Kamran

Maria Montazami: Jag vill skiljas

Maria Montazami ska bjuda sina vänner på fjäskmiddag. Då chockar hon sin man Kamran Montazami svårt. – Jag vill skiljas, säger hon i Svenska Hollywoodfruar.

Så blir du först med nya Iphone 7 i Sverige

Flera återförsäljare öppnar för förköp av nya Iphone 7 i dag, fredag.– Vi förväntar oss ett stort intresse så klart, säger Kamran Alemdar, pressekreterare på mobiloperatören 3.
Läs mer om Iphone, Kamran Alemdar och Sverige.
Det Gröna Skafferiet möter Maria Montazami
Maria Montazami Familj: Maken Kamran, barnen Sara, Hanna, Emma och Nicholas Aktuell: Lanserar servises Moments by Maria Montazami Du lanserar en egen service som du gett namnet Moments, var kommer det namnet ifrån?
Stora problem för Tre - fiberkabel grävdes av
Många av dem som har försökt ringa till och från operatören Tres nät i trakterna av Vättern till Östersjökusten har inte lyckats i dag. – Det är en fiberkabel som har grävts av i Stockholmstrakten – dessutom fungerade inte back-up-systemet till fullo, säger Kamran Alemdar på Tre till Expressen.

Afghansk guvernör död i bombdåd

En magnetisk bomb som fästs på en bil tog på lördagen livet av en distriktsguvernör och dennes livvakt, enligt myndigheter i provinsen Nangarhar i östra Afghanistan. Flera personer som befann sig i närheten skadades när bomben exploderade i staden Jalalabad. Den döde hette Noor Agha Kamran och var guvernör i Nazyandistriktet.
Maria Montazami efter kärlekskrisen: `Vi blev starkare!`
Under Maria Montazamis medverkan i svenska Lets Dance sattes hennes äktenskap med maken Kamran Montazami på prov. Paret genomgick en svår kris under programmet, men efter finalkvällen
Läs mer om Kamran Montazami.
Nu öppnar Montazami upp dörren i Falsterbo
Nu öppnar familjen Montazami famnen för gäster i Falsterbo. Och Skåne är en kär del av Sverige. - I 20 år har Kamran och jag tänkt köpa hus i Skåne, säger Maria Montazami.
Maria Montazami om lyxgåvorna: `Får en bil vartannat år!`
I gårkvällens avsnitt av Svenska Hollywoodfruar pikade Maria Montazami maken Kamran Montazami genom att ge honom ett strykjärn i present, vilket hon själv fick i 30-årspresent av honom.
Maria Montazami om makens lyxpresenter
På 30-årsdagen fick hon ett strykjärn. Men Maria Montazami intygar att maken Kamran har blivit bättre på födelsedagspresenter sedan dess - nu är det bilar, väskor och smycken som gäller. - Hans presenter är praktiska, det kan vara allt från en bil till en juvel.
Läs mer om Kamran.
Montazami prövar sin fiskelycka: Fick fisk
Familjen Montazami har funnit sig väl till rätta i sin nya hemmamiljö. Falsterbotofflorna är redan avbockade och nu har Maria, Kamran och barnen testat fisket utanför Skanör. – Det var en trevlig tur och de fick fisk, säger skepparen Lars-Gunnar Bergström.
Maria Montazami: Vi står varandra nära
Hon har fått fyra barn med sin make Kamran. Nu berättar tv-stjärnan Maria Montazami, 47, om sin okända styvdotter. - Hon är underbar. Vi står varandra nära, säger Maria Montazami.
Läs mer om Kamran och Maria Montazami.
Kamrans plan för att rädda äktenskapet
Men nu lägger Kamran om sitt liv för att rädda äktenskapet med Maria Montazami. - Det har verkligen varit jättejobbigt, säger han exklusivt till EXTRA.
Läs mer om Kamran och Maria Montazami.
Maria Montazamis kärlekssommar
Det blir en riktig kärlekssommar för Maria Montazami som snart tar med sig maken Kamran och sina fyra barn till Skåne för att spela in en ny serie - med hela familjen i rollistan. - Ni kommer att få se mig och barnen och Kamran skoja och busa över flingpaketen och riktigt vara oss själva, säger Montazami.
Kamran Montazami: Har varit en prövning
