Jenny widn

Två personbilar i krock – spädbarn i ena bilen

En trafikolycka har inträffat i centrala Varberg.– Vi är på väg dit, berättar Jenny Widn, polisens presstalesperson i region Väst.Enligt larmet ska ett spädbarn sitta i en av bilarna.
Läs mer om Jenny Widn, Varberg och Väst.Enligt.

Man kivskuren vid KFC – en gripen

En man har knivskurits vid KFC under tidiga lördagsmorgonen.Offret har förts med ambulans till sjukhus.En misstänkt gärningsman har kunnat gripas.– Han hade begett sig därifrån, men greps av en ordningsvakt i närheten, säger Jenny Widn, polisens presstalesperson i Region Väst.
Läs mer om Jenny Widn, KFC och Region Väst.
Falska hantverkare slog till mot bostad
Polisen varnar återigen för falska hantverkare.Nu efter att tre män slagit till mot en fastighet i Lerum, ett par mil utanför Göteborg. Där de på eget bevåg klättrade upp på ett tak och började reparera det.– Det är ett tillvägagångssätt som är återkommande, tyvärr, säger Jenny Widn, presstalesman vid polisen i region Väst.
Läs mer om Göteborg, Jenny Widn, Lerum och Väst.
Man knivskuren på Centralstationen – polisen misstänker mordförsök
En man ska ha blivit knivskuren på Centralstationen i Göteborg under fredagskvällen.– En person har gripits och vi har inlett en förundersökning gällande mordförsök, säger polisens presstalesman Jenny Widn.

