Karlskoga

Fick sparken från Leksand – nollades i Tingsrydsdebuten

Tingsryd har kört fast i botten av hockeyallsvenskan.På onsdagen fick man stryk mot jumbon Karlskoga och lagen ligger nu på samma poäng.Nye tränaren Markus Åkerblom kunde inte fått en sämre start.

Allsvenska jumbons glädjebesked - får behålla poängstarka SHL-lånet

Rodrigo Abols. Foto: Bildbyrån/Anna-Lena Bergqvist Han återvände till SHL och Örebro under uppehållet. Men nu meddelar Bik Karlskoga att letten Rodrigo Abols återvänder till den allsvenska jumbon.
Läs mer om Bik Karlskoga, SHL och Örebro.
Tränarkaoset - sju man har kickats
Sex av 14 lag i hockeyallsvenskan har skeppat sin tränare. "Minska kostnaderna, tunnare trupper men slåss om en slutspelsplats. Det går inte ihop", menar Mike Helber. Leksand, Vita Hästen, Tingsryd, Södertälje, Pantern och Karlskoga.
Tränarkaoset - sju man har kickats
Sex av 14 lag i hockeyallsvenskan har skeppat sin tränare. "Minska kostnaderna, tunnare trupper men slåss om en slutspelsplats. Det går inte ihop", menar Mike Helber. Leksand, Vita Hästen, Tingsryd, Södertälje, Pantern och Karlskoga.

