Kris

Hon har orsakat kris för Beckhams

Det sägs vara kris i äktenskapet mellan David och Victoria Beckham.En skandalmodell med adlig bakgrund anklagas för att ligga bakom trätan.
Läs mer om David och Victoria Beckham.En.

Chelsea dras in i pedofilskandalen

Fotbollens största kris
Henrik Brando Jönsson: Krav på omröstning kan förvärra Venezuelas kris
Regimen har nått sitt mål och tagit kontroll över 75 procent av Venezuelas delstater. Det visar valresultatet efter söndagens regionval. Oppositionen erkänner inte resultatet och kräver att rösterna räknas om. Därmed väntas krisen i Venezuela bli ännu värre.
Läs mer om Venezuela.
MUD kräver omräkning före samtal
Venezuelas oppositionella allians MUD vill inte samtala med regeringen om att få ett slut på landets politiska och ekonomiska kris förrän en omräkning av rösterna i söndagens regionalval gjorts.
Läs mer om MUD.

Leksands kris värre – trots tränarbytet

Tränarbytet gav ingen omedelbar effekt. Krisande Leksand förlorade ångestmötet mot AIK i hockeyallsvenskan med 0–3, åkte på sin sjätte raka förlust och föll till näst sista plats i tabellen.
Läs mer om AIK.
Applerival slår rekord – men vd:n lämnar
Samsung väntas redovisa ett rekordresultat inom kort – som också är högre än förväntningarna.Men samtidigt avgår vd:n Kwon Oh-hyun.Efter en omskriven korruptionsskandal anser han att Samsung befinner sig i sin värsta kris någonsin.
Läs mer om Samsung.
Därför anklagas Facebook för demokratins kris
En orkan av kritik väller nu fram över Facebooks vd Mark Zuckerberg, som anklagas för att ha skapat en kris för amerikansk demokrati. Det har bidragit till en bred backlash för Silicon Valleys teknikjättar, där experter talar om blod i vattnet. DN:s Martin Gelin reder ut varför alla plötsligt hatar Facebook.
Läs mer om Facebook och Mark Zuckerberg.
Nykomlingen i ekonomisk kris
SDHL-nykomlingen Göteborg är i ekonomisk kris. Sportchefen Jan Mellgren säger till GP att föreningen kanske inte kan genomföra hela säsongen.
Parnevik-dotterns kris med kärleken
Peg Parnevik vill spendera resten av sitt liv kändissonen Filip Kaspersen Lamprecht - men paret har det svårt.Nu berättar artisten om kärlekskrisen med pojkvännen - och vad de gör för att rädda förhållandet.– Vi har haft det lite svårt. Jag känner bara, kom hit i stället så kan vi snacka om det, ansikte mot ansikte och reda ut saker och ting, säger hon i podcasten Pillowtalk.
Värsta möjliga start för världens yngsta land
En stamrelaterad konflikt har utlöst en ny kris, miljoner flyr och riskerar att dö av svält i Sydsudan. Som självständig stat skulle landet resa sig ur askan efter det långa kriget med norra Sudan, men det blev tvärtom. – Jag längtar så efter mina barn, säger 37-åriga Rose Nyatech, som sitter avskuren från sin familj i ett flyktingläger.
Läs mer om Rose Nyatech, Sudan och Sydsudan.
Erik Esbjörnsson: Vem ska ta på sig ansvaret för att förhindra en kris i Kenya?
Trots alla utmaningar har Kenya länge varit en demokratisk bastion i en region som präglas av autokratiska styren. Nu har landet tagit ett stort kliv bakåt och det är hög tid för utomstående aktörer att öka ansträngningarna för att hålla dialogen vid liv.
Läs mer om Kenya.
Totalt misslyckande – det är en djup kris
Total svensk demolering av Luxemburg.Samtidigt är läget i Holland tungt.– Det är en djup kris, säger journalisten Martijn Krabbendam på Voetbal.
Linda, 42: Min häst har hjälpt mig att läka
När Linda Sato, 42, mitt i livet skilde sig gick hon in i en personlig kris.Tack vare ridningen och den egna hästen Pila fick hon tillbaka energin och livsglädjen. På kuppen blev hon av med sin PMS.– Min häst har hjälpt mig att läka, säger hon.
Läs mer om Pila.
M satsar 19 miljarder för att korta vårdköer
Sänkta skatter för vanliga löntagare, 19 miljarder för att korta vårdköerna och buffertar inför nästa kris. Det satsar Moderaterna på i sin budget för 2018, skriver de på DN Debatt.
Läs mer om Moderaterna.
Sänk skatterna och förkorta vårdköerna med 19 miljarder
Vår budgetmotion har fokus på tre områden: Vi stärker arbetslinjen med sänkta skatter för vanliga löntagare. Vi satsar på landets stora problem med bland annat 19 miljarder för att korta vårdköerna. Och vi bygger beredskap för sämre tider med buffertar mot nästa kris. Det skriver Ulf Kristersson (M) och Elisabeth Svantesson (M).
Parneviks förhållande med kändissonen i kris
Peg Parnevik går igenom en kris med pojkvännen Filip Kaspersen Lamprecht, berättar hon i podcasten Pillowtalk.Nu jobbar de hårt för att bygga upp sitt distansförhållande igen.– Vi har haft det jättesvårt, säger Peg Parnevik.
Forsbergs ilska – efter miljonbråket
Emil Forsberg är ilsken på sin forna klubb Gif Sundsvall.Landslagsstjärnan har protesterat mot hur Giffarna planerar att använda honom för att ta sig ur sin ekonomiska kris.– Det är helt klart inte okej, säger Forsberg.
Larm om kris i Norge: Jag är bekymrad
Just nu är det norska damlandslaget i längskidor överlägset bäst i världen.Men det råder stor oro i landet gällande återväxten.– Om fem, tio år, vem ska vinna då?, säger Maiken Caspersen Falla till VG.
Läs mer om Maiken Caspersen Falla och Norge.
Massiva protester mot May i Manchester
Tiotusentals demonstranter mötte premiärminister Theresa May och delegater från Tories i Manchester. Det är ett parti i djup kris som håller sin årliga konferens och partiledaren Theresa May slåss för sin överlevnad.
Läs mer om Manchester, May och Theresa May.
Ulf Kristerssons kris– uppdrag: Nya alliansen
Under söndagseftermiddagen lämnar Moderatledaren Anna Kinberg Batra, 47, över till Ulf Kristersson, 53.Den nya partiledarens viktigaste uppgift blir att skapa:Nya alliansen.
Vi kanske bara har sett början på demokratins kris
BERLIN | Det tyska valet kom och gick och Merkel sitter kvar i någon form – en suck av lättnad hördes genom Europa. Men att den tyska högernationalismen nu flyttar in i förbundsdagen för första gången sedan andra världskriget ger en föraning om att än mer dramatiska resultat fortfarande kan vara att vänta i andra länder, inklusive Sverige.
Läs mer om Europa, Merkel och Sverige.