Joakim hansson

Man hittad svårt knivskuren i bil

En man hittades svårt knivskuren i en bil på en bensinstation i Ulricehamn på sena torsdagskvällen.Fyra personer är hämtade till förhör.– Det är rubricerat som mordförsök alternativt grov misshandel, säger Joakim Hansson, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.
Läs mer om Joakim Hansson, Ulricehamn och Väst.

Polisbil satt i brand utanför polisstation

En polisbil har sattes i brand utanför polisstationen i Trollhättan natten mot fredag.Platsen är nu avspärrad– En eller flera personer ska ha hällt brännbar vätska på den och tänt på, säger Joakim Hansson vakthavande befäl vid polisen i region Väst.
Spårvagnar belysta med laser - trafiken stoppas
Ungdomar har siktat med grön laser mot spårvagnar på Hisingen, skriver GP.Trafiken på sträckan Eketrägatan-Varmfrontsgatan mot Länsmansgården har stoppats.Polis är på väg.– Tre vagnar blir belysta med grön laser från balkong, säger Joakim Hansson, vakthavande befäl vid polisen till tidningen.
Kvinna knivskuren – misstänkt greps på buss
En kvinna har blivit knivskuren i Härryda kommun.– Hon ska inte ha fått så allvarliga skador enligt första rapporten, berättar Joakim Hansson, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.En misstänkt gärningsmän har gripits på en buss i Göteborg.

