Kristian luuk

Bergs beslut med Luuk – efter nya kärleken

2016 meddelade tv-profilerna Carina Berg, 40, och Kristian Luuk, 51, att de skulle skilja sig.Sen dess lever de isär – och nu har Carina Berg tagit bort ex-makens efternamn från sitt eget.
Läs mer om Carina Berg, Kristian Luuk och Luuk.

Miljonregnet efter succ- duons åsikt om På spåret

På spåret rullar in mot slutstationen för sin 28:e säsong.Därmed har Kristian Luuk och Fredrik Lindström avverkat sin nionde säsong i programmet som är sig likt, men ändå inte.Radarparet har stått för förändringar som ökat tittarsiffrorna – samtidigt som miljonerna ramlat in på respektive lönekonto.Men programmakarna möts inte sällan av kritik och tittarstorm.– Folk kanske tror att vi är helt tondöva och inte lyssnar på den kritiken men så är det inte, säger producenten Charles Franz.
Sanningen om Carina Bergs nya förhållande
Tv-profilen Carina Berg hittade kärleken igen – efter skilsmässan från Kristian Luuk.Nu avslöjar nya pojkvännen, fotbollsspelaren Erik Johansson, sanningen om hur länge de varit tillsammans, något som ingen berättat tidigare:Medvinden sen september!, skriver han på Instagram i en kärleksförklaring till Carina Berg.
Scenrecension: Luuk en mäster med gäster
Kristian Luuk och hans