Korosh kananian

Laila Bagge avslöjar relationen till sambons ex-flickvän

Laila Bagge har hållit förhållandet med Korosh Kananian utanför rampljuset. Nu avslöjar tv-profilen att hon och sambons ex är goda vänner:– Hon har blivit en tredje inneboende då och då, säger Laila Bagge i Rix Morronzoo, enligt Hänt.

Bagge om dramatiken bakom stora kärleken

Tv-profilen Laila Bagge, 44, har varit tillsammans med kärleken Korosh Kananian, 26, i snart tre år.Den 28 november firar paret årsdag och nu berättar Bagge hur paret träffades – i samband med en Idol-final.–Han vände upp och ner på allt, skriver hon på Instagram.
Lailas mystiska kärleksbudskap
Laila Bagge och sambon Korosh Kananian har varit tillsammans sedan 2015, men paret verkar kärare än någonsin.På sin Instagram har Laila Bagge lagt upp en bild på henne och Korosh - med ett hemligt kärleksbudskap.Plötsligt träffar du någon och det känns som att allt faller på plats skriver Laila Bagge till bilden.
Laila skickar snuskiga bilder till Korosh
Här är Laila Bagges nya sexavslöjande.I Rix Morronzoo avslöjar hon att hon skickar snuskiga bilder till sambon Korosh Kananian –men hon vägrar visa upp dem i sändning.– Nej, den kan jag ju inte visa, säger hon i programmet.
Läs mer om Korosh Kananian och Korosh.

