Joel

Storbråk efter bandymatch – 20-25 inblandade

Polisen ryckte ut med flera patruller sedan man fått in ett antal larm om ett storbråk i Nässjö.- Det var utanför Skogsvallen, en bandymatch hade just tagit slut, som det ska ha vevats ganska friskt mellan 20 till 25 personer, uppger Joel Gerdin, vakthavande befäl i region Öst.

Han uppfostrar en curlad generation

Unga vilsna män flockas kring psykologen och samtidsfenomenet Jordan B Peterson.Joel Halldorf synar mannen som har kallats för alt-right-rörelsens intellektuella alibi.
Minnesord: Barbro Klein
Professor Barbro Klein, Stockholm, har som tidigare meddelats avlidit i en ålder av 79 år. Närmast anhöriga är sönerna Adam, Fredrik, Jakob och Joel med familjer samt bröderna Mats och Ulf.
Läs mer om Adam, Fredrik, Jakob, Joel, Stockholm och Ulf.
En del OS-spelare lirar på lördag - andra vilar: "Spelar inte"
Frölundas Rasmus Dahlin och Joel Lundqvist får vila. Men Linköpings Chad Billins lirar på lördag. Foto: Bildbyrån Åtta av tolv lag är utslagna ur OS och spelarna hemfärder börjar så sakteliga planeras.
Läs mer om Joel Lundqvist och OS-spelare.

