Kim hild

Tågstopp efter olyckslarm

Tågen mellan Malmö och Lund står stilla efter ett larm om en olycka. Enligt information till polisen ska någon eller något vara påkört.– Vi vet inte om det ska vara ett djur eller en person. Vi söker på platsen men har inte hittat något, säger Kim Hild på polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild, Lund och Malmö.

Flera allvarliga olyckor på E6

På drygt än fem minuter larmades polisen om två allvarliga olyckor på E6.Utanför Helsingborg är tre bilar varit inblandade i en olycka. Och i höjd med Båstad har en lastbil med släp kolliderat med en personbil.– Det ska vara väldigt dimmigt på platsen, det kan vara orsaken till olyckan, säger Kim Hild på polisens ledningscentral.
Läs mer om Båstad och Kim Hild.
JUST NU: Påkörd person – förd till sjukhus
Polis och ambulans har larmats till en olycka i centrala Malmö.Enligt larmet är det en person som blivit påkörd av en personbil.–Vi är på väg till platsen, säger Kim Hild på polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild och Malmö.Enligt.
Kranbil rev ner elledning
En kranbil har rivit ner en elledning över en rondell på Mariedalsvägen i Malmö. Platsen har spärrats av under räddningsarbetet.– Ledningen ska ha lagt sig över en taxi, säger Kim Hild vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild, Malmö och Mariedalsvägen.

