Känner

Experten: 9 tips för att komma i gång med träningen

Du tänker nu jäklar, drar på dojorna och drar ut och springer, en gång två gånger, ja kanske till och med tre! Men sen rinner det ut i sanden. Känner du igen dig? Hälsolivs tränare Erika Kits Gölevik ger dig sina bästa knep för att komma i gång med träningen och fortsätta och fortsätta!

Hushållsbudget – så kommer du i gång på 5 minuter

Är du trött på att det är så mycket månad kvar när lönen är slut?Känner du att du din ekonomi styr dig, i stället för tvärtom?Gör då en hushållsbudget och få fart på din privatekonomi.Med lite planering kan du kanske till och med spara en liten slant varje månad.
Lämnar Djurgården – klar för SHL-rival
Linus Johansson lämnar Djurgården efter två säsonger i Stockholm.Ny klubb: Färjestad.– Jag är jättetacksam för de två åren i Djurgården och SHL. Nu känner jag för att ta en större roll och bli ett mer ledande namn i laget, säger han till Färjestads hemsida.
Läs mer om Djurgården, SHL och Stockholm.Ny.
Våra spelare känner honom väl på planen
Mohamed Salah blev utsedd till Årets spelare i Premier League - och siktar på att slå Andy Coles målrekord.Men först vill han vinna mot sina förra lagkamrater i Roma och föra Liverpool till en Champions League-final.– Att vinna Champions League hade varit enormt stort. Jag bryr mig inte om resten, säger han enligt brittiska medier.
Läs mer om Liverpool, Premier League och Roma.

