Kim hild

Olycka stänger E6

Två bilar har kolliderat på E6 i höjd med Landskrona.Vägen är sedan strax före 09 helt stängd i söder södergående riktning.–Det kommer pågå ett tag till. Bärgare på väg nu, berättade Kim Hild på polisens ledningscentral vid 09.30-tiden.
Läs mer om Kim Hild och Landskrona.Vägen.

Masskrock – sex bilar inblandade i krock

En masskrock har inträffat i Malmö.Enligt tidiga uppgifter rör det sig om fyra personbilar och två lastbilar– Vi är på plats, säger Kim Hild, informatör vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild och Malmö.Enligt.
Skoter körde in i träd – och hamnade i damm
En skoter av något slag har kört in i ett träd i Helsingborg.Därefter ska åtminstone fordonet hamnat i en damm.– Räddningstjänst, ambulans och polis åker till platsen, säger Kim Hild, informatör vid polisens ledningscentral.
Två till sjukhus efter lastbilsolycka
Två personer har förts till sjukhus efter en trafikolycka.En lastbil och en bil ska ha krockat.– Trafikstörningar kan uppstå, men till vilken grad vet jag inte, säger Kim Hild, informatör vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild.

Man påkörd av truck – vårdas av ambulanspersonal

En person har blivit påkörd av en truck på ett företag.Enligt uppgift ska personen ha skadat en fot.– Personen är vaken och talbar, säger Kim Hild, informatör vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild.
Larm om brand i lägenhetshus
Polis och räddningstjänst har larmats till en brand i ett lägenhetshus i Växjö.–Det ska komma rök från byggnaden som syns från gatan. Vi är på plats, säger Kim Hild på polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild och Växjö.Det.
Polis jagar knivman i Växjö
Polisen i Växjö söker efter en man som misstänks ha försökt råna en person och knivskurit en annan under söndagsförmiddagen.–Det sker med bara en kort stunds mellanrum, säger Kim Hild på polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild och Växjö.
Jakt på maskerad skytt i Malmö
Enligt uppgifter ska en man ha uppgett att han blivit beskjuten av en maskerad man som sedan försvann från platsen.Mannen ska ej ha skadats.–Vi har haft tekniker där under natten men jag är osäker på vad de har gjort för fynd, säger Kim Hild på polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild och Malmö.
JUST NU: Bil fastnade under traktorsläp – stopp i trafiken
En bil har fastnat under ett släp på väg 11.Trafiken står helt still, enligt uppgift.– Det är en rörig trafiksituation, säger Kim Hild, informatör vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild.
Rattjuvar greps efter polisjakt
Tjuvarna jagades av polis efter att ha upptäckts stjäla en bilratt.I deras bil hittades ett antal misstänkt stulna bilrattar.– Två män i 18-årsåldern greps, säger Kim Hild, informatör vid polisens ledningscentral i region Syd.
Läs mer om Kim Hild och Syd.
Fordonsbrand i underjordiskt garage i Malmö
SOS fick vid 14-tiden på måndagen larm om en garagebrand på Stensjögatan i Malmö.Enligt initiala uppgifter ska det vara fordon som brinner.–Där ska finnas många fordon och vara lågt i tak, säger Kim Hild på polisens ledningscentral.
Polishelikopter följer misstänkta cykeltjuvar
Två män jagades för en misstänkt cykelstöld i Malmö. En polishelikopter fanns i området – och hjälpte till i jakten. – Det är tacksamt att de kan hjälpa till. Vi får se vad det landar i, säger Kim Hild, informatör vid polisens ledningscentral i region Syd.
Läs mer om Kim Hild, Malmö och Syd.
Polishelikopter följer misstänkta cykelrånare
