Jnytt se

Allsvenska toppklubben uppges ha lagt bud på U21-landslagsman

Jesper Manns är ordinarie i Jönköpings Södra och U21-landslagsman. Nu sägs den 19-årige talangen vara jagad av Elfsborg. Det är jnytt.se som skriver att Jesper Manns, 19, intresserar Elfsborg.
Läs mer om Elfsborg.

Stal kompisens kort – tog ut nästan 40 000 kr

De två kompisarnas vänskap lär ha tagit slut ganska fort när den ena snodde åt sig den andres kontokort efter en krogrunda. Sedan festkvällen i somras har kompisen använt kontokortet flitigt och gjort uttag på nästan 40 000 kronor. Nu misstänks en man i 35-årsåldern för bedrägeri, skriver jnytt.se.
De gör gemensam sak i Småland
Smålandslagen Hovslätts IK, Husqvarna IK, Jönköpings IK och Östra SK samt Sandagymnasiet går in i ett nytt samarbete. Syftet med samarbetet är att utveckla daminnebandyn i Jönköping, skriver Jnytt.se.
Tillbaka som vinnare: Har inte hört något
Anssi Salmela är tillbaka i SHL. Under tisdagen var han också tillbaka i Kinnarps arena – dock som bortalag. Han valde dock inte Färjestad över HV 71– den förra klubben hörde nämligen inte av sig. – Jag antar att de inte ville ha mig, säger han till Jnytt.se.
Läs mer om Färjestad, Jnytt.se och SHL.

