Kfc

Svenska cupen lottad - KFC ställs mot lokalrivalen

Foto: Bosse Nilsson Ahmed Hassan räddade KFC mot Ängelholm. Den första omgången i svenska cupen är lottad. För Kristianstad FC väntar möte med division II-laget Hässleholms IF. Jakten på en plats i svenska cupens gruppspel kan börja.
Läs mer om KFC och Ängelholm.

Hassan agerade "supersub" och räddade segern till KFC

Kristianstad FC var på väg mot sin tredje raka förlust i söderettan. Men med 14 minuter kvar av matchen kom Ahmed Hassan in och sju minuter senare hade han vänt matchen med två mål.
Läs mer om Ahmed Hassan och KFC.
Mardrömsstart för Kristianstad FC
Foto: NISSE NILSSON KFC och Guido Barreyro körde fast under den första halvleken mot Eskilsminne. I den andra halvleken dominerade KFC men en bjudning tio minuter före slutet kostade en poäng.
KFC föll mot ryskt lag i Turkiet
Foto: Tommy Svensson Kristianstad FC befinner sig i Turkiet på träningsläger och på onsdagseftermiddagen spelade man en träningsmatch mot Tekstikschik Ivanovo, som spelar i den ryska andradivisionen.
Läs mer om Tekstikschik Ivanovo och Turkiet.

Efter kycklingkrisen: Nya problem för KFC

Efter problemen med kycklingleveranserna har snabbmatskedjan KFC:s restauranger i Storbritannien åter öppnat. Men nu skriver CNBC att kedjan har drabbats av en ny kris: brist på brunsås.
Läs mer om KFC och Storbritannien.
Polisen: Sluta ring oss om KFC:s kycklingbrist
Snabbmatskedjan Kentucky Fried Chicken har brist på kyckling. Runt 700 av 900 restauranger i Storbritannien höll under måndagen stängt på grund av leveransproblem.
Läs mer om Storbritannien.
Polisen: Sluta ring oss om KFC:s kycklingbrist
Snabbmatskedjan Kentucky Fried Chicken har brist på kyckling. Runt 700 av 900 restauranger i Storbritannien höll under måndagen stängt på grund av leveransproblem.
Läs mer om Storbritannien.
Kycklingbrist – hundratals KFC-restauranger stänger
600 KFC-restauranger i Storbritannien tvingades stänga i helgen.Orsaken: Brist på kyckling.Leverantören DHL pekas ut som boven i dramat och går nu ut med en offentlig ursäkt.
Läs mer om Storbritannien.
Kentucky Fried Chicken har slut på kyckling
Snabbmatsrestaurangen Kentucky Fried Chicken (KFC) har leveransproblem. Kycklingen är slut.
Kentucky Fried Chicken har slut på kyckling i Storbritannien
Snabbmatsrestaurangen Kentucky Fried Chicken (KFC) har leveransproblem. Kycklingen är slut.
Läs mer om Storbritannien.
Man kivskuren vid KFC – en gripen
En man har knivskurits vid KFC under tidiga lördagsmorgonen.Offret har förts med ambulans till sjukhus.En misstänkt gärningsman har kunnat gripas.– Han hade begett sig därifrån, men greps av en ordningsvakt i närheten, säger Jenny Widn, polisens presstalesperson i Region Väst.
Läs mer om Jenny Widn, KFC och Region Väst.
KFC släpper VR-spel – där du friterar kyckling
Men än så länge är spelet bara för nyanställda.
Läs mer om VR-spel.
Huawei släpper mobil - tillsammans med KFC
Snabbmatskedjan släpper en mobil för att fira jubileum.
Läs mer om KFC.
Snabbmatskedjan lanserar nagellack – med kycklingsmak
Den amerikanska snabbmatskedjan Kentucky Fried Chicken, KFC, lanserar nu ett ätbart nagellack som...
Läs mer om KFC och Kentucky Fried Chicken.
Här införs 18-årsgräns på McDonalds
McDonalds och Kentucky Fried Chicken (KFC) inför åldersgräns på några av sina restauranger, skriver...
KFC öppnar – och ger bort mat för miljoner
När den första KFC-restaurangen öppnar i Sverige hoppas kedjan på ordentlig kö.För att locka kunder kommer företaget ge bort mat för över en miljon kronor.– De som vunnit kommer ju att dra med sig vänner och familj, säger Martin Jallinder, etableringschef på Nordic Service Partners, till Sydsvenskan.
Storkedjans öppning drabbad av försening
Öppningen av den snabbmatskedjan KFC:s första restaurang försenas. Portarna skulle redan ha slagit upp på stortorget i Malmö – men så blev det inte. Ett nytt datum är satt och förberedelserna är i full gång.
Läs mer om Malmö.
KFC: Dna-test visar att friterad råtta var kyckling
Kentucky Fried Chicken har låtit dna-testa en köttbit efter att en 25-årig kund påstått att han serverats friterad råtta på en restaurang i Kalifornien. Ett oberoende laboratorietest visar att det är kyckling, skriver den amerikanska restaurangkedjan på Twitter.
Läs mer om Kalifornien och Twitter.
Här öppnar Sveriges första KFC-restaurang
Nyheten om att Kentucky Fried Chicken (KFC) kommer till Sverige slog ner som en kaloribomb när den presenterades. Nu är det klart att kedjans första restaurang i Sverige öppnar på Stortorget i Malmö nästa sommar.
33 år senare - KFC gör nytt försök i Malmö
Kentucky Fried Chicken misslyckades i Sverige 1981.Nu gör man ett nytt försök i Malmö.Kedjan öppnar på Stortorget, preliminärt till sommaren.
Tan, 26, blev dumpad – åt på KFC i en vecka
NEW YORK. Tan Shen, 26, tog tröstätandet till en ny nivå. När hon dumpades av pojkvännen gick hon till KFC för att äta chicken wings. Och blev kvar en hel vecka.
Läs mer om KFC.
Kinesiskt kött dras tillbaka efter skandal
Amerikanska OSI Group drar tillbaka alla produkter tillverkade av dotterbolaget Shanghai Husi från marknaden. Bolaget står i centrum för en stor köttskandal i Kina där McDonalds, KFC och Starbucks dragits in.
Läs mer om KFC, Kina och Shanghai Husi.
Gammalt kött såldes till McDonalds
Ännu en matskandal har uppdagats i Kina. Myndigheterna har stängt en livsmedelsfabrik som blandade ut färskt kött med kött med passerat bäst före-datum, och sedan sålde det vidare till populära snabbmatskedjor som McDonalds, Pizza Hut, KFC, Burger King, Subway och Starbucks.
Läs mer om Burger King, KFC, Kina, Pizza Hut och Subway.