Två unga kvinnor rånade under knivhot

Sent på måndagskvällen blev två unga kvinnor rånade i Bergsjön i Göteborg.– De blev knivhotade av två maskerade killar, säger Joakim Hansson, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.Gärningsmännen fick med sig offrens mobiltelefoner.
Fotbollssupportrar i bråk: Vill inte medverka i utredningen
På söndagseftermiddagen har polisen ryckt ut på larm om ett större slagsmål i Vasastaden i Göteborg. Enligt vittnen var det runt 30 personer inblandade.– De var borta i stort sett när vi kom dit, säger Joakim Hansson, vakthavande befäl vid polisen i region Väst
En person allvarligt skadad efter singelolycka
En person har förts till sjukhus efter en singelolycka strax norr om Falkenberg.Enligt polisen ska olyckan ha skett på en mindre väg i ett villaområde.– En person har förts till sjukhus med allvarliga skador, säger Joakim Hansson, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.
Ett tiotal bilar sattes i brand
Drygt ett tiotal bilar har satts i brand i Västsverige under natten.– I Tynnered blev fyra bilar helt och två brandskadades, säger Joakim Hansson, vakthavande befäl vid polisen i region väst.Även i Skövde och Trollhättan har bilar brunnit.
Olycka på E6 inne i Tingstadstunneln
En olycka har inträffat på E6 i Göteborg.– Det är två bilar som kolliderat inne i Tingstadstunneln, berättar Joakim Hansson, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.
Båt började brinna – två till sjukhus
Ett larm om en brand på en motorbåt vid Bohuskusten inkom under eftermiddagen. Enligt polisen ska båten ha legat förtöjd när branden bröt ut.– En pappa och en dotter har förts till sjukhus med brännskador, säger Joakim Hansson, vakthavande befäl vid polisen region Väst.
Läs mer om Bohuskusten, Joakim Hansson och Väst.
JUST NU: Män i bil sköt ner två personer
Två män har skjutits i Borås, uppger polisen.Gärningsmännen flydde från platsen.– Två personer i ett fordon blev beskjutna av personer i ett annat fordon, säger Joakim Hansson, vakthavande befäl på polisen.
Läs mer om Joakim Hansson.
Försökte skjuta mot kvinna – övermannades av insatsstyrka
Polisens insatsstyrka kallades till Styrsö natten mot tisdagen efter larm om skottlossning.En man hade försökt skjuta mot en kvinna med gevär.– Han övermannades av insatsstyrkan och är gripen misstänkt för försök till mord, säger Joakim Hansson, vakthavande befäl vid polisen i region väst.
Läs mer om Joakim Hansson och Styrsö.
Buss och personbil i kollision
En buss och en personbil har kolliderat i Borås.– Vi är på väg till platsen, säger Joakim Hansson, gruppbefäl vid polisens regionledningscentral i Region Väst.
Läs mer om Joakim Hansson och Region Väst.
Man till sjukhus efter misstänkt knivskärning
Ett stort polispådrag pågår i Kallebäck i Göteborg efter ett bråk i en lägenhet.En person har förts till sjukhus i ambulans.– Han ska eventuellt vara knivskuren, vården arbetar med honom nu, säger Joakim Hansson, gruppbefäl vid polisens regionledningscentral i Väst.
Kontaktledning nedriven – en skadad: Trafikkaos
En kontaktledning till spårvagnen har rivits ned i Göteborgs centrum.– En kvinna skakades i samband med detta och körs iväg i ambulans med oklara skador, berättar Joakim Hansson, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.Det har uppstått stora trafikproblem till följd av olyckan.
Läs mer om Joakim Hansson och Väst.Det.
De är Thåströms tio bästa låtar
DN:s Nils Hansson listar sina favoriter ur Joakim Thåströms brokiga låtskatt, med anledning av hans sextioårsdag.
Man klättrade upp i träd under polisjakt
En efterlyst man greps efter en polisjakt i Halland under lördagskvällen, rapporterar GT. – Mannen sprang till skogs och kunde hittas, han hade klättrat upp i ett träd, säger Joakim Hansson, vakthavande befäl vid polisen i region Väst, till tidningen.
Läs mer om Halland, Joakim Hansson och Väst.
60 skäl till att Thåström är Sveriges största rockstjärna
Ända sedan genombrottet med Ebba Grön 1977 har han varit en rockikon. I morgon fyller Joakim Thåström jämnt. Nils Hansson tänder 60 tårtljus för en riktig stjärna.
Polisjakt efter man – klättrade upp i träd
Sent på lördagskvällen grep polisen en man efter en polisjakt i Halland.– Mannen sprang till skogs och kunde hittas, han hade klättrat upp i ett träd, säger Joakim Hansson, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.Mannen var efterlyst och misstänks nu för ett antal brott.
Larm om bråk på asylboende var falsklarm
Polisen larmades på lördagskvällen till ett bråk på ett av Bert Karlssons asylboende i Skaraborgs län.Fem polispatruller ryckte ut till platsen men det visade sig vara ett falsklarm.– Ingen har sett något och ingen har gett sig till känna så vi har lämnat platsen säger Joakim Hansson, vakthavande befäl på polisen.
Läs mer om Joakim Hansson.
Polisutryckning efter larm om bråk på Bert Karlssons asylboende
Polisen larmades på lördagskvällen till ett bråk på ett av Bert Karlssons asylboende i Skaraborgs län.Det är en person som bor på boendet som har larmat.– VI är på väg dit med fem bilar, säger Joakim Hansson, vakthavande befäl på polisen.
Läs mer om Joakim Hansson.
Man misshandlad med basebollträ av sju personer
En man misshandlades med ett basebollträ av sex till sju personer på torsdagskvällen.Mannen hittades på Hisingen i Göteborg.– Han hade blivit misshandlad och rånad, oklart på vad, säger Joakim Hansson, vakthavande befäl på polisen i Väst.
Man misshandlad med basebollträ av 6-7 personer
En man misshandlades med ett basebollträ av sex till sju personer på torsdagskvällen.Mannen hittades på Hisingen i Göteborg.– Han hade blivit misshandlad och rånad, oklart på vad, säger Joakim Hansson, vakthavande befäl på polisen i Väst.
Grannfejd urartade – storbråk utomhus
Ett storbråk ska ha utbrutit mellan flera personer i stadsdelen Hässleholmen i Borås.Flera anmälningar om misshandel och olaga hot har upprättats.– Det är grannar som ska ha gått på varandra och sen ska fler personer ha anslutit, säger Joakim Hansson, gruppbefäl vid polisens regionledningscentral i Väst.
Spårvagnar beskjutna med grön laser – polisen söker efter gärningsmännen
Flera spårvagnar ska ha blivit beskjutna med grön laser i Kortedala i Göteborg.Det var Göteborgs spårvägar som kontaktade polisen – som nu söker efter de misstänkta ungdomarna.– De ska ha riktat grön laser mot spårvagnen. Vi är där för att ta reda på vad som har hänt och om någon har blivit skadad, säger Joakim Hansson, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.