Jenny widn

Brand i villa – oklar omfattning

Det brinner i en villa i Strömstads kommun. Enligt polisen är det oklart i vilken omfattning det brinner. Räddningstjänst och polis är på väg till platsen.– Enligt de första uppgifterna ska det inte vara några personer i villan, säger Jenny Widn, presstalesperson vid polisen region Väst.
Läs mer om Jenny Widn och Väst.

JUST NU: Fem personer i svår krasch – två skadade

En bil med fem personer körde under förmiddagen av vägen i Tanums kommun.Bilen ska ha hamnat i diket och två personer har förts till sjuhus.– Bilen kommer att behöva bärgas från platsen, säger Jenny Widn, presstalesperson vid polisen.
Läs mer om Jenny Widn.
Två bilar i krock – räddningstjänsten klipper upp bil
En trafikolycka har inträffat i Varberg. Enligt polisen har två bilar varit inblandade.– Man håller på att klippa upp en av bilarna, säger Jenny Widn, presstalesperson på polisen i region Väst.Skadeläget är oklart.
JUST NU: Man till sjukhus i helikopter efter mc-krasch
En man har på fredagen skadats i en motorcykelolycka i Marks kommun.Mannens skadeläge är oklart – men efter olyckan flögs han med helikopter till sjukhus för vård.– Ambulanshelikopter har tagit med mannen, säger Jenny Widn, presstalesperson på polisen.
Läs mer om Jenny Widn.

