Jim

Jim Carrey försvarar Kathy Griffin efter Trump-skämtet: Visa upp ett avhugget ben också

Komikern Jim Carrey har, som en av få, gått ut till kollegan Kathy Griffins försvar efter att hon poserat på bild med ett avhugget huvud föreställande Donald Trump.

Jim Carrey i rättegång för flickvännens död

Jim Carreys flickvän Cathriona White tog livet av sig med en överdos.Nu menar Whites mamma att det var på Carreys tabletter som dottern tog sin överdos - och han kan nu komma att ställas inför rätta.– Herr Carrey älskade fröken White väldigt mycket så det kommer så klart bli en väldigt smärtsam process för honom, säger Jim Carreys advokat, skriver Lad bible.
Läs mer om Cathriona White, Lad och White.
Philip Holm klar för Vancouver Canucks
Efter en smått otrolig säsong kunde Philip Holm välja mellan två NHL-klubbar, Chicago Blackhawks och Vancouver Canucks.Valet föll på Canucks.– Vi är glada över att kunna välkomna Philip till Canucks organisation, säger klubbens GM Jim Benning i ett pressmeddelande.
Lurades i chattfälla – knivhöggs till döds
De båda unga männen skulle göra upp man mot man – men 22-åringen lockades in i en dödsfälla.Hans rival dök upp med ett maskerat gäng och högg ihjäl 22-åringen vid en skola i Partille, enligt åtalet.– Det här har gått över alla gränser, säger åklagaren Jim Westerberg.
Läs mer om Jim Westerberg och Partille.

