Johanssons

S-styrets uppgång och fall i Göteborg

Olof Palme lockade publik som rockstjärnorna på Ullevi när han 1:a majtalade sen kom en tid när nästan halva stan röstade på Göran Johanssons parti.I dag är läget ett helt annat för Socialdemokraterna i Göteborg.– Jag tror det handlar om debatten kring Västlänken och trängselskatten till väldigt stor del, säger nestorn Sven Hulterström, ledande socialdemokrat under tre decennier.

Umeåkänslor med Diamanten

Övrig sport. Mycket Umeåkänslor när Diamanten vann Berth Johanssons Memorial. Spänningen i V75-öppningen fanns i första kurvan när Robert Bergh (Diamantens förra tränare) utmanade in i första kurvan. Men Erik Adielsson svarade.
Läs mer om Diamanten och Robert Bergh.
Enkel seger för Foppas Diamanten i årsdebuten
Peter och Kent Forsberg-ägda Diamanten var tillbaka på V75 under lördagen.Och han vann hur enkelt som helst – trots mästertränaren Stig H Johanssons nervositet.– Det tillhör den här verksamheten att vara lite spänd och stressad, säger hästens tränare Stig H Johansson i TV12.
Vi besöker Calle Johanssons MC museum i Hedemora: "Gamla motorcyklar är som konstverk för mig"
Exponeringen är blygsam. En gammal cykel bär en liten skylt. MC museet på EPA-åkern är inte det största i världen men en viktig länk i Hedemoras historia när staden var bullrigast i Sverige. - Under decennier vallfärdade folk hit.
Läs mer om Hedemora och Sverige.