Personbil körde in i träd och voltade

En personbil har kört in i ett träd och voltat, uppger polisen.Skadeläget är i nuläget oklart.– Vi har inte kommit till platsen än, säger Jenny Widn, polisens presstalesperson i region Väst.
Läs mer om Jenny Widn och Väst.
JUST NU: Ung man har hittats skjuten
En ung man har blivit skjuten på en parkeringsplats i Herrljunga, uppger polisen.Mannen är förd till sjukhus med oklara skador.–Vi är på plats med flera patruller, säger Jenny Widn, presstalesperson på polisen i region Väst.Händelsen rubriceras som mordförsök.
Pistolrånare slog till mot butik – jagas av polis
En mindre butik i Skövde har blivit rånad av en man med ett pistolliknande föremål.Det är oklart om rånaren fick med sig några pengar.– En anställd ska ha funnits i butiken, säger Jenny Widn, polisens presstalesperson i region Väst.
Läs mer om Jenny Widn, Skövde och Väst.
Bil voltade efter krock med traktor
En bil och en traktor har krockat söder om Ed i Dalsland.En man har förts till sjukhus med oklara skador.– Bilen voltade och hamnade på en åker, säger Jenny Widn, polisens presstalesperson i region Väst.
Läs mer om Dalsland.En, Jenny Widn och Väst.
Man knivskuren i Göteborg – förd till sjukhus
En person uppges ha blivit knivskuren i Göteborg. Mannen har förts till sjukhus med oklara skador.– I larmet kom det in som ett bråk utomhus på gatan och att en person hade blivit knivskuren, säger Jenny Widn polisens presstalesperson i Region Väst.Polisen utreder händelsen initialt som grov misshandel.
Påkörd fotgängare dog av sina skador
En man i 35-årsåldern dog efter att ha blivit påkörd av en personbil på länsväg 1700 utanför Borås. Olyckan skedde strax före klockan 16, mannen färdades till fots. – Anhöriga är underrättade, säger Jenny Widn, presstalesperson vid polisen i Västra Götaland, till GP.
Läs mer om Jenny Widn och Västra Götaland.
Två personer i allvarlig olycka - helikopter på väg
Två personer har varit inblandade i en singelolycka i Åmål.– Det ska vara e allvarlig olycka, säger Jenny Widn, polisens presstalesperson i Region Väst.
Läs mer om Jenny Widn, Region Väst och Åmål.
En person påkörd – allvarligt skadad
En person ska ha blivit påkörd i Borås.Enligt larmet rör det sig om allvarliga skador.– Personen ska vara allvarligt skadad och förd till sjukhus, säger Jenny Widn, presstalesperson vid polisen i region Väst.
Läs mer om Borås.Enligt, Jenny Widn och Väst.
Man skadad efter våldsamt knivrån
En man har blivit rånad på en parkeringsplats av två knivbeväpnade rånare.Enligt polisen har den rånade mannen skadats.Gärningsmännen flydde brottsplatsen och söks nu av polis.– Det är oklart om mannen skadats till följd av den här kniven men ambulans tar hand om honom på plats, säger Jenny Widn, polisens presstalesperson i region Väst.
Läs mer om Jenny Widn och Väst.
Två bilar i krock – en person klagar på nacksmärtor
Två bilar har krockat närheten av en skola i Grundsund.– Vi har kallats till platsen och en person ska ha klagat på nacksmärtor, men det är oklart skadeläge, säger polisens presstalesman Jenny Widn.
Läs mer om Grundsund och Jenny Widn.
Larm om brand i livsmedelsbutik
SOS har larmat om brand i en publik lokal i Strömstad.– Larmet gäller en livsmedelsbutik, troligen en mindre servicebutik.– Vi är på väg, räddningstjänsten likaså medan ambulans ska vara på plats redan nu., säger Jenny Widn, presstalesperson vid polisen i region Väst.
Läs mer om Jenny Widn, Strömstad och Väst.
Kvinna i 85-årsåldern plundrad av bedragare
En bedragare lurade under fredagen en äldre kvinna på en betydande summa pengar, misstänker polisen.Mannen fick kvinnan i 85-årsåldern att först köpa två mattor av honom, för att sedan följa med till bankomaten – där han hjälpte henne att ta ut pengar.– Tyvärr verkar det inte hjälpa hur mycket vi varnar för den här sortens bedragare, säger Jenny Widn, presstalesperson på polisen i region Väst.
Läs mer om Jenny Widn och Väst.
Man svårt knivhuggen – en gripen misstänkt för mordförsök
En man har förts till sjukhus svårt knivskuren efter ett bråk på en balkong. – En man har fört still sjukhus, jag vågar inte uttala mig om skadeläget, säger Jenny Widn, polisens presstalesperson i Region Väst.
Läs mer om Jenny Widn och Region Väst.
Bil har voltat av vägen – föraren flydde platsen
En bil har voltat av en väg i Härryda.Föraren har klättrat ur bilen och flytt från plats.– Vi försöker ta reda på vem det är som har kört bilen, säger Jenny Widn, polisens presstalesperson i Region Väst.
Två våldsamma rån – stryptag och slag i huvudet
Två våldsamma mobilrån har skett i Göteborg under tidiga lördagsmorgonen.Ett offer brottades ned och ett annat fick ett slag i huvudet.– Totalt har vi gripit fyra personer, säger Jenny Widn, polisens presstalesperson i Region Väst.
Små barn räddades ur överhettad bil
Tre mycket små barn räddades på onsdagseftermiddagen ur en överhettad, parkerad bil utanför Ica Maxi på Kristian IV:s väg i Halmstad.– Innan polis kom fram hade en man lyckats få upp dörren med hjälp av ett grillspett, säger Jenny Widn vid polisens ledningscentral i Region väst.Det ena barnet är bara fem dagar gammalt. Båda föräldrarna misstänks nu för brott.
Läs mer om Halmstad, Ica Maxi, Jenny Widn och Region.
En person påkörd – föraren smet från platsen
En person blev på onsdagskvällen påkörd i Göteborg.Föraren till bilen ska ha smitit från platsen.– En person har förts till sjukhus, säger Jenny Widn, polisens presstalesperson i Region Väst.
Personbil voltade av vägen – stor trafikpåverkan
En personbil har voltat av riksväg 40 i närheten av Borås.Olyckan ska ha inträffat i riktning mot Ulricehamn och enligt trafikverket rådet det stor trafikpåverkan i området.– En kvinna har avförts till sjukhus, säger Jenny Widn polisens presstalesperson i Region Väst.
En till sjukhus efter olycka – polisen söker smitare
Två personbilar kolliderade på onsdagseftermiddagen i Alingås.En person har fått föras till sjukhus efter olyckan och polisen söker nu den andra föraren.– En av förarna uppges ha lämnat platsen, säger Jenny Widn, polisens presstalesperson i Region Väst.
Man gick till attack med glasflaska – greps av polis
Polisen i Göteborg larmades till Södra Hamngatan där efter att en person, beväpnad med en glasflaska, ska ha ställt till med bråk.Mannen kunde, med hjälp av flera vakter, gripas av polis.– Det kan vara så att folk är skadade. Jag vet inte vem som har blivit utsatt. I nuläget står händelsen som misshandel, säger Jenny Widn, polisens presstalesperson i Region väst.
Man gick till attack med glasflaska – polis på plats
Polisen i Göteborg larmades till Södra Hamngatan där efter att en person, beväpnad med en glasflaska, ska ha ställt till med bråk.Polis och väktare är på plats.– Jag kan inte uttala mig mer om händelsen i nuläget. Patrullen är på plats, säger Jenny Widn, polisens presstalesperson i Region väst.