Kim hild

15-åring misshandlad – ingen gripen

Natten mot torsdagen blev en ung man misshandlad av flera gärningspersoner i Lund.Enligt uppgifter ska 15-åringen fått sparkar och slag mot sig.– Uppringaren berättar att en person blivit misshandlad av runt åtta personer, säger Kim Hild på polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild och Lund.Enligt.

JUST NU: Ölandsbron avstängd efter olycka

Ölandsbron stängdes av vid lunchtid på onsdagen.Orsaken: En lastbil har råkat ut för en däckexplosion.En insats pågår just nu.– Lastbilen har hamnat tvärs över vägbanan, så därför valde vi att stänga av, säger Kim Hild vid regionledningscentralen syd.
Läs mer om Kim Hild.
Flera inbrott i södra Sverige under natten
Polisen har fått larm om flera inbrott under natten i Sydsverige.I Kalmar kunde polisen gripa två personer i samband med ett inbrott i en lägenhet.– Det är oklart om de hade något på sig när de greps. Jag kan inte svara på det, säger Kim Hild vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild, Sverige och Sydsverige.I.
Tre personbilar och en hästtransport i krasch
I Strömsnäsbruk skedde det vid 14.39 på tisdagen en olycka, som involverade tre personbilar och en tom hästtransport.Skadeläget är oklart, men tros vara lindrigt hos alla inblandade.– En av bilarna ska ha avvikit från platsen, säger Kim Hild, pressinformatör vid polisens regionledningscentral.
Läs mer om Kim Hild.

