Karl petersen


Petersen, Zlatan och ett bilmärke

LULEÅ Först Zlatan, sedan Tree hotel och nu Karl Petersen alla gör de PR för ett kinesiskt bilmärke. Ett tillfälle jag inte kunde missa, säger Petersen. Volvo må ha fått ny ägare men

Läs mer om Karl Petersen, Petersen, Tree och Zlatan.

Läs P-O Erikssons dikt till Karl Petersen

Luleå. I dag mellan 13 och 16 hålls en mottagning och avtackning för Karl Petersen i kulturens Hus där särskilt inbjudna samarbetspartners och representanter finns på plats.

Läs mer om Karl Petersen.
Tack och hej Kalle P

Luleå. På lördagen fick Luleåborna chansen att säga hej och tack till kommunalrådet Karl Petersen. Stundtals var det kö till gästboken som lagts fram.

MC-gäng i bråk med hockeysupportrar

Under Luleå Hockeys match mot Skellefteå uppstod bråk i bortaklacken. Bland bråkstakarna fanns medlemmar från ett motorcykelgäng. Luleås kommunalråd Karl Petersen var en av de som bevittnade

Läs mer om Karl Petersen och Skellefteå.

Signerat Bosse Östman: Pinsamt kalasande för Karl Petersen

Vi som slutar på ett jobb brukar bjuda arbetskamraterna på tårta och kaffe. Ofta blir det flera tårtor. Vad gör man inte för dem som man haft en trevlig samvaro med under ett antal år!

Läs mer om Karl Petersen.
Glad över sparbössan

Nu kan kommunerna spara från goda till magra år en nyhet som glädjer kommunalrådet Karl Petersen. Mycket bra för oss, säger han.

Läs mer om Karl Petersen.
Kommunalråd fördömer registrering

Luleå. Kommunalråden i Luleå, Karl Petersen och Yvonne Stålnacke, tar kraftigt avstånd från polisens registrering av romer. Det är avslöjandet av att polisen i Skåne registrerat romer

Vigda

Luleå. I Luleå stadshus vigdes den 5 september Conny Bergström och Gudrun Wixell. Vigselförrättare var Karl Petersen. Vid Ebbenjarka vigdes den 31 augusti Gustav Sterling Vikström och

Karl Petersen på plats vid branden i natt.

Komunalrådet Karl Petersen var själv på plats vid branden i natt och berättar hur han med egna ögon bevittnade den stora förödelsen. Det är naturligtvis i första hand skönt att ingen

Signerat: Karl Petersen tar inte budgeten på allvar

Karl Petersen (S) må äta tårta och fira att Luleå får 75.000 invånare i år, tre år efter att man skulle ha haft 80 000 enligt hans tidigare ofta citerade målsättning Och kommunalrådet

Läs mer om Luleå och Och.
Nu invigs serverhallarna

För första gången öppnas portarna till Facebooks serverhall och Kuriren.nus är inbjudna att följa med. Det har snart gått två år sedan Karl Petersen meddelade att Facebook valt att etablera sig i Luleå genom att bygga en serverhall på Porsö n.

Läs mer om Facebook, Karl Petersen, Luleå och Porsö.
`Luleå`

Luleås 75.000 invånare mot 41.000 i Piteå. Avgörande siffror, anser kommunalrådet Karl Petersen. - Dansscenen ska ligga i Luleå.

Läs mer om Karl Petersen, Luleå och Piteå.
Fortsatt S-nej till höjd flitpeng

Debatten om flitpengen blossar åter upp. Oppositionen är besviken över att inget hänt sedan sist och Karl Petersen lovar ett nytt avslag.

Läs mer om Karl Petersen.
Luleå behöver nytt blod i kommunledningen

Karl Petersen har bestämt sig för att sluta och Luleå får ett nytt kommunalråd genom att Yvonne Stålnacke tar över. Jag gillar verkligen Yvonne Stålnacke, hon är en duktig politiker,

Läs mer om Luleå och Yvonne Stålnacke.
Fartökning krävs i Luleå

Våren 2014 lämnar Karl Petersen kommunalrådsposten i Luleå. En efterträdare ska utses - och det återstår faktiskt att se om det blir socialdemokratiskt styre även efter nästa val.

Läs mer om Karl Petersen och Luleå.
... men även dessa pekas ut

När Karl Petersen går sker det i flerfald. Kandidater till att efterträda honom, vid sidan av Andreas Lind, pekas ut. Fakta Karl Petersens nuvarande uppdrag: Ordförande (kommunalråd)

Petersen tar avsked

Karl Petersen lämnar kommunalpolitiken. På torsdagen informerades socialdemokraternas fullmäktigegrupp i Luleå.

Läs mer om Luleå.
Nästa steg mot Vision Luleå 2050

Riktningen var redan utstakad. Tillsammans med sex programförslag tas nu nästa steg mot Vision Luleå 2050. - Det här känns jättestort, säger kommunalrådet Karl Petersen.

Läs mer om Karl Petersen och Vision Luleå.
Kalaset flyttas till juli

Gratisfesten som ersätter Luleåkalaset planeras att hållas i juli. Det passar många hemvändare, tror kommunalrådet Karl Petersen.

Läs mer om Karl Petersen och Luleåkalaset.
Friskola bjöd på fest

Strax efter lunch i dag invigde friskolan Nya läroverket sin skola på Bergnäset. På plats fanns både en magiker och Luleås kommunalråd Karl Petersen (s). Skolans elever bjöd på solosång

Läs mer om Bergnäset, Karl Petersen och Nya.
Ingriper inte i höghusbråk

Kommunalrådet Karl Petersen tänker inte personligen ingripa i höghusbråket. - Men det får inte bli en vana, då blir det ohållbart, säger han.

Graffiti erkändes som konst

Sent på måndagseftermiddagen invigdes den enorma graffitimålningen på den gamla sopförbränningsstationen i Uddebo. Luleås kommunalråd Karl Petersen var imponerad. - Spännande.

Läs mer om Karl Petersen och Uddebo.
Äldreboende blir studentlägenheter

Rödkallens äldreboende på Örnäset blir temporära studentbostäder. Det avslöjades på onsdagens presskonferens. - Ett 60-tal studenter får plats där, sade Karl Petersen.

Läs mer om Karl Petersen och Örnäset.
1.500 i handen på Petersen

Lärarförbundets efterlysning av högre löner fortsätter. På onsdagen överlämnades 1.500 namnunderskrifter i Karl Petersens händer. - Våra resurser håller tillbaka, sade kommunalrådet.

Läs mer om Petersen.
`Lagom` duger inte för motorn Luleå!

Karl Petersen (S) har misslyckats med att förbättra företagsklimatet i Luleå. Under hans tio år som kommunalråd har det inte skett några förbättringar utan Luleå har i mätning efter

Läs mer om Luleå.Senaste nyheternaNyhetsdatabasen - Nyheter på ett ställe
Nyhetsdatabasen är en nyhetsagent och sökmotor som samlar nyheter från svenska tidningar. Här kan du snabbt läsa aktuella nyheter eller göra sök flera år tilbaka.
Kontakt
post@nyhetsdatabasen.se

Senaste 24t
16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17