Kim hild

Misstänkt rattfyllerist kraschade bil mot kök

En bil kraschade sent i natt rakt in i en villaträdgård och vidare in mot villans kök.Ingen människa skadades fysiskt men spåren efter vansinnesfärden är tydliga.– En häck, ett staket och en torkvinda har fått skador, säger Kim Hild, pressinformatör vid polisens ledningscentral i region Syd.
Läs mer om Kim Hild och Syd.

En skadad efter krock – förare smet från platsen

På fredagen krockade två bilar på yttre ringvägen i Malmö.En av bilisterna ska ha smitit från platsen.– Vägen är avstängd under bärgningen. En person är skadad, säger Kim Hild på polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild och Malmö.En.
Trafikstörningar på E4 efter olycka
En personbil och en lastbil är inblandade i en olycka på E4 vilket orsakar trafikstörningar.Polisen är på plats och rapporterat att läget är under kontroll.– Det har blivit köbildning, säger Kim Hild, informatör vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild.
En person fast efter krasch
Två personbilar har kolliderat på Ronnebyvägen i Karlshamn.Polis, räddningstjänst och ambulans är på väg till platsen.– En person ska sitta fast i en av bilarna, säger Kim Hild, pressinformatör vid polisens regionledningscentral.
Läs mer om Kim Hild och Ronnebyvägen.