Väpnat rån mot apotek – stor sökinsats

Det har skett ett väpnat rån mot ett apotek i Uddevalla.– En man har varit inne i butiken och haft någon typ av tillhygge. Han ska ha fått med sig något gods, oklart vad, säger polisens presstalesperson Jenny Widn.Polisen söker efter gärningsmannen i närområdet.
Läs mer om Jenny Widn.Polisen och Uddevalla.
Bil körde in i busskur - krockade med flera bilar
En personbil körde in i en busskur i centrala Göteborg på tisdagsförmiddagen.– Bilen körde av vägen och krockade med flera bilar som stod parkerade, säger Jenny Widn, polisens presstalesperson i region väst.
Läs mer om Göteborg och Jenny Widn.
Försökte köra på polis - biljakt i natt
En polis var natten mot tisdagen nära att bli påkörd i samband med att en bil skulle stoppas för kontroll.– Polismannen lyckades hoppa undan och skadades inte, säger Jenny Widn, polisens presstalesperson i region väst.
Läs mer om Jenny Widn.
Varning för halt väglag - flera olyckor
Trafikverket varnar för halt väglag i Västsverige under måndagsmorgonen.Flera olyckor har inträffat.– Idag får man passa sig och köra försiktigt, säger Jenny Widn, polisens presstalesperson i region väst.
Läs mer om Jenny Widn och Västsverige.
Fyra bilar i krock – stor trafikpåverkan
Flera bilar har krockat vid Hjalmar Brantingsplatsen i Göteborg på måndagsmorgonen.– Enligt larmet är fyra bilar inblandade i krocken, säger Jenny Widn, polisens presstalesman i region väst.
Person påkörd av spårvagn
En person har blivit påkörd av en spårvagn i centrala Göteborg. Polis är på väg till platsen.– Jag vet inget mer om skadeläget i nuläget, säger Jenny Widn, polisens presstalesperson vid region Väst.
Läs mer om Göteborg, Jenny Widn och Väst.
Bil har voltat av vägen – halka på platsen
En bil har voltat av vägen i Kinna på måndagsmorgonen.– Det ska vara mycket halt på platsen, säger Jenny Widn, polisens presstalesperson i region väst.
Läs mer om Jenny Widn och Kinna.
Biljakt över norska gränsen – två gripna
Under söndagsmorgonen larmades svensk polis av sina norska kolleger.– En bil stals i Norge och sedan har det blivit ett efterföljande över gränsen och då har vi varit behjälpliga, säger Jenny Widn, presstalesman vid polisen i region Väst.I höjd med Nordby köpcentrum i Strömstad fick polisen stopp på bilen.
Man slog sönder bussruta – hoppade av på motorväg
Under natten mot söndagen ville en passagerare hoppa av buss 100 som var på väg i riktning mot Borås.När chauffören inte stannade slog passageraren slog sönder bussrutan, hoppade ut och försvann från platsen.– Vi var en anmälan om skadegörelse, säger Jenny Widn, presstalesman vid polisen i region Väst.
Läs mer om Borås.När, Jenny Widn och Väst.
Larm om villabrand – veranda ska brinna
Ett larm har gått om en villabrand i Kungälvs kommun.– Enligt larmet så brinner det på en veranda. Vi är på väg, likaså räddningstjänst och ambulans, berättar Jenny Widn, presstalesperson vid polisen i region Väst.
Läs mer om Jenny Widn och Väst.
Bil har voltat på E6 – en person till sjukhus med ambulans
Cirka tre kilometer norr om Ödsmålsmotet på E6, norrgående rikting, har en personbil voltat.– En man fick föras till sjukhus med ambulans, säger Jenny Widn, polisens presstalesperson i region Väst.
Läs mer om Jenny Widn, Väst och Ödsmålsmotet.
Två bilar i krock i centrala Göteborg – en person skadad
En kollision har inträffat på Dag Hammarsköldsleden nära Linnplatsen i centrala Göteborg.– Vi är på väg dit. Enligt uppgift från räddningstjänst ska en av de inblandade personerna ha nacksmärtor, berättar Jenny Widn.Räddningstjänst är på plats och får klippa upp fordonet för att få ut en person ur den ena bilen.
Kvinna påkörd – föraren misstänkt drograttfull
En kvinna har blivit påkörd vid ett övergångsställe i Borås.En man kunde gripas på platsen – misstänkt för bland annat drograttfylla.– Kvinnans skadeläge känner jag inte till, men klart är att hon är skadad, säger Jenny Widn, polisens presstalesperson i Region Väst.
Bil har kört av E20 – kraschade in i träd
En personbil har kört av E20 och kolliderat med ett träd.Polis, ambulans och räddningstjänst har ryckt ut.– Skadeläget är oklart, säger Jenny Widn, polisens presstalesperson i Region Väst.
Läs mer om E20, Jenny Widn och Region Väst.
Tre bilar i krock – oklart skadeläge
Tre bilar har krockat på länsväg 153 i närheten av en golfbana i Rolfstorp utanför Varberg, skriver polisen på sin hemsida.Det är i nuläget oklart om någon har skadats i olyckan.– Vi är på väg till platsen, säger Jenny Widn, polisens presstalesperson i region Väst.
Läs mer om Jenny Widn, Rolfstorp, Varberg och Väst.
Man utsatt för mordförsök – två gripna
En man har hittats skadad i en lägenhet på Hisingen.I lägenheten fanns två andra män som greps av polis.– Det utreds som mordförsök, säger Jenny Widn, polisens presstalesperson i region Väst.
Läs mer om Hisingen.I, Jenny Widn och Väst.
Två storbråk i centrala Göteborg: 80 personer inblandade
Polisen larmades först till ett storbråk mellan 20-25 personer vid Skånegatan.En stund senare kom det ännu ett larm från en inringare i närheten – det ska då ha varit betydligt fler.– Enligt larmet ska det vara 80 personer inblandade. Det är i alla fall en väldigt stor folksamling, säger Jenny Widn, polisens presstalesperson i region Väst.
Hundratals nazister marscherar utan tillstånd
Ett okänt antal nazister – enligt uppgifter till GT ett hundratal – genomför en tillståndslös marsch genom Göteborg.– De verkar inte lyssna på uppmaningar att sluta, säger Jenny Widn, polisens presstalesperson i Region Väst, till GP.
Väpnat rån mot butik – flera gärningsmän jagas
En matvarubutik i Mariestad har utsatts för ett väpnat rån.Flera maskerade gärningsmän trängde sig in i butiken och hotade personal med pistolliknande föremål.– Vi har inte gripit någon ännu, säger Jenny Widn, polisens presstalesperson i Region Väst.
Snattare sprutade vätska på personal – två till sjukhus
Snattaren la benen på ryggen när han blev upptäckt i butiken i Götene.Två ur personalen tog upp jakten men den tog snabbt en ny vändning.– Han vänder sig då om och sprutar någon slags vätska i ansiktet på personalen innan han försvinner, säger Jenny Widn, polisens presstalesperson i region Väst.
Läs mer om Götene.Två, Jenny Widn och Väst.
En person rånad – hotades med pistolliknande föremål
En person har blivit rånad av ett okänt antal gärningsmän i Brunnsbo på Hisingen.Rånaren eller rånarna tvingade med hjälp av ett pistolliknande föremål till sig en klocka och en mobiltelefon från sitt offer.– Vi är på plats där ute just nu, säger Jenny Widn, polisens presstalesperson i region Väst.