Kärra

Krock efter att bil ramlade av kärra – kvinna till sjukhus

En annorlunda olycka inträffade på Orust under onsdagskvällen.– Det är en personbil med en biltransportkärra som haft en bil bakpå som tappats. En mötande bil smackar in i den, säger Mats Gustavsson, brandmästare och insatsledare på räddningstjänsten.En kvinna fördes till sjukhus – vägen stängdes av.
Läs mer om Orust.

Två bilar i krock – risk för långa köer

Två bilar har krockat vid Hisings Kärra på Hisingen.Olyckan har skett på en mindre väg i anslutning till påfarterna till E6 och det är helt stopp trafiken.– Det kommer nog byggas på med köer på platsen, säger larm- och ledningsoperatören på räddningstjänsten i Storgöteborg.
Så enkelt fixar du trådlöst i din gamla kärra
Wifi i bilen, i min gamla bil. Tanken var tilltalande, att kunna koppla upp sig, och flera andra, i ett fordon som såg dagens ljus år 2000. Vår testperiod med en ny tjänst från Telia ändade med goda erfarenheter, men också med en känsla av informationsstress.
Läs mer om Telia.
Så enkelt fixar du trådlöst i din gamla kärra
Wifi i bilen, i min gamla bil. Tanken var tilltalande, att kunna koppla upp sig, och flera andra, i ett fordon som såg dagens ljus år 2000. Vår testperiod med en ny tjänst från Telia ändade med goda erfarenheter, men också med en känsla av informationsstress.
Läs mer om Telia.

