Kim hild

Två bilar i krock på E22 - trafiken påverkas

Två bilar är inblandade i en sidokollision på E22.Polis, räddningstjänst och ambulans är på plats.– Trafiken påverkas, säger Kim Hild på polisens ledningscentral.
Läs mer om E22 och Kim Hild.

Två bilar i krock – väg stängs av

Två bilar kolliderade på onsdagsmorgonen.Skadeläget efter olyckan är okänt.– Vägen stängs av, säger Kim Hild, presstalesperson på polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild.
Bil åkte av vägen – okänt skadeläge
På måndagsmorgonen är en bilist med om en singelolycka på väg 25.Polis och räddningstjänst är larmade till platsen.– Bilen har kört av vägen, säger Kim Hild, presstalesperson på polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild.
Stopp på E22 – två bussar i trafikolycka
Stopp på E22 efter trafikolycka mellan två bussar – en av bussarna uppges vara ett linjetrafiksfordon.– Det är stopp i trafiken, säger Kim Hild på polisens ledningscentral.
Läs mer om E22 och Kim Hild.

JUST NU: Bil voltade i allvarlig trafikolycka

En svår trafikolycka inträffade tidigt på lördagsmorgonen när en bil av okänd anledning voltade.Föraren låg utanför bilen när räddningsresurserna kom fram.– Föraren har körts till sjukhus med ambulans, säger Kim Hild, pressinformatör vid polisens ledningscentral i region Syd.
Läs mer om Kim Hild och Syd.
Polisen söker en försvunnen man: Behöver hjälp
Polisen söker efter en försvunnen man i 80-årsåldern.Mannen försvann från ett korttidsboende i Malmö under torsdagen.– Vi behöver hjälp från allmänheten, säger Kim Hild, informatör vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild och Malmö.
Trafikstörningar på E4 efter olycka
Det råder trafikstörningar på E4 efter en olycka.En bil ska ha kört in i mitträcket, enligt polisen.– En bärningsbil är beställd till platsen, säger Kim Hild, informatör vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild.
Två bilar i kollision – misstanke om rattfylla
Två bilar har kolliderat på väg 104 vid Röstånga.Enligt polisen var sex personer inblandade och en av förarna ska ha blåst positivt.– Det ska saneras på platsen och vi är fortfarande på plats. Så det kan vara lite trafikstörningar, säger Kim Hild på polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild och Röstånga.Enligt.
MC har krockat med bil
En personbil och en motorcykel har kolliderat på väg 28 vid Visselfjärda.– Det är oklart vad som hänt, vi är på väg till platsen, säger Kim Hild på polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild och Visselfjärda.
Person påkörd av bil
En person ska ha blivit påkörd av en bil i Tingsryd.Polis och ambulans är på väg till platsen.– Olyckan ska ha inträffat Linerydsvägen i höjd med Kroksjön, säger Kim Hild på polisens ledningscentral.
JUST NU: Bil och tankbil i frontalkrock – en fastklämd
En bil och en tankbil har frontalkrockat strax söder om Landskrona.– En person är fastklämd. Det är en allvarlig olycka. Vägen kommer vara stängd i flera timmar, säger Kim Hild, informatör vid polisens ledningscentral i region Syd.
Läs mer om Kim Hild, Landskrona och Syd.
JUST NU: Bil och lastbil i frontalkrock – en fastklämd
En bil och en tankbil har frontalkrockat strax söder om Landskrona.– En person ska vara fastklämd. Det är en allvarlig olycka. Vägen kommer vara stängd i flera timmar, säger Kim Hild, informatör vid polisens ledningscentral i region Syd.
Läs mer om Kim Hild, Landskrona och Syd.
Bil och lastbil i frontalkrock – en fastklämd
En bil och en lastbil har frontalkrockat strax söder om Landskrona.– En person ska vara fastklämd, säger Kim Hild, informatör vid polisens ledningscentral i region Syd.
Läs mer om Kim Hild, Landskrona och Syd.
JUST NU: Flera bilar in i mitträcket – E6 är avstängd
