Konkurs


Division 1-klubb begär nödlån från kommunen

Division 1-klubben FC Trollhättan är illa ute ekonomiskt och behöver akut hjälp för att undvika konkurs.

FC Trollhättan är i kris: Situationen är akut...

FC Trollhättan är i en ekonomisk kris. Nu ber man av hjälp från Trollhättans kommun för att undvika konkurs. – Situationen är akut, väldigt akut, säger ordförande Per Hallberg till P4 Väst.

Läs mer om Per Hallberg.
Myllenberg ska rädda Ängelholm

Helsingborgs förre klubbdirektör Paul Myllenberg tar över som klubbchef i ekonomiskt krisdrabbade superettanklubben Ängelholm. Hans första uppdrag blir att försöka rädda Ängelholm från konkurs.

Läs mer om Paul Myllenberg och Ängelholm.
Myllenberg ska rädda Ängelholm

Helsingborgs förre klubbdirektör Paul Myllenberg tar över som klubbchef i ekonomiskt krisdrabbade superettanklubben Ängelholm. Hans första uppdrag blir att försöka rädda Ängelholm från konkurs. — Jag är mycket väl medveten om klubbens situation. Men jag gillar utmaningen. Det handlar om att överleva på kort sikt för att samtidigt klara av de mer långsiktiga ambitionerna, säger Myllenberg till hd.se.

Kentaros konkurs kan skapa kris i svenska klubbar - riskerar gå miste om 63 miljoner

Fotbollskanalen kunde för en dryg vecka sedan avslöja att Svea Hovrätt inte tar upp Kentaro AB:s överklagan mot konkursbeslutet. Svenska klubbar riskerar därför en likviditetskris utan

Läs mer om Svea Hovrätt.
Kentaros konkurs kan orsaka likviditetskris

Livsverket gick i konkurs

Falkenberg. Lågkonjunkturen 2008 var skoningslös och drabbade både stora och små företag. Hos Wabe Inredning och Design AB försvann en viktig kund och på kort tid halverades försäljningen.

Läs mer om Design AB.
Byggföretag i konkurs

Källbergs Bygg i Gävle har gått i konkurs på egen begäran. - Några entreprenader gick snett. Vi fick inte ihop dem ekonomiskt, säger ägaren Thomas Strand.

Läs mer om Gävle.
Litteraturmagasin i konkurs

I våras kom det första numret av Fyrahundrafemtio, ett magasin med berättande journalistik om litteratur. Nu, bara ett halvår senare, meddelar redaktionen att tidningen ansökt om konkurs.

Läs mer om Fyrahundrafemtio.
Litteraturmagasin i konkurs

I våras kom det första numret av Fyrahundrafemtio, ett magasin med berättande journalistik om...

Läs mer om Fyrahundrafemtio.
Tidigare toppnyhet hos Expressen:
Det nya beskedet efter Stenmarks stora oro

Det klassiska skidmärket Elan riskerar att gå i konkurs. I Sverige sitter Ingemar Stenmark och hoppas att det slovenska företaget ska komma helskinnade ur krisen. – Vi uppskattar verkligen Ingemars stöd, säger Rebeka Lah, kommunikationschef på Elan, till SportExpressen.se.

Låt regionen köra ambulansen

Ambulansföretaget Sirius Humanum satte för två år sedan ett olönsamt dotterbolag i konkurs och över en natt var ambulanstrafiken i tre fjärdedelar av Skåne hotad. Det yttersta ansvaret för att detta kunde ske vilar tungt på den borgerliga femklövern som styrt Region Skåne i snart åtta år.

Läs mer om Region Skåne och Skåne.
Tidigare toppnyhet hos Sydsvenskan:
Lunds stenugnsbageri i konkurs

Lunds stenugnsbageri på Västra Mårtensgatan har försatts i konkurs.

Vadstena Färg sattes i falsk konkurs

Vadstena Färg AB försattes i konkurs i förra veckan med hjälp av en falsk namnteckning. Nu sliter ägarna med att återupprätta företagets goda rykte.

Mindre valfrihet med friskolorna

Skola. SVAR till Anders Nilsson, 23/8 På HP debatt skriver Anders Nilsson om hur JB-koncernens konkurs gav gymnasieskolan ett överskott på elva miljoner kronor och hur ekonomichefen

Läs mer om På HP.
Kaxigt AIK ska tillbaka direkt

AIK var nära konkurs efter SHL-degraderingen i våras - ett knappt halvår senare frodas optimismen. Medan experterna hissar andra lag i hockeyallsvenskan har AIK redan börjat sälja biljetter

Läs mer om AIK.
Kaxigt AIK ska tillbaka direkt

AIK var nära konkurs efter SHL-degraderingen i våras - ett knappt halvår senare frodas optimismen.I alla fall internt.Medan experterna hissar andra lag i hockeyallsvenskan har AIK redan

Läs mer om AIK.
Kaxigt AIK ska tillbaka direkt

Stockholm/TT AIK var nära konkurs efter SHL-degraderingen i våras - ett knappt halvår senare frodas optimismen.I alla fall internt.Medan experterna hissar andra lag i hockeyallsvenskan

Kaxigt AIK ska tillbaka direkt

AIK var nära konkurs efter SHL-degraderingen i våras - ett knappt halvår senare frodas optimismen.

Kaxigt AIK ska tillbaka direkt

AIK var nära konkurs efter SHL-degraderingen i våras - ett knappt halvår senare frodas optimismen. Foto: Scanpix I alla fall internt.

Kaxigt AIK ska tillbaka direkt

Stockholm. AIK var nära konkurs efter SHL-degraderingen i våras - ett knappt halvår senare frodas optimismen. I alla fall internt.

Kaxigt AIK ska tillbaka direkt

AIK var nära konkurs efter SHL-degraderingen i våras – ett knappt halvår senare frodas optimismen....

Kaxigt AIK ska tillbaka direkt

AIK var nära konkurs efter SHL-degraderingen i våras — ett knappt halvår senare frodas optimismen. I alla fall internt. Medan experterna hissar andra lag i hockeyallsvenskan har AIK redan börjat sälja biljetter till nästa SHL-premiär.

Läs mer om AIK.
Insändare: Vad som helst är bättre än nuvarande regeringspolitik!

Du skall ha en skola att gå till i morgon med- den ska inte kunna gå i konkurs! I våra grannländer är det inte tillåtet överhuvudtaget att driva skolor i vinstdrivande syfte.

Finanssvindlare ute ur fängelse

Bankmäklaren Jerome Kerviel, som spekulerade så vilt med värdepapper att den franska storbanken Socit Gnrale nästan gick i konkurs 2008, har lämnat fängelset. Han är villkorligt

Läs mer om Socit Gnrale.Senaste nyheternaNyhetsdatabasen - Nyheter på ett ställe
Nyhetsdatabasen är en nyhetsagent och sökmotor som samlar nyheter från svenska tidningar. Här kan du snabbt läsa aktuella nyheter eller göra sök flera år tilbaka.
Kontakt
post@nyhetsdatabasen.se

Senaste 24t
04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05