Johanssons

Carina Bergs romans – med fotbollsstjärnan

Carina Berg, 40, har en romans med fotbollsproffset Erik Johansson, 28.Kanal 5-stjärnan och FC Köpenhamnspelaren har träffats –men först nu visar de sin relation öppet.Carina Berg kommenterade under onsdagen med ett hjärta på en av Erik Johanssons bilder på Instagram.
Läs mer om Erik Johansson och Instagram.
Jakob Johanssons första ord efter skräckbilderna
Jakob Johansson drog av sig korsbandet i bragdmatchen på San Siro.Nu berättar han om den oturliga skadan.– Det känns väldigt tungt. Men jag fick vara med på festen på hotellet i natt. Det var bättre fart på partyt hos dem som inte hade dragit av främre korsbandet, säger han till Aftonbladets reporter Michael Wagner.
Läs mer om Michael Wagner och San Siro.Nu.
Blytunga beskedet – efter otäcka bilderna
MILANO/STOCKHOLM. Sverige tog sig mirakulöst till VM i går kväll.Dagen efter bragden mot Italien höll Janne Andersson presskonferens.Då lämnade han besked om Jakob Johanssons skada.– Han drog främre korsbandet, säger han
Läs mer om Italien och Janne Andersson.

SHL-spelaren sjuk – tvingas ta timeout

Linus Johanssons säsong i Djurgården har pausats.Talangen har drabbats av diabetes.
Läs mer om Djurgården.
Förklaringen efter märkliga bilderna
Hela det svenska laget firade Jakob Johanssons mål mot Italien i en ring.Alla utom Ola Toivonen.När lagkamraterna omfamnade varandra satt Toivonen kvar i straffområdet.Nu förklara Toivonen sitt firande.
Italiensk press: En frostig kvällsvind i Solna
En viss Johansson blev ett stort, men negativt klingande namn i Italien på fredagskvällen. Sporttidningen La Gazzetta dello Sport konstaterar torrt att Jakob Johanssons skott styrdes i mål av Daniele De Rossi.
Italiensk press: Besvärligt för Italien
En viss Johansson blev ett stort, men negativt klingande namn i Italien på fredagskvällen. Sporttidningen La Gazzetta dello Sport konstaterar torrt att Jakob Johanssons skott styrdes i mål av Daniele De Rossi.
Sverige på väg mot bragd efter segern
Sverige har drömläge efter bragdseger mot Italien.Jakob Johanssons mål i den andra halvleken fällde avgörandet i den första playoff-matchen.– En heroisk insats av Sverige, säger expertkommentatorn Kim Källström i Kanal 5.Nu ställs allt på sin spets i returen nästa vecka.
Zlatan lyssnar inte på någon
Pontus Jansson var på plats när Malmö FF firade guldet på Swedbank stadion. Då fick han se Zlatans pokalkupp.Svensken skulle enligt körschemat bära in Lennart Johanssons pokal till prisbordet - men i stället gick han raka vägen till spelarna.– Zlatan lyssnar inte på vad de andra säger. Han kör sitt eget race, säger Jansson.
Läs mer om Jansson, Malmö FF och Swedbank.
Bokrecension: Lysande tidsskildring av Kjell Johansson
Aase Berg har läst Kjell Johanssons Familjen.
Läs mer om Kjell Johansson.
Stig H:s förre stjärna död: En fantastiskt bra häst
2008 avslutade Digger Crown en sagolik karriär.I helgen kom beskedet att Stig H Johanssons förre stjärna avlivats.Digger Crown blev 20 år gammal.– Det var en fantastiskt bra häst som vann lopp både här och där, säger Stig H Johansson till Travronden.
Här utför Zlatan kupp – vägrar att lyda order
Med en pokalkupp skrev Zlatan Ibrahimovic historia på Swedbank stadion.Enligt körschemat skulle Ibrahimovic bära in Lennart Johanssons pokal till prisbordet och sedan skulle förbundets ordförande Karl-Erik Nilsson dela ut den.Men Ibrahimovic tog hand om även det jobbet.–Det löste sig på bästa sätt, säger Patrik Jandelin, Malmö FF:s evenemangsansvarige.
Zlatan delade ut mästarpokalen till MFF
Mesta mästarna Malmö FF firade klubbens 20:e SM-guld och denna gång var det stadens store son Zlatan Ibrahimovic som överlämnade Lennart Johanssons pokal till lagkaptenen Markus Rosenberg.