Lundqvists svar på Foppas kritik

GANGNEUNG. Ut i kvartsfinal mot Tyskland - och i tv sitter Peter Forsberg och kallar det ett fiasko. Det var inte så här det skulle sluta för Tre Kronor i OS. – Det är en del av idrotten. Foppa har varit med i liknande situationer själv. Jag bryr mig inte om vad man sätter för ord på det. Jag känner bara en stor besvikelse, säger lagkapten Joel Lundqvist.
Lagkapten Lundqvist: Vibbarna är desamma som i VM
GANGNEUNG. I maj förra året ledde han Tre Kronor till VM-guld. Nu hoppas lagkapten Joel Lundqvist på en repris och på ett nytt guld. – Vibbarna i laget är desamma den här gången, säger Joel Lundqvist inför OS-kvartsfinalen.
Kvalspelet hägrar - då förlänger han med Hagunda
Tidigare SSL-spelaren Joel Ahlin har gjort sitt val och blir Hagunda fortsatt trogen i ytterligare två år Joel Ahlin var med och förde Hagunda till allsvenskan.
Läs mer om Hagunda och Joel Ahlin.
Så blir du ekonomiskt oberoende
Allt fler svenskar satsar på att bli ekonomiskt oberoende. Joel Bladh är en av dem som har bestämt sig för att och fem år efter att han tog beslutet har han och hans familj kommit en bra bit på vägen. Men hur gör man för att nå sitt mål om ekonomiskt oberoende?
Joel, 15, skyddade sin pappa vid brutala rånet
Allmänheten försökte stoppa rånarna och 15-årige Joel ställde sig framför sin pappa när rånaren höjde sin pistol.Nu väljer åklagare att visa övervakningsfilmen från det brutala rånet mot guldbutiken i Södertälje och butikägarens dotter Marie visar sin tacksamhet.– Tack till alla som hjälpte till, säger hon.
Läs mer om Joel, Marie och Södertälje.
Det blir en väldigt konstig uppladdning
GANGNEUNG. Hysterin kring ett OS och möte med värsta rivalen Finland.Inte nog med det.Tre Kronor har ytterligare en svår motståndare: tiden.- Ja, det är väldigt konstigt att börja spela match klockan 21 på kvällen. Vi har alla våra rutiner och det blir en omställning. Det gäller att äta och sova ordentligt, säger Joel Lundqvist.
Läs mer om Finland.Inte och Joel Lundqvist.
Jag tror inte på Grönborg
GANGNEUNG. Dålig offensiv från svenska olympier i skuggan av alla svenska medaljörer.Men Tre Kronor lovar att visa samma klass som de svenska guldtjejerna.- Ja, vi får svara upp nu. De har satt nivån väldigt högt. Det är bara att gasa för oss, säger lagkapten Joel Lundqvist.
Läs mer om Grönborg och Joel Lundqvist.
Vi kommer inte att käka lunch med dem
Gruppfinal och klassiskt rivalmötet mot de finska lejonen - det är vad som väntar Tre Kronor. Vänskapen är nära nog obefintlig mellan lagen just nu.– Vi har närmare kontakt med norska laget, det kan jag säga, det är rivalitet mellan oss och Finland, säger Joel Lundqvist.– Vi kommer inte käka lunch med de finska spelarna samma dag vi ska spela match mot dem, säger Viktor Stålberg.
Lundqvist: Viktigt knipa förstaplatsen
Rivalmöte och kamp om en direktplats till kvartsfinalen. Det står en hel del på spel i Finnkampen för Tre Kronor. – Det är viktigt att knipa förstaplatsen, säger lagkaptenen Joel Lundqvist.
Samir och Viktor, ni älskar inte oss!
Joel Halldorf har tröttnat på Melodifestivalens billiga kärleksförklaringar till publiken.
Läs mer om Viktor.
Samir och Viktor, sluta säga att ni älskar oss!
Joel Halldorf har tröttnat på Melodifestivalens billiga kärleksförklaringar till publiken.
Läs mer om Viktor.
Lundqvist drömmer om nytt Tre Kronor-guld
Joel Lundqvist ser vinterspelen i Sydkorea som sin enda chans. Och han ska göra allt för att förgylla karriären med ett OS-guld. – Det skulle betyda jättemycket, säger Tre Kronors lagkapten inför premiären mot Norge.
Precis så här ska en lagkapten uppträda
GANGNEUNG. Fem dagar träningsläger och utflykt till Seoul. Ledig dag i OS-byn och hejarklack på Stina Nilssons guldrace. Men nu är det allvar. Det har Joel Lundqvist påmint om. Och återigen visat varför han är den perfekte lagkaptenen för Tre Kronor.
LÅNGLÄSNING: "AIK känns klockrent - nej har inte haft någon kontakt, tråkigt"
DUBAI/STOCKHOLM. Joel Ekstrand är inte bara ett av AIK:s största namn, han är även en av de mest meriterade spelarna som nu finns i allsvenskan.
Här uppges JVM spelas de kommande åren - då blir Sverige värd
Sverige ser ut att få JVM 2022. Foto: JOEL MARKLUND / BILDBYRÅN Junior-VM kommer tillbaka till Sverige om fyra år.
Läs mer om JVM och Sverige.
Hagelins förvandling: "Det brukar komma efter jul för mig för varje år"
STANLEY CUP-FORM? Carl Hagelin har hittat formen efter en trög inledning på säsongen. Foto: Bildbyrån/Joel Marklund Han öppnade säsongen med sex poäng på 42 matcher - och blev ifrågasatt.
KLART: Målvakten byter Brynäs mot HV71
Felix Sandström. Foto: BILDBYRÅN/JOEL MARKLUND Den förre JVM-stjärnan Felix Sandström lämnar Brynäs och flyttar söderut. Ny klubb blir SHL-konkurrenten HV71.
Ljudklippet avslöjar – attacken var planerad
Två gånger på fem dagar har Bodens HF varit inblandad i skandaler på isen.I torsdags efter att Albin Eklund fällt Piteås Joel Vännström under en periodpaus. Vännström fick hjärnskakning.Nu har Piteå-Tidningen publicerat en ljudinspelning – där det framgår att det var en planerad attack.– Han filmar ju, han börjar filma. Det är därför vi kör på honom. Fattar du inte det, då är du dum i huvudet, säger han i ett ljudklipp som Piteå-Tidningen publicerat.
Stängs av: Är en klockren tackling
I torsdags var han inblandad i överfallet av Piteå-målvakten Joel Vännström. Under söndagen var Albin Eklund på nytt inblandad i skandalscener när han tacklade Niclas Lehman blodig på öppen is.Nu väljer Boden Hockey att stänga av Albin Eklund.– Jag tycker det är en klockren tackling. Det är otur att han blir skadad och blir liggandes. Men det är sånt som händer, tyvärr, säger Albin Eklund till NSD.se.
Jens Lapidus om "Advokaten", "Top Dog" och sexig juridik
Jens Lapidus är författaren som slog igenom på bred front här i Sverige med "Snabba Cash"-trilogin, under andra halvan av 00-talet. En trilogi som sedan även filmatiserades med Joel Kinnaman, Matias Varela och Dragomir Mrsic i huvudrollerna.
Här för att konkurrera om en plats redan nu
Joel Ekstrand är tillbaka i allsvenskan.Den här gången i AIK.För SportExpressen berättar 28-åringen nu om karriären i England, vad han lärde sig av Gianfranco Zola, varför han inte drog jämt med Bristol Citys tränare Lee Johnson, kampen om SM-guldet med Malmö FF och varför det blev AIK.– Tidigare när jag spelade i Helsingborg var bortamatchen mot AIK den bästa på året, säger Ekstrand.