Klubb-bytet har fått Fredrik Forsberg tillbaka på rätt spår

Fredrik Forsberg jublar i Karlskoga-tröjan Foto: Bildbyrån Utlåningen från Leksand till konkurrenten BIK Karlskoga har gett Fredrik Forsberg nytt självförtroende. Nu skriver 21-åringen allt oftare in sig i målprotokollet igen.
Karlskoga värvar måltjuv: "Ska bli spännande"
Foto: Bildbyrån Karlskoga krigar på i botten av Hockeyallsvenskan och gör nu ett sista ryck innan transferfönstret stänger. In kommer Martin Pärna som under säsongen gjort 49 poäng i Hockeyettan.
Pantern tappade ledningen – tre gånger
Pantern ledde tre gånger hemma mot tabelljumbon Karlskoga.Trots det lyckades Malmö-laget inte vinna hemma på isstadion.– Vi gör nog många mål för att vinna matchen. Är vi mer disciplinerade och alerta i powerplay så hade vi kunnat stänga matchen, säger Anders Grönlund.
Läs mer om Malmö-laget.
Karlskoga plockar in center från Leksand
Isac Skedung jublar efter ett mål i Leksandströjan. Foto: Bildbyrån/Daniel Eriksson BIK Karlskoga förstärker truppen inför slutet av säsongen med centern Isac Skedung som närmast kommer från seriekonkurrenten Leksand.
Orolig stämning vid nazistmanifestation i Falun
Nazistiska Nordiska motståndsrörelsen (NMR) höll vid lunchtid på lördagen en manifestation på Stora torget i Falun. Då ett antal förbipasserande invände mot aktionen uppstod oro och polisen larmades. Tidigare på lördagen hölls en liknande aktion i Karlskoga.
Läs mer om Falun, Karlskoga och Stora.
Viktig seger i Värmland för Vita Hästen
Vita Hästen tog en monumentalt viktig viktoria borta mot Karlskoga. Laget vände underläge till seger efter en fin insats. Efter storförlusten i derbyt mot Västervik sökte Vita Hästen efter att återigen komma in på vinnarspåret.
Viktig seger i Värmland för Vita Hästen
Vita Hästen tog en monumentalt viktig viktoria borta mot Karlskoga. Laget vände underläge till seger efter en fin insats. Efter storförlusten i derbyt mot Västervik sökte Vita Hästen efter att återigen komma in på vinnarspåret.
Varit utanför laget - nu lånas han ut
David Suvanto Foto: Privat Han har haft svårt att platsa på senare tid i Karlskoga. Samtidigt har Kristianstad i Hockeyettan backbrist och lånar David Suvanto.
Till Nobelhallen med Väsbyspelaren
Vita Hästen kommer till Karlskoga med nye backen Robin Karlsson. "Han kommer starta bredvid Daniel Josefsson". Sju backar och 13 forwards har Leif Strömberg att tillgå i kvällens match mot Karlskoga.
Kraftig brand i Karlskoga - en till sjukhus
Ett flerfamiljshus i Karlskoga har evakuerats i samband med en brand på onsdagsmorgonen. Enligt polisen är fastigheten övertänd.
Läs mer om Karlskoga.
Fullt utvecklad brand i flerfamiljshus i Karlskoga
Ett flerfamiljshus i Karlskoga började brinna under onsdagsmorgonen. Läget är nu under kontroll och polisen har inlett en undersökning om eventuellt brott kopplat till branden.
Läs mer om Karlskoga.
Kraftig husbrand i Karlskoga
Ett flerfamiljshus i Karlskoga har evakuerats i samband med en brand på morgonen. Branden började på vinden, men spred sig neråt i tvåvåningshuset, skriver Karlskoga Tidning. Enligt polisen är fastigheten övertänd.
Kraftig brand i flerfamiljhus – utrymning inledd
Ett flerfamiljshus i Karlskoga i Värmland är helt övertänt efter en kraftig brand.– Utrymning påbörjades klockan 08.15, säger Stefan Dangardt vid polisens presstjänst. Det verkar vara lite dramatiskt där ute.
Kraftig i flerfamiljhus – utrymning inledd
Ett flerfamiljhus i Karlskoga i Värmland är helt övertänt efter en kraftig brand.– Utrymning påbörjades klockan 08.15, säger Stefan Dangardt vid polisens presstjänst. Det verkar vara lite dramatiskt där ute.
Troja utklassat av tabelljumbon
På lördagskvällen blev man utklassade av tabelljumbon.Efter 6-2-förlusten i Karlskoga är Troja på allvar inblandat i hockeyallsvenskans bottenstrid.Bara målskillnad skiljer nu laget från kvalplatsen.– Jag är grymt besviken, vi ger det inte en chans. Det är många som sitter kvar i bussen och som inte tar kampen, säger Troja-tränaren Pelle Svensson till C More.
Oskarshamns nyckelback om flytten från Karlskoga: "Business är business"
Patrik Parkkonen lämnade BIK Karlskoga för konkurrenten Oskarshamn - mitt i säsongen. Foto: Bildbyrån/Fredrik Karlsson Efter mer än en halv säsong gjord i BIK Karlskoga tvingades han lämna klubben.
Läs mer om Karlskoga och Oskarshamn.
Många Karlskoga-mål nyckeln till hög utdelning
Dagens bästa spel 26 januariSpelform: Bomben 1Spelstopp: 18.59Spelexpert: Eskil Hellberg
Oskarshamns bottennapp – föll mot tabelljumbon
IK Oskarshamn hade vänt förlustsviten till en formtopp och hade tagit åtta poäng på fyra matcher 2018.Trots det gick man på pumpen hemma mot tabelljumbon Karlskoga, 4-5.
Läs mer om Karlskoga.
Klart: JVM-stjärnan lämnar SHL-klubben
Han var med och tog silver i JVM.Nu är Olle Eriksson Ek, 18, klar för en ny klubb.Målvakten lånas ut från Färjestad till krislaget Karlskoga, skriver klubben på sin hemsida.
Från matchstraff till matchhjälte
MALMÖ/KARLSKOGA. Han fick matchstraff i förlusten senast mot Västervik.Mot Karlskoga tog Robin Dahse revansch när han sköt segermålet i slutminuterna.– Det vänder snabbt. Grymt skönt att få avgöra och tre väldigt viktiga poäng, säger Robin Dahse.
Läs mer om Robin Dahse och Västervik.Mot.