Johar bendjelloul

Faktakoll: Isabella Lövins DN-intervju

Under fredagen medverkade partiledare Isabella Lövin, vice statsminister och språkrör för Miljöpartiet, i DN:s partiledarintervju på Centralstationen, där Karin Eriksson och Johar Bendjelloul samtalar med partiledarna om valårets viktigaste frågor. DN har faktakollat några av Isabella Lövins påståenden.

Lyssna på hela samtalet med Isabella Lövin

Studio DN Special: Partiledarintervjuerna. Miljöpartiets språkrör Isabella Lövin (m) intervjuades av programledarna Johar Bendjelloul och Karin Eriksson.
Faktakoll: Jimmie Åkessons DN-intervju
Under onsdagen medverkade Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson i DN:s partiledarintervju på Centralstationen, där Karin Eriksson och Johar Bendjelloul samtalar med partiledarna om valårets viktigaste frågor. DN har faktakollat några av Jimmie Åkessons påståenden.
Faktakoll: Stefan Löfvens DN-intervju
Under onsdagen medverkade statsminister Stefan Löfven i DN:s nya Studio DN Special, där Karin Eriksson och Johar Bendjelloul möter partiledarna för samtal om valårets viktigaste frågor. DN har faktakollat Stefan Löfvens påståenden.

Lyssna på hela intervjun med Stefan Löfven (S)

Studio DN Special: Partiledarintervjuerna. Partiledaren och statsministern Stefan Löfven (S) intervjuades av programledarna Johar Bendjelloul och Karin Eriksson.
Lyssna på hela intervjun med Stefan Löfven
Studio DN Special: Partiledarintervjuerna. Partiledaren och statsministern Stefan Löfven (S) intervjuades av programledarna Johar Bendjelloul och Karin Eriksson.
Johar Bendjelloul och Josefin Johansson vann På spåret
Lyckokakan förde tur med sig. Dagens Nyheters Johar Bendjelloul och Josefin Johansson, hans partner i buren, vann årets På spåret efter idel segrar.
Läs mer om Josefin Johansson.
Tar svåra risken i sändning – vinner På spåret-finalen
Vad gör man inte för att vinna?Johar Bendjelloul drog frågan till sin spets när han gick emot sitt förnuft och bättre vetande i säsongsfinalen av På spåret.– Det var väldigt obegåvat, säger På spåret-vinnaren.Tillsammans med Josefin Johansson tog han sedermera hem finalen – men lyfter fram en annan deltagare som vinnare.
Läs mer om Josefin Johansson.
Johar Bendjelloul: Jag hade ingen större glädje av det jag hade läst
För andra året i rad är en DN-medarbetare i final i På spåret. I fjol var det Johan Hilton som vann tillsammans med Kristin Lundell. I år är det Johar Bendjelloul, som kan ta hem en jordglob tillsammans med Josefin Johansson.
Känslokamp i På spåret-finalen
Nu ska den 28:e säsongen av På spåret avgöras. I finalen ställs Amie Bramme och Gunnar Bolin mot Josefin Johansson och Johar Bendjelloul. – Vi vill ta hem det här, säger Amie Bramme till TT.
Faktakoll: Ulf Kristerssons DN-intervju
Under tisdagen medverkade Ulf Kristersson i DN:s nya satsning Studio DN Special, där Karin Eriksson och Johar Bendjelloul möter partiledarna för samtal om valårets viktigaste frågor. DN har faktakollat några av Kristerssons påståenden.
Lyssna på hela samtalet med Ulf Kristersson (M)
Femte avsnittet i DN:s valsatsning: Partiledaren Ulf Kristersson (M) intervjuades av Studio DN:s programledare Karin Eriksson och Johar Bendjelloul på Centralstationen i Stockholm.
Faktakoll: Ebba Busch Thors DN-intervju
Under måndagen medverkade Ebba Busch Thor i DN:s nya satsning Studio DN Special, där Karin Eriksson och Johar Bendjelloul möter partiledarna för samtal om valårets viktigaste frågor. DN har faktakollat partiledarens påståenden.
Lyssna på hela samtalet med Ebba Busch Thor (KD)
Fjärde avsnittet i DN:s valsatsning: Partiledaren Ebba Busch Thor (KD) intervjuades av Studio DN:s programledare Karin Eriksson och Johar Bendjelloul på Centralstationen i Stockholm.
Tvingas avbryta – efter lömska undanflykten
Kvällens På spåret-tävlande Josefin Johansson hamnar i en längre diskussion om ost med domaren Fredrik Lindström i ett försök att slippa svara på en fråga.Tillslut tröttnar medtävlande Johar Bendjelloul och säger ifrån på skarpen.– Vi har faktiskt en frågesport här.
Faktakoll: Jan Björklunds DN-intervju
Under torsdagen medverkade Jan Björklund i DN:s nya satsning Studio DN Special, där Karin Eriksson och Johar Bendjelloul möter partiledarna för samtal om valårets viktigaste frågor. DN har faktakollat partiledarens påståenden.
Lyssna på hela samtalet med Jan Björklund (L)
Tredje avsnittet i DN:s valsatsning: Partiledaren Jan Björklund (L) intervjuades av Studio DN:s programledare Karin Eriksson och Johar Bendjelloul på Centralstationen i Stockholm.
Faktakoll: Annie Lööfs och Jonas Sjöstedts DN-intervjuer
Under onsdagen medverkade Annie Lööf respektive Jonas Sjöstedt i DN:s nya satsning Studio DN, där Karin Eriksson och Johar Bendjelloul möter partiledarna för samtal om valårets viktigaste frågor. DN har faktakollat partiledarnas påståenden.
Lyssna på hela samtalet med Annie Lööf (c)
Andra avsnittet i DN:s valsatsning: Partiledaren Annie Lööf (c) intervjuades av Studio DN:s programledare Karin Eriksson och Johar Bendjelloul på Centralstationen i Stockholm.
Jonas Sjöstedt om vänsterpopulister som föredömen
Premiär för DN:s valsatsning: PartiledarenJonas Sjöstedt (v) intervjuades av Studio DN:s programledare Karin Eriksson och Johar Bendjelloul på Centralstationen i Stockholm på onsdagen.
Agnes Lidbeck om hur man följer upp en succ
DN Intervju med Johar Bendjelloul: Detta avsnitt med författaren Agnes Lidbeck som kommer ut med en ny roman och en diktsamling under våren.
Läs mer om Johar Bendjelloul.
Skolskjutningarna som aldrig upphör och Akilovs försvarare
Programledarna Johan Hilton och Johar Bendjelloul leder Studio DN om hur EU kanske lämnar Sverige i bakvattnet och om hur en nyhet om en man som greps med sex miljoner i kontanter blev ammunition i diskussionen om förbud för tiggeri.
Sverigedemokraterna 30 år och Lego inte så giftigt i veckans Studio DN
Programledarna Karin Eriksson och Johar Bendjelloul om framgångshistorien för det som numera är Sveriges tredje största parti. Kinesisk storpolitik och Studio DN guidar också dig till OS.
Läs mer om Johar Bendjelloul, Lego och Studio DN.
Premiär för DN:s nya intervjupodd
I dag är det dags för Dagens Nyheters andra poddlansering i år: av podden DN Intervju, med Johar Bendjelloul.
Läs mer om Johar Bendjelloul.
Premiär för DN Intervju med Johar Bendjelloul
I första avsnittet av podden DN Intervju berättar den guldbaggebelönade regissören Tarik Saleh om det livsbeslut som ligger framför honom.