Jenny widn

Väpnat rån mot apotek – stor sökinsats

Det har skett ett väpnat rån mot ett apotek i Uddevalla.– En man har varit inne i butiken och haft någon typ av tillhygge. Han ska ha fått med sig något gods, oklart vad, säger polisens presstalesperson Jenny Widn.Polisen söker efter gärningsmannen i närområdet.
Läs mer om Jenny Widn.Polisen och Uddevalla.

Bil körde in i busskur - krockade med flera bilar

En personbil körde in i en busskur i centrala Göteborg på tisdagsförmiddagen.– Bilen körde av vägen och krockade med flera bilar som stod parkerade, säger Jenny Widn, polisens presstalesperson i region väst.
Läs mer om Göteborg och Jenny Widn.
Försökte köra på polis - biljakt i natt
En polis var natten mot tisdagen nära att bli påkörd i samband med att en bil skulle stoppas för kontroll.– Polismannen lyckades hoppa undan och skadades inte, säger Jenny Widn, polisens presstalesperson i region väst.
Läs mer om Jenny Widn.
Varning för halt väglag - flera olyckor
Trafikverket varnar för halt väglag i Västsverige under måndagsmorgonen.Flera olyckor har inträffat.– Idag får man passa sig och köra försiktigt, säger Jenny Widn, polisens presstalesperson i region väst.
Läs mer om Jenny Widn och Västsverige.

