Kevin

Stjärnans utbrott när City vann i CL

Kevin de Bruyne befann sig på nytt i centrum när Manchester City slog Napoli med 2-1.Dels för sitt spel och dels för sitt humör.Efter ett sent gult kort i den första halvleken var belgaren rasande på såväl domare som lagkamrater.
Läs mer om Bruyne, City, Manchester City och Napoli.
WSJ: Warsh mest trolig som ny Fed-chef
Den tidigare Fed-guvernören Kevin Warsh har störst chans att bli nominerad till ny chef för Federal Reserve av president Donald Trump.
Holländska krisdraget: Vädjar om storstjärnan
Efter två stora mästerskap utan nederländskt deltagande har premiärminister Mark Rutte fått nog.Han har lokaliserat vad landslaget behöver: den belgiska stjärnan Kevin de Bruyne – och skojar om att han är redo att offra delar av sitt land för att få till en övergång.– Vi kommer självklart sakna dem. Men i bland måste man göra svåra val, säger Mark Rutte enligt The Sun.
Läs mer om Bruyne, Kevin, Mark Rutte och The Sun.

Svenske målvakten hyllas efter sin debut

LOS ANGELES. Anton Forsberg, 24, fick sitt genombrott i NHL i natt, svensk tid, när han gjorde sin första match i kassen för Chicago Blackhawks.Forsberg var lagets bäste spelare och hyllades av experterna i tv efter att ha räddat 40 skott när Chicago tappade en 3-1-ledning och föll med 3-4 i förlängningen.- Forsberg var outstanding. Han höll Chicago kvar i matchen och visade nu att klubben satsat rätt, som gjort honom till andremålvakt bakom Corey Crawford, sa förre NHL-målvakten och numera tv-kommentatorn Kevin Weekes i studion hos NHL network.
Idol-Kevins hårda kritik mot TV4
Chris Kläfford fick möjligheten att välja en av sina favoritlåtar – något som gav honom en fördel under den andra fredagsfinalen av Idol 2017.Samtidigt tvingades Kevin Olsson lämna programmet efter att ha tvingats välja mellan tre låtar som han inte tycker om.Nu riktar han kritik mot produktionen.– Det känns som att de bara ryckte min dröm ifrån mig, säger han om förlusten.
Läs mer om Idol, Kevin Olsson och TV4.
Polisens taktik – inför stora förhöret med Rolf Sandberg
Polisen har ställt några korta frågor till Rolf Sandberg – men det stora förhöret med förundersökningsledaren i den förra Kevin-utredningen har man medvetet valt att vänta med.Innan de sätter sig ner med mannen som pekade ut bröderna Kevin och Robin som den fyraårige pojkens mördare vill de nya utredarna ha pratat med så många som möjligt av hans tidigare kolleger.– Vi har inte varit mogna för att höra honom, säger åklagaren Niclas Wargren.
Kevin Olsson fick lämna Idol 2017
Den andra fredagsfinalen av Idol 2017 är över.Elva idoler skulle bli tio och när rösterna var räknade stod det klart att det var Kevin Olsson som tvingades lämna programmet.
Läs mer om Idol och Kevin Olsson.
Kevin Olsson tvingas lämna Idol
Läs mer om Idol.
Ronaldo vill lämna – jagar storstjärna
Är Cristiano Ronaldo på väg bort från Real Madrid? Enligt journalisten Duncan Castles söker 32-åringen efter en ny klubb. Samtidigt vill Zinedine Zidane ersätta honom – med antingen Eden Hazard eller Kevin De Bruyne.
City vann stormötet mot Chelsea
Manchester City är kvar i topp av Premier League efter mötet med Chelsea. Kevin De Bruyne dundrade in matchens enda mål.
Läs mer om Chelsea och Premier League.
Juryns storbråk i Idol fortsatte efter sändning
Anders Bagge och Nikki Amini råkade i luven på varandra under fredagsfinalen i Idol.Det hela började med att Anders Bagge kritiserade deltagaren Kevin Olssons danssteg – något som fick Nikki Amini anklaga honom för att kasta sten i glashus.Nikki Amini kritiserade Anders Bagges dansteknik efter sändningen.– I don't dig that shit, sade Anders Bagge till Nikki Amini.
Läs mer om Idol, Idol.Det och Nikki Amini.
Anders Bagge i bråk med Nikki: Du snor ju för fan mina kommentarer
Under fredagsfinalen i Idol 2017 börjar jurymedlemmarna Anders Bagge och Nikki Amini plötsligt bråka.Bagge kritiserar deltagaren Kevin Olssons danssteg. Men Nikki Amini tycker inte att han är rätt person att kritisera – då röt Bagge ifrån:– Du snor ju för fan mina kommentarer till och med, svarade han och rycker bort sin hand från Nikki.
