Kim hild

E65 avstängd efter bilkrasch

Båda riktningarna av E65 Norra Vallösa är avstängda.Detta efter en kollision mellan två personbilar på lördagsmorgonen.– Det är många meter räcke som är nedkört, säger Kim Hild, pressinformatör vid polisens regionledningscentral.
Läs mer om Kim Hild.

Räddningspådrag vid olycka – tak har rasat på byggarbetsplats

Ett tak på en byggarbetsplats i centrala Växjö rasade in och orsakade ett stort räddningspådrag.Skadeläget är fortfarande oklart men polisen har spärrat av ett område.– Folk kan behöva utrymma, säger Kim Hild, informatör vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild och Växjö.
Avstängt på E22 – lastbil och personbil krockade
En lastbil och en personbil har krockat på E22 under onsdagsmorgonen.Det råder begränsad framkomlighet på vägen, som är helt avstängd i södergående riktning.– Det var en polispatrull som råkade på olyckan och larmade oss, säger Kim Hild, informatör vid polisens ledningscentral.
Läs mer om E22 och Kim Hild.
Ung kvinna rånad av två män under natten
Två män rånade under natten en kvinna i 20-årsåldern i Malmö.Våld ska ha förekommit – men kvinnan behövde aldrig söka sjukvård.– Hon har upplevt det här som obehagligt, säger Kim Hild, informatör vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild och Malmö.Våld.

