Kevin

Sjödin slår tillbaka efter anklagelserna

Brynässtjärnan Kevin Clark fick hård kritik efter lördagens kross mot Luleå i SHL.C Mores expert Niklas Wikegård rasade mot en påstådd filmning från Kevin Clarks sida.Nu rider Brynäs tränare Tommy Sjödin ut till försvar för sin stjärnspelare.Ang. Clarks så kallade filmning. Det händer i stort sett varje match, skriver Sjödin på Twitter.
Läs mer om Luleå, Sjödin, Tommy Sjödin och Twitter.

Svaret till Wikegård: Jag bryr mig inte

GÄVLE/STOCKHOLM. Kevin Clark föll till isen med smärtor och Isac Lundeström visades ut för hög klubba.Men på reprisbilderna syntes aldrig någon klubba i Clarks ansikte.Något som fick C Mores experter att rasa mot filmningen.– Det hör inte hemma i någon sport, framför allt inte inom ishockeyn. Han sänker ju sitt eget värde i ligan, säger Niklas Wikegård.– Jag bryr mig egentligen inte vad de pratar om, svarar Clark efter matchen.
Läs mer om Clark, Isac Lundeström och Wikegård.
SVT:s granskning av Kevinfallet anmält
SVT:s uppmärksammade rapportering om mordet på fyraårige Kevin i Arvika 1998 har anmälts till Granskningsnämnden, rapporterar SVT Nyheter Värmland.
Draget mot kritiserade polisen i Kevin-fallet
Snart kommer den nya utredningsgruppen med sitt besked i Kevin-fallet – men först återstår ett viktigt förhör:Med spaningsledaren Rolf Sandberg, som för 19 år sedan pekade ut bröderna Christian och Robin som skyldiga till deras lekkamrats död.– Vi vill ta det i slutändan, när vi har hela bilden, säger åklagaren Niclas Wargren.

