Kfc

Polisen: Sluta ring oss om KFC:s kycklingbrist

Snabbmatskedjan Kentucky Fried Chicken har brist på kyckling. Runt 700 av 900 restauranger i Storbritannien höll under måndagen stängt på grund av leveransproblem.
Läs mer om Storbritannien.

Polisen: Sluta ring oss om KFC:s kycklingbrist

Snabbmatskedjan Kentucky Fried Chicken har brist på kyckling. Runt 700 av 900 restauranger i Storbritannien höll under måndagen stängt på grund av leveransproblem.
Läs mer om Storbritannien.
Kycklingbrist – hundratals KFC-restauranger stänger
600 KFC-restauranger i Storbritannien tvingades stänga i helgen.Orsaken: Brist på kyckling.Leverantören DHL pekas ut som boven i dramat och går nu ut med en offentlig ursäkt.
Läs mer om Storbritannien.

Kentucky Fried Chicken har slut på kyckling

Snabbmatsrestaurangen Kentucky Fried Chicken (KFC) har leveransproblem. Kycklingen är slut.
Kentucky Fried Chicken har slut på kyckling i Storbritannien
Snabbmatsrestaurangen Kentucky Fried Chicken (KFC) har leveransproblem. Kycklingen är slut.
Läs mer om Storbritannien.
Man kivskuren vid KFC – en gripen
En man har knivskurits vid KFC under tidiga lördagsmorgonen.Offret har förts med ambulans till sjukhus.En misstänkt gärningsman har kunnat gripas.– Han hade begett sig därifrån, men greps av en ordningsvakt i närheten, säger Jenny Widn, polisens presstalesperson i Region Väst.
Läs mer om Jenny Widn, KFC och Region Väst.
KFC släpper VR-spel – där du friterar kyckling
Men än så länge är spelet bara för nyanställda.
Läs mer om VR-spel.
Huawei släpper mobil - tillsammans med KFC
Snabbmatskedjan släpper en mobil för att fira jubileum.
Läs mer om KFC.
Snabbmatskedjan lanserar nagellack – med kycklingsmak
Den amerikanska snabbmatskedjan Kentucky Fried Chicken, KFC, lanserar nu ett ätbart nagellack som...
Läs mer om KFC och Kentucky Fried Chicken.
Här införs 18-årsgräns på McDonalds
McDonalds och Kentucky Fried Chicken (KFC) inför åldersgräns på några av sina restauranger, skriver...
KFC öppnar – och ger bort mat för miljoner
När den första KFC-restaurangen öppnar i Sverige hoppas kedjan på ordentlig kö.För att locka kunder kommer företaget ge bort mat för över en miljon kronor.– De som vunnit kommer ju att dra med sig vänner och familj, säger Martin Jallinder, etableringschef på Nordic Service Partners, till Sydsvenskan.
Storkedjans öppning drabbad av försening
Öppningen av den snabbmatskedjan KFC:s första restaurang försenas. Portarna skulle redan ha slagit upp på stortorget i Malmö – men så blev det inte. Ett nytt datum är satt och förberedelserna är i full gång.
Läs mer om Malmö.
KFC: Dna-test visar att friterad råtta var kyckling
Kentucky Fried Chicken har låtit dna-testa en köttbit efter att en 25-årig kund påstått att han serverats friterad råtta på en restaurang i Kalifornien. Ett oberoende laboratorietest visar att det är kyckling, skriver den amerikanska restaurangkedjan på Twitter.
Läs mer om Kalifornien och Twitter.
Här öppnar Sveriges första KFC-restaurang
Nyheten om att Kentucky Fried Chicken (KFC) kommer till Sverige slog ner som en kaloribomb när den presenterades. Nu är det klart att kedjans första restaurang i Sverige öppnar på Stortorget i Malmö nästa sommar.
33 år senare - KFC gör nytt försök i Malmö
Kentucky Fried Chicken misslyckades i Sverige 1981.Nu gör man ett nytt försök i Malmö.Kedjan öppnar på Stortorget, preliminärt till sommaren.
Tan, 26, blev dumpad – åt på KFC i en vecka
NEW YORK. Tan Shen, 26, tog tröstätandet till en ny nivå. När hon dumpades av pojkvännen gick hon till KFC för att äta chicken wings. Och blev kvar en hel vecka.
Läs mer om KFC.
Kinesiskt kött dras tillbaka efter skandal
Amerikanska OSI Group drar tillbaka alla produkter tillverkade av dotterbolaget Shanghai Husi från marknaden. Bolaget står i centrum för en stor köttskandal i Kina där McDonalds, KFC och Starbucks dragits in.
Läs mer om KFC, Kina och Shanghai Husi.
Gammalt kött såldes till McDonalds
Ännu en matskandal har uppdagats i Kina. Myndigheterna har stängt en livsmedelsfabrik som blandade ut färskt kött med kött med passerat bäst före-datum, och sedan sålde det vidare till populära snabbmatskedjor som McDonalds, Pizza Hut, KFC, Burger King, Subway och Starbucks.
Läs mer om Burger King, KFC, Kina, Pizza Hut och Subway.
Skadad treåring får nytt öga
Den skadade lilla flickan från Mississippi som kastades ut från KFC för att hon ansågs vara stötande, har åkt till Florida för att få ett nytt öga.
Läs mer om Florida, KFC och Mississippi.
KFC vill bjuda in Leif Mannerström på lunch
Nu svarar den amerikanska snabbmatskedjan KFC:s svenska representant på stjärnkrögaren Leif Mannerströms dundrande kritik – med en utmaning. – Jag ska bjuda Leif Mannerström på lunch när KFC öppnat sin första restaurang i Sverige, säger Morgan Jallinder, vd på Nordic Service Partner.
Mannerström rasar mot KFC - Räcker nu
SVT Debatt.
Läs mer om KFC och Räcker.
`Nyheten om att KFC öppnar i Sverige gör mig illamående`
Konsumtionen av kyckling måste minska, inte öka. Det menar Camilla Björkbom, förbundsordförande Djurens Rätt, med anledning av nyheten om att snabbmatskedjan KFC ska etablera sig i Sverige.
Läs mer om Camilla Björkbom, KFC och Sverige.
Kycklingkedja till Sverige
Stockholm/TT Den amerikanska snabbmatskedjan KFC, specialiserad på kycklingrätter, lanseras på nytt i Sverige. Det skriver franchisekoncernen Nordic Service Partners (NSP) i ett pressmeddelande.
Läs mer om KFC och Sverige.