Bagges bråk efter missen i lyxhuset

För ett år sedan flyttade Laila Bagge in i sitt nya lyxhus på Lidingö och i januari började hon och pojkvännen Korosh Kananian att renovera huset. Ett år senare är de fortfarande inte klara – nyligen fick de en trasig leverans som satt stopp för renoveringen av badrummet. – Det börjar ta på mig. Man känner – nu vill man vara kvar, säger Laila Bagge.
Laila Bagges heta bild på Pride-festen
Laila Bagge och pojkvännen Korosh Kananian delade en het kyss med varandra under regnbågsfärgerna.TV4-profilen Laila Bagge besökte schlagerkvällen på Pride under torsdagen tillsammans med pojkvännen Korosh Kananian.På en bild Bagge delat syns paret kyssa varandra intensivt.Min fina man skriver Laila Bagge på sin Instagram.
Lailas Bagges heta kärleks- video med pojkvännen
Laila Bagge hyllas efter hennes heta kärleksdans med pojkvännen.På Instagram har tv-profilen lagt ut ett klipp där hon dansar intimt med pojkvännen Korosh Kananian i parets kök.En helt vanlig kväll efter ett par drinkar skriver Laila Bagge som hyllas för sin video.
Läs mer om Korosh Kananian och Laila Bagge.
Bagges hemlighet om kärleken: Sa inte klick
Laila Bagge, 44, avslöjar att hon och sambon Korosh Kananian, 26, träffades.I Aftonbladets intervjuserie 13 med Trus berättar hon att det tog ett tag innan det blev någonting. – Det sa inte klick, säger hon.
Läs mer om Korosh Kananian.
Laila Bagges okända hjälp efter uppbrottet
Laila Bagge, 44, har tidigare gjort klart att hon inte planerar att gifta sig med kärleken Korosh Kananian, 26. Men nu tar hon ett steg tillbaka - och vill inte längre vara så definitiv. – Jag ska aldrig säga aldrig, säger hon i podcasten Livshjulet. Samtidigt berättar hon att hon gick i terapi under skilsmässan från Niclas Wahlgren.
Läs mer om Korosh Kananian och Livshjulet.
Laila Bagge vill inte gifta sig med Korosh
Laila Bagge, 44, har beslutat sig för att inte gifta sig med kärleken Korosh Kananian, 26. Istället har paret kommit på ett helt eget kärleksbevis – ett förlovningsarmband med diamanter på. – Det är vårt sätt att visa att vi är tillsammans, säger tv-profilen som just nu är aktuell med Kan vi hjälpa till? i TV3.
Läs mer om Kan, Korosh Kananian, Korosh och TV3.
Här är Laila Bagges stora kärlekshyllning
Laila Bagge och Korosh Kananian är i full färd att renovera sitt nya hem tillsammans. Nu hyllar tv-profilen sin pojkvän med kyssbilder på Instagram. Du skriver Laila Bagge med ett hjärta till bilden.
Laila Bagges semester med kärleken
Laila Bagge, 43, är på kärlekssemester med sin pojkvän Korosh Kananian och hennes son Liam. På sin blogg berättar hon att hon är i Miami samtidigt som hon firar två år med sin kärlek. Att ha fått spendera två år med denna fantastiska man känns fantastiskt bra, skriver hon.
Läs mer om Korosh Kananian, Liam och Miami.
Bagges miss under blåsningen: Panik
Laila Bagge ordnade en överraskningsfest för sambon i helgen. Korosh Kananian kidnappades av tv-profilen och deras vänner. Såväl paintball som kräftskiva med filmtema stod på schemat under festhelgen.
Laila Bagges nya lyxplaner med Korosh
Laila Bagge älskar att renovera. På sin blogg berättar programledaren om sina lyxplaner med sambon Korosh Kananian. Jag kan inte vänta tills vi ska sätta i gång ordentligt här hemma, skriver hon.
Läs mer om Korosh Kananian och Korosh.
Laila Bagges nya lyxhus med kärleken
Laila Bagge har flyttat till ett större hus på Lidingö med kärleken Korosh Kananian. Nu visar hon upp bilder från den dyra villan. Det råder totalt kaos, skriver Bagge på sin blogg.
Läs mer om Bagge, Korosh Kananian och Lidingö.
Laila Bagges stora ilska efter kritiken
Laila Bagge har bytt från TV4 till TV3 - och i dag har hennes program Rum för dig premiär precis efter Idol på TV4. Bagges Idol-jury har fått kritik för att inte ha tagit fram stora stjärnor i programmet - något hon slår ifrån sig. – Folk tror att det är upp till juryn, men det är det inte. Vi skriver inte deras låtar, säger Laila Bagge. Och så berättar hon om flytten tillsammans med sin Korosh Kananian.
Läs mer om Idol, Korosh Kananian, Laila Bagge, Rum, TV3 och TV4.
Laila Bagges jobbiga flytt med killen
Laila Bagge har flyttat in i sitt nya Lidingö-hus med kärleken Korosh Kananian.Men flytten har kantats av en svår tid - hennes hund blev sjuk samtidigt.En vecka från helvetet skriver Laila Bagge på sin blogg.
Därför vill Laila Bagge inte gifta sig igen
Laila Bagge, 43, är i full gång med att flytta till ett nytt hus med kärleken Korosh Kananian, 25. Men några planer på att gifta sig har paret inte. – Man behöver inte gifta sig, man kan vara lycklig ändå, säger Laila Bagge.
Läs mer om Korosh Kananian och Laila Bagge.
Laila Bagge flyttar med kärleken
Laila Bagge flyttar till ett nytt hus på Lidingö med sin kärlek Korosh Kananian.På sin blogg avslöjar Laila Bagge det stora beslutet.Allt har gått väldigt fort skriver hon.
Laila Bagge efter resan: Helvetesresa
Laila Bagge har åkt hem från semestern på Maldiverna med pojkvännen Korosh Kananian och sonen Kit. Men resan tillbaka drabbades av kraftiga förseningar och flygplansbyten. Det har varit en helvetesresa hem, skriver hon på Instagram.
Laila Bagges kärleks- semester med killen
Laila Bagge är på långsemester med familjen. Tillsammans med pojkvännen Korosh Kananian och sonen Kit har hon åkt vidare från Italien till Maldiverna. Paradiset Maldiverna! skriver Laila Bagge på Instagram.
Laila Bagges hångel- bild med pojkvännen
Laila Bagge verkar mer kär än någonsin i sin Korosh Kananian. På onsdagen postade hon en bild när de kysser varandra i en solnedgång. Kommentaren till säger egentligen ingenting samtidigt som den säger allt – Du.
Läs mer om Korosh Kananian.
Så blev Laila Bagge överraskad på mors dag
På mors dag kärleksöverraskade Korosh Kananian sin kärlek Laila Bagge. På sin blogg berättar Idol-profilen att hon fått flera gulliga presenter. I går så firades jag med blommor och massage!, skriver hon i ett inlägg.
Laila Bagge om stödet från pojkvännen
De har tidigare valt hålla förhållandet undan från stålkastarljuset. Nu berättar Laila Bagge, 43, om stödet från Korosh Kananian, 25. Det är skönt att någon gång få luta sig mot någon och känna att man kan hämta styrka, skriver Laila Bagge på sin blogg.
Läs mer om Korosh Kananian och Laila Bagge.
Laila Bagges lyxiga semester med Korosh
Laila Bagge, 42, är på kärlekssemester med pojkvännen Korosh Kananian, 25, på ett lyxhotell i Thailand. Före avresan sågs Idol-jurymedlemmen också hångla med kärleken på nattklubben Caf Opera i Stockholm. – Vi ska vuxenmysa, sa Laila Bagge innan paret flög.