Jesper nyholm

Fina scenerna inför stekheta cupderbyt

Han missar hela säsongen efter det fruktansvärda benbrottet.Inför cupderbyt med Djurgården hyllades Jesper Nyholm av lagkamraterna och AIK-fansen.
Läs mer om Djurgården och Jesper Nyholm.

AIK öppnar för att värva efter Nyholms skada: "Men måste till något extraordinärt"

AIK:s mittback Jesper Nyholm åkte på ett benbrott mot Örebro i tisdags. Under torsdagen meddelade klubben att man bedömer att Nyholm missar hela den här säsongen. Om AIK nu kommer värva in en mittback innan den allsvenska premiären?
Läs mer om Jesper Nyholm, Nyholm och Örebro.
AIK:s Nyholm missar hela säsongen efter benbrottet
AIK:s Jesper Nyholm, som bröt benet i svenska cupens kvartsfinal i tisdags, missar hela säsongen. Det skriver AIK på sin webbplats.
Läs mer om AIK.
Tråkiga beskedet för AIK - Nyholm borta hela 2018: "Lider oerhört"
Det var i tisdags som Jesper Nyholm bröt benet mot Örebro. Nu står det klart att AIK:s mittback missar hela säsongen. - Vi lider oerhört med Jesper, säger sportchefen Björn Wesström till klubbens hemsida.

