess gjorde mål igen i förlustmatchen mot Bollstanäs. Var en hårsmån från att göra ytterligare ett - och med det rädda poäng till SIF. - Jag trodde faktiskt att den skulle gå in och började nästan jubla.
Läs mer om SIF.
Jag tänker ofta på svarthet, på vad det betyder för andra
Efter succgenombrottet tog hon en två år lång paus. Nu är Seinabo Sey tillbaka. Hon har slutat be om ursäkt, slutat kompromissa, och hon är trött på att förklara sig: Jag fick nog. Jag har inte tid med sådant längre.
Läs mer om Seinabo Sey.
Jag minns doften av lik – den enda doften som fanns
Att intervjua någon från regeringsarmn i södra Jemen – där regeringen styrs i exil från Saudiarabiens huvudstad Riyadh – visar sig nästan vara omöjligt.
Läs mer om Jemen och Riyadh.
"Truth or Dare"-gängets bästa skräckfilmstips
Inför premiären av skräckfilmen "Truth or Dare" fick jag tillfälle att prata inte bara med regissören och manusförfattaren Jeff Wadlow, utan även huvudrollsinnehavarna Lucy Hale och Tyler Posey.
Stjärnan slänger sin medalj efter förlusten
Falun var djupt besvikna efter förlusten mot Storvreta. Flera spelare ville inte ens behålla silvermedaljen.– Jag vill inte spara medaljen, säger Faluns Alexander Galante Carlström.
Läs mer om Storvreta.
IBF-veteranen om framtiden: "Jag vill inte tänka på innebandy nu"
SM-finalen mot Storvreta kan ha varit Ciya Hajos sista match med IBF Falun. Här är beskedet från lagets äldste spelare. - Vi får se, nu vill jag vara bort från skiten, säger Hajo till Sporten. Det blev inget nytt guldfirande för IBF Falun.
Läs mer om Hajo, Sporten och Storvreta.
Fiasko för Oldsbergs anmälan mot TV4
Ingvar Oldsbergs anmälan mot TV4 sedan han fick sparken från Bingolotto är nu inlämnad till Granskningsnämnden.TV4:a agerande mot Ingvar Oldsberg kan karaktäriseras som kränkande särbehandling och trakasserier, står det bland annat.Men Granskningsnämnden ställer sig frågande till det hela.– Jag förstår inte riktigt vad Granskningsnämnden för radio och tv ska kunna göra med hans anmälan. Det låter som ett fall för någon annan myndighet, säger handläggaren Johannes Wik.
Sluta gnäll – njut i stället
Nej, jag tycker inte det är en tråkig SM-final.Utan en magnifik uppvisning av ett fantastiskt hockeylag.Det är bara för alla oss andra att se och lära.- Vi sätter en stolthet i att göra alla små saker rätt. Hela tiden. Vi slänger oss och täcker skott även om vi leder med 4-0. Vi vinner hellre med 4-0 än 4-1, säger backen Eric Martinsson.
Hon blev vd med ett krav: Taigas ägare fick inte sitta i ledningen
VARBERG När Jonas Rydholm drabbades av utmattning tog hans hustru Ann Rydholm över vd-stolen på familjeföretaget. Mitt krav var att jag skulle ha fria händer, säger Ann Rydholm. Samtidigt satt hon målet att Taiga skulle växa till 100 Mkr i omsättning.
Läs mer om Ann Rydholm, Mkr och Taiga.
Utland sänkte IFK Kalmar: Riktigt roligt
Utland kom in och sänkte Kalmar Hon började på bänken, men när första halvlek var över hade Lise-Marie Utland gjort två mål för sitt FC Rosengård. – Det var inte riktigt planen att jag skulle komma in så tidigt, men det var riktigt roligt. En go känsla, sade Utland efter 4–0-segern över IFK Kalmar.
Talltoppen höll på att döda Thom, 50
Deltidsbrandmannen Thom Lennartzon ville rädda, hjälpa och ställa i ordning.Därför ryckte han ut under ett av de värsta oväder som någonsin drabbat landet.Men räddningsinsatsen under stormen Gudrun slutade med att han fick ett träd i huvudet och höll på att dö – mitt inne i stormen som skakade Sverige, dödade flera personer och fällde 250 miljoner träd.– Olyckan förändrade mitt liv, men det värsta är att jag inte längre kan vara brandman. Att hjälpa människor var det bästa jag visste, säger han.
Läs mer om Gudrun, Sverige och Thom.