Johanna toftby

Johanna hånas för sin livsstil – slår tillbaka

Bloggaren Johanna Toftby upplever att hon ofta får ta emot kritik och pikar för sin hälsosamma livsstil.Nu sätter hon ner foten – och slår tillbaka mot de negativa kommentarerna.– Jag är trött på att vi som lever sunt och hälsosamt ska få skit. Jag blir uppriktigt skitförbannad, säger Johanna Toftby.
Läs mer om Johanna Toftby.

Hånade sjuka Annica: Har du inte dött än?

Har du inte dött än?Cancersjuka Annica Thimberg har fått flera kommentarer liknande denna efter att ha bloggat om sin sjukdom.Nu har Annica och vännen Johanna Toftby polisanmält näthataren som tros ligga bakom.– Det är det värsta jag har läst, säger Johanna.
Läs mer om Annica, Johanna Toftby och Johanna.
Mystiska förklaringen efter hatbrevet till sjuka Annica
Du vet väl att du kommer att dö, stod det i ett brev till cancersjuka Annica Thimberg från Skövde.Det otäcka brevet har nu följts av en handskriven förklaring adresserad till vännen och bloggerskan Johanna Toftby.– Det här känns väldigt otäckt. Vad är det här?, säger Toftby.
Obotligt cancersjuka Annica fick drömresa
Läkarna har sagt att Annica Thimbergs cancer inte går att bota.I mars startade vännen Johanna Toftby en insamling för att trebarnsmamman skulle kunna åka på en drömresa med sin familj.Insamlingen fick ett enormt gensvar – och nu har drömresan blivit verklighet.– Hon är så värd det här. Hon peppar så många andra trots sin egen svåra situation. Det är nog just därför som så många har velat hjälpa henne, säger Johanna Toftby.
Läs mer om Annica och Johanna Toftby.

