Kim jensen

JUST NU: Polisens fynd i sökandet efter Kim Wall

Polisen har hittat en såg i Kögebukten.Sågen hittades i samma område som polisen misstänker att den mordmisstänkte Peter Madsens färdats i sin ubåt.– Sågen blir nu undersökt av våra kriminaltekniker för att värdera om det är tal om den såg som polisen har sökt efter i samband med ubåtsfallet, säger mordutredare Jens Møller Jensen.
Läs mer om Kim Wall och Kögebukten.Sågen.

Polisen: Letar förmodligen efter en död person

Danks polis uttalade sig på torsdagen om utredningen kring Kim Wall och ubåtsägaren Peter Madsen. – Vi letar förmodligen efter en död person, det gör vi i området kring Kögebukten, säger Jens Møller Jensen, vid Köpenhamnspolisen.
Sopstrejk – eller inte? I dag möts parterna
Under torsdagen träffar Malmös sopåkare ledningen på Reno Norden.Då vill de ha besked om vad som händer med chefen som misstänks ha tagit strypgrepp på en anställd.– Det finns en polisanmälan mot honom, vi har inget förtroende kvar. Det spelar ingen roll om han tog i hårt eller inte när han tog greppet, det är inget som ska förekomma på en arbetsplats, säger skyddsombudet Kim Jensen.
Läs mer om Kim Jensen och Reno Norden.Då.
Chef tog strypgrepp – nu hotar sopstrejk
På fredagen hotade sophämtare i Malmö för att gå i strejk.Det efter att en arbetsledare misstänks ha tagit strypgrepp på en anställd.Arbetsledaren har gått på semester men sophämtarna i Malmö tänker inte acceptera hans återkomst.– Kommer han tillbaka så kommer vi strejka, säger Kim Jensen, huvudskyddsombud på Reno Norden.
Läs mer om Kim Jensen, Malmö och Reno Norden.

Tony tränar IK Wormo

Ny tränare 2013 för IK Wormo dam blir Tony Johansson.Tony har de fyra senaste säsongerna varit tränare för Glumslövs FF.Assisterande tränare är samma som under året som gått, Jörgen Hansson. Kim Jensen kommer dessutom att ansvara för skade- och rehabbiten.Wormo som nästa år kommer att spela i division 2, gör en nysatsning på damsidan med bland annat två utvecklingslag under A-laget.
Vi tar starkt avstånd från den häxjakten
Efter Tommy Boustedt utbrott har det danska förbundet fått nog. Nu vill de se ett slut på häxjakten på Jesper B. Jensen. – Att höra honom peka ut Jesper B. Jensen som en ärelös förbrytare är uppriktigt sagt stötande, och det säger väl mer om Tommy Boustedts karaktär än om Jesper B. Jensens uppträdande på isen, säger Danmarks general manager Kim Pedersen till Ekstrabladet.
De danska stjärnorna festade till det rejält efter landskampen mot...
Larger image Nicklas Bendtner ska ha misshandlat 31-årige Jesper Jensen efter matchen mot Sverige.(KIM AGERSTEN SCANPIX) De danska stjärnorna festade till det rejält efter landskampen
Läs mer om Jesper Jensen och Sverige.
Vargarna aldrig nära seger
Vargarna-Indianerna 41-49 Vargarna: Nicki Pedersen 14, Tai Woffinden 8, Lee Richardson 7, Adrian Miedzinski 5, Michael Jepsen Jensen 3, Kim Nilsson 2, Eric Andersson 2.
Vargarna vill ha revansch
Lee Richardson 2) Michael Jepsen Jensen 3) Adrian Miedzinski 4) Tai Woffinden 5) Krzystof Kasprzak 6) Eric Andersson 7) Kim Nilsson Det är ett revanschlystet Vargarna som laddar för
Läs mer om Vargarna.
Varg-duo till U 21-semi
SPEEDWAY Michael Jepsen Jensen och Kim Nilsson är klara för semifinal i U 21-VM. De båda blev trea respektive fyra i kvalet som kördes i Malmö i lördags. Liglad` körde in tolv poäng
Läs mer om Kim Nilsson och Malmö.