Jenny widn

JUST NU: En person rånad och knivskuren

På fredagskvällen blev en man rånad på sin mobiltelefon och knivskuren i centrala Trollhättan.– Han är förd till sjukhus i ambulans, säger Jenny Widn, presstalesperson vid polisen i region Väst.Polisen har en pågående insats i jakten på gärningsmännen.

Larm om skottlossning

Polisen har fått in ett larm om skottlossning i Mölndal.– Vi är på väg fram till plasten , säger Jenny Widn, polisens presstalesperson i region Väst.
Läs mer om Jenny Widn, Mölndal och Väst.
Däck krossade vindruta på E6 – en till sjukhus
En bil har träffats av ett däck på E6 utanför Kungsbacka. En person har förts till sjukhus med okända skador.– Det är ett däck som har kommit flygande och krossat bilens framruta, säger Jenny Widn, polisens presstalesperson i region Väst.
Läs mer om Jenny Widn, Kungsbacka och Väst.
Polisens skarpa varning – asfaltsläggarna tillbaka
Våren är här och därmed startar säsongen för de oseriösa så kallade asfaltsläggarna.I helgen gick polisen ut och varnade för bedragarna, som för söker sälja in renoveringstjänster till småhusägare.– Vi har fått in rapporter om att de har kommit tillbaka, säger Jenny Widn, presstalesperson för polisen i region Väst.
Läs mer om Jenny Widn och Väst.