Spacey tog mig mellan benen – på Nobelfesten

Anklagelserna om övergrepp har haglat mot skådespelarstjärnan Kevin Spacey.Nu kommer nästa.Ari Behn menar att Spacey tafsade på honom i samband med Nobelfesten 2007:–Han tog mig mellan benen under bordet, säger Ari Behn till norska P4.
Nya beskedet om House of Cards
Kevin Spacey har sparkats och produktionen stoppats.Men det finns en tid efter karaktären Frank Underwood för House of Cards.Nu meddelar Netflix att produktionen ska återupptas 2018 och att sista säsongen tar en ny vändning.
Brynäs sköna lyft – tredje raka segern
Brynäs är nu definitivt ute ur krisen.För första gången för säsongen har laget nu radat upp tre raka segrar – och klättrar över slutspelsstrecket.Kevin Clark låg bakom segern mot Rögle med sina 3 poäng (2+1).
Läs mer om Rögle.
Överraskande minskning av svenska utsläpp
De svenska utsläppen av växthusgaser – som mäts inom landets gränser – minskar igen. Men ännu är Sverige långt ifrån att uppfylla Parisavtalets löfte. – Svenskarna behöver titta inåt och se över hur ni lever era liv, säger brittiske klimatforskaren Kevin Anderson.
Läs mer om Kevin Anderson och Sverige.
Raset fortsätter – efter nya förlusten
LOS ANGELES. Sjunde raka förlusten.Raset fortsätter för Ottawa Senators, som i natt, svensk tid, föll med 1-2 borta mot Montreal.Ottawa har inte vunnit sedan dubbelmötet med Colorado i Globen den 10 och 11 november.Minst lika oroande, lagkaptenen och backstjärnan Erik Karlsson, 27, har inte gjort en poäng sedan dess.– Det är klart synligt att Karlsson saknar backpartners Marc Methot, som försvann i somras. Han gav Erik tryggheten att våga gå på offensiven, sa förre NHL-målvakten och numera tv-kommentatorn Kevin Weekes i studion hos NHL Network.
Cyklist hittade styckade Kevin i Ikeakasse
Den 35-årige mannen misstänks ha mördat 25-årige Kevin Joel Andersen i sin lägenhet. Han ska sedan ha hållit mordoffrets unge vän som gisslan och tvingat denne att stycka mordoffret.Det bestialiska mordet uppdagades när en cyklist hittade Kevin Joel Andersens kvarlevor packade i bland annat en Ikeakasse.– Jag ser vad jag tror är ett huvud som ligger i en påse. Jag tycker mig se nacken eller något liknande, berättade cyklisten under rättegången som nu pågår i danska Ballerup, enligt BT.Mordoffrets vän har inte orkat vittna i rättegången.
House of cards-pausen förlängs på grund av Kevin Spacey-utredning
Efter anklagelserna mot Kevin Spacey, i följderna av #metoo, skjuts produktionen av House of cards upp i ytterligare två veckor.
Kevin, 25, styckades – hävdar självförsvar
Under tung polisbevakning började på fredagen rättegången om mordet på den 25-årige danske mc-gängmedlemmen Kevin Andersen.Hans kropp hittades i fyra delar, nerpackad i Ikeakassar och resväskor. Kevins kompis ska ha torterats och tvingats att utföra styckningen.
Läs mer om Ikeakassar.
Yvonne fick ingen hjälp vid födseln – Kevin föll i golvet
Vid Yvonne Dibbas förlossning ignorerade barnmorskan hennes rop på hjälp.Sonen Kevin föddes i ett blodbad och for rakt ner i golvet med en smäll, när navelsträngen brast.– Jag såg honom dunka i det hårda golvet med huvudet först, med en smäll. Sedan låg han i mitt blod, helt stilla och tyst. Jag trodde att han var död, säger hon.
Läs mer om Kevin.
Kevin Spacey anklagad för nya sexuella övergrepp
Skådespelaren Kevin Spacey anklagas för ytterligare ett sexuellt övergrepp.House of cards-skådespelaren utreds nu av Scotland Yard.
Läs mer om Scotland Yard.
Många järn i elden för Kevin Svedlund
En hektisk men spännande tid väntar Kevin Svedlund.Redan nästa månad travar Roberts Berghs försteman vidare mot nya utmaningar när han byter arbetsgivare till Veijo Heiskanen.- Det är många steg att ta i livet just nu men de känns rätt att ta, säger 24-åringen som i december även ska bli pappa för första gången.
Ett helvete – tror jag är en langare
Kevin Prince-Boateng är en av Bundesligas mest profilerade spelare.Nu har Frankfurt-stjärnan berättat om rasismen han tvingats utstå i Tyskland.
Läs mer om Frankfurt-stjärnan och Tyskland.
Kevin fick lämna Idol – efter stora dramatiken
Kevin Klein åker ur Idol 2017.Fredagens framträdande räckte inte till.– Jag är så otroligt stolt över allt jag har kunnat vara med om. Jag trodde aldrig jag skulle få uppleva något sådant, säger Kevin Klein efter förlusten.
Läs mer om Idol och Kevin Klein.
Som att han kör genom en biltvätt
LOS ANGELES. Besöket hemma i Stockholm förra helgen såg ut att ha gjort Gabriel Landeskog, 24, gott.I natt, svensk tid, gjorde han sitt första hattrick i NHL när Colorado besegrade Washington med 6-2.Lagkamraterna gav sin svenske lagkapten mer än en dusch i ansiktet med vattenflaskorna när Landeskog kom förbi båset för att ta emot den traditionella målhyllningen.- Det ser ut som han passerar genom en biltvätt, sa förre NHL-målvakten och numera expertkommentatorn Kevin Weekes i tv-studion hos NHL Network.
Personal på skolan stängde ute mördaren – räddade eleverna
Polisen vet ännu inte varför 43-årige Kevin Janson Neal sköt en granne till döds och sedan gav sig ut för att döda ännu fler i det lilla samhället Rancho Tehama i USA på tisdagen. Och på onsdagen stod det klart att han också mördat sin fru som hittades under golvet till parets bostad.
Idolen avslöjar sin hemliga flickvän
Idoldeltagaren Kevin Kleins kärleksliv blomstrar. Nu avslöjar artisten i podcasten Kändispodden sin nya kärlek.– Det där är mitt största pris. När du väl träffar kärleken så är det så himla otroligt. Det går inte att beskriva, det är magiskt, säger Kevin Klein.
Läs mer om Kevin Klein och Kändispodden.
Kevin-fallet närmar sig ett avgörande
Den nya utredningen om mordet på fyraårige Kevin närmar sig ett avgörande.Närmare 50 förhör har hållits, rättsläkare har granskat fallet och gamla beslag har analyserats på nytt.Egentligen ska det inte finnas några frågetecken kvar, säger Tomas Johansson, polisens samordnare för Kevin-gruppen.
Läs mer om Kevin och Kevin-gruppen.
Jätteskandalen kan kosta dem VM-plats
Schweiz har ena benet i VM.Men det krävdes en minst sagt kontroversiellt tilldömd straffspark för att säkra 1-0-segern borta mot Nordirland.Ett av de sämsta domsluten genom tiderna, skriver Kevin Beirne på Twitter.