Inte minst då uppgifter om en konflikt mellan Kamran och danspartnern Kristjan Lootus dök upp. Men efter finalen släppte allt, menar de. – Självklart har jag velat ha min fru hemma, men allt det andra överraskade mig, säger Kamran till Expressen.se
Läs mer om Expressen.se och Kamran.
Hon måste strunta i Kamran och Kristjan
Juryordföranden Tony Irving skrädde inte orden efter Maria Montazamis och Kristjan Lootus dans: - Hon måste fokusera på sin dans och strunta i vad Kristjan och Kamran tänker och tror. TV4 vägrar uttala sig om anledningen till varför Kristjan lämnade USA i förtid men dementerar fortfarande inte att ett bråk ligger bakom.
Läs mer om Kamran, Kristjan, Kristjan och USA.
Efter dansbråket: Allt är inte frid och fröjd
Samtidigt fortsätter både de och TV4 att lägga locket på om diskussionen med Marias make Kamran, som gjorde att Kristjan lämnade Los Angeles i förtid. Stämningen är nu spänd inför kvällens direktsändning. - Allt som har hänt har så klart påverkat dem, säger en källa inom produktionen.
Läs mer om Kamran, Kristjan och TV4.
TV4 förnekar inte Let's dance-konflikt
TV4 förnekar inte längre till att det var en konflikt mellan Kristjan Lootus och Maria Montazamis man, Kamran, som tidigare i veckan fick dansaren att lämna USA i förtid. Samtidigt avslöjar Kristjan att han och Kamran haft en diskussion under resan. – Det är mellan mig och Kamran, säger han.
Läs mer om Kamran, Kristjan och USA.
Makens kärlekspepp till Maria Montazami
Maria Montazami har maken Kamran på besök. Och innan hon skulle ge sig ut på dansgolvet med Kristjan Lootus skickade maken henne en hälsning. – Du är fantastisk, och du kommer göra jättebra i från dig, säger han i programmet.
Läs mer om Kamran och Maria Montazami.
Maria Montazami avslöjar: `Så håller jag och Kamran kärleken vid liv!`
Maria Montazami har fått maken Kamran influgen till fredagsfinalen av Lets Dance ikväll, för att han ska kunna visa sitt stöd. Nu avslöjar hon hur de håller kärleken vid liv, efter
Läs mer om Kamran.
Maria Montazamis dotter får flytta ut
Maria Montazami får äntligen sällskap av sin älskade Kamran - maken landar i Sverige under dagen - då får dottern Sara byta rum. Och då står mer än dans på schemat. - Vi skickar ut Sara till ett nytt rum och sen är det bara jag och Kamran, säger Hollywoodfrun.
Läs mer om Hollywoodfrun, Kamran, Sara och Sverige.
Tony Irvings hämnd på Maria Montazami
Juryordföranden Tony Irving är ilsken över att Maria Montazami valde att åka till USA och hämnades med att ge låga poäng. Efter programmet gick han ännu längre och kom med ett hot - hon måste skärpa sig om hon inte ska åka ut. Maria Montazami försvarar dock sin resa med att familjen, och maken Kamran, behövde henne. - Tony har kanske inte familj själv, så det är kanske ingenting han förstår.
Läs mer om Kamran, Maria Montazami och USA.
Montazami: Han ringer varenda dag
Men hennes make Kamran är svartsjuk och tycker inte om när det blir för mycket närhet till danspartnern Kristjan Lootus. - Han ringer mig varenda dag, säger Maria.
Läs mer om Kamran och Maria.
Hollywoodbästisar på Sverigeäventyr
Stockholm/TT Spektra Fakta Fakta/Maria Montazami Ålder: 47 år. Från: Västerås. Bor: I Laguna Niguel, Orange County, Kalifornien. Familj: Maken Kamran Montazami och fyra barn.
Maria Montazamis nya veckopeng: 850 dollar
Svenska Hollywoodfrun Maria Montazami tjänar sina egna pengar. Men fortfarande får hon veckopeng - och maken Kamran vill inte att hon spenderar sina egna pengar. - Han blir jättearg, säger Maria Montazami.
Läs mer om Kamran och Maria Montazami.
Uppdrag Granskning avslöjar nu hur SÄPO värvar tonåringar för...
Larger image Tio år av Magnus liv har gått förlorade.(Kamran Jebreili SCANPIX) Uppdrag Granskning avslöjar nu hur SÄPO värvar tonåringar för livsfarliga informationsuppdrag.
Läs mer om Tio.