Två killar jagas för en misstänkt cykelstöld i Malmö.En polishelikopter i området hjälper till i jakten – och följer killarna från luften.– Det är tacksamt att de kan hjälpa till. Vi får se vad det landar i, säger Kim Hild, informatör vid polisens ledningscentral i region Syd.
Läs mer om Kim Hild, Malmö.En och Syd.
Fyra bilar eldhärjades
Fyra bilar eldhärjades i Kävlinge natten mot måndagen.– Det fanns en spridningsrisk till trädgård och villastaket, säger Kim Hild, informatör vid polisens ledningscentral i region Syd.
Läs mer om Kim Hild, Kävlinge och Syd.
JUST NU: Bil har voltat av vägen
En personbil har voltat i centrala Växjö på fredagseftermiddagen.Olyckan inträffade i en korsning och två personer befann sig i bilen.– Båda har tagit sig ut, skriver Kim Hild, polisens presstalesperson i syd, på polisens hemsida.
Läs mer om Kim Hild och Växjö.
Bonde väcktes av fönsterkrypande tjuv
Den okände mannen skruvade loss ett myggfönster och kröp in i huset för att stjäla.Då vaknade husets invånare.Nu jagar polisen den nattliga fönsterkryparen.–De boende har sett mannen, de har gett ett visst signalement till polisen, säger Kim Hild på polisens ledningscentral
Läs mer om Kim Hild.
Bil med hästsläp i olycka
En bil med hästsläp är inblandad i en olycka i Osby.Polis, ambulans och räddningstjänst har skickats till platsen.–Det ska vara två fordon, ett med hästsläp, som är inblandade i olyckan, säger Kim Hild på polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild.
Två bilar i krock på E22 - trafiken påverkas
Två bilar är inblandade i en sidokollision på E22.Polis, räddningstjänst och ambulans är på plats.– Trafiken påverkas, säger Kim Hild på polisens ledningscentral.
Läs mer om E22 och Kim Hild.
Två bilar i krock – väg stängs av
Två bilar kolliderade på onsdagsmorgonen.Skadeläget efter olyckan är okänt.– Vägen stängs av, säger Kim Hild, presstalesperson på polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild.
Bil åkte av vägen – okänt skadeläge
På måndagsmorgonen är en bilist med om en singelolycka på väg 25.Polis och räddningstjänst är larmade till platsen.– Bilen har kört av vägen, säger Kim Hild, presstalesperson på polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild.
Stopp på E22 – två bussar i trafikolycka
Stopp på E22 efter trafikolycka mellan två bussar – en av bussarna uppges vara ett linjetrafiksfordon.– Det är stopp i trafiken, säger Kim Hild på polisens ledningscentral.
Läs mer om E22 och Kim Hild.
JUST NU: Bil voltade i allvarlig trafikolycka
En svår trafikolycka inträffade tidigt på lördagsmorgonen när en bil av okänd anledning voltade.Föraren låg utanför bilen när räddningsresurserna kom fram.– Föraren har körts till sjukhus med ambulans, säger Kim Hild, pressinformatör vid polisens ledningscentral i region Syd.
Läs mer om Kim Hild och Syd.
Polisen söker en försvunnen man: Behöver hjälp
Polisen söker efter en försvunnen man i 80-årsåldern.Mannen försvann från ett korttidsboende i Malmö under torsdagen.– Vi behöver hjälp från allmänheten, säger Kim Hild, informatör vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild och Malmö.
Trafikstörningar på E4 efter olycka
Det råder trafikstörningar på E4 efter en olycka.En bil ska ha kört in i mitträcket, enligt polisen.– En bärningsbil är beställd till platsen, säger Kim Hild, informatör vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild.
Två bilar i kollision – misstanke om rattfylla
Två bilar har kolliderat på väg 104 vid Röstånga.Enligt polisen var sex personer inblandade och en av förarna ska ha blåst positivt.– Det ska saneras på platsen och vi är fortfarande på plats. Så det kan vara lite trafikstörningar, säger Kim Hild på polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild och Röstånga.Enligt.