Köttyxa


Yxbråk mellan män slutade med en kram

På onsdagskvällen larmades polis till ett våldsamt bråk mellan två män i Svenljunga. En man hotade en annan man med en köttyxa - men det hela slutade med en kram. –I ena stunden slogs de och i den andra kramades de, säger Peter Adlersson, presstalesman vid polisen i Västra Götaland.

Han misstänks ha gått till attack med köttyxa

BORÅS. Mannen i 45-årsåldern misstänks ha försökt döda en annan man genom att hugga honom i bakhuvudet. Vapnet - en köttyxa. – Den är till kött, säger den nu åtalade mannen som nekar till brott och att han använt yxan vid attacken.

Två män slog en tredje med köttyxa i huvudet

En man misshandlades grovt med en köttyxa. Misshandeln ägde rum natten mot onsdagen i lägenhet i Borås. Mannen klarade sig undan allvarligare skador, rapporterar P4 Sjuhärad.

Nekas ersättning för avhugget finger

En man i Sundsvall fick fingret avhugget med en köttyxa i samband med en narkotikaaffär. Angriparen dömdes till fängelse och till att betala 67 900 kronor i skadestånd. Men när offret vände sig till Brottsoffermyndigheten för att få ut pengarna fick han avslag, skriver Dagbladet på nätet.

Nekas ersättning för avhugget finger

En man i Sundsvall fick fingret avhugget med en köttyxa i samband med en narkotikaaffär. Angriparen...

Läs mer om Sundsvall.
Man högg köttyxa i bordet inne i husvagn

När kvinnan ville att mannen skulle sänka musiken fick han ett spel. Han högg en yxa i bordet och kvinnan hann precis få undan sina fingrar. Nu åtalas mannen, som är i 45-årsåldern, misstänkt för försök till grov misshandel och olaga hot.

Köttyxa hittad i soffa på rättspsyk

Personal på en rättspsykiatrisk avdelning på Löwenströmska sjukhuset hittade en köttyxa i en soffa. Redskapet var inslaget, men hur det hamnade där är ännu oklart.

Läs mer om Löwenströmska.
Andres bror gick till attack med köttyxa

När hans biologiska pappa åkte i fängelse lämnades Leif Andre bort till en fosterfamilj. - Jag har gråtit så mycket över det här, säger Leif Andre.

Läs mer om Leif Andre.
Kvinna högg sin make med köttyxa i huvudet

En kvinna i Roslagen har dömts till sju års fängelse för försök till mord efter att i september ha slagit en köttyxa sex gånger i huvudet på sin make.

Läs mer om Roslagen.
Högg maken med köttyxa i huvudet

En kvinna i Roslagen har dömts till sju års fängelse för försök till mord efter att ha slagit en köttyxa sex gånger i huvudet på sin make som satt och sov i en fåtölj. Mannen vaknade

Läs mer om Roslagen.
Högg maken med köttyxa i huvudet

Stockholm/TT En kvinna i Roslagen har dömts till sju års fängelse för försök till mord efter att i september ha slagit en köttyxa sex gånger i huvudet på sin make.

Läs mer om Roslagen.
Tidigare toppnyhet hos Aftonbladet:
Högg maken med köttyxa i huvudet

Försökte mörda maken med köttyxa - dömd till sju års fängelse

En kvinna i Roslagen har dömts till sju års fängelse för försök till mord efter att i september ha...

Läs mer om Roslagen.
Högg maken med köttyxa i huvudet

En kvinna i Roslagen har dömts till sju års fängelse för försök till mord efter att i september ha slagit en köttyxa sex gånger i huvudet på sin make. Kvinnan, i 50-årsåldern, ska enligt domen i Attunda tingsrätt ha måttat flera slag i snabb följd mot mannens huvud när han satt och sov i en fåtölj. När maken vaknade fortsatte hon att hugga men han lyckades brotta ned henne och fly till en granne, skriver mitti.se.

Läs mer om Attunda och Roslagen.
Högg sin katt med köttyxa

En man i Halmstad som försökt avliva sin katt genom att hugga den med yxa, döms till villkorlig dom och 5.000 kronor i böter för djurplågeri.

Läs mer om Halmstad.
Villkorlig dom efter yxhugg mot katt

En man i Halmstad som försökt avliva sin katt genom att hugga den med yxa, döms till villkorlig dom och 5 000 kronor i böter för djurplågeri. Den medelålders mannen har själv sagt att han tröttnade på att hans två katter inte kom överens. Han ska då ha försökt avliva katten på en skärbräda med hjälp av en köttyxa. Mannen missade dock och högg sig själv i tummen.

Läs mer om Halmstad.
Högg med yxa – och tände eld på kvinnan

Kvinnan och hennes två unga kumpaner gömde sig i den 26-åriga kvinnans lägenhet. När offret kom hem kastade sig trion över henne med köttyxa och kniv - sedan tände de eld på det sönderslagna offret. Nu inleds rättegången mot de brutala mördarna.

Högg av fingertopp – får fängelse

En kvinna som högg fingertoppen av en man har dömts till 16 månaders fängelse. Det var i juni som mannen skulle köpa narkotika från kvinnan i ett skogsparti strax utanför Sundsvall, men efter en dispyt högg kvinnan av mannens fingertopp med en köttyxa.

Läs mer om Sundsvall.
Högg av fingertopp - får fängelse

En kvinna som högg fingertoppen av en man har dömts till 16 månaders fängelse. Det var i juni som mannen skulle köpa narkotika från kvinnan i ett skogsparti strax utanför Sundsvall, men efter en dispyt högg kvinnan av mannens fingertopp med en köttyxa. — Du får välja om du vill ha halsen avskuren eller bli av med ett finger, ska kvinnan ha sagt enligt Dagbladet.

Läs mer om Dagbladet och Sundsvall.
Malkovich hotade man med köttyxa

Man misshandlades – fick köttyxa i huvudet

Under lördagskvällen larmades polis till Kungälv efter att en man i 25-årsåldern fått en köttyxa i huvudet. En person har gripits, misstänkt för grov misshandel.

Läs mer om Kungälv.
Polisen om Paris Jacksons självmordsförsök: `Hon ville inte dö!`

Polisen tror att Paris Jacksons syfte med sitt självmordsförsök i onsdags, då hon skar upp sina handleder med en köttyxa och svalt tabletter, inte var att ta livet av sig.

Michael Jacksons dotter Paris skrev självmordsbrev

Uppges ha skurit sig med en köttyxa

Tidigare toppnyhet hos Aftonbladet:
Michael mördade med köttyxa

`Har Cameron fel får han problem`

Tre frågor till GP:s Jan Arell om mordet på en soldat på öppen gata i London. Vad vet vi om gärningsmannen och offret? Två män högg ihjäl en man med kniv och köttyxa. Offret var soldat.

Läs mer om Cameron och London.Senaste nyheternaNyhetsdatabasen - Nyheter på ett ställe
Nyhetsdatabasen är en nyhetsagent och sökmotor som samlar nyheter från svenska tidningar. Här kan du snabbt läsa aktuella nyheter eller göra sök flera år tilbaka.
Kontakt
post@nyhetsdatabasen.se

Senaste 24t
14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15