Kamran

Fängslade Kamrans fru: "Jag vet inte om jag får se honom igen"

Hennes make blev dömd i iransk domstol på måndagen, utan tillgång till advokat. "Jag är i chock. I dag har jag inte gråtit något, men går forsade tårarna" säger Kamran Ghaderis hustru till Fagersta-Posten.
Läs mer om Fagersta-Posten.

Montazamis rädsla för maken Kamran

Maria Montazami är rädd för maken Kamran i veckans Svenska Hollywoodfruar.Anledningen: hon flyttar på familjens piano mot hans vilja.– Det kommer nästan vätska ur munnen för jag är så rädd, säger Montazami i programmet.
Så blir du först med nya Iphone i Sverige
På fredag kan du börja förbeställa nya Iphone 8 och 8 Plus.Du som är sugen på någon av modellerna – var redo klockan 09.01.– Det är alltid något speciellt när Apple släpper nya modeller, säger Kamran Alemdar på teleoperatören Tre.
Montazamis otrohets- bråk med maken
Maria Montazami och maken Kamran har hållit kärleken vid liv under 25 års äktenskap. Men nu berättar Hollywoodfrun om parets otrohetsbråk. – Han kom hem med ett sugmärke en gång, så vem vet? säger Montazami.
Läs mer om Hollywoodfrun, Kamran och Montazami.

