Kevin borg

Bagges stora svek mot Kevin Borg

TV4 hade en hemlig plan för hur Kevin Borg skulle lanseras internationellt. Men nu menar den tidigare Idol-vinnaren att löftet att göra honom till världsartist bara var tomma ord. – Det där säger de om alla, men det fanns inte någon plan, säger Kevin Borg.
Läs mer om Idol-vinnaren och Kevin Borg.

Kevin Borgs kamp mot svåra smärtorna

De tajta scenkläderna gjorde att en nerv kom i kläm.Nu har Kevin Borg svåra smärtor i hela vänsterbenet och tvingas till läkarundersökning.– Det gör extremt ont, säger Idol-vinnaren.
Läs mer om Idol-vinnaren och Kevin Borg.
TV4:s stora svek mot Kevin Borg
TV4 hade en hemlig plan för hur Kevin Borg skulle lanseras internationellt.Men nu menar den tidigare Idol-vinnaren att löftet att göra honom till världsartist bara var tomma ord.– Det där säger de om alla, men det fanns inte någon plan, säger Kevin Borg.
Läs mer om Idol-vinnaren och Kevin Borg.
Kevin Borg krossad av sveket – levt i exil
FLORIANA. Han lämnade Sverige och försvann från rampljuset.Men nu ligger tidigare Idolvinnaren Kevin Borg, 31, åter på topp – samtidigt som han fortfarande kämpar med att komma över den svåra skilsmässan.– Jag kan säga att man blev lite sårad. Det är lite svårt att lita på folk, säger han.