Flera bilar är inblandade i en olycka på E6 vid Landskrona.Vägen är helt stängd i norrgående riktning.– Det står flera bilar stilla vid mitträcket. Det är oklart vad som hänt, men vägen är stängd, säger Kim HIld på polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim HIld och Landskrona.Vägen.
Flydde från polisen – kraschade med bil
Mannen i 20-årsåldern kraschade med en bil efter en biljakt i Växjö.Bilen visade sig vara efterlyst.– Han valde att inte stanna för polisen och krockade senare, säger Kim Hild, informatör vid polisens ledningscentral i region Syd.
Läs mer om Kim Hild, Syd och Växjö.Bilen.
Två unga rånades efter misstänkt svarttaxitur
Två unga män rånades i Malmö under natten till söndag.De två hade fått skjuts av två okända män, men när bilen stannade tog en av dessa fram en kniv.–Det verkar som att de har åkt i någon typ av svarttaxi, säger Kim Hild på polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild och Malmö.
JUST NU: Flera olyckor – mycket vatten på vägarna
Flera trafikolyckor har inträffat kring Malmö under lördagsmorgonenTvå bilar krockade på E6 vid Lomma.Enligt polisen är det mycket vatten på vägbanan vilket kan ha orsakat olyckan.– Det kom larm om ytterligare en olycka på samma plats strax innan, säger Kim Hild på polisens ledningscentral.I Malmö har en bil kanat av vägen på Yttre ringvägen.
Läs mer om Kim Hild, Lomma.Enligt, Malmö och Yttre.
JUST NU: Två bilar i krock på E6 – mycket vatten på vägen
Två bilar har kolliderat på E6 vid Lomma.Enligt polisen är det mycket vatten på vägbanan vilket kan ha orsakat olyckan.– Det kom larm om ytterligare en olycka på samma plats strax innan, säger Kim Hild på polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild och Lomma.Enligt.
Här delar nazister ut flygblad på köpcentrum
En grupp från nazistiska Nordiska motståndsrörelsen (NMR) ställde under fredagen upp sig på köpcentrumet Grand Samarkand i Växjö.Enligt uppgifter från platsen försökte väktare först avvisa gruppen, men efter att polis tillkallats tilläts ändå gruppen dela ut flygblad inne på köpcentrumet i två timmar.Manifestationen kommer att polisanmälas.– Det kommer att skrivas en anmälan om brott mot ordningslagen, säger Kim Hild.
Man till sjukhus efter kollision i korsning
En man i 45-årsåldern är förd till sjukhus efter att en cyklist och bil krockat.Olyckan inträffade i en korsning i Helsingborg.– Skadeläget är okänt, säger Kim Hild på polisens ledningscentral.
Läs mer om Helsingborg och Kim Hild.
Cyklist och bil kolliderade i korsning
En cyklist och bil har krockat i en korsning i Helsingborg.Skadeläget är okänt.– Ambulans finns på plats. Cyklisten ligger på marken enligt larmet, säger Kim Hild på polisens ledningscentral.
JUST NU: Buss och bil i olycka
En buss och en bil har på tisdagsförmiddagen kolliderat på riksväg 25, mellan Växjö och Alvesta.Bilen ska ha varit tom när den blev påkörd.– Vi fick in ett samtal till 112 där man berättade om en bil som stod med varningstriangel, och att den stått illa till, berättar Kim Hild hos polisen i syd.Samtidigt är E65 avstängt efter en annan olycka i Malmötrakten.
Körde från polisen – krockade med räcke
Trots att polispatrullen signalerade med sirener och blåljus stannade inte bilen.Polisen följde efter och en vild biljakt uppstod.– Ett par minuter senare hittar de bilen. Då har den krockat med ett vägräcke, säger Kim Hild på polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild.
Två bilar i krock utanför bensinmack
På tisdagsmorgonen krockar två bilar i Staffanstorp.Skadeläget är oklart.– Vi har beställt bärgare för båda bilarna, säger Kim Hild vid polisens ledningscentral.
Personbil och vägarbetsfordon i krock på E6
En bil har krockat med ett vägarbetsfordon på E6.Olyckan orsakar stopp för trafiken i södergående riktning.– Det verkar vara en personbil som kört in i en vägarbetsbil. Jag har inga uppgifter om skadeläget men ambulans finns på plats, säger Kim Hild vid polisens ledningscentra.
Läs mer om Kim Hild.