MFF-spelarnas krav – efter fiaskostarten

Tre raka utan seger.Då vädrade Markus Rosenberg och några andra rutinerade spelare sina åsikter till tränaren Magnus Pehrsson – och så kom vändningen.–Vi pratade om intensitet. Att träna annorlunda. Det är där jag känner att det har brustit, säger Rosenberg.
Läs mer om Rosenberg.
Battletech
Det ovanligt tunga strategispelet Battletech låter enorma plåtgubbar drabba samman, naturligtvis med förödande konsekvenser. I början känner jag mig oövervinnerlig.
Läs mer om Battletech.
Piratkopieringen Nintendo inte kan stoppa
Nintendo och Nvidia känner till säkerhetshålet i spelkonsolen Switch. Men en uppdatering löser inte problemet. Med senaste spelkonsolen Switch har Nintendo inte drabbats av några större bakslag.
Läs mer om Nintendo, Nvidia och Switch.
Unga ställer krav på säkerhetsrådet i FN
Allt fler unga känner sig förbisedda, orättvist behandlade och felaktigt stämplade som säkerhetshot. Det framgår av en ny rapport som lades fram för FN:s säkerhetsråd igår. I rapporten rekommenderas världens länder, internationella organisationer och banker att satsa 15 miljarder kronor på världens ungdomar de kommande sju åren.
Ett svårt utgångsläge stoppar inte Broadway
Peter Untersteiner hade en minnesvärd onsdag förra veckan då han vann sin 3 000:e seger just inom V86.Inte helt lätt med spikvalen den här omgången men vi känner mycket för Broadway Appolo. För som vi läser loppet kommer Johan Untersteiners häst till ledningen efter en bit, trots läget, och då blir han svårfångad!
Läs mer om Broadway Appolo och Broadway.
Tre spelare jättenära en övergång till Mullsjö
Mullsjös sportchef har bråda dagar men han känner sig trygg med nästa säsongs truppbygge. Mullsjö har nästan hela truppen färdig inför nästa säsong.
Läs mer om Mullsjö.
SVT-profilen i otäck cykelolycka
SVT-programledaren Anders Holmberg hamnade i en otäck cykelolycka på måndagsmorgonen.På sin cykel kolliderade han med en byggarbetare i hög fart, och nu kritiserar han platsen som han menar är farlig.– Jag känner verkligen att jag haft änglavakt, säger han.
Gängens angrepp mot rektorn Malins skola
Bara i fjol förstördes glasrutor för 60 000 kronor – och efter det har ungdomsgängens vandalisering fortsatt.Nu känner sig skolledningen tvingad att sätta upp stängsel runt hela låg- och mellanstadieskolan.– Vi är oroliga att det drar i gång nu igen när sommarkvällarna kommer, säger rektorn Malin Cornwall.
Läs mer om Malin Cornwall.
Handelskrig bräcker inte ståljätten: "Inte orolig"
I en osäker omvärld känner sig SSAB rätt så tryggt. Den tidigare pressade kursraketen har färdriktningen utstakad för att skydda sig mot turbulens. - Så länge vi får konkurrera på lika villkor är jag inte orolig, säger vd Martin Lindqvist.
Läs mer om Martin Lindqvist.
10 varningssignaler på att du har en panikångestattack
De som lider av panikångest känner ofta igen de klassiska symptomen på att en attack kommer.Men visste du att det finns fler sätt för kroppen att tala om dig för att du har en panikattack än de klassiska svettningarna och bröstsmärtan?Här är 10 tecken på att du har en panikångestattack.
Fagerhult känner av inbromsad byggboom i Storbritannien
STOCKHOLM (Direkt) Fagerhult såg blandad marknadsaktivitet under första kvartalet. Vi har sett en oförändrad orderingång i Nord-, Väst- och Sydeuropa och en ökning i Storbritannien, Asien och Australien, heter det i kvartalsrapporten.
Läs mer om Asien, Australien och Storbritannien.
50 år av musik i världsklass - men nu blöder verksamheten pengar
Den landstingsägda skolan Musikkonservatoriet har gått back med flera miljoner de senaste åren. Nu ska landstinget tillsätta en utredning för att komma till rätta med problemen - samtidigt som skolan redan känner av sparkraven.
Läs mer om Musikkonservatoriet.
Nu skolas Martin Melin in som politiker: Lär mig något varje dag
Han är Robinson-vinnaren och polisen som nu har gett sig in i politiken.Nu drillas Martin Melin till att föra fram Liberalernas budskap i valrörelsen.– Jag känner mig redo att gå ut och möta väljare och ge dem svar, säger han.
Domstolar vill satsa mer på säkerheten
Säkerheten på landets domstolar måste öka - bland annat då det blivit vanligare att människor känner sig otrygga och drar sig för att vittna.
Domstolar vill satsa mer på säkerheten
Säkerheten på landets domstolar måste öka – bland annat då det blivit vanligare att människor känner sig otrygga och drar sig för att vittna. Nu ber Domstolsverket om extra miljoner för de kommande åren, som exempelvis ska kunna gå till fler fasta säkerhetskontroller.
Läs mer om Domstolsverket.
Gunde Svans kamp för hustruns kärlek
Gunde Svan och hans Marie har varit ett par i 37 år.Men även om han hoppat av jobb för familjens skull känner OS-medaljören och programledaren att han ibland har prioriterat fel.–Jag glömmer tyvärr ofta av familjen, men när jag väl kommer på det brukar jag försöka åtgärda det ordentligt, säger den Lets Dance-aktuelle 56-åringen.
Läs mer om Marie och OS-medaljören.
BOMBEN: Han tar över Linköping
Tommy Jonsson efter guldet 2012. Foto: Bildbyrån Här är dagens stora skräll i ishockeysverige. Tommy Jonsson tar över Linköping. - Jag känner mig väldigt hedrad och det är en ära för mig att få vara en del av LHC, säger han.
Läs mer om LHC och Linköping.
Brynäs guldtränare tar över SHL-klubb
Linköpings HC har gjort klart med ny huvudtränare.Tommy Jonsson, 47, är klar för klubben.Jonsson, som ledde Brynäs till SM-guld 2012, har skrivit ett tvåårskontrakt med LHC.–Jag känner mig väldigt hedrad, säger han till Linköpings hemsida.
Läs mer om SM-guld.
Förre Brynäs-tränaren tar över som huvudtränare i Linköping: "Väldigt hedrad"
På lördagen meddelade Linköping via sin hemsida att man gjort klart med en ny huvudtränare. In i båset kliver förre Brynäs-tränaren Tommy Jonsson. - Jag känner mig väldigt hedrad, säger Jonsson till klubbens hemsida.
Hon är Lena-Karinz svar på Larz-Kristerz' Stefan Nykvist: "Jag känner mig som vinnare"
Här är Rättvikskullan som sjungit under "Melodifestivalen" i Skellefteå - på älvdalska. - Det var fantastiskt roligt och jag känner mig som en vinnare, säger Alicia Salomonson, Lena-Karinz motsvarighet till Larz-Kristerz' Stefan Nykvist.
Egna kampen – så tog sig Avicii tillbaka
Artisten Tim Avicii Bergling är död – han blev 28 år gammal.För två år sen slutade stjärnan att turnera – i den nya dokumentären Avicii: True stories berättade han öppet om beslutet och sin svåra kamp för hälsan.– Jag känner mig som 18 igen, sa han i dokumentären efter att han beslutat sig för att sluta turnera.
Läs mer om Avicii.