Läs mer om MFF, Malmö FF och Zlatan Ibrahimovic.
Livsavgörande beslut på tvivelaktiga grunder
REPLIK DN Debatt 29/10. Efter att ha tjänstgjort som nämndeman vid ett antal Migrationsärenden, som nästan uteslutande handlat om överklaganden av Migrationsverkets asylbeslut rörande afghanska ungdomar så delar jag det primära budskapet i Liva Johanssons inlägg, nämligen att livsavgörande beslut för dessa ungdomar många gånger fattas på tvivelaktiga grunder, skriver Lars Wiklund, nämndeman i Stockholms migrationsdomstol.
Läs mer om Migrationsärenden.
Låt oss se det här VM- kvalet genom honom
AMSTERDAM. Välkommen till finalföreställningen.Knorren på Ola Toivonens renässanskval. Marcus Bergs pånyttfödelse. Jakob Johanssons uppkomst. Robin Olsens kröningsceremoni.Välj vem du vill.Välkommen till det tränardrivna segertåget.
Läs mer om VMkvalet.
Annette har startat ett äldreboende för hästar
Sveriges första ålderdomshem för hästar.Det är 41-åriga Annette Johanssons nya projekt.Målet är att det ska finnas ett alternativ för pensionerade tävlingshästar efter karriären.– Jag tror det kommer ge bättre möjligheter för pensionerade hästar att få en sista riktigt bra tid i livet, säger hon.
Regeringen kallar polisen för svar om Eliasson
Justitieminister Morgan Johanssons statssekreterare träffar polisföreträdare på onsdagen för att få svar på frågor om rikspolischef Dan Eliassons eventuella regelbrott. Sveriges Radio avslöjade på tisdagen att han 2015 inte följde säkerhetsskyddsförordningen i ett avtal med ett privat företag i Kanada.
Läs mer om Eliasson och Kanada.
SHL-domaren: De skulle klippa mig
MALMÖ. Klockan var 00.30 när Morgan Johanssons telefon plötsligt började ringa.Och ringa.– Jag kände inte igen numret, men till slut svarade jag. Det kunde ju ha hänt mina föräldrar något, säger han.Så var det inte.I andra änden väntade i stället rent hat.Nu berättar domaren Morgan Johansson för första gången om mordhotet under SHL-slutspelet i våras.
Läs mer om Morgan Johansson.
Kan bli omöjligt att investera i damcykling
Ett svek mot cyklisterna eller ett sätt för Sverige att förändra cykelvärlden? Sponsorkonflikten som stoppar Jenny Rissveds från VM kan hindra fler svenskar i framtiden. – På ett sätt blir det nästan omöjligt att investera i damcykling om vi förlorar det här, säger Emma Johanssons lagchef Rochelle Gilmore.
Läs mer om Rochelle Gilmore och Sverige.
Det finns inte på kartan – idiotiskt
Efter Djurgården Hockeys tekniske sportchef Thomas Johanssons målvaktsutspel får han nu mothugg.Från en tidigare OS-målvakt.Låt mig förklara varför jag tycker att det här förslaget är idiotiskt, skriver Valentina Lizana Wallner i en krönika på Hockeysverige.se.
Ny supervinst för Jan Emanuel – på flyktingar
Här är den lyxlivsälskande socialdemokraten Jan Emanuel Johanssons nya supervinst – på ensamkommande ungdomar.Via sitt bolag Hoppetgruppen AB gjorde han under 2016 en vinst på 85 915 kronor per dag.Notan skickar han till skattebetalarna.– Marknaden styr i alla sektorer och det här är en bisyssla som jag inte är engagerad i säger, Jan Emanuel.
Lars Grimlund: AIK har tappat magin på Friends arena
Efter en rad pallplatser skulle Lennart Johanssons pokal hem till Solna. Det blir inte så.
Läs mer om Solna.
En utställning om Vasastan som hembygd och dess förvandling
Många fotografier från Vasastan förr i tiden ingår i idhistorikern Joel Johanssons utställning om Vasastan som hembygd som hade vernissage i Bryggarsalen på Norrtullsgatan på måndagen. Här Vasaparken anno dazumal. Även nutida teman tas upp i utställningen som exempelvis rivningen av det s.k.