Ny bilbrand i Malmö under natten

Flera bilbränder inträffade i Malmö natten mot måndagen.Natten mot tisdagen fick SOS larm om en ny bilbrand på Kvartettgatan på Högaholm i Malmö.– Det har varit en fullt utvecklad brand, säger Kim Hild vid polisens ledningscentral.
Försökte stjäla motorcykel – greps på platsen
Tre unga män försökte stjäla en motorcykel natten mot tisdagen i Malmö.När polisen kom fram till platsen kunde männen gripas.– Vi hinner få ut en patrull till platsen efter att en uppringare tipsat oss, säger Kim Hild vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild och Malmö.När.
Inbrottstjuvar stoppades – efter villaägarens knep
Villaägaren är på semester när det plingar till i mobilen.Det är larmet som varnar för att någon försöker ta sig in i huset i Påarp.– Via kameraövervakningen får villaägaren syn på två gärningsmän som försöker göra inbrott, säger Kim Hild vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild och Påarp.
Man stal cykel vid tågstation – kunde gripas på platsen
Mannen i 30-årsåldern var i full färd med att bryta upp cykellås vid en tågstation i Malmö.En kvinna larmade polisen, som kunde gripa mannen.– Vi kunde gripa honom en bit från platsen när han var på väg bort med en cykel, säger Kim Hild på polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild och Malmö.En.
Två bilar inblandade i trafikolycka
På lördagen larmas polisen om en trafikolycka.Två bilar ska vara inblandade i olyckan.– En person klagar på smärta, säger Kim Hild på polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild.
Äldre kvinna på rullator rånad utomhus
En äldre dam har rånats på sin väska i Hultsfred.En ensam gärningsperson ryckte väskan direkt ur kvinnans hand.– Hon är chockad, men fysisk oskadd, säger Kim Hild, informatör vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Hultsfred.En och Kim Hild.
Spekakulärt inbrott – tjuvar sågade sig genom taket
Tjuven – eller tjuvarna – sågade ett hål i taket och tog sig ner i restaurangen.Efter det spektakulära inbrottet bröt de sig in ett kassaskåp.– Det är okänt vad de fick med sig, säger Kim Hild, informatör vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild.
Cyklist påkörd av bil – förd till sjukhus
En cyklist är förd till sjukhus efter att ha blivit påkörd av en bilist.Hur olyckan ska ha uppstått är fortfarande oklart.– Vår patrull är på väg in till Borgholm, säger Kim Hild, informatör vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Borgholm och Kim Hild.
Man gripen – gjorde inbrott på flera ställen
En ung man gjorde inbrott på flera verksamheter under natten. Tack vare att ett vittne kände igen hans bil kunde mannen gripas.Mannen misstänks nu för stöld och inbrott.– Man har gått in genom ett fönster, säger Kim Hild, informatör vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild.
Trafikolycka på E22 – två skadade till sjukhus
En lätt lastbil och en personbil har krockat på E22 vid Hörby.Två skadade har förts till sjukhus.Under räddningsarbetet är det dåligt framkomlighet på platsen.– Om man kan välja en annan väg så är det en bra id, säger Kim Hild vid polisens regionledningscentral.
Läs mer om E22, Hörby.Två och Kim Hild.
Ung man rånad och knivskuren
En man anträffades under morgonen med en skärskada på handen. Från början misstänkte man inget brott men senare framkom det att mannen blivit rånad av flera män.– Det är mycket knivar i cirkulation nu, säger Kim Hild, informatör vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild.
Bil och motorcykel i krock – en skadad
En olycka har skett mellan motorcykel och personbil.Minst en person vårdas för skador.Olyckan innebär trafikstörningar och ena körfältet är avstängt.– Vi är på plats och undersöker vad som har hänt, säger Kim Hild, informatör vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild.
Lastbil i krock i Malmö – flera fordon kan vara inblandade
En lastbil och flera personbilar ska ha krockat vid Jägersro i Malmö.Polisen är just nu på väg till platsen.– Vi är beordrade dit, men vi har inte kommit fram, säger Kim Hild vid regionledningscentralen.
Trafikverket varnar: Hundar springer på väg
Två hundar har setts springa längs väg 1208 i Skåne.Trafikverket har skickat ut en varning till trafikanterna.– Trafikverket har varnat och vi har gått igenom anmälningarna om försvunna djur, säger Kim Hild på polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild och Skåne.Trafikverket.
Utvecklad brand i lägenhet
Polis, räddningstjänst och ambulans är på plats vid en misstänkt lägenhetsbrand.Enligt larmet ska det ha börjat brinna på balkongen.– Det ska vara en utvecklad brand, familjen har flytt lägenheten, säger Kim Hild på polisens ledningscentral
Läs mer om Kim Hild.
Bil började brinna på väg
På måndagen larmades räddningstjänsten om en bilbrand.Räddningstjänsten ska vara på plats.– Bilen ska ha börjat brinna under färd, säger Kim Hild, presstalesperson på polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild.
JUST NU: Person hittad död i bostad
En man i 30-årsåldern har hittats död i en bostad, natten till söndagen.Brott kan inte uteslutas och polisen misstänker dråp.– Avspärrningarna har hävts på platsen och vi hoppas ha svaret på vad som hänt så snabbt som möjligt, säger Kim Hild, pressinformatör vid polisen i region syd.
Läs mer om Kim Hild.
JUST NU: Person hittad död i bostad
En man i 30-årsåldern har hittats död i en bostad, natten till söndagen.Brott kan inte uteslutas och polisen misstänker dråp.– Avspärrningarna har hävts på platsen och vi hoppas ha svaret på vad som hänt så snabbt som möjligt, säger Kim Hild, pressinformatör vis polisen i region syd.
Läs mer om Kim Hild.
JUST NU: Hotfull man med låtsasvapen gripen på buss
Mitt under resan ombord på stadsbussen började mannen vifta med ett vapen.Alerta medpassagerare ingrep omedelbart och brottade ner honom.– Vapnet var inte äkta, men det är klart att folk blir oroliga när sådant här händer, säger Kim Hild, pressinformatör vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild.
En person påkörd – polis på väg
Polis är på väg till stadsdelen Augustenborg i Malmö, efter ett larm om en påkörd person.Ambulans och räddningstjänst åker också till platsen.– Sådana här ärenden är av högsta prioritet, säger Kim Hild, pressinformatör vid polisens regionledningscentral.
Läs mer om Augustenborg, Kim Hild och Malmö.
Greps efter skadegörelse – misstänkta för narkotikabrott
Natten till onsdagen greps två personer i tivoliparken i Kristianstad efter en skadegörelse.Nu är båda personerna misstänkta för bland annat narkotikabrott.– När polisen kommer fram upptäcker de ett gäng som då kontrolleras, säger Kim Hild, pressinformatör på polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild och Kristianstad.