Läs mer om Bagge, Idol, Nikki Amini och Nikki.
De tre får ta emot Stig H:s stipendie
Kevin Oscarsson är 22-åringen som redan kört in mer än fyra miljoner i år. Evelina Månsson sköter med den äran Jörgen Westholms filial på Grosbois utanför Paris.Anders Eriksson har en segerprocent på 23.Alla tre har en tränarkarriär i sikte och har utsetts till 2017 års Stig H-stipendiater.
Läs mer om Stig H-stipendiater.
Kevin Walker nära förlängning med Dif
Läs mer om Dif.
Kevin Walker nära nytt kontrakt med Djurgården
Kevin Walker ser ut att stanna i Djurgården.Mittfältaren har fått ett kontraktsförslag från klubben - och väntas skriva på för minst tre nya år inom de närmaste veckorna.– Jag har alltid sagt att jag hoppats att Djurgården ska vara det bästa för mig, säger Walker.
Brynäs kris – blev krossade av Malmö
Kevin Clark lyfte in ledningsmålet för Brynäs.Sen tappade de konceptet fullständigt.Malmö gjorde en urstark andraperiod och sänkte Brynäs, som inkasserade sin tredje raka förlust.– Riktigt, riktigt dåligt, säger Brynäs tränare Roger Melin.
Läs mer om Brynäs.Sen, Malmö och Roger Melin.
Idol-profilen om att komma ut som gay
Kevin Olsson, 20, tävlar i kvällens Idol.För Sydsvenskan berättar han om uppväxten i Vellinge – och om att komma ut som homosexuell i högstadiet.– Jag har alltid känt mig i underläge, säger han.
Läs mer om Idol.För och Vellinge.
Stjärnorna tillbaka till kvällens match
Flera nyckelspelare ser ut att göra comeback när Rögle i kväll gästar Mora.Kevin Gang, Cade Fairchild och Daniel Widing är alla redo för spel.– Det ser bra ut. Nu har vi i alla fall börjat få verktyg och konkurrens i laget, säger tränaren Anders Eldebrink till Helsingborgs Dagblad.
12-åring fick beröm för att erkänna mord
Saxmordet på en 11-årig pojke i Hovsjö 2001 kallas redan ett nytt Kevin-fall. Dagens Nyheter har granskat hur den utpekade mördaren – en då 12-årig pojke – utsattes för hårda förhörsmetoder, utan ombud eller föräldrar med sig. Pojken ska ha pressats tills han ändrade sin berättelse till ett erkännande – trots att inga tekniska bevis fanns. Samtidigt visar DN också att pojken fäste sig vid förhörsledaren Eva Tördahl och inte ville sluta träffa henne.
Läs mer om Eva Tördahl, Hovsjö och Kevin-fall.
Kevin, 25, är allergisk – mot sin egen kropp
Kevin Breinholtz, 25, är multiallergiker och tål inte ens sitt eget svett. Nu berättar han om sin tuffa kamp i vardagen. – Så fort jag har gjort någonting som gör att jag svettas tar det inte lång tid innan det börjar klia överallt, berättar han.
SHL-lagets glädjebesked – backar redo för comeback
Efter brakförlusten i Skånederbyt har nu Rögle mötts av ett glädjebesked, backarna Cade Fairchild och Kevin Gagn är båda redo för comeback efter skador.De väntas båda spela i nästa match mot Mora, rapporterar Helsingborgs Dagblad.– De är två av våra ledande backar, säger sportchefen Anders Carlsson.
Ny kritik mot barnförhör – 12-åring utpekad i mordfall
Återigen kritiseras polisen för hur barn som misstänks ha dödat andra barn blir förhörda. Tidigare gällde kritiken Kevin-fallet. Den här gången rör det ett fall när en elvaårig pojke hittades död i Hovsjö i Södertälje, skriver Dagens Nyheter.
Stora brister när 12-åring pekades ut som mördare
En 11-årig pojke är mördad. Hans bästa kompis blir huvudmisstänkt. Knappt tre år efter mordet på fyraårige Kevin kallas psykologiprofessor Sven Å Christianson återigen in av polisen, den här gången till Hovsjö. Nu ifrågasätter experter tillförlitligheten i utredningen som pekade ut en 12-årig pojke som skyldig till mord. Förhören är ett skolboksexempel på hur falska erkännanden kan växa fram, säger docent Sara Landström.
AI är bara en avancerad miniräknare
Användargränssnitt är det hetaste området för AI under de närmaste åren. Det spår konsultföretaget Berges expert Kevin Kyeong.
Läs mer om Kevin Kyeong.