Kvinnan polisanmäler trängselskatt-räkning

En kvinna i Jönköping har polisanmält att hon har fått en faktura på tio kronor i trängselavgift. Hon ska ha passerat en vägtull i Stockholm – trots att hon säger att hon inte varit där. – Kvinnan misstänker att någon har tejpat skyltarna så att det ser ut som hennes bil, säger Lasse Johansson, presstalesman vid polisen i Jönköpings län, till Jnytt.se.
Kvinna körde rattfull – med 3,73 promille
Kvinnans bilfärd genom centrala Jönköping var livsfarlig – hon hade hela 3,73 promille i blodet. Till slut fick hon stopp när hon körde in i ett soprum. Nu åtalas kvinnan, vars körkort är återkallat, för bland annat grovt rattfylleri, skriver Jnytt.se.
Läs mer om Jnytt.se och Jönköping.
Flicka i koma – föll handlöst i hisschakt
En nioårig flicka från Jönköping ligger i koma på ett sjukhus i Beirut sedan hon fallit ned i ett hisschakt på ett hotell i staden, uppger Jnytt.se.
Läs mer om Beirut, Jnytt.se och Jönköping.
Flicka i komma - föll handlöst i hisschakt
En nioårig flicka från Jönköping ligger i koma på ett sjukhus i Beirut sedan hon fallit ned i ett hisschakt på ett hotell i staden, uppger Jnytt.se.
Läs mer om Beirut, Jnytt.se och Jönköping.
Nioåring föll handlöst i hisschakt
En nioårig flicka från Jönköping ligger i koma på sjukhus i Beirut sedan hon fallit ned i ett hisschakt på ett hotell i staden, uppger Jnytt.se.
Läs mer om Beirut, Jnytt.se och Jönköping.
Nioåring föll handlöst i hisschakt
En nioårig flicka från Jönköping ligger i koma på sjukhus i Beirut sedan hon fallit ned i ett hisschakt på ett hotell i staden, uppger Jnytt.se.
Läs mer om Beirut, Jnytt.se och Jönköping.
Restauranggäst fick fly efter upptäckt stöld
Mannen gick inte bara på restaurang för att äta. I ett obevakat ögonblick passade han även på att stjäla pengar ur kassautomaten. Efter att ha puttat en i personalen kunde mannen senare gripas, skriver Jnytt.se.
Läs mer om Jnytt.se.
Fyra personer har gripits för båtstöld
Fyra personer körde runt med en stor motorbåt på släp i Habo i Jönköpings län på söndagseftermiddagen. Polisen kontrollerade ekipaget eftersom båten misstänktes vara stulen, skriver Jnytt.se – vilket slutade med att samtliga i bilen greps.
Läs mer om Habo och Jnytt.se.
Denni Avdic lånas ut till Heracles
Den svenske anfallaren Denni Avdic byter klubb i den holländska fotbollsligan. Avdic lånas ut från AZ Alkmaar till Heracles. Lånet gäller under hela säsongen, enligt Heracles hemsida. Att Avdic skulle lämna AZ har varit känt en tid, uppger nättidningen jnytt.se. Denni Avdic värvades från Elfsborg till Werder Bremen vid nyår 2011. Efter utlåning till Zwolle flyttade han vidare till AZ förra sommaren.
Ölsug i Jönköping inför Oktoberfest
Det finns gott om ölsugna Jönköpingsbor – därför får stadens första Oktoberfest hålla hov i en extra dag. Efter att biljetterna till evenemanget sålt slut i rekordfart släpper nu arrangören ytterligare biljetter. – Vi hade inte ens hunnit trycka affischer eller sälja in annonsplatser innan biljetterna tog slut, säger William Axelsson, ansvarig projektledare till jnytt.se.
Flicka åt polkagrisar i Gränna – förgiftades
Jnytt.se.– Jag bedömer det väldigt osannolikt. Men det har ju kommit in en anmälan och det tar vi på största allvar, säger Magnus Heidenborn, butikschef för Cabbes Polkagrisar, till GT.
Läs mer om Gränna.
Bil delades i två delar – voltade på E4
RYHOV. Tidigt på torsdagsmorgonen voltade en bil rakt in i en lyktstolpe. Bilen är i två delar. En person är förd till sjukhus. – Det har skrotat bilen fullständigt, säger Börje Andersson, inre befäl hos polisen i Jönköping till jnytt.se.
Läs mer om Börje Andersson och Jönköping.
Här tvingas polisen köra med slitna bilar
J-NK-PING. Fyra av tio polisbilar har rullat mer än 20 000 mil, det rapporterar Jnytt.se. - En personbil är inte tillverkad för att... [expressen.se] Läs mer här
Läs mer om Jnytt.se.
Här tvingas polisen köra med slitna bilar
JÖNKÖPING. Fyra av tio polisbilar har rullat mer än 20 000 mil, det rapporterar Jnytt.se. – En personbil är inte tillverkad för att sitta i 24 timmar om dygnet utan kanske mer är avsedd för åtta timmars användning per dag. Då slits våra bilar tre gånger så fort. Med tre skift blir det nedsuttet, säger huvudskyddsombudet Patrik Forsemalm, till tidningen.
Läs mer om Jnytt.se och Patrik Forsemalm.
Kvinna fick sitt hår avklippt vid slagsmål
De två kvinnorna råkade rejält i luven på varandra. Så mycket att den ena kvinnan klippte av bitar av den andra kvinnans hår. Nu åtalas hon för misshandel, skriver Jnytt.se.
Läs mer om Jnytt.se.
VIDEO: Nye HV-tränare: `En klubb jag har stor respekt för`
I går utsågs Andreas Johansson till ny tränare för HV71. För jnytt.se berättar han varför han tog jobbet och hur han ser fram emot utmaningen att ta över en av 2000-talets mest framgångsrika
Stoppades med över 100 kilo kat
En bil som polisen stoppade på E4, i höjd med Klevshult i Småland, natten till söndagen visade sig innehålla stora mängder kat. Det rör sig om över 100 kilo, enligt jnytt.se.
Läs mer om Klevshult och Småland.
Stoppades med över 100 kilo kat
En bil som polisen stoppade på E4, i höjd med Klevshult i Småland, natten till söndagen visade sig innehålla stora mängder kat. Det rör sig om över 100 kilo, enligt jnytt.se. Föraren
Läs mer om Klevshult och Småland.
Stoppades med över 100 kilo kat
Värnamo/TT En bil som polisen stoppade på E4, i höjd med Klevshult i Småland, natten till söndagen visade sig innehålla stora mängder kat. Det rör sig om över 100 kilo, enligt jnytt.se.
Läs mer om Klevshult och Småland.