Jysk bäddlager

Tjuvar blev utan stöldgods

Två personer som försökte stjäla varor från Jysk Bäddlager i Knalleland blev stoppade av personalen. De kunde dock fly från platsen utan byte.
Läs mer om Jysk Bäddlager och Knalleland.

Greps efter inbrott

En man i 20-årsåldern greps i morse i Hässleholm, misstänkt för ett inbrott på Jysk Bäddlager i staden. Inbrottet anmäldes klockan 5.42 och gods från inbrottet påträffades i bilen som 20-åringen färdades i, rapporterar Kristianstadsbladet på nätet. Ytterligare en person fanns i bilen, men hann försvinna från platsen i samband med att bilen stoppades.
43 000 kan vara borta efter rififikupp
Tjuvarna tog sig in via taket. Rififikuppen på torsdagsmorgonen mot Jysk bäddlager i Örkelljunga kan ha gett en större summa kontanter.— Ett kassaskåp har borrats upp och i det fanns 43 000 kronor i kontanter. Det är oklart om tjuvarna lyckats få något med sig, säger Jesper Bengtson, stationschef på polisen i Örkelljunga.Teknisk undersökning har gjorts på platsen av polisen.
40 000 borta efter rififikupp i Örkelljunga
Tjuvarna hade tagit sig in genom taket. Vid halvniotiden på torsdagsmorgonen upptäckte personalen att Jysk bäddlager i Örkelljunga utsatts för en rififikupp.
Läs mer om Jysk och Örkelljunga.