Larm om brand i lokal för fotbollsklubb

Räddningsjänst och polis är på plats i Ekeby, Bjuvs kommun, efter larm om brand i en klubblokal.Eventuell spridningsrisk och skadeläget är fortfarande oklart.– Initialt så berättas det att man ser lågor och rök från fastigheten, säger Kim Hild, informatör vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Ekeby och Kim Hild.
JUST NU: Skåpbil har voltat på E6
En skåpbil har voltat på E6.E6 är nu avstängd i södergående riktning vid Lödde å.– Bilen ska ha voltat, säger Kim Hild, informatör vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild och Lödde.
Två vuxna och två barn i krock
Fyra personer, två vuxna och två barn, är inblandade i en krock på Vankivavägen i Hässleholm.Ingen ska ha behövt föras till sjukhus efter händelsen.– Vi är på väg till platsen, säger Kim Hild, pressinformatör vid polisens regionledningscentral.
En person skadad efter brand i villa
En villa brinner strax söder om Sösdala.Enligt polisen finns det uppgifter om att en person ska ha kommit till skada vid branden.– Villan är helt övertänd, säger Kim Hild, pressinformatör vid polisens regionledningscentral.
Läs mer om Kim Hild och Sösdala.Enligt.
JUST NU: Pojke påkörd av mopedist i Malmö
En pojke i tioårsåldern har blivit påkörd av en mopedist i Malmö.Enligt uppgift ska föraren av mopeden ha lämnat platsen.– Det är de uppgifter vi har i nuläget, säger Kim Hild, pressinformatör vid polisens kommunikationscentral i region Syd.
Läs mer om Kim Hild, Malmö, Malmö.Enligt och Syd.
Bil krockade in i tegelmur
En personbil körde in i en tegelmur, någon person från bilen ska sedan ha tagit till flykten.Personbilen ska ha sladdat in i muren av ännu okänd anledning.– Det är lite oklart, säger Kim Hild, informatör vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild.
Bil kör mot trafiken på motorväg
En bil kör mot trafiken på E22 vid Kristianstad.–Vi är på väg ut. Det ska vara en äldre person som är förare, säger Kim Hild på polisens ledningscentral.
Läs mer om E22, Kim Hild och Kristianstad.Vi.
Bil voltade i olycka – ligger på taket
Vid 14.18 fick polisen larm om att en personbil har voltat vid väg 504, i höjd med Hult, Emmaboda kommun.Polis, ambulans och räddningstjänst är på väg till platsen.– Vi vet fortfarande inte hur det kommer sig att den har har voltat, säger Kim Hild, informatör vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Emmaboda, Hult och Kim Hild.
Person föll från höjd – klagar på smärta
Ambulans och polis har larmats till en arbetsplatsolycka utanför skånska Båstad.En person ska ha fallit från en stege.– Personen klagar på allmän smärta i hela kroppen, men är vaken, säger Kim Hild, presstalesperson vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Båstad.En och Kim Hild.
Personbil körde in i räcke – väg avstängd
En singelolycka inträffade på söndagen och ledde till att vägen fick stängas av helt – det eftersom 25 stolpar ska ha körts ner.– En bärgare är beställd till platsen, säger Kim Hild, informatör vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild.
Flera bilar i krock vid Lindeborgsrondellen
Flera personbilar är inblandade i en krock vid Lindeborgsrondellen.Enligt polisen är det just nu begränsad framkomlighet på platsen.– Man har stängt av påfarten Malmö mot Hyllie, säger Kim Hild vid polisens ledningscentral.
Fyra personer slog och rånade man
En man ska under onsdagen blivit rånad i Malmö.Enligt offret ska fyra okända gärningsmän kommit över hans plånbok.– Han ska också ha blivit slagen, säger Kim Hild vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild och Malmö.Enligt.
JUST NU: Personbil och hästtransport har krockat
En hästtransport och en personbil har på fredagsförmiddagen krockat, utanför Hörby.Flera personer klagar enligt polisen på smärta i nacken.– Fler ambulanser kommer att skickas till platsen för att titta till personerna, säger Kim Hild, polisens presstalesperson i syd.
Läs mer om Hörby.Flera och Kim Hild.
15-åring misshandlad – ingen gripen
Natten mot torsdagen blev en ung man misshandlad av flera gärningspersoner i Lund.Enligt uppgifter ska 15-åringen fått sparkar och slag mot sig.– Uppringaren berättar att en person blivit misshandlad av runt åtta personer, säger Kim Hild på polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild och Lund.Enligt.
JUST NU: Ölandsbron avstängd efter olycka
Ölandsbron stängdes av vid lunchtid på onsdagen.Orsaken: En lastbil har råkat ut för en däckexplosion.En insats pågår just nu.– Lastbilen har hamnat tvärs över vägbanan, så därför valde vi att stänga av, säger Kim Hild vid regionledningscentralen syd.
Läs mer om Kim Hild.
Flera inbrott i södra Sverige under natten
Polisen har fått larm om flera inbrott under natten i Sydsverige.I Kalmar kunde polisen gripa två personer i samband med ett inbrott i en lägenhet.– Det är oklart om de hade något på sig när de greps. Jag kan inte svara på det, säger Kim Hild vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild, Sverige och Sydsverige.I.
Tre personbilar och en hästtransport i krasch
I Strömsnäsbruk skedde det vid 14.39 på tisdagen en olycka, som involverade tre personbilar och en tom hästtransport.Skadeläget är oklart, men tros vara lindrigt hos alla inblandade.– En av bilarna ska ha avvikit från platsen, säger Kim Hild, pressinformatör vid polisens regionledningscentral.
Läs mer om Kim Hild.
Ny bilbrand i Malmö under natten
Flera bilbränder inträffade i Malmö natten mot måndagen.Natten mot tisdagen fick SOS larm om en ny bilbrand på Kvartettgatan på Högaholm i Malmö.– Det har varit en fullt utvecklad brand, säger Kim Hild vid polisens ledningscentral.
Försökte stjäla motorcykel – greps på platsen
Tre unga män försökte stjäla en motorcykel natten mot tisdagen i Malmö.När polisen kom fram till platsen kunde männen gripas.– Vi hinner få ut en patrull till platsen efter att en uppringare tipsat oss, säger Kim Hild vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild och Malmö.När.
Inbrottstjuvar stoppades – efter villaägarens knep
Villaägaren är på semester när det plingar till i mobilen.Det är larmet som varnar för att någon försöker ta sig in i huset i Påarp.– Via kameraövervakningen får villaägaren syn på två gärningsmän som försöker göra inbrott, säger Kim Hild vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild och Påarp.
Man stal cykel vid tågstation – kunde gripas på platsen
Mannen i 30-årsåldern var i full färd med att bryta upp cykellås vid en tågstation i Malmö.En kvinna larmade polisen, som kunde gripa mannen.– Vi kunde gripa honom en bit från platsen när han var på väg bort med en cykel, säger Kim Hild på polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild och Malmö.En.