Konkurs

Filmfestival hotas av konkurs

Barn- och ungdomsfilmfestivalen Buff i Malmö hotas av konkurs. Festivalen tvingas nu begära akuta...
Läs mer om Buff och Malmö.
Filmfestival hotas av konkurs
50 Cent kommer till Stockholm i höst
50 Cent låter inte en personlig konkurs sätta stopp för karriären. I höst släpper han sitt ständigt uppskjutna album Street king immortal, som gästas av bland andra Chris Brown och Eminem, och ger sig dessutom ut på turn.
Läs mer om Cent, Eminem, Stockholm och Street.

50 Cent till Stockholm i höst

50 Cent låter inte en personlig konkurs sätta stopp för karriären. I höst släpper han sitt ständigt...
Läs mer om Cent och Stockholm.
Smällen: VM-hjältens företag går i konkurs
GÖTEBORG. VM-hjälten Fredrik Pettersson, 28, har drabbats av en tung smäll vid sidan av ishockeyn. Byggföretaget som han köpt in sig i har gått i konkurs – med närmare 15 miljoner kronor i skulder. – Det är tråkigt, naturligtvis. Vi har verkligen satsat på det här, säger företagets vd Jakob Nilsson till Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet och Jakob Nilsson.
VM-hjältens konkurs: Har verkligen satsat
Nära 15 miljoner kronor i skulder
Helsingborgsbageri i konkurs
Verksamheten omfattar tre kafer och ett bageri i Helsingborg. Men sista ordet kan dröja, konkursen kan komma att överklagas.
Läs mer om Helsingborg.
Helsingborgsbageri i konkurs
Verksamheten omfattar tre kafer och ett bageri i Helsingborg. Men sista ordet kan dröja, konkursen kan komma att överklagas.
Läs mer om Helsingborg.
Byggkonkurs slår hårt mot Malmös skolelever
500 skolelever i Malmö står utan ny skola i vår.Byggcompagniets konkurs stoppar bygget av den nya Stapelbäddsskolan. Av samma skäl tvärstannar bygget av nya Svenshögskolan i Arlöv.
Jultomten riskerar att gå i konkurs
Den finländska jultomten i Rovaniemi är bankrutt och riskerar konkurs. Åtminstone skulle bolaget Dianordia som sörjer för att barn och deras familjer från hela världen får möta jultomten i egen hög person behöva få känna lite julglädje just nu.
Läs mer om Dianordia och Rovaniemi.
Jultomten vid polcirkeln bankrutt
Den finländska jultomten i Rovaniemi är bankrutt och riskerar konkurs. Åtminstone skulle bolaget...
Läs mer om Rovaniemi.
Jultomten begärs i konkurs
Jultomten har fått finska kronofogden efter sig. Hostar han inte upp 200.000 euro går hans kontor i Jultomtens verkstadsby vid polcirkeln i konkurs.
PL-legendaren Matteo spelade bort miljoner
Den förre Premier League-spelaren Dominic Matteo har gått i konkurs. Skotten ska ha spelat bort över 13 miljoner kronor på hästar. – Jag spelade bort löjligt stora summor, har Matteo sagt tidigare.
Anrikt glasbruk i konkurs
Reijmyre glasbruk har försatts i konkurs, rapporterar P4 Östergötland. Konkursen sker på egen...
Anrikt glasbruk i konkurs
Sportjätten XXL firar med tårta när småbutiker går i konkurs
När jättebutiken XXL:s konkurrenter tvingas i konkurs och ställer anställda på gatan firar de med...
Byggföretag i konkurs – skolbyggen stoppas
Byggcompagniet, ett av Malmös största byggföretag, har på egen begäran gått i konkurs. Företaget har över hundra anställda. All verksamhet har nu stoppats, bland annat flera skolbyggen i och runt Malmö.
Läs mer om Malmö.
Hundratals arbeten bort i storkonkurs
Byggcompagniet, ett av Malmös största byggbolag med över hundra anställda, har på egen begäran gått i konkurs.Flera byggprojekt, både villor och skolbyggen, stoppas akut i konkursen.
Härlig träbåtsfestival med regatta i vackert väder
Risörs Träbåtsfestival, som hölls förra helgen, lyckades resa sig och skapa en helt ny festival. Efter att arrangemanget slutade med konkurs förra året blev 2015 års upplaga en stor framgång. Det var färre båtar än tidigare, men tack vare solsken blev det en succfull regatta.
Aston Martin-chefen: Vi måste ha en suv-modell för att överleva
Den brittiska biltillverkaren har inget val – utan en crossover går märket i konkurs, enligt märkeschefen.
Festivaldöden är över – nu har trenden vänt
Festivaldöden svepte genom Sverige och framgångsrika festivaler som Hultsfred och Peace and love gick i konkurs. Men vad hände sen? 2015 tycks den nedåtgående kurvan vara över - festivalerna är tillbaka för att stanna. – Det finns ingen festivaldöd, det var för tre år sedan. Till och med Peace and Love hade ett bra år, säger Folkert Koopmans, vd för den tyska festivaljätten FKP Scorpio som arrangerar Bråvalla.
Läs mer om Bråvalla, Hultsfred, Love, Peace och Sverige.
Zlatan skulle kunna köpa hela klubben
BOURNEMOUTH. För bara sex år sedan hade AFC Bournemouth så allvarliga ekonomiska problem att de tvingades inleda säsongen i fjärdedivisionen League Two med minus 17 poäng. De var bara timmar från konkurs. I eftermiddag debuterar de som Premier League-lag. SPORT-Expressens Robert Börjesson reste till mirakelklubben som nu ger hela fotbollsvärlden hopp. - Jag brukade ge spelarna gratis lunch så att de kunde äta sig mätta, säger krögaren Graziano Piovan.