Två flydde efter olycka - bilen stulen

En bil körde av vägen i Torpa Ryet i Kungsbacka kommun.I samband med olyckan sågs två personer springa från platsen.- Det visade sig att bilen är stulen, säger Jenny Widn, polisens presstalesperson i region väst.
Läs mer om Jenny Widn, Kungsbacka och Torpa Ryet.
Två gripna efter biljakt
Efter en biljakt har polisen stoppat en stulen bil i Påvelund i Göteborg.– Vi har nu gripit två personer misstänkta för stöld. En man har sprungit från platsen, säger polisens presstalesperson Jenny Widn.
Läs mer om Göteborg, Jenny Widn och Påvelund.
Personer i bråk efter krock – polisen utreder misshandel
På onsdagseftermiddagen inträffade en trafikolycka i Gårda i Göteborg.De inblandade personerna hamnade i bråk i samband med olyckan.– Patrullen som var på plats tog upp en anmälan om misshandel, säger Jenny Widn, presstalesperson vid polisen i region Väst.
Läs mer om Gårda, Göteborg.De, Jenny Widn och Väst.
Vaknade av ljud – upptäckte okänd man i hallen
En person i Mölndal vaknade under natten av att någon gjort inbrott i bostaden.– Polis kallas dit och mannen grips, säger Jenny Widn, presstalesperson vid polisen region Väst.
Läs mer om Jenny Widn, Mölndal och Väst.
Sökinsatsen avbruten – försvunnen flicka hittad död
Den 14-åriga flickan som har varit försvunnen i en vecka från sitt hem i Götene hittades under söndagen avliden.– Det finns i nuläget ingen misstanke om brott, säger Jenny Widn, presstalesperson vid polisen region väst.Sökinsatsen avbröts efter fyndet.
Läs mer om Götene och Jenny Widn.
Singelolycka på E6 – en till sjukhus
På söndagsmorgonen inträffade en singelolycka i norrgående riktning på E6 i höjd utanför Falkenberg.– Det är oklart med personskador, men föraren åkte med ambulansen, säger Jenny Widn, presstalesperson vid polisen i region Väst.Det är stor trafikpåverkan på platsen.
Läs mer om Falkenberg, Jenny Widn och Väst.Det.
Man rånad och misshandlad av tre gärningsmän
Under natten mot söndagen blev en man rånad och misshandlad av tre maskerade personer i Bergsjön i Göteborg.– Han blev av med sina bilnycklar, säger Jenny Widn, presstalesperson vid polisen i region Väst.Polisen sökte i området och ett larm har gått ut om bilen som är försvunnen.
Två bilar i krasch på E20 – oklart skadeläge
Två personbilar har krockat på E20 i Partille. Räddningstjänst, ambulans och polis har larmats till platsen.Skadeläget är oklart.– Vi är inte framme, vi är på väg till platsen, säger Jenny Widn, presstalesperson vid polisen region Väst.
Läs mer om E20, Jenny Widn, Partille och Väst.
Man påkörd av bil – förd till sjukhus
En man har förts till sjukhus efter en trafikolycka i Kungsbacka under fredagskvällen.– Det är en fotgängare som har blivit påkörd, säger Jenny Widn, polisens presstalesman i region Väst.
Läs mer om Jenny Widn, Kungsbacka och Väst.
Fyra bilar i olycka – ambulans på väg
Fyra bilar har på torsdagsmorgonen varit inblandade i en olycka på E20.Skadeläget är oklart.– Räddningstjänst och ambulans är på väg, säger Jenny Widn, polisens presstalesperson.
Läs mer om Jenny Widn.
Misstänkt överfall – kvinna hittad skadad
En kvinna hittades skadad på en gata i Västra Frölunda tidigt på söndagsmorgonen.Polisen utreder händelsen som ett misstänkt överfall.Kvinnan vårdas på sjukhus och har inte kunnat höras.– Vi söker vittnen för att få veta vad som hänt, säger Jenny Widn, polisens presstalesperson i region väst.
Läs mer om Jenny Widn och Västra Frölunda.
Två personbilar i krock – spädbarn i ena bilen
En trafikolycka har inträffat i centrala Varberg.– Vi är på väg dit, berättar Jenny Widn, polisens presstalesperson i region Väst.Enligt larmet ska ett spädbarn sitta i en av bilarna.
Läs mer om Jenny Widn, Varberg och Väst.Enligt.
Man kivskuren vid KFC – en gripen
En man har knivskurits vid KFC under tidiga lördagsmorgonen.Offret har förts med ambulans till sjukhus.En misstänkt gärningsman har kunnat gripas.– Han hade begett sig därifrån, men greps av en ordningsvakt i närheten, säger Jenny Widn, polisens presstalesperson i Region Väst.
Läs mer om Jenny Widn, KFC och Region Väst.
Falska hantverkare slog till mot bostad
Polisen varnar återigen för falska hantverkare.Nu efter att tre män slagit till mot en fastighet i Lerum, ett par mil utanför Göteborg. Där de på eget bevåg klättrade upp på ett tak och började reparera det.– Det är ett tillvägagångssätt som är återkommande, tyvärr, säger Jenny Widn, presstalesman vid polisen i region Väst.
Läs mer om Göteborg, Jenny Widn, Lerum och Väst.
Man knivskuren på Centralstationen – polisen misstänker mordförsök
En man ska ha blivit knivskuren på Centralstationen i Göteborg under fredagskvällen.– En person har gripits och vi har inlett en förundersökning gällande mordförsök, säger polisens presstalesman Jenny Widn.
Väpnat rån mot apotek – stor sökinsats
Det har skett ett väpnat rån mot ett apotek i Uddevalla.– En man har varit inne i butiken och haft någon typ av tillhygge. Han ska ha fått med sig något gods, oklart vad, säger polisens presstalesperson Jenny Widn.Polisen söker efter gärningsmannen i närområdet.
Läs mer om Jenny Widn.Polisen och Uddevalla.
Bil körde in i busskur - krockade med flera bilar
En personbil körde in i en busskur i centrala Göteborg på tisdagsförmiddagen.– Bilen körde av vägen och krockade med flera bilar som stod parkerade, säger Jenny Widn, polisens presstalesperson i region väst.
Läs mer om Göteborg och Jenny Widn.
Försökte köra på polis - biljakt i natt
En polis var natten mot tisdagen nära att bli påkörd i samband med att en bil skulle stoppas för kontroll.– Polismannen lyckades hoppa undan och skadades inte, säger Jenny Widn, polisens presstalesperson i region väst.
Läs mer om Jenny Widn.
Varning för halt väglag - flera olyckor
Trafikverket varnar för halt väglag i Västsverige under måndagsmorgonen.Flera olyckor har inträffat.– Idag får man passa sig och köra försiktigt, säger Jenny Widn, polisens presstalesperson i region väst.
Läs mer om Jenny Widn och Västsverige.
Fyra bilar i krock – stor trafikpåverkan
Flera bilar har krockat vid Hjalmar Brantingsplatsen i Göteborg på måndagsmorgonen.– Enligt larmet är fyra bilar inblandade i krocken, säger Jenny Widn, polisens presstalesman i region väst.
Person påkörd av spårvagn
En person har blivit påkörd av en spårvagn i centrala Göteborg. Polis är på väg till platsen.– Jag vet inget mer om skadeläget i nuläget, säger Jenny Widn, polisens presstalesperson vid region Väst.
Läs mer om Göteborg, Jenny Widn och Väst.