Kevin Borg krossad av sveket – levt i exil

FLORIANA. Han lämnade Sverige och försvann från rampljuset. Men nu ligger tidigare Idolvinnaren Kevin Borg, 31, åter på topp – samtidigt som han fortfarande kämpar med att komma över den svåra skilsmässan. – Jag kan säga att man blev lite sårad. Det är lite svårt att lita på folk, säger han.
Kevin Borg lämnar Sverige: Svår sak
Kevin Borg lämnar Sverige och flyttar tillbaka till Malta. På sin Facebook skriver den före detta Idol 2008-vinnaren att det är dags för en förändring. Dags för ett nytt kapitel snart. Flytten till vackra Malta på torsdag, skriver Borg.
Läs mer om Borg, Facebook, Idol, Malta och Sverige.
Idol-vinnaren Kevin Borg skiljer sig
Den före detta Idol-deltagren Kevin Borg, 29, skiljer sig. En skilsmässoansökan är inlämnad. – Det är väldigt tråkigt, säger han.
FÖRLAG Starlabs låtskrivare bakom Japan-etta
Nyheter Starlab Publishings låtskrivare Nicklas Eklund och Kevin Borg har tillsammans med Hanif Sabzevari skrivit den populära sydkoreanska gruppen Tohoshinkis singel Sweat,
Kevin Borg kan tävla för Malta i ESC
– Det låter nästan som en saga, säger Simon Gribbe, en av låtskrivarna.
Läs mer om ESC, Malta och Simon Gribbe.
Kevin Borg toppade julshow i Bjästa
BJÄSTA En hel dra stjärnor underhöll i Bjästa i samband med showen Juletid. Idol-Kevin sjöng och charmade publiken. Kevin Borg gillade att vara i Bjästa och sjunga. Den unge mannen har en kraftfull röst.
Läs mer om Bjästa och Juletid.
I juletid
Regel nummer ett angående mellansnack: Om du inte har något att säga var hellre tyst. Foto: Mats Holmertz FAKTA Artist/Grupp: I juletid Plats: Medverkande: Kevin Borg, Marcus Ubeda,
Kevin Borg gästar I juletid
För nionde året i rad ger sig trumpetaren Magnus Johansson ut på julturn. Gästolist den här gången är Idol-vinnaren Kevin Borg. 42 konserter ska avverkas och premiär är det det i Förslövs kyrka utanför Ängelholm den 20 november. Kapellmästare för turnn är Marcos Ubeda och Helene Persson blir sidekick under konserterna i Skåne, Halland och Blekinge.
Kevin Borg på julturn
Idol-vinnaren Kevin Borg drar på julturn. Just nu gör han en roll i musikalen Grease i Kristianstad, men i november hänger han med som gäst på trumpetaren Magnus Johanssons julturn, skriver Expressen. Bland övriga gäster finns Helene Persson från dansbandet Helene och Gänget. Premiär blir det i Förslöv den 20 november.
Skånsk musikalsucc till Helsingborg
Grease drar fullt hus till Kristianstad teater. I helgen intar ensemblen Sundspärlan. Idol-vinnaren Kevin Borg och Sara Ollinen får sällskap av en lokal stjärna.
Jag har inte kunnat sova
KRISTIANSTAD. I Grease jagar han Sandys hjärta men försöker hålla sig iskall inför grabbgänget. Inför fredagspremiären på Kristianstads teater är förre detta Idol-stjärnan Kevin Borg nervös. - Jag har inte kunnat sova vissa nätter, säger flickidolen.
Här får Kevin Borg sin älskade Sofia
Här blir Kevin Borg och flickvännen Sofia Lundgren äkta makar. Idol-vinnaren från 2008 gifte sig under lördagskvällen och kärlekssagan som började på Malta för fem år sedan fortsätter.
Gråtfest i kyrkan när Idol-Kevin fick sin Sofia!
Igår var det Idol -bröllop uppe i Norrland! Kevin Borg som vann Idol år 2008 fick äntligen sin Sofia och nu är de äkta makar!
Kevin Borg idol i julturn
Idol-vinnaren Kevin Borg är gästsolist när I Juletid 2011 för nionde året turnerar landet runt. Kevin Borg slog igenom med platinasäljaren och Svensktoppsettan With every bit of me. Diggiloo-Magnus Johansson är som vanligt musikerprofil på trumpet och pianisten Marcos Ubeda agerar i vanlig ordning kapellmästare. Vidare deltar Helene Persson (f.d. Helene n (f.d. Drifters).
Grease på Sundspärlan
I höst sätter Underhållningpatrullen upp musikalen Grease på Kristianstads teater och i oktober blir det ett gästspel i Helsingborg. Ledaren för killgänget T-birds, Danny Zuko, porträtterad av John Travolta i originalfilmen, spelas av Idol-vinnaren Kevin Borg. Sara Ollinen som går ut balettakademien i Göteborg i år spelar Sandy.
Jag blev glad och chockad
Sara Ollinen blir Sandy i musikalen Grease på Kristianstad Teater i höst. Hon ska då bli förälskad i Kevin Borg, som gestaltar Danny Zuko. - Vi har inte träffats ännu, men det ska bli väldigt spännande, säger snart 22-åriga Sara Ollinen som i juni går ut Balettakademien i Göteborg.
Kevin Borg gifter sig med sin Sofia
MALMÖ. Idol-stjärnan Kevin Borg gifter sig sin stora kärlek, Sofia Lundgren. - Vi är så lyckliga, och nu har vi äntligen bestämt datum för bröllopet.
Läs mer om Sofia Lundgren och Sofia.
Nu gifter sig Kevin och Sofia
MALMÖ. Idol-stjärnan Kevin Borg gifter sig sin stora kärlek, Sofia Lundgren. - Vi är så lyckliga, och nu har vi äntligen bestämt datum för bröllopet.
Läs mer om Kevin, Sofia Lundgren och Sofia.
Idol-Kevin i ny skånsk roll
Idol-vinnaren Kevin Borg, som tidigare medverkat i bland annat High school musical på Göta Lejon i Stockholm, har kammat hem en ny musikalroll. Han ska spela Danny Zuko i en uppsättning av Grease på Kristianstad Teater i höst. Övriga roller kommer att tillsättas via auditions i februari och mars. Ola Hörning regisserar. Kevin Borg vann Idol 2008, året därpå släppte han sitt debutalbum The beginning.