Villa i brand: Det slår ut lågor från taket

Polis och räddningstjänst fick på fredagsmorgonen in larm om en villabrand i Virserum i Hultsfreds kommun. Enligt räddningstjänsten brinner det på husets ovanvåning. – Det slår ut lågor från taket, säger Kim Hild, pressinformatör vid polisen region syd.
Läs mer om Kim Hild och Virserum.
JUST NU: Bil i svår krock med lastbil
En lastbil och en personbil har kolliderat i centrala Växjö.–Det ska finnas skadade personer, säger Kim Hild på polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild och Växjö.Det.
Skadad man hittad av förbipasserande
En man har hittats skadad i ett dike mellan Klippan och Östra Ljungby – polisen misstänker våldsbrott.– Vi misstänker att han utsatts för ett våldsbrott och att han skadats på en annan plats än där. Vart vet vi dock ännu inte, säger Kim Hild på polisens ledningscentral till HD.
Läs mer om Kim Hild, Klippan och Östra Ljungby.
Kvinna föll från balkong – två män gripna
Två män har gripits misstänka för grov misshandel i Karlskrona.Detta sedan en kvinna fallit ned från en balkong.– De här två männen är gripna för misshandel så det är absolut så att man tagit sig förbi misstanken om suicid, säger Kim Hild på polisens ledningscentral.
Läs mer om Karlskrona.Detta och Kim Hild.
Person påkörd vid stadsbibliotek
En person har blivit påkörd utanför Malmös stadsbibliotek.I nuläget är många omständigheter kring påkörningen oklara.– Vi vet inte ens vad personen blivit påkörd av, säger Kim Hild på polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild.
JUST NU: Brand rasar i lägenhet
En fullt utvecklad brand rasar i en lägenhet.Röken har spridits till andra lägenheter och människor har flytt ut på sina balkonger.– Det är en fullt utvecklad brand, säger Kim Hild på polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild.
Villabrand – familj tvingades fly
En villa i Tolånga, utanför Sjöbo, har fattat eld.Branden är fullt utvecklad och räddningstjänsten arbetar med att släcka den.Samtliga familjemedlemmar har lyckats ta sig ut ur huset.– Vi är på plats just nu, säger Kim Hild på Polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild, Sjöbo och Tolånga.
JUST NU: Polisens uppmaning: Kör lugnt
Det var extremt halt i trafiken under lördagskvällen, i södra Sverige.–I går var det extremt många olyckor, men i dag har vi klarat oss bra från dem, säger Kim Hild, pressinformatör hos polisen i syd.Nu uppmanar polisen till försiktighet i trafiken även under söndagskvällen – halkan kommer att slå till igen.
Läs mer om Kim Hild och Sverige.I.
Polisens uppmaning när det fryser på – kör försiktigt
Det var extremt halt i trafiken under lördagskvällen, i södra Sverige.–I går var det extremt många olyckor, men i dag har vi klarat oss bra från dem, säger Kim Hild, pressinformatör hos polisen i syd.Nu uppmanar polisen till försiktighet i trafiken även under söndagskvällen – halkan kommer att slå till igen.
Läs mer om Kim Hild och Sverige.I.
Två förs till sjukhus efter bråk
Två personer har förts till sjukhus efter ett bråk i Trelleborg.Männen ska ha ha börjat bråka i en trappuppgång.– Båda är per automatik målsägande, säger Kim Hild, informatör vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild och Trelleborg.Männen.
Flera lastbilar i krock på E6
Flera lastbilar och personbilar har krockat på E6 vid Rydebäck utanför Helsingborg. Det är ännu oklart huruvida någon skadats i samband med olyckan. Ambulans är på väg, uppger polisens presstalesperson Kim Hild för TT.
Läs mer om Helsingborg, Kim Hild och Rydebäck.
Flera lastbilar i krock
Flera lastbilar och personbilar har krockat på E6 vid Rydebäck utanför Helsingborg. Det är ännu oklart huruvida någon skadats i samband med olyckan. Ambulans är på väg, uppger polisens presstalesperson Kim Hild för TT.
Läs mer om Helsingborg, Kim Hild och Rydebäck.
Cyklist till sjukhus efter krock
En personbil och cyklist har krockat i en korsning i Malmö.En man i 54-års åldern har förts till sjukhus.– Han är medveten och talbar, så det verkar inte vara så allvarliga skador, säger Kim Hild vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild och Malmö.En.
Här söker polisen efter spår till blodiga dramat
En kraftigt blödande kvinna hittades på söndagsmorgonen utomhus i Landskrona.Polisen misstänker att hon har blivit utsatt för våld.– Hon var inte talbar och har förts till sjukhus med allvarliga skador, säger Kim Hild, pressinformatör vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild och Landskrona.Polisen.
Blodig kvinna hittad ute med allvarliga skador
En kraftigt blödande kvinna hittades på söndagsmorgonen utomhus i Landskrona.– Hon var inte talbar och har förts till sjukhus med allvarliga skador, säger Kim Hild, pressinformatör vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild och Landskrona.
Villa i full brand utanför Karlskrona
En villa brinner i Torhamn, utanför Karlskrona.Enligt polisen finns inga människor kvar i huset.– Villan är övertänd, säger Kim Hild på polisens ledningscentral.
En person till sjukhus efter olycka
En bil har kört ner flera vajerstolpar på väg 118 strax söder om Viby utanför Kristianstad.–En person är förd till sjukhus för kontroll, säger Kim Hild vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild, Kristianstad.En och Viby.
Bil och lastbil i krock
En bil och en lastbil kolliderade under onsdagsmorgonen utanför Eslöv.– Bilen kommer att bärgas från platsen, säger Kim Hild vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Eslöv och Kim Hild.
Villabrand rasar i Ängelholm
En villa brinner i Ängelholm.Ingen människa ska ska vara inne i huset.– Ingen person befinner sig i huset, säger Kim Hild på polisens ledningscentral.
Singelolycka på inre Ringvägen i Malmö
Strax efter sex på fredagsmorgonen inträffar en singelolycka på inre Ringvägen i Malmö.Föraren kunde själv ta sig ur fordonet.– Bärgare är på plats och strax ska trafiken flyta på som vanligt, säger Kim Hild på polisens ledningscentral.
Kassaskåpstjuvar slog till mot julhandeln
Minst två butiker i Karlshamn hade i natt inbrott.Tjuvarna ska ha brutit upp kassaskåp i två butiker.– Enligt patrull på plats kan det vara fler butiker drabbade, men det är oklart just nu, säger Kim Hild på polisens ledningscentral.
Läs mer om Karlshamn och Kim Hild.