Trafikolycka – tre personer varav ett barn inblandade

En trafikolycka har inträffat på Hisingen i Göteborg.– Vi är på väg till olycksplatsen i Kärra i Göteborg. Jag har ännu bara uppgifter från SOS som säger att det ska vara två bilar med tre personer varav ett barn i som är inblandade, säger Christer Fuxborg, polisens presstalesman vid region Väst.
Bert Karlsson anmäler 1 500 företag – med kärra
Här polisanmäler Bert Karlsson 1 500 västsvenska företag.På tisdagsförmiddagen gick han till stationen – och lämnade över sin långa lista.Anledning: Att ändra systemet där privatpersoner kan anmäla varandra.– Det är ett systemfel att man har infört stasi-metoder, säger Bert Karlsson.
Läs mer om Bert Karlsson.
BMW-liga slog till igen Polisen: Svårt att skydda sig
Minst tre BMW-bilar har haft inbrott och länsats på dyrbar utrustning under natten.Stölderna inträffade i Hisings Kärra.– Det är ligor som åker runt och letar efter nyare BMW, säger polisens presstalesman Tommy Nyman.
Läs mer om BMW, Polisen och Tommy Nyman.
Politiker misstänks för mord – tog sitt liv
Tyska politikern Gerwald Claus-Brunner, 44, misstänks ha mördat en man i 25-årsåldern – och sedan dragit hem liket på en kärra. Efteråt ska han ha begått självmord.
Nervpirrande när ovärderlig Bugatti lastas på kärra
Det är ingen lätt sak att lasta en Bugatti Vision GranTurismo Concept på en trailer. Spänningen när den närmast ovärderliga bilen tappar greppet en bit upp på flaket är nästan olidlig.
Peder: Galen F1-resa i Monaco
Peder var i Monaco under förra helgens F1-race. Det var en bisarr upplevelse, konstaterar Peder. Vi höll till på en 150 fotare i hamnen. Två båtar bort låg Ecclestones kärra, typ 300 fot. Rakt framför oss låg Kimis yacht, Iceman.
Läs mer om F1-race, Iceman, Monaco och Peder.
Person hittad knivskuren
En man har på lördagsförmiddagen hittats knivskuren i Hisings Kärra. Polisen söker med hundar och helikopter efter gärningsmannen.
Tjuv stal bil – lämnade kvar cykel och kärra
Under torsdagen fick en man i Östergötland en riktig chock när han skulle åka hemifrån. Hans bil...
Läs mer om Östergötland.
Apotekarens kritik – vill slippa jätteaskar
Apotekaren Harald Bargsten i Hisings Kärra drunknar nästan i de enorma förpackningarna han får in. Men det rör sig inte bara om en rolig bild. Bakom Haralds kartonger gömmer sig ett större problem. – Det är indiska företag som inte bryr sig om miljölagar som kan sälja billigast, säger han.
Kika in i Jackie Chans megalyxiga privatjet
Kolla in min lilla kärra. Skådespelaren Jackie Chan har just blivit lycklig ägare till första privatjetplanet i den nya Legacy 500-serien. Prislapp: motsvarande 170 miljoner svenska kronor.
Läs mer om Legacy.
Skön revansch för OV och Emma Lindqvist
Från frustration och besvikelse till glädje och lättnad. OV Helsingborgs Emma Lindqvist gjorde nio mål när jumbolaget Kärra besegrades.
Läs mer om Emma Lindqvist och Kärra.
Madeleine Gustavsson: Kärra ska få sota för det här
Målvakten Madeleine Gustavsson fick kapitulera 26 gånger om när OV fick soppatorsk och blev avklätt hemma mot toppkonkurrenten Tyresö.– Man skäms nästan lite, säger hon.
Läs mer om Tyresö.
Laget OV vann mot Kärra
Laget vann.– Vi gör det tillsammans som ett lag och alla kör på och då blir det skitbra, säger mittnian Stina Svensson.
Läs mer om Kärra och Stina Svensson.
Flyktingsmugglare ska ha dumpat 100 barn i Göteborg
Flyktingsmugglare misstänks att under en kort tid ha dumpat över 100 barn på olika platser i Göteborg, uppger SVT Nyheter Väst. Ökningen av antalet barn överraskar Migrationsverket men inte gruppchefen på Lillekärrs asylboende i Kärra. – Det är en orolig situation i många länder. Vi vet att barn är på flykt, säger Matilda Brinck-Larsen.
Tobaksliga fångades på butikens kamera
GÖTEBORG. Vid 4-tiden på onsdagsmorgonen kunde väktare på sina övervakningskameror se hur de maskerade tobakstjuvarna bröts sig in i Ica-butiken i Kärra. – Det gick fort som sjutton och var över på bara fem minuter, säger polisens presstalesman Christer Fuxborg.
Man i 30-årsåldern gripen för mordbrand
Polisen utreder en misstänkt anlagd brand som totalförstört en lägenhet i Hisings Kärra i Göteborg.
Läs mer om Göteborg.
Man gripen för mordbrand i lägenhet
Polisen utreder en misstänkt anlagd brand som totalförstört en lägenhet i Hisings Kärra i Göteborg. En man i 30-årsåldern greps i närheten av lägenheten och misstänks för mordbrand. I branden, som startade sent på söndagskvällen, fick en kvinna i 25-årsåldern rökskador och fördes till Östra sjukhuset.
Läs mer om Göteborg och Östra.
Man gripen för mordbrand i lägenhet
Polisen utreder en misstänkt anlagd brand som totalförstört en lägenhet i Hisings Kärra i Göteborg. En man i 30-årsåldern greps i närheten av lägenheten och misstänks för mordbrand.
Läs mer om Göteborg.
Man gripen för mordbrand i lägenhet
Polisen utreder en misstänkt anlagd brand som totalförstört en lägenhet i Hisings Kärra i Göteborg....
Läs mer om Göteborg.
Man gripen för mordbrand
En man har gripits för mordbrand, efter att en lägenhet i Hisings Kärra i Göteborg förstörts i en kraftig brand.
Läs mer om Göteborg.
Man gripen för mordbrand
En man har gripits för mordbrand, efter att en lägenhet i Hisings Kärra i Göteborg förstörts i en...
Läs mer om Göteborg.