Talibanerna till attack mot tolerant islam

ISLAMABAD | Över 200 människor har dött i självmordsattentat mot sufiska helgedomar i Pakistan. Talibanrörelsen ser den toleranta sufismen, en mystisk tolkning av islam, som avgudadyrkan och vill utradera sufisternas levnadssätt. Attentaten riskerar att destabilisera hela landet, menar religionsvetaren Kamran Ahmad.
Läs mer om Kamran Ahmad och Pakistan.
Montazamis oväntade upptäckt om maken
Maria Montazami har varit gift med sin man i nära 30 år. Trots det visste Hollywoodfrun, som själv tror på Gud, vad Kamran Montazami har för religion. – Jag trodde han var full muslim, säger hon i podcasten Tankar med....
Montazami i bråk med maken: Där är Kamran väldigt strikt
Maria Montazami är snart tillbaka i en ny säsong av Svenska Hollywoodfruar.Nu berättar hon om bråket med maken om deras barns uppfostran.– Vi har sällan haft konflikter när det gäller barnen, men nu är vi lite oense, säger hon i Kändispodden.
Maria Montazami i otrohetsbråk
Maria Montazami har ingen tolerans för otrohet – och är noga med att markera revir.När en kvinna närmade sig maken Kamran Montazami så drog Hollywoodfrun henne i håret.– Han är min! En sådan där riktig halsryckare, och det var hemskt, säger Maria Montazami om infallet i Mix Megapols podcast Dilemma.
LISTA: Så mycket är din gamla mobil värd
När du återvinner din gamla mobiltelefon gör du en insats för miljön men också för din plånbok.Här är listan med 100 mobilmodeller – och vad du kan tjäna på dem.– Man kan sänka sina abonnemangskostnader med 30 procent, säger Kamran Alemdar på Tre Sverige.
Läs mer om Kamran Alemdar och Tre Sverige.
Montazamis lögner för att slippa makens ilska
Maria Montazami tjänar egna pengar efter Svenska Hollywoodfruar-succn, men det är maken Kamran som bestämmer vad hon ska göra av pengarna.Samtidigt berättar hemmafrun om hur hon lurat maken - med rädsla för att han ska bli arg.– Jag har fått strikta order från Kamran, säger Maria Montazami.
Montazamis lögner för att slippa makens ilska
Maria Montazami tjänar egna pengar efter Svenska Hollywoodfruar-succn, men det är maken Kamran som bestämmer vad hon ska göra av pengarna. Samtidigt berättar hemmafrun om hur hon lurat maken - med rädsla för att han ska bli arg. – Jag har fått strikta order från Kamran, säger Maria Montazami.
Hollywoodfrun om bråken med maken
Maria Montazami och maken Kamran har hållit ihop i nästan 30 år.Nu berättar Svenska Hollywoodfruar-profilen om knepen för att hålla kärleken vid liv så länge som möjligt.– Lägg svartsjukan på hyllan så fort som möjligt, säger Maria Montazami i Allers.
Maria Montazami: Jag vill skiljas
Maria Montazami ska bjuda sina vänner på fjäskmiddag. Då chockar hon sin man Kamran Montazami svårt. – Jag vill skiljas, säger hon i Svenska Hollywoodfruar.
Så blir du först med nya Iphone 7 i Sverige
Flera återförsäljare öppnar för förköp av nya Iphone 7 i dag, fredag.– Vi förväntar oss ett stort intresse så klart, säger Kamran Alemdar, pressekreterare på mobiloperatören 3.
Läs mer om Iphone, Kamran Alemdar och Sverige.
Det Gröna Skafferiet möter Maria Montazami
Maria Montazami Familj: Maken Kamran, barnen Sara, Hanna, Emma och Nicholas Aktuell: Lanserar servises Moments by Maria Montazami Du lanserar en egen service som du gett namnet Moments, var kommer det namnet ifrån?
Stora problem för Tre - fiberkabel grävdes av
Många av dem som har försökt ringa till och från operatören Tres nät i trakterna av Vättern till Östersjökusten har inte lyckats i dag. – Det är en fiberkabel som har grävts av i Stockholmstrakten – dessutom fungerade inte back-up-systemet till fullo, säger Kamran Alemdar på Tre till Expressen.
Afghansk guvernör död i bombdåd
En magnetisk bomb som fästs på en bil tog på lördagen livet av en distriktsguvernör och dennes livvakt, enligt myndigheter i provinsen Nangarhar i östra Afghanistan. Flera personer som befann sig i närheten skadades när bomben exploderade i staden Jalalabad. Den döde hette Noor Agha Kamran och var guvernör i Nazyandistriktet.
Maria Montazami efter kärlekskrisen: `Vi blev starkare!`
Under Maria Montazamis medverkan i svenska Lets Dance sattes hennes äktenskap med maken Kamran Montazami på prov. Paret genomgick en svår kris under programmet, men efter finalkvällen
Läs mer om Kamran Montazami.
Nu öppnar Montazami upp dörren i Falsterbo
Nu öppnar familjen Montazami famnen för gäster i Falsterbo. Och Skåne är en kär del av Sverige. - I 20 år har Kamran och jag tänkt köpa hus i Skåne, säger Maria Montazami.
Maria Montazami om lyxgåvorna: `Får en bil vartannat år!`
I gårkvällens avsnitt av Svenska Hollywoodfruar pikade Maria Montazami maken Kamran Montazami genom att ge honom ett strykjärn i present, vilket hon själv fick i 30-årspresent av honom.
Maria Montazami om makens lyxpresenter
På 30-årsdagen fick hon ett strykjärn. Men Maria Montazami intygar att maken Kamran har blivit bättre på födelsedagspresenter sedan dess - nu är det bilar, väskor och smycken som gäller. - Hans presenter är praktiska, det kan vara allt från en bil till en juvel.
Läs mer om Kamran.
Montazami prövar sin fiskelycka: Fick fisk
Familjen Montazami har funnit sig väl till rätta i sin nya hemmamiljö. Falsterbotofflorna är redan avbockade och nu har Maria, Kamran och barnen testat fisket utanför Skanör. – Det var en trevlig tur och de fick fisk, säger skepparen Lars-Gunnar Bergström.
Maria Montazami: Vi står varandra nära
Hon har fått fyra barn med sin make Kamran. Nu berättar tv-stjärnan Maria Montazami, 47, om sin okända styvdotter. - Hon är underbar. Vi står varandra nära, säger Maria Montazami.
Läs mer om Kamran och Maria Montazami.
Kamrans plan för att rädda äktenskapet
Men nu lägger Kamran om sitt liv för att rädda äktenskapet med Maria Montazami. - Det har verkligen varit jättejobbigt, säger han exklusivt till EXTRA.
Läs mer om Kamran och Maria Montazami.
Maria Montazamis kärlekssommar
Det blir en riktig kärlekssommar för Maria Montazami som snart tar med sig maken Kamran och sina fyra barn till Skåne för att spela in en ny serie - med hela familjen i rollistan. - Ni kommer att få se mig och barnen och Kamran skoja och busa över flingpaketen och riktigt vara oss själva, säger Montazami.