Berggren: Ford sparkar sin guldgosse – trotjänare får mer att säga till om

Han kom som en Golden Boy för att ta över efter krishanteringen.Men Ford sparkar nu Mark Fields från vd-jobbet.Europachefen Jim Farley får ett större ansvar och blir i praktiken den operativa chefen.
Läs mer om Golden Boy.
Trump sparkade James Comey för att han var livrädd för honom
J. Brien Comey, pappan till den förre FBI-chefen James Comey, säger att hans son blev sparkad för att – Donald Trump var livrädd för honom.– Jim säger sanningen medan Trump springer runt och ljuger mest hela dagen, säger pappa Comey, 86, till CNN.
Läs mer om CNN, Comey, Donald Trump och Trump.
Trump byter taktik i Syrien: Utplåna IS
USA:s president Donald Trump har instruerat Pentagon att utplåna terrororganisationen IS i Syrien för att förhindra utländska IS-krigare från att återvända till sina hemländer, enligt USA:s försvarsminister Jim Mattis.
Formel Blogg: Joel Eriksson kör för fortsatt ledning i Formel 3
Att vinna Paus GP är att gå i Tazio Nuvolaris fotspår. Även storheter som Jim Clark, Jack Brabham, Jackie Stewart och Reine Wisell har vunnit loppet. Nu kan det vara Joel Erikssons tur.
Chefen för Världsbanken öser beröm över Sverige
Världsbankens ordförande Jim Yong Kim vill ge privat kapital en betydligt större roll för Världsbankens projekt. I en exklusiv intervju med DN berättar han om varför det är nödvändigt, och om varför de multilaterala organisationerna är viktigare än någonsin. Och han öser beröm över Sverige.
Stjärnan gifter sig – efter 14 år ihop
Big bang theory-stjärnan Jim Parsons har sagt ja till sin kärlek Todd Spiewak.Paret, som varit tillsammans i 14 år, har nu gift sig, bekräftar skådespelarens pressrepresentant till Page Six.Det var det bästa som har hänt mig, har Parsons tidigare skrivit om sitt förhållande med pojkvännen.
Jonestown – paradiset som blev en mardröm
I Jonestown, Guyana ville sektledaren Jim Jones skapa en fristad för sin religiösa och politiska sekt People's temple. Men allt slutade med att de över 900 invånarna i byn dödades med saft spetsad med gift. Det här är historien om det tilltänkta paradiset som blev en mardröm.
Läs mer om Guyana.
Sportpampen om nakenbilden: Jag vet inte vem det där är
En bild på en naken man som håller om en död haj har blivit viral.Och mannen på bilden är så lik den amerikanska fotbollstränaren Jim McElwain att han har tvingats dementera att det är han på bilden.– Jag vet inte vem det är, men det är inte jag, säger han till Sports Illustrated.
Läs mer om Jim McElwain.
Tim Cook säger att han rasade i vikt med hjälp av Apple Watch
I ett samtal med journalisten Jim Cramer avslöjar Apples vd att han nått viktframgångar med den smarta klockan.
Läs mer om Apple Watch och Jim Cramer.
Det var en ren lögn – försökte dölja något
Pelle Lindbergh tappade kontrollen över sin röda sportbil och kraschade rakt in i en stenmur. Den svenske målvakten som nyligen hade utsetts till ligans bästa målvakt avled senare av skadorna, 26 år gammal. I en nyutgåva av boken Pelle Lindbergh - mannen bakom den vita masken beskrivs olyckan som kostade landslagsstjärnan livet. Samtidigt framkommer nya detaljer kring tvisten mellan den amerikanska hockeymålvakten Jim Craig och Lindberghs familj.
Läs mer om Jim Craig och Pelle Lindbergh.
Hela senaten kallas till Vita huset om Nordkorea
USA:s utrikesminister Rex Tillerson och försvarsminister Jim Mattis kommer tillsammans med flera högt uppsatta personer inom USA:s regering att informera hela senaten om Nordkorea på onsdag.
Läs mer om Nordkorea, Rex Tillerson och Vita.
Hela senaten kallas till Vita huset
USA:s utrikesminister Rex Tillerson och försvarsminister Jim Mattis kommer tillsammans med flera högt uppsatta personer inom USA:s regering att informera hela senaten om Nordkorea på onsdag.
Läs mer om Nordkorea, Rex Tillerson och Vita.
Jonathan Dahln har skrivit på för Canucks
LOS ANGELES/STOCKHOLM. Se upp NHL, det är en ny Dahln i stan. Jonathan Dahln, son till hockeyikonen Ulf Dahln, har skrivit på ett treårskontrakt med NHL-klubben Vancouver Canucks. – Jonathan är en väldigt skicklig spelare, säger Canucks GM Jim Benning. – Vi är väldigt nöjda med att kontraktet nu är klart, säger pappa Ulf Dahln.
Läs mer om Dahln, NHL och Ulf Dahln.
Företagen söker kompetenser som finns hos pensionärerna
Flera äldre vill fortsätta jobba trots att de har gått i pension. Robin Brokvist och Jim Karlssons nya uppdragsförmedling ska göra det enkelt för pensionerade tjänstemän att hitta uppdrag.
Ex-president Bush den äldre på sjukhus
USA:s tidigare president George Bush den äldre är inlagd på ett sjukhus i Houston för en mild form av lunginflammation, men kommer att bli bra, säger hans talesperson Jim McGrath i ett uttalande.
Läs mer om George Bush, Houston och Jim McGrath.
George H.W. Bush till sjukhus
USA:s förra president George H.W. Bush har tagits in på sjukhus i Houston, säger hans talesperson Jim McGrath till NBC.
Läs mer om George H.W, Houston, Jim McGrath och NBC.
Jim Carrey oigenkännlig på nya bilden
Fansen känner inte igen Jim Carrey längre. På en ny selfie som stjärnan delar på sociala medier överraskar han fansen med ett stort och yvigt skägg. Jag fick titta på den här bilden i fem minuter innan jag såg att det var Jim Carrey, skriver ett fan på Twitter.
Läs mer om Jim Carrey och Twitter.
Forskare upptäckte ny, stor spindelart
Michael Wall och Jim Berrian hittade vad som är en mardröm för många. De upptäckte en ny, stor spindelart i en grotta i Kalifornien, skriver Los Angeles Times. – Det här är den typ av spindel som skulle få många att skrika och springa, säger Michael Wall.
Kommer framtidens forskare kunna radera smärtsamma minnen?
Minns ni filmen Eternal sunshine of a spotless mind där Jim Carrey väljer att radera minnen av ett förhållande som gått i kras? På pappret låter det befängt, men ny forskning antyder att det kanske inte är riktigt så omöjligt som det låter.
Läs mer om Eternal och Jim Carrey.
Vancouver sparkar tränaren
För andra säsongen i rad misslyckades Vancouver att kvalificera sig för Stanley Cup i NHL-ishockeyn. Nu får tränaren Willie Desjardins sparken. – Vi har fattat det väldigt svåra beslutet att entlediga Willie Desjardins från uppdraget som huvudtränare i dag, säger klubbens general manager Jim Benning.
Vancouver Canucks sparkar tränaren
För andra säsongen i rad misslyckades Vancouver att kvalificera sig för Stanley Cup i NHL-ishockeyn. Nu får tränaren Willie Desjardins sparken. –Vi har fattat det väldigt svåra beslutet att entlediga Willie Desjardins från uppdraget som huvudtränare i dag, säger klubbens general manager Jim Benning.