Konkurs


Konkurs kan påverka Ericssons stall

En underleverantör till Marcus Ericssons formel 1-stall Caterham har begärts i konkurs.Och konkursförvaltaren vill stoppa bilarna från att resa till nästa lopp i USA.

Läs mer om Caterham och USA.

Konkurs kan påverka Ericssons stall

En underleverantör till Marcus Ericssons formel 1-stall Caterham har begärts i konkurs.

Läs mer om Caterham.
Konkurs kan påverka Ericssons stall

En underleverantör till Marcus Ericssons formel 1-stall Caterham har begärts i konkurs. Och konkursförvaltaren vill stoppa bilarna från att resa till nästa lopp i USA.

Läs mer om Caterham och USA.
Konkurs kan påverka Ericssons stall

En underleverantör till Marcus Ericssons formel 1-stall Caterham har begärts i konkurs. Och...

Läs mer om Caterham.

Caterham har begärts i konkurs: Påverkar inte

Caterham har gått i konkurs och nu höjs röster om att hindra företagets formel 1-bilar från att tävla. Men Marcus Ericssons lag verkar ta lätt på moderföretagets undergång. – Det kommer inte att påverka oss, säger en talesperson för laget till ESPN. – Det pågår förberedelser för USA:s grand prix precis som inför alla andra tävlingar, säger Ericssons rådgivare Eje Elgh till SportExpressen.se.

Läs mer om Eje Elgh och SportExpressen.se.
Caterham i konkurs: Jag är inte orolig

Förvaltaren vill stoppa bilarna från nästa lopp

Profilerna om stora hotet mot DN-galan

DN-galan dras med ekonomiska problem. I år beräknas galans förlust till 2,5 miljoner kronor. Enligt uppgifter till SportExpressen.se är galan nära konkurs. Ett dystert besked, om man frågar aktiva och tidigare friidrottare. – Jag ska inte säga katastrof, men näst intill, säger den före detta häcklöparen Robert Kronberg till SportExpressen.se.

Konkurs berör drygt 20 anställda

Köttcentralen i Helsingborg har försatts i konkurs. Konkursförvaltaren tror på en fortsättning för företaget.

Läs mer om Helsingborg.
Större nyhet om inte DN- galan hotats av konkurs...

Läs mer om DNgalan.
DN-galan har ekonomiska problem

DN-galan i friidrott har ekonomiska problem och har gått 2,5 miljoner back 2014. Förra året gick man med tre miljoner i förlust. Enligt sportexpressen.se riskerar DN-galan konkurs.

Läs mer om DN-galan.
DN-galans stora kris - är nära att gå i konkurs

DN-galan är i ekonomisk kris - igen. Enligt uppgifter till SportExpressen.se beräknas resultatet för 2014 till cirka 2,5 miljoner kronor back. Nu riskerar galan att läggas ner. – Man kan inte fortsätta som man gjort, säger Jan Sandström, tidigare mångårig ordförande i Stadionklubbarna.

Båstadföretag i konkurs

IT-företaget Promit har försatts i konkurs.

Ängelholm inte framme vid målet

Faran är långt i från över för fotbollsföreningen Ängelholm. Superettanklubben som tyngs av stora ekonomiska problem och riskerar konkurs har ännu inte säkerställt tillräckligt med pengar för att kunna betala oktoberlönerna.

Läs mer om Ängelholm.
Ängelholm inte framme vid målet

Faran är långt i från över för fotbollsföreningen Ängelholm. Superettanklubben som tyngs av stora ekonomiska problem och riskerar konkurs har ännu inte säkerställt tillräckligt med pengar för att kunna betala oktoberlönerna. — Vi jobbar som attan men har bekymmer med likviditeten, säger klubbchefen Paul Myllenberg till TT. Ängelholm slåss för sin överlevnad och en första målsättning är att slutföra säsongen.

Läs mer om Paul Myllenberg och Ängelholm.
Så föddes Vita Hästen på nytt

Försattes i konkurs och upplöstes – 18 år senare är de på väg att nå det omöjliga målet

Läs mer om Vita Hästen.
Nya kraven innebär konkurs för många

Tidigare toppnyhet hos Affärsvärlden:
Kommentar: Intensiv kamp bakom kulisserna i Eniro

Bankerna hotar med konkurs och riskkapitalbolaget Triton försöker ta över skulderna billigt. Ägarna kan tvingas till nyemission. Bakom kulisserna pågår nu en intensiv kamp mellan Eniros olika intressenter.

Läs mer om Eniro och Triton.
Eniro rusar på börsen

Eniros aktie rusade direkt när Stockholmsbörsen öppnade. Efter fem minuters handel hade den stigit 22 procent. Handeln i Eniro återupptogs i dag efter att ha stoppats i går eftermiddag efter rykten om att långivarna ska försätta Eniro i konkurs. Aktien föll 33 procent på bara några minuter. Styrelseordförande Lars-Johan Jarnheimer förnekade i går uppgifterna.

Läs mer om Eniro och Stockholmsbörsen.
Triton försöker rädda Eniro

Risskapitalbolaget Triton vill åt krisbolaget Eniro och kan därefter sätta bolaget i konkurs eller tvinga fram nyemission. Enligt Di har Triton varit i kontakt med flera av långivarna de senaste veckorna.

Läs mer om Eniro och Triton.
Eniro dementerar konkurshot

Sökföretaget Eniro, med styrelseordförande Lars-Johan Jarnheimer i spetsen, tillbakavisar nu gårdagens uppgifter om att långivare överväger att sätta bolaget i konkurs.

Eniro dementerar konkurshot

Sökföretaget Eniro, med styrelseordförande Lars-Johan Jarnheimer i spetsen, tillbakavisar nu gårdagens uppgifter om att långivare överväger att sätta bolaget i konkurs.

Eniro avvisar uppgifter om konkurshot

Bankerna kan tvinga det problemtyngda bolaget Eniro i konkurs. Det uppger Svenska Dagbladet. Handeln i Eniros aktie stoppades på Stockholmsbörsen efter att kursen störtdykt. Uppgifterna dementeras av Eniro.

Eniro stoppas – och riskerar gå i konkurs

Handeln i katalogföretaget Eniro har stoppats. Enligt Svenska Dagbladet – som hänvisar till källor – överväger Eniros långivare, däribland svenska storbanker, att sätta Eniro i konkurs. Alternativet skulle vara att Eniro ber sina aktieägare om mera pengar.

Läs mer om Eniro.
Eniro dementerar SvD:s uppgifter om konkurshot

Eniro tillbakavisar SvD Näringslivs avslöjande om att långivare överväger att sätta bolaget i konkurs. Det framgår av ett pressmeddelande.

Börsen slutade på minus - igen

Stockholmsbörsen startade positivt efter ett oväntat duvaktigt protokoll från den amerikanska centralbanken Federal Reserve, men backade efter svag tysk handelsstatistik. Eniro störtdök efter uppgifter om att bolagets långivare överväger att sätta Eniro i konkurs.

Läs mer om Eniro och Federal Reserve.Senaste nyheternaNyhetsdatabasen - Nyheter på ett ställe
Nyhetsdatabasen är en nyhetsagent och sökmotor som samlar nyheter från svenska tidningar. Här kan du snabbt läsa aktuella nyheter eller göra sök flera år tilbaka.
Kontakt
post@nyhetsdatabasen.se

Senaste 24t
18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19