Nyholm opererad - missar hela säsongen

Under tisdagen spelade AIK mot Örebro i svenska cupens kvartsfinal. 26 minuter in i matchen stämplades AIK:s mittback Jesper Nyholm så illa att hans ben gick av. Nu meddelar klubben att Nyholm har opererats för frakturen på underbenet.
Läs mer om AIK, Jesper Nyholm, Nyholm och Örebro.
Jesper Nyholm blir borta säsongen ut
Jesper Nyholm bröt benet i cupmatchen mot Örebro.Nu meddelar AIK att försvararen har opererats och med största sannolikhet missar hela säsongen.– Vi lider oerhört med Jesper, säger AIK:s sportchef Björn Wesström.
AVSLÖJAR: Spionerade på Jesper Nyholm - lämnade efter otäcka skadan
Ingen har nog missat det tråkiga som hände Jesper Nyholm på Friends Arena i tisdags.
Läs mer om Jesper Nyholm.
Det är olyckligt – Jesper är min vän
Michael Omoh bröt benet på Jesper Nyholm i cupmatchen mellan AIK och Örebro.Från omklädningsrummer berättar Örebrospelaren om hur dåligt han mår just nu.– Jag känner mig väldigt ledsen just nu, säger han.
AIK-back svårt skadad under cupmatch
AIK:s back Jesper Nyholm drabbades av en svår benskada i cupmatchen mot Örebro och bars av plan vid ställningen 1-0 till AIK.
Läs mer om AIK, Jesper Nyholm och Örebro.
Skräckskadan: Benet går av
Jesper Nyholm råkade ut för en skräckskada i cupmatchen mot Örebro.Han fick en stämpling av Michael Omoh och bröt benet.– Det är det värsta jag sett på en fotbollsplan på väldigt länge, säger C More:s kommentator Mats Larsson.
Läs mer om Michael Omoh och Örebro.Han.
JUST NU - PÅ FD: Från Dalkurd till AIK - men har inte glömt: "Ständig kontakt"
Dalkurd spelar i allsvenskan i år och möter AIK i premiären. Ett minst sagt speciellt möte för Jesper Nyholm som gjorde två år i Dalkurd innan han värvades till Gnaget inför fjolårssäsongen.
Läs mer om AIK, Dalkurd, Gnaget och Jesper Nyholm.
PÅ FD: Ingen rädsla för nya tunga AIK-namnet - "Absolut inte"
DUBAI. Jesper Nyholm var en av AIK:s största utropstecken i våras och det snackades om mittbacken som en framtida svensk landslagsman.
Läs mer om Absolut.
Uppenbarligen ser inte domarna den
Malmö FF avgjorde till 1-0 i slutsekunderna mot AIK.Men i målsituationen så knuffade Alexander Jeremejeff till Jesper Nyholm - vilket enligt C More:s expert Olof Lundh borde ha renderat i en frispark.– Uppenbarligen ser inte domarna den, säger han.
Väldigt dålig på namn och fotbollshistoria
Jesper Nyholm, 23, fick googla när Rikard Norling bollade upp Franco Baresis namn på ett träningsläger i Dubai. Men Paolo Maldini då? – Nej. Ingen koll. Det är det, jag är sämst på namn. Det är bara erkänna, haha, säger Nyholm.
Läs mer om Dubai, Nyholm och Rikard Norling.
Filippinernas landslag ute efter AIK:s Nyholm
AIK:s Jesper Nyholm matchvinnare mot Elfsborg jagas av Filippinernas landslag. Förbundskaptenen Thomas Dooley vill ha med spelaren så snart som möjligt - men mittbacken har ännu inte bestämt sig hur han ska göra. – Jag är smickrad men Rikard har sagt till mig att avvakta lite, säger mittbacken.
Läs mer om Elfsborg och Rikard.
Mötet som avgjorde Nyholms klubbval
Här är en av de främsta anledningarna till att Jesper Nyholm valde AIK. En inbjudan till derbyt mellan AIK och Hammarby på Friends förra året - och ett möte med tränaren Rikard Norling bara ett par timmar innan avspark. – Jag hade förberett världens grej och är otroligt glad att han valde AIK, säger Rikard Norling.
Doldisen fixade segern för AIK
Rikard Norling var missnöjd med försvarsspelet efter den första halvleken. Då klev en försvarare fram och fixade tre poäng till AIK. Nyförvärvet Jesper Nyholm följde med i ett anfall och dunkade in segermålet i AIK:s 2-1-seger mot Elfsborg.
Läs mer om AIK och Elfsborg.
AIK värvar mittback
Mitt under guldstriden presenterar AIK ett nyförvärv till nästa säsong. Det handlar om superettan-laget Dalkurds mittback Jesper Nyholm som sitter på ett utgående kontrakt.
Läs mer om AIK och Jesper Nyholm.
Mittbacken nobbar Blåvitt – för AIK
MALMÖ. Jesper Nyholm, 23, nobbar IFK Göteborg – för AIK. Dalkurds eftertraktade mittback har skrivit på ett treårskontrakt med Solnaklubben. – Det är inte av ekonomiska skäl, säger IFK Göteborgs sportchef Mats Gren till GT.
Läs mer om AIK, Blåvitt och Solnaklubben.
AIK värvar mittback
Mitt under guldstriden presenterar AIK ett nyförvärv till nästa säsong. Det handlar om superettan-laget Dalkurds mittback Jesper Nyholm som sitter på ett utgående kontrakt.
Läs mer om AIK och Jesper Nyholm.
Uppgifter: Blåvitt värvar backtalangen
GÖTEBORG. Jesper Nyholm, 22, besökte Kamratgården i förra veckan. Nu uppges Dalkurds mittback ha bestämt sig för spel i IFK Göteborg nästa säsong. Enligt Fotbollsbloggen på UNT.se är parterna överens om en övergång.
Läs mer om Kamratgården.
Blåvitt på jakt efter Dalkurds mittback
GÖTEBORG. Blåvitt jagar Dalkurds mittback Jesper Nyholm, 22. I förra veckan besökte spelaren Kamratgården. – Jörgen visade honom runt på stan också, säger sportchefen Mats Gren.
Läs mer om Jesper Nyholm och Kamratgården.
IFK Göteborg jagar Dalkurd-back
IFK Göteborg jagar Jesper Nyholm, 22. Dalkurdbacken bekräftar själv intresset. – Jag har träffat Mats Gren, säger Nyholm till GT.