Cancersjuka Annica får nu sin drömresa

Annica Thimberg, 35, lider av obotlig cancer och har precis påbörjat en ny omgång tuff cellgiftsbehandling.Men mitt i kampen har trebarnsmamman fått ett besked att glädjas över:– Hundratals människor som engagerat sig i hennes kamp har lyckats samla ihop pengar till en drömresa för Annica och hennes familj, säger nära vännen Johanna Toftby.
Läs mer om Annica och Johanna Toftby.
Anklagar cancersjuka Annica – för att bluffa
Du är inte cancersjuk, du ser för frisk ut – jag kommer anmäla dig för bluff. Det fick cancersjuka kämpen Annica Thimberg höra av en bloggläsare som utgav sig för att vara sjuksköterska. – Jag förstår inte hur man kan skriva så till en sjuk människa, säger vännen och bloggprofilen Johanna Toftby.
Cancersjuka Annica hånas på internet
Trebarnsmamman Annica Thimberg, 35, lider av cancer och kämpar varje dag mot den livshotande sjukdomen. På nätet får hon stor stöttning, men har samtidigt tvingats ta emot elaka kommentarer – något som vännen och bloggaren Johanna Toftby reagerar kraftigt på. – Det var någon som skrev fruktansvärda kommentarer om att hon utnyttjar och vill göra sig känd på sin cancer. Det är för jävligt, säger Johanna Toftby.
Läs mer om Johanna Toftby.
Tv-profilen kollapsade på berg: Fick panik
Ensam mamma söker-profilen Johanna Toftby är på kärlekssemester med pojkvännen Janne Fors i Italien. Under en bergsbestigning med cykel lägger Toftbys kropp plötsligt av. Skakade, frossade, magen var helt paj. Fick nästan ångest, blev ledsen. Jag är tyvärr sämst på att hantera sånna symptom, skriver hon på sin blogg.
Läs mer om Italien och Johanna Toftby.
Johanna Toftby: Jag trodde jag skulle dö
Under sin graviditet med sitt andra barn drabbades Ensam mamma söker- Johanna Toftby av flera panikattacker. Att hennes döda barn kunde vara orsaken var inget hon hade i tankarna, skriver Johanna Toftby på sin blogg. – Jag trodde jag skulle dö, säger hon om sina attacker.
Läs mer om Ensam, Johanna Toftby och Toftby.
Toftby om hotbreven: Det måste få ett slut
Bloggaren Johanna Toftby har i flera år fått ta emot mängder av hat och hot via brev och mejl. Men när det ringde i telefonen och hennes familj hotades fick hon nog. –Jag har polisanmält, det här måste få ett slut, säger hon.
Johanna, 42, är beroende av nässpray – så blir du botad
Läkare varnar för ett utbrett nässpraysberoende bland svenskarna. Johanna Toftby, 42, har varit...
Kändisarna fortsätter med sitt #godisstopp
Sista dagen på GT:s kampanj #godisstopp är här. Men Johanna Toftby, Håkan Thörnström och Eddy Bengtsson som alla hållit sitt godislöfte – vill fortsätta. – Jag har gått ner i vikt och känner mig mycket friskare, säger stjärnkocken Håkan Thörnström.
Johanna Toftby: Gå och ta era cellprov
Kallelsen till Mödravården ligger på bordet och stirrar på mig. Det är ganska lätt att strunta i det där provet, det känns lite som att gå till tandläkaren. Ett nödvändigt ont.
Läs mer om Mödravården.
Johanna Toftby: Hej då lösgodis
För fyra dagar sedan gick jag med i den nya utmaningen #godisstopp under hela februari. Sverige äter mest godis i hela världen. Det är både overkligt och skrämmande. Ska vi inte vara bland de nyttigaste?
Kolla vilken smakstart för GT:s #godisstopp
Med över 2 500 följare på Facebook har kampanjen #godisstopp fått en smakstart. Nu ställer sig flera profiler bakom initiativet. Här är deras bästa tips för att minska sötsuget. - Godis är som knark. Det bästa är att hitta andra alternativ som mättar, säger Johanna Toftby, hälsobloggare och krönikör i GT.
Läs mer om Facebook och Johanna Toftby.
Toftbys glädjetårar: Lyckligast i världen
GT-krönikören och stjärnbloggaren Johanna Toftby, 41, har förlovat sig med pojkvännen Janne Fors, 46. Högst upp på ett snöklätt berg, vid fjällkyrkan, i ett kritvitt vinterland i Sälen bytte de sina ringar. Den glada nyheten avslöjade hon i sin blogg och var alldeles fylld av glädje när hon berättar för GT: – Jag är lyckligast i hela världen. Jag har gråtit hela dagen. Det känns helt fantastiskt, säger Johanna Toftby.
Läs mer om Johanna Toftby och Sälen.
Johanna Toftby nära bli utbränd: Jätterädd
Bloggerskan och tidigare Ensam mamma söker- deltagaren Johanna Toftby förstod att hon var på väg att bli utbränd när kroppen började protestera mot stressen, som du kan läsa om i krönikan här under. Hon hann bromsa i tid, och vill uppmana andra att ta tag i problemen när de dyker upp. - Jag blev irriterad för minsta lilla och hade inget tålamod alls. Kroppen är ju egentligen smart som sänder ut alla dessa varningssignaler för att bromsa och säga stopp, säger hon.
Läs mer om Ensam och Johanna Toftby.
Johanna Toftby: Ta dig upp ur latträsket nu
Efter jul ska jag köra i gång med träningen och fram till dess ska jag njuta av god mat och bara vara ledig. Finns ingen anledning att börja nu ändå. Jag sitter på tåget och råkar höra när två kvinnor i min ålder prata om julen och deras framtida planer inför 2015.
Johanna Toftby: En del borde gå isär
Hösten är den årstid då flest svenskar skiljer sig. Att gå skilda vägar speciellt när man har barn är tungt. Man kanske är överens men det är ändå ett misslyckande. Ångest över julen, ångest över ekonomin, ångest över vad alla andra ska säga. Men de som det är mest synd om är barnen. Hur kommer man vidare?
Johanna Toftby: Då spricker hela idyllen
Jag ser julpyntet är på väg in i butikerna och julen närmar sig med stormsteg. Jag älskar den här tiden innan även om det alltid är stress, kaos och jag alltid är ute i sista minuten. Men vad är viktigast egentligen? Hur firar ni jul? Planerar ni långt i förväg var julen ska firas och hur gör man när man skilt sig? Vad gör man om man inte har någon familj att fira med?
Johanna Toftby: Du är orsaken till irritationen
Jag kan inte sluta irritera mig. Han babblar och tjatar sönder hela vagnen och det enda jag tänker på är vad störande hans babbel är.
Toftby: White trash med ålderskomplex
White trash/desperat ensamstående mamma med ålderskomplex. Löshår, silikonbröst och fejkläppar i kombination med dessa kläder - som ser ut som man köpt i vilket marknadsstånd som helst - ser bara för billigt ut!Åldersnoja till tusen!! Det ser helt sjukt ut, Johanna. Vad sysslar ni med. Vi ska åldras med värdighet!!
Läs mer om Johanna.
Johanna Toftby: Jag säger ja till barnfritt
Ska det finnas barnförbjudna restauranger? Ska inte vem som helst kunna få gå in på en restaurang? Jag säger ja till barnfritt och har full förståelse för varför restaurangägare har åldersgräns!