Fyra bilar i krock – stor trafikpåverkan

Flera bilar har krockat vid Hjalmar Brantingsplatsen i Göteborg på måndagsmorgonen.– Enligt larmet är fyra bilar inblandade i krocken, säger Jenny Widn, polisens presstalesman i region väst.
Person påkörd av spårvagn
En person har blivit påkörd av en spårvagn i centrala Göteborg. Polis är på väg till platsen.– Jag vet inget mer om skadeläget i nuläget, säger Jenny Widn, polisens presstalesperson vid region Väst.
Läs mer om Göteborg, Jenny Widn och Väst.
Bil har voltat av vägen – halka på platsen
En bil har voltat av vägen i Kinna på måndagsmorgonen.– Det ska vara mycket halt på platsen, säger Jenny Widn, polisens presstalesperson i region väst.
Läs mer om Jenny Widn och Kinna.
Biljakt över norska gränsen – två gripna
Under söndagsmorgonen larmades svensk polis av sina norska kolleger.– En bil stals i Norge och sedan har det blivit ett efterföljande över gränsen och då har vi varit behjälpliga, säger Jenny Widn, presstalesman vid polisen i region Väst.I höjd med Nordby köpcentrum i Strömstad fick polisen stopp på bilen.
Man slog sönder bussruta – hoppade av på motorväg
Under natten mot söndagen ville en passagerare hoppa av buss 100 som var på väg i riktning mot Borås.När chauffören inte stannade slog passageraren slog sönder bussrutan, hoppade ut och försvann från platsen.– Vi var en anmälan om skadegörelse, säger Jenny Widn, presstalesman vid polisen i region Väst.
Läs mer om Borås.När, Jenny Widn och Väst.
Larm om villabrand – veranda ska brinna
Ett larm har gått om en villabrand i Kungälvs kommun.– Enligt larmet så brinner det på en veranda. Vi är på väg, likaså räddningstjänst och ambulans, berättar Jenny Widn, presstalesperson vid polisen i region Väst.
Läs mer om Jenny Widn och Väst.
Bil har voltat på E6 – en person till sjukhus med ambulans
Cirka tre kilometer norr om Ödsmålsmotet på E6, norrgående rikting, har en personbil voltat.– En man fick föras till sjukhus med ambulans, säger Jenny Widn, polisens presstalesperson i region Väst.
Läs mer om Jenny Widn, Väst och Ödsmålsmotet.
Två bilar i krock i centrala Göteborg – en person skadad
En kollision har inträffat på Dag Hammarsköldsleden nära Linnplatsen i centrala Göteborg.– Vi är på väg dit. Enligt uppgift från räddningstjänst ska en av de inblandade personerna ha nacksmärtor, berättar Jenny Widn.Räddningstjänst är på plats och får klippa upp fordonet för att få ut en person ur den ena bilen.
Kvinna påkörd – föraren misstänkt drograttfull
En kvinna har blivit påkörd vid ett övergångsställe i Borås.En man kunde gripas på platsen – misstänkt för bland annat drograttfylla.– Kvinnans skadeläge känner jag inte till, men klart är att hon är skadad, säger Jenny Widn, polisens presstalesperson i Region Väst.
Bil har kört av E20 – kraschade in i träd
En personbil har kört av E20 och kolliderat med ett träd.Polis, ambulans och räddningstjänst har ryckt ut.– Skadeläget är oklart, säger Jenny Widn, polisens presstalesperson i Region Väst.
Läs mer om E20, Jenny Widn och Region Väst.
Tre bilar i krock – oklart skadeläge
Tre bilar har krockat på länsväg 153 i närheten av en golfbana i Rolfstorp utanför Varberg, skriver polisen på sin hemsida.Det är i nuläget oklart om någon har skadats i olyckan.– Vi är på väg till platsen, säger Jenny Widn, polisens presstalesperson i region Väst.
Läs mer om Jenny Widn, Rolfstorp, Varberg och Väst.
Man utsatt för mordförsök – två gripna
En man har hittats skadad i en lägenhet på Hisingen.I lägenheten fanns två andra män som greps av polis.– Det utreds som mordförsök, säger Jenny Widn, polisens presstalesperson i region Väst.
Läs mer om Hisingen.I, Jenny Widn och Väst.
Två storbråk i centrala Göteborg: 80 personer inblandade
Polisen larmades först till ett storbråk mellan 20-25 personer vid Skånegatan.En stund senare kom det ännu ett larm från en inringare i närheten – det ska då ha varit betydligt fler.– Enligt larmet ska det vara 80 personer inblandade. Det är i alla fall en väldigt stor folksamling, säger Jenny Widn, polisens presstalesperson i region Väst.
Hundratals nazister marscherar utan tillstånd
Ett okänt antal nazister – enligt uppgifter till GT ett hundratal – genomför en tillståndslös marsch genom Göteborg.– De verkar inte lyssna på uppmaningar att sluta, säger Jenny Widn, polisens presstalesperson i Region Väst, till GP.
Väpnat rån mot butik – flera gärningsmän jagas
En matvarubutik i Mariestad har utsatts för ett väpnat rån.Flera maskerade gärningsmän trängde sig in i butiken och hotade personal med pistolliknande föremål.– Vi har inte gripit någon ännu, säger Jenny Widn, polisens presstalesperson i Region Väst.
Snattare sprutade vätska på personal – två till sjukhus
Snattaren la benen på ryggen när han blev upptäckt i butiken i Götene.Två ur personalen tog upp jakten men den tog snabbt en ny vändning.– Han vänder sig då om och sprutar någon slags vätska i ansiktet på personalen innan han försvinner, säger Jenny Widn, polisens presstalesperson i region Väst.
Läs mer om Götene.Två, Jenny Widn och Väst.
En person rånad – hotades med pistolliknande föremål
En person har blivit rånad av ett okänt antal gärningsmän i Brunnsbo på Hisingen.Rånaren eller rånarna tvingade med hjälp av ett pistolliknande föremål till sig en klocka och en mobiltelefon från sitt offer.– Vi är på plats där ute just nu, säger Jenny Widn, polisens presstalesperson i region Väst.
Brand i villa – oklar omfattning
Det brinner i en villa i Strömstads kommun. Enligt polisen är det oklart i vilken omfattning det brinner. Räddningstjänst och polis är på väg till platsen.– Enligt de första uppgifterna ska det inte vara några personer i villan, säger Jenny Widn, presstalesperson vid polisen region Väst.
Läs mer om Jenny Widn och Väst.
JUST NU: Fem personer i svår krasch – två skadade
En bil med fem personer körde under förmiddagen av vägen i Tanums kommun.Bilen ska ha hamnat i diket och två personer har förts till sjuhus.– Bilen kommer att behöva bärgas från platsen, säger Jenny Widn, presstalesperson vid polisen.
Läs mer om Jenny Widn.
Två bilar i krock – räddningstjänsten klipper upp bil
En trafikolycka har inträffat i Varberg. Enligt polisen har två bilar varit inblandade.– Man håller på att klippa upp en av bilarna, säger Jenny Widn, presstalesperson på polisen i region Väst.Skadeläget är oklart.
JUST NU: Man till sjukhus i helikopter efter mc-krasch
En man har på fredagen skadats i en motorcykelolycka i Marks kommun.Mannens skadeläge är oklart – men efter olyckan flögs han med helikopter till sjukhus för vård.– Ambulanshelikopter har tagit med mannen, säger Jenny Widn, presstalesperson på polisen.
Läs mer om Jenny Widn.