Lennart Johanssons fru död: Det är en tragik

Efter 40 år tillsammans med hustrun Lola lever Lennart Johansson i dag ensam.Hon gick bort dagen innan nyårsafton.– Jag pratar fortfarande med henne varje kväll, säger Johansson i en intervju där vi även pratar om kärleken till AIK, Sveriges VM-chanser och de senaste förändringarna i Champions League.
Läs mer om AIK, Johansson, Lennart Johansson och Lola.
Johanssons efterlängtade comeback
Karlstadsbon Marcus Johansson var äntligen tillbaka på isen. Då tog New Jersey Devils en viktig seger i åttondelsfinalen mot Tampa Bay Lightning.
Läs mer om Tampa Bay Lightning.
Tvååker slog Zenith efter Stinalisa Johanssons dubbel
Det blev Tvååker som gick segrande ur mötet i division 2 västra Götaland på hemmaplan mot Zenith, med 3-2 (1-1).
Läs mer om Götaland, Tvååker och Zenith.
"Klasskamp, facklig strid och vild strejk i bageriet"- Tony Samuelsson läser en ny arbetarskildring
DD Kulturs Tony Samuelsson läser en ny arbetsplatsskildring. Det handlar om Henrik Johanssons nya roman Raya som handlar om arbetare i dagens livsmedelsbranschen. Raya" är Henrik Johanssons tredje egna bok och hans andra roman.
Läs mer om Raya och Samuelsson.
Live: Så ska regeringen satsa på polisen
Så ska regeringen satsa på polismyndigheten. Följ finansminister Magdalena Andersson och justitie- och inrikesminister Morgan Johanssons pressträff live.
Läs mer om Magdalena Andersson.
VIK-expertens analys - efter nio mål på fem matcher: "Trenden är tydlig - det räcker inte"
Siffrorna talar sitt tydliga språk - offensiven sviker VIK Hockey så här långt i kvalserien. På de första fem matcherna har man bara producerat nio mål, och Sportens hockeyexpert Kevin Johanssons analys är tydlig.
"Godnatt, jord" blir e-följetong i DD
DD Kultur publicerar en ny arbetarklassiker som följetong i e-tidningen på söndagar. Det handlar om Ivar Lo Johanssons roman "Godnatt, jord" som handlar om statarsamhället i Sverige.
Läs mer om Godnatt och Sverige.
Tung första säsong för Toni Johansson
Tränaren Toni Johanssons första säsong i Aranäs riskerar att få ett tungt slut. -Det är fortfarande först till tre som gäller, det är så vi måste se det, säger han.
Läs mer om Toni Johansson.
Leif Johanssons sista stora show
En epok i svenskt näringsliv tog slut på Ericssons årsstämma när Leif Johansson lämnade över ordförandeklubban till Ronnie Leten. Den nye ordföranden kräver att telekomjätten ska återta en stark marknadsposition.
Läs mer om Leif Johansson och Ronnie Leten.
Live: Så ska asylmottagandet bli bättre
Så ska asylmottagandet bli bättre. Följ Ylva Johanssons (S) pressträff live.
Kontrovers i slutet: Han spelade över
Färjestads 3-1-seger mot Skellefteå slutade med en kontrovers.Strax innan Alexander Johanssons 3-1-mål så satte Per Åslund klubban mot ansiktet på Jonathan Pudas som verkade få ont och domaren tecknade för utvisning.Men i situationen efter så åkte Pudas vidare som att ingenting hade hänt och domaren sänkte sin arm.– Pudas spelade över, säger C More:s expert Arto Blomsten.
Johannas nyfödda tvillingar förväxlades av sjukhuset
Johanna Johanssons tvillingar förväxlades på neonatalavdelningen på Sahlgrenska.Det ledde till att en viktig undersökning för en av tvillingpojkarna, Rune, försenades med flera dagar, berättar Johanna som nu riktar kritik mot sjukhuset.– Det kändes som att de inte lyssnade på oss och tog oss på allvar, säger hon.
Läs mer om Johanna, Rune och Sahlgrenska.Det.
Vad Scarlett Johansson vill se i Black Widow-filmen
Det har varit bekräftat ett bra tag nu att Scarlett Johanssons dödliga superspion Black Widow skulle få sig en egen solo-film, men befinner sig ännu i ett väldigt tidigt utvecklingsstadium och en story har ännu inte bekräftats.
Så hyllas Jennie Johansson efter beskedet
Bröstsimmaren Jennie Johanssons besked i DN att hon väljer att avsluta sin karriär har väckt stor uppmärksamhet. På hennes Instagramkonto hyllas hon av både kända och okända.
Vi motorcyklister måste våga diskutera hastighet
Motorcyklar har varit Per Johanssons arbetsliv i 20 år. Först som generalsekreterare för Sveriges Motorcyklister (SMC) och sedan som vd för branschföreningen McRF.
Läs mer om McRF.
Pia Johanssons raseri – efter kärlekssveket
Pia Johansson tvingades jobba med kollegan som svikit henne.När han sedermera raggade på koreografen såg komikern rött.– Jag kastade in henne i en gymnastikvägg, säger hon i podcasten Dilemma.
Läs mer om Dilemma.
Deltagarens plötsliga vändning får Lindström att bryta ihop totalt
Den tävlande Anders Johanssons uppgivenhet får Fredrik Lindström att bryta ihop av skratt i kvällens På spåret.– Det är som hela SVT gett upp, säger han mellan skrattattackerna.
JUST NU - LIVE: Synar David Fällmans val av Bajen före Djurgården
SVENSKA FANS 08 Fotboll. I dag kl 12.00 på FotbollDirekt.se. Nu med Svenska Cupen-starten. Med Milosevic, med Fällman och Nisse Johanssons slut. Där på frågor om Djurgården som imponerar - behöver Dif fortfarande förstärka?
Fotbollssverige är fattigare utan Nils-Eric Johansson
Han fick inte avsluta sin karriär som han ville. Ett medfött hjärtfel satte stopp för 38-årige Nils-Eric Johanssons fotbollskarriär. Själv blev han chockad när han fick läkarnas besked och känner både glädje och sorg nu när det är slut. – Fotbollssverige är fattigare utan Nils-Eric Johansson, säger AIK:s sportchef Björn Wesström.