Skott avlossades – man råkade skjuta sig själv

Ett skott avlossades i en lägenhet i Väckelsång, Tingsryds kommun, på lördagseftermiddagen.Det var en man som råkade skjuta sig själv, av vad som tros vara av misstag.– Jag vet inte var skottet tog, säger Kim Hild, pressinformatör vid polisens regionledningscentral, till Smålandsposten.
Krasch på E6 – orsakar trafikstörningar
En personbil har kolliderat med ett betongräcke på E6, Flädie.Bilföraren själv larmade polis och menar på att olyckan orsakades av att hon blev bländad av solen.– Det kan bli lite trafikstörningar i södergående riktning under bärgningsarbetet, säger Kim Hild, pressinformatör vid polisens regionledningscentral.
Läs mer om Flädie.Bilföraren och Kim Hild.
Polisinsats efter larm om misshandel – Ett pågående ärende
Polis och ambulans har larmats till en misshandel i Malmö.–Vi åker på ett misshandelsärende. Det är nu en pågående insats, säger Kim Hild på polisens ledningscentral.
Läs mer om Ett, Kim Hild och Malmö.Vi.
Två personer till sjukhus efter krock
Två personer har på måndagsmorgonen förts till sjukhus efter en olycka utanför Ystad.Enligt larmet ska deras bilar kört på varandra bakifrån.– Fyra personer är inblandade i olyckan, säger Kim Hild, presstalesperson vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild och Ystad.Enligt.
Ko påkörd – tvingades att avlivas
En ko blev avlivad efter att ha blivit påkörd av en bil.Händelsen inträffade på Öland under måndagsmorgonen.– Tyvärr tvingades kon att avlivas, säger Kim Hild, presstalesperson på polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild och Öland.
Bil krockade med lyktstolpe – föraren klipptes loss
På torsdagsförmiddagen körde en bilist in i en lyktstolpe.Föraren, en kvinna, kunde plockas ur bilen efter att räddningstjänsten klippt taket.– Hon är vaken och talbar och klagar på smärtor, säger Kim Hild, presstalesperson på polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild.
Krockade med stenmur – en person till sjukhus
På onsdagen krockade en bilist med en stenmur.Ambulans kallades till platsen och en person fördes senare till sjukhus.– En person är förd till sjukhus, men skadeläget är okänt, säger Kim Hild, presstalesperson vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild.
Bil ska ha voltat i olycka
En bil ska ha voltat utanför Oskarshamn.– Vi är inte framme, vi får åka och se vad det är, säger Kim Hild, informatör vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild och Oskarshamn.
Rånare överraskades – slog sönder väktarbil
När väktaren ryckte ut på ett inbrottslarm i Mjällby hamnade han mitt i en pågående stöld.Larmet kom från en mack och de två tjuvarna överraskades - och svarade med att slå sönder väktarens bil.–Det rubriceras som rån på grund av skadegörelsen, säger Kim Hild på polisens ledningscentral.Nu jagas de två gärningsmännen.
Läs mer om Kim Hild och Mjällby.
Man misshandlad av gäng
En man i 35-årsåldern misshandlades under natten till lördagen i Nybro.Enligt polisen ska mannen ha sparkats och slagits av flera gärningsmän.– Han ska eventuellt ha varit avsvimmad. Sen har han tagit sig till en närstående och larmat polisen, säger Kim Hild på polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild och Nybro.Enligt.
Spelbutik rånad av knivbeväpnade män
En spelbutik i Helsingborg utsattes för rån strax efter kl 12 i dag. Flera maskerade personer trängde in i butiken.– En flera personer hade kniv säger Kim Hild på polisens ledningscentral i Malmö.
Läs mer om Helsingborg, Kim Hild och Malmö.
Lastbil har vält – stora trafikproblem på E6
En lastbil har vält på E6 norr om Ängelholm i Skåne.Det innebär begränsad framkomlighet på platsen och Trafikverket uppger att påverkan är stor på trafiken.–Det gör det definitivt. Man leder om trafiken nu, säger Kim Hild på polisens ledningscentral.
Bil kraschade in i träd
En bil kraschade in i ett träd utanför Växjö.– Räddningstjänsten klipper taket, säger Kim Hild, presstalesperson på polisens ledningscentral i region syd.
Läs mer om Kim Hild och Växjö.
Misshandeln mot kvinna sändes live på Facebook
Sent på måndagskvällen slog flera privatpersoner larm om att en kvinna misshandlats under en livesändning på Facebook.Enligt vittnen förekom vapen under misshandeln.Polisen lokaliserade lägenheten med allmänhetens hjälp och hittade en skadad kvinna.– En man i 50-årsåldern har gripits i eller i anslutning till lägenheten, säger Kim Hild, presstalesperson på polisens ledningscentral.
Halkvarningen från polisen: Otroligt halt på E6
Under tisdagsmorgonen har två olyckor inträffat på E6 utanför Malmö.Nu varnar polisen för halkan:– Det är otroligt halt skriver patrullen. Man får ta det försiktigt på E6, säger Kim HIld, presstalesperson på polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim HIld och Malmö.Nu.
Lastbil i kollison med bil i rondell
En lastbil och bil krockade på måndagen i en rondell i Helsingborg.Men när polisen kom fram var båda fordonen borta.– De var inte kvar, det hela var lite märkligt, säger Kim Hild, presstalesperson på polisens ledningscentral.
Läs mer om Helsingborg.Men och Kim Hild.
Lastbil körde av E22 – Det är glashalt
Det är halt i Skåne. På måndagsförmiddagen körde en lastbil av E22 och ner i diket.Lastbilen behövde bärgas från platsen.– Det är glashalt på platsen, säger Kim Hild, presstalesperson på polisens ledningscentral.
Läs mer om E22, Kim Hild och Skåne.
Två män gripna för bildelsstöld
Två män i 20-årsåldern greps under natten mot måndag då de stal hjul från parkerade bilar.Enligt polisen har tre fordon blivit utsatta.– Männen greps för att ha tagit hjul och gjort inbrott i bilar, säger Kim Hild, presstalesperson på polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild.
Svår olycka – bil kraschade in i träd
Klockan 04.38 på måndagsmorgonen larmades polisen om en allvarlig olycka i Kalmar.En bil hade kraschat in i ett träd.– Räddningstjänsten fick plocka ut föraren som fördes med ambulans till sjukhus. Föraren var ensam i bilen, säger Kim Hild, presstalesperson på polisens ledningscentral i region Syd.
Läs mer om Kalmar.En, Kim Hild och Syd.
Flera bilar i krock på E6
Tre fordon har under morgonen krockat på E6.Olyckan ska ha skett i vänster körfält.– Vi är på platsen, säger Kim Hild vid polisens presstjänst.
Läs mer om Kim Hild.
Knivbeväpnad man på skola
Polisen larmades under onsdagsmorgonen till en skola i Malmö.En knivbeväpnad man ska då ha rört sig inne på skolans område. Han ska senare ha lämnat området.– Vi har fortfarande kvar på platsen och samlar information, säger Kim Hild på polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild och Malmö.En.