Kiosken

Ronny och Ragges kiosk får nytt liv

Kiosken känd från nittiotalsserien Byhåla med Ronny och Ragge har fått nytt liv. På menyn finns självklart raggarklassikern raggarballe med svängdörrar. – Alla raggare som kommer i raggarbilar kommer att bli bjudna på kaffe. Vi hoppas att det kommer några i alla fall. Raggarkulturen är jättestor häromkring, säger den nya ägaren Malin Börjesson.
Läs mer om Byhåla, Malin Börjesson, Ragge och Ronny.

Ännu ett inbrott i kioskvid Kvickbadet

Natten mellan söndag och måndag bröt sig tjuvar för tredje gången på kort tid in i kiosken vid Green golf-banan nere vid Kvickbadet.
Läs mer om Green och Kvickbadet.
Tjuvar tömde både läskyl och frysbox
Natten mellan fredag och lördag bröt sig någon eller några in i den nyöppnade kiosken vid greengolfbanan nere vid Kvickbadet.
Läs mer om Kvickbadet.
Vikingatiderskiosk bestulen
Kiosken inne på Vikingatiders område i Kävlinge har nyligen haft inbrott.
Läs mer om Kävlinge.

Han ska steka största hamburgaren i världen

Ägaren till Lilla kiosken i Gråbo har stora planer. Han tänker slå världsrekord och göra världens största hamburgare. – Jag berättade det för en kompis och han sa att jag har storhetsvansinne, säger Ramtin Amir Lapisi.
Läs mer om Gråbo, Lilla och Ramtin Amir Lapisi.
Kiosk i Södra Sandby rånad av beväpnad man
Kiosken vid busstationen i Södra Sandby rånades på onsdagskvällen av en beväpnad man. Kort därpå greps tre personer misstänkta för rånet.
Läs mer om Södra Sandby.
Misstänkt mordbrand i klassisk korvkiosk
På långfredagen upptäcktes en misstänkt mordbrand i den klassiska korvkiosken Göstas Grill i Vänersborg. Kiosken ska se oskadd ut från utsidan, men insidan ska vara totalt förstörd. – Vi misstänker att någon har försökt att elda upp kiosken genom att slänga in något brännbart i den, säger Matias Hasselström, inre befäl vid polisen i Trollhättan.
Läs mer om Trollhättan och Vänersborg.
Luleå vann efter konstnummer av Forsberg
Ishockey/Luleå En strålande prestation av Johan Forsberg stängde kiosken. Luleå Hockey besegrade Växjö Lakers med 3-1. Luleå Hockey hade en 2 1-ledning efter två perioder, men det var Växjö som hade kommandot i matchen.
Läs mer om Forsberg, Johan Forsberg och Växjö.
Två upptäcktsresande på Kiosken
Sanna Wikström ser två av Gävles intressantaste och hårdast arbetande konstnärer i två utställningar som reser långt.
Läs mer om Kiosken.
Misslyckat kioskinbrott
Vid tretiden under natten till fredagen försökte någon bryta sig in i kiosken på Järnvägsgatan i Emmaboda. Men trots ansträngningar kom inte tjuven längre än till ett krossat fönster
Läs mer om Emmaboda och Järnvägsgatan.
Allt var kvar i plånboken
Tack till Evelina som jobbar i kiosken på Lindö Ulebro och till den kvinna som lämnade in min plånbok till henne. Allt var kvar i plånboken! Britt
Läs mer om Evelina och Lindö Ulebro.
Inbrott i kiosk på Kullaberg
Kiosken vid golfbanan på Kullaberg utsattes för inbrott i helgen.
Läs mer om Kullaberg.
Ägaren kan få böter
Ägaren till den förfallna kiosken på Norra esplanaden i Tierp måste fixa byggnaden. Annars kan han tvingas betala 50000 kronor i vite. Det förväntas kommunstyrelsen besluta vid tisdagssammanträdet.
Läs mer om Norra och Tierp.
Körde in i lyktstolpe vid SOS-kiosken
En personbil körde in i en lyktstolpe vid 16.30-tiden på lördagen. Två personer befann sig i bilen och ingen av dem ska ha blivit svårare skadad. Olyckan inträffade på Västra vägen,
Läs mer om Västra.
Inbrott på idrottsplatsen i Vejby
Någon tog sig in i kiosken under natten till i dag.
Läs mer om Vejby.
Judith Kiros: I det amerikanska samhället får en svart man får aldrig käfta emot
En amerikansk släkting är på besök hos oss i veckan. Vi pratar om dödsskjutningen av Michael Brown i Ferguson, Missouri och de efterföljande protesterna, om hur en svart tonåring på väg hem från kiosken plötsligt kan stoppas och mördas av en polisman. Det är farligt att vara en svart man i Amerika, säger släktingen och rycker på axlarna. Polisen dömer en på förhand. Jag kan bli stoppad för att jag kör en bra bil, eller för att jag för mig på fel sätt. Och då får man inte käfta emot.
Tjuvar sågade upp dörr
Munkedal Natten till torsdagen har det skett ett inbrott i kiosken vid Saltkällans badplats. För att komma in i kiosken har troligen en motorsåg använts för att såga upp dörren.
Godis och chips byte
Kiosken på Strövelstorps idrottsplats fick rutan krossad.
Roteln för grova brott utreder rånet
Rånet mot kiosken i Hörnett utreds som ett grovt brott. Länspolisen i Sundsvall har tagit över ärendet. - Vi jobbar intensivt med utredningen, säger Mikael Ahrtzing.
Kiosk gick inte att sälja par tvingas nu slå igen
Vånga. Kiosken i Vånga stänger. Paret som äger butiken har misslyckats med att sälja och tvingas stänga istället. I sjutton år har de stått där och serverat glass eller potatismos och
Läs mer om Vånga.
Tjuvar gjorde inbrott i kiosk - länsade hela lokalen
Söderköping Familjen Mrong hade spenderat förmiddagen med bad och fika vid sjön. Vad de inte visste var att deras kiosk, bara ett stenkast bort, hade länsats. Kiosken ligger vägg i vägg med familjens bostad.
Nytt inbrott vid idrottspark
För några dagar sedan upptäckte personal vid idrottsparken i Motala att någon brutit sig in i kiosken. Nu har det skett igen. Det har varit inbrott i kiosken i Idrottsparken igen. Inbrottet
Läs mer om Idrottsparken och Motala.
Inbrott i idrottsparkens kiosk
Personal upptäckte att en lucka på kiosken inte hängde som den skulle. På torsdagen upptäckte personal på idrottsparken i Motala att någon gjort inbrott i kiosken.
Läs mer om Motala.
Podcast: Runda kiosken - del 38
38:e delen av Runda kiosken. En podcast med Patrik Kolar och Carl Tillenius. Lyssna genom att klicka på filmen ovan. Alternativt kan du klicka här för att komma till podcastens hemsida
Läs mer om Patrik Kolar och Runda.
Rutinerad gäddfiskeduo firade hundra
Allt började med ett anslag i kiosken och förra året slutade det på akuten.Under torsdagskvällen gjorde Ingvar Carlsson, 58, sitt 100:e gäddsafari tillsammans med dottern Marie Louise,
Läs mer om Ingvar Carlsson och Marie Louise.