Kim jensen

Polisen: Vet att jag släckte deras hopp

Klockan två på natten ringde Köpenhamnspolisens spaningsledare Jens Møller Jensen hem till Kim Walls föräldrar.DNA-jämförelsen var precis klar – det fanns inte längre något tvivel om att deras dotter var död.– Jag inser mycket väl att jag släcker deras sista hopp. Det är omskakande, säger han till magasinet Euroman.
Läs mer om Euroman.

Nu är han vän med Kim Walls föräldrar

Spaningsledaren Jens Møller Jensen, 60, vid Köpenhamnspolisen har under utredningen av mordet på Kim Wall fått en nära relation till hennes föräldrar.– Vi pratar i telefon flera gånger om dagen, säger han till det danska magasinet Euroman.Møller Jensen har även besökt familjen i deras hem i Skåne.
500 HA-medlemmar tog farväl av sin vän
Begravningskortegen bestod av 500 Hells Angels-medlemmar och även personer från de forna ärkefienderna Bandidos.Alla var där för att ta farväl av Hells Angels-medlemmen Kim Nilfinger Jensen. Bland gästerna fanns även medlemmar från Sverige.
JUST NU: Polisens fynd i sökandet efter Kim Wall
Polisen har hittat en såg i Kögebukten.Sågen hittades i samma område som polisen misstänker att den mordmisstänkte Peter Madsens färdats i sin ubåt.– Sågen blir nu undersökt av våra kriminaltekniker för att värdera om det är tal om den såg som polisen har sökt efter i samband med ubåtsfallet, säger mordutredare Jens Møller Jensen.
Läs mer om Kim Wall och Kögebukten.Sågen.

Polisen: Letar förmodligen efter en död person

Danks polis uttalade sig på torsdagen om utredningen kring Kim Wall och ubåtsägaren Peter Madsen. – Vi letar förmodligen efter en död person, det gör vi i området kring Kögebukten, säger Jens Møller Jensen, vid Köpenhamnspolisen.
Sopstrejk – eller inte? I dag möts parterna
Under torsdagen träffar Malmös sopåkare ledningen på Reno Norden.Då vill de ha besked om vad som händer med chefen som misstänks ha tagit strypgrepp på en anställd.– Det finns en polisanmälan mot honom, vi har inget förtroende kvar. Det spelar ingen roll om han tog i hårt eller inte när han tog greppet, det är inget som ska förekomma på en arbetsplats, säger skyddsombudet Kim Jensen.
Läs mer om Kim Jensen och Reno Norden.Då.
Chef tog strypgrepp – nu hotar sopstrejk
På fredagen hotade sophämtare i Malmö för att gå i strejk.Det efter att en arbetsledare misstänks ha tagit strypgrepp på en anställd.Arbetsledaren har gått på semester men sophämtarna i Malmö tänker inte acceptera hans återkomst.– Kommer han tillbaka så kommer vi strejka, säger Kim Jensen, huvudskyddsombud på Reno Norden.
Läs mer om Kim Jensen, Malmö och Reno Norden.
Tony tränar IK Wormo
Ny tränare 2013 för IK Wormo dam blir Tony Johansson.Tony har de fyra senaste säsongerna varit tränare för Glumslövs FF.Assisterande tränare är samma som under året som gått, Jörgen Hansson. Kim Jensen kommer dessutom att ansvara för skade- och rehabbiten.Wormo som nästa år kommer att spela i division 2, gör en nysatsning på damsidan med bland annat två utvecklingslag under A-laget.
Vi tar starkt avstånd från den häxjakten
Efter Tommy Boustedt utbrott har det danska förbundet fått nog. Nu vill de se ett slut på häxjakten på Jesper B. Jensen. – Att höra honom peka ut Jesper B. Jensen som en ärelös förbrytare är uppriktigt sagt stötande, och det säger väl mer om Tommy Boustedts karaktär än om Jesper B. Jensens uppträdande på isen, säger Danmarks general manager Kim Pedersen till Ekstrabladet.
De danska stjärnorna festade till det rejält efter landskampen mot...
Larger image Nicklas Bendtner ska ha misshandlat 31-årige Jesper Jensen efter matchen mot Sverige.(KIM AGERSTEN SCANPIX) De danska stjärnorna festade till det rejält efter landskampen
Läs mer om Jesper Jensen och Sverige.