Konkurs

Kan inte garantera att vi överlever

IK Oskarshamn nära konkurs

Norwegian i kris – så drabbas resenärerna

Norwegian hotar med konkurs om inte piloterna slutar strejka. Räkna med inställda flyg –även om hotet inte genomförs. – Det kommer att bli jättebråket Oskar, säger flygexperten Jan Ohlsson.
Läs mer om Jan Ohlsson och Oskar.
Norwegian hotas att gå i konkurs
Norwegians strejkande piloter förbereder sig på ett konkursbesked, skriver norska Dagbladet.Pilotfacket har varnat för att flygkoncernen kommer att lägga ned sitt skandinaviska dotterbolag.Beskedet väntas komma efter ett extrainsatt styrelsemöte i dag, skriver facket till sina medlemmar.

Björn Kjos sägs hota med konkurs

Flygbolaget Norwegians koncernchef Bjørn Kjos hotar med konkurs för dotterbolaget Norwegian Air, enlgit en källa till Finansavisen
Läs mer om Finansavisen och Norwegian Air.
Källa: Vd-hot om Norwegiankonkurs
Flygbolaget Norwegians koncernchef Bjørn Kjos hotar med konkurs för dotterbolaget Norwegian Air. På det sättet vill han få slut på den pågående konflikten med bolagets nästan 700 piloter.
Läs mer om Norwegian Air.
Källa: Vd-hot om Norwegiankonkurs
Flygbolaget Norwegians koncernchef Bjørn Kjos hotar med konkurs för dotterbolaget Norwegian Air. På det sättet vill han få slut på den pågående konflikten med bolagets nästan 700 piloter.
Läs mer om Norwegian Air.
Misstanke om brott vid konkurs
Ett bolag i Kalmar gick i konkurs. Och när konkursförvaltaren inte hittade någon bokföring gjordes en anmälan till Ekobrottsmyndigheten.
Läs mer om Ekobrottsmyndigheten och Kalmar.
Nevs vill halvera skulderna på en halv miljard
De förhandlingar som Saabtillverkaren Nevs fört med en ny huvudägare har dragit ut på tiden. För att minska risken för konkurs vill Nevs skära ner sina skulder och erbjuder de 573 fordringsägarna en uppgörelse. Skulderna uppgår till cirka en halv miljard kronor.
Parma allt närmre konkurs
Krisen i den italienska fotbollsklubben Parma fortsätter. Serie A-klubben har redan blivit av med en poäng i ligaspelet på grund av det ekonomiska kaoset i klubben, där spelarna inte fått ut sin lön. Nu riskerar klubben att bli av med ytterligare fem poäng, rapporterar italienska medier.
Läs mer om Parma.
Parma allt närmre konkurs
Krisen i den italienska fotbollsklubben Parma fortsätter. Serie A-klubben har redan blivit av med en poäng i ligaspelet på grund av det ekonomiska kaoset i klubben, där spelarna inte fått ut sin lön. Nu riskerar klubben att bli av med ytterligare fem poäng, rapporterar italienska medier. Spelartruppen hade krävt att deras löner skulle utbetalas i måndags, men under tisdagen kunde inte klubbens ledning bekräfta att några utbetalningar hade skett. Italienska medier på plats under tisdagen uppger att bilar ska ha bogserats bort från parkeringen av klubbens fordringsägare.
Läs mer om Parma.
Parma allt närmre konkurs
Krisen i den italienska fotbollsklubben Parma fortsätter. Serie A-klubben har redan blivit av med...
Läs mer om Parma.
Parma allt närmre konkurs
Näthatarna börjar fatta att inget forum är säkert nu
Alla vi som gnällt lite över mordhot hit och dit ska ställa till med grymmaste festen i modern, lättkränkt tidsålder när Flashback går i konkurs.
Läs mer om Flashback.
Åkte ur division 1 - nu går klubben i konkurs: "Det finns inget att rädda"
I november blev de portade från sin egen hemmaarena, och för två veckor sedan stod det klart att det inte blir något seriespel 2015. Nu försätts tidigare division 1- klubben Valsta Syrianska i konkurs.
Läs mer om Valsta Syrianska.
Valsta Syrianska i konkurs
Nu är det oundvikliga verklighet. Fotbollsklubben Valsta Syrianska från Märsta kommer att försättas...
Läs mer om Märsta.
Valsta Syrianska i konkurs
David Cassidy i personlig konkurs
Den forne tonårsidolen David Cassidy har ansökt om personlig konkurs. Enligt dokument som lämnats...
Läs mer om David Cassidy.
Krematoriet gick omkull – kroppar lämnades att ruttna i ett år
När krematoriet gick i konkurs lämnade ägarna allt. Inklusive kroppar som väntade på att brännas.
Melin tar över AIK - om klubbstyrelsen avgår
Turerna kring AIK Hockey fortsätter. Under fredagen kom beskedet att klubben är nära konkurs. Och under lördagen avslöjade SportExpressens bloggare Johan Svensson att Roger Melin är klar som ny tränare i klubben. – Vi kommenterar inte det, säger AIK:s tf ordförande Stefan Widenholm till SportExpressen.