Källström

Regeringen måste berätta sanningen om amorteringar

Vilka analyser låg egentligen till grund för det skärpta amorteringskravet som börjar gälla om mindre än två månader? Regeringen har inte kunnat visa några offentliga dokument och nu ska finansmarknadsminister Per Bolund frågas ut i riksdagen. Centerns ekonomisk-politisk talesperson Emil Källström är en av kritikerna som vill att regeringen lägger korten på bordet.
Läs mer om Emil Källström och Per Bolund.

06.45: Vilka fonder ska man satsa på i år?

Hög tid för vårstädning i sparportföljen. Vilka surdegar ska ut och vilka fondfavoriter ska man satsa på 2018? Privatekonomiredaktör Frida Bratt gästar Ekonomistudion onsdag och ger råd på vägen. Medverkar i programmet gör även Emil Källström, ekonomisk-politisk talesperson (C) angående regeringens hantering av frågan om skärpt amortering. Nu ska finansmarknadsminister Per Bolund (MP) frågas ut i riksdagen. Programmet sänds varje vardag klockan 06.45.
Tunga kritiken – mot Hamrn
Janne Andersson har blivit hyllad av både medierna och landslagsspelarna.Nu har veteranerna Kim Källström och Andreas Granqvist talat ut om skillnaden mellan Andersson och föregångaren Erik Hamrn.– Janne är väldigt skicklig på att hantera medierna. Som människa är han en total kontrast mot Erik, säger Källström i Kanal 5-dokumentären Miraklet i Milano.
Nyförvärv i fokus när Djurgården drog igång 2018
Kim Källström har slutat, Jonas Olsson satt insnöad i New York, Kevin Mrabti är med landslaget i Dubai och Magnus Eriksson har lämnat för San Jos Earthquakes. Då hamnade nyförvärven Dzenis Kozica och Jonathan Ring i fokus när Djurgården genomförde 2018 års första träningspass.

Källströms kritik: Det är horribelt

James Milner gav Liverpool ledningen i Merseyside-derbyt.Detta efter en omdiskuterad straffsituation.– Det är ett horribelt domslut, säger experten Kim Källström i Kanal 5.
Domen: Källström sämsta någonsin
Arsenal värvade Kim Källström i januari 2014. Nu kommer Express med tuff kritik.Källström utses till Arsène Wengers sämsta januarivärvning.Det var inte Wengers bästa beslut, skriver Express.
Läs mer om Kim Källström.
Källström tvingades ljuga för DIF-fansen
Tidigare i december valde Kim Källström att lägga skorna på hyllan efter 19 år som elitspelare.Men från det att beslutet fattades till att det offentliggjordes på en presskonferens följde ett par märkliga dagar för honom.– Man träffade folk på stan som sade det ser bra ut, lycka till inför nästa år, säger Kim Källström i Ekwall Show.
Läs mer om Ekwall Show och Kim Källström.
Bosse kommer få trolla – igen
Magnus Eriksson säljs till San Jos Earthquakes och Kim Källström lägger skorna på hyllan.Sportchefen Bosse Andersson har några månader på sig att återigen trolla fram ett ess ur rockärmen.För det behövs om Djurgården ska bli en utmanare om SM-guldet kommande säsong.
Fler tapp för Djurgården: Magnus Eriksson på väg bort
Hur ersätter man en spelare som Kim Källström? Och vad gör Djurgården om Magnus Eriksson försvinner till USA? – Det kommer att komma ett antal nyförvärv till Djurgården innan tomten kommer, säger Djurgårdens sportchef Bosse Andersson.
Johan Esk: Kims avsked skapar en rad frågetecken
En av svensk fotbolls största karriär tar oväntat slut. Kim Källström lämnar Djurgården och kvar blir en rad frågetecken.
Läs mer om Djurgården.
Källström slutar som fotbollsspelare
Kim Källström meddelar att han bryter kontraktet med Djurgården och avslutar sin aktiva fotbollskarriär.
Läs mer om Djurgården.
Därför slutar Kim: 'Åkte på semester'
Kim Källström bryter med Djurgården och lägger av med fotbollen.Legendaren berättade om sitt beslut på en känslosam presskonferens.
Läs mer om Djurgården och Kim.
Kim Källström slutar: Jag känner att jag är färdig
Kim Källström slutar med fotbollen. 35-åringen bryter sitt tvåårskontrakt med Djurgården efter bara ett år. Därmed är en av Sveriges största fotbollskarriärer över.
Läs mer om Djurgården.
Källströms karriär en av svensk fotbolls tyngsta
Kim Källström har lämnat byggnaden.Det är nog jobbigare för Djurgården än för honom.När han avlägsnar sig från scenen mitt under avskedsceremonin lämnar han också en av svensk fotbolls tyngsta karriärer.
Läs mer om Djurgården.
Kan tvingas betala miljonbelopp till Dif
Kim Källström lägger skorna på hyllan.Enligt uppgifter till SportExpressen väljer han att bryta kontraktet med Djurgården.Samtidigt riskerar veteranen att tvingas betala tillbaka en stor del av det miljonbelopp han fick i sign on-bonus av klubben förra året.
Det kanske går att övertala honom...
Kim Källström väljer att sluta med fotboll, enligt SportExpressens uppgifter.Nyheten kommer som en chock för Kevin Walker.– Det är en jävligt tråkig nyhet. Det är ett stort avbräck, säger han.
Läs mer om Kevin Walker.
Uppgifter: Källström slutar med fotbollen
Kim Källström, 35, bryter sitt kontrakt med Djurgården och slutar med fotbollen. Det uppger Expressen.
Läs mer om Djurgården och Expressen.
JUST NU: Källström slutar med fotboll
Kim Källström slutar med fotbollen.Enligt SportExpressens uppgifter bryter Kim sitt kontrakt med Djurgården - något som blir officiellt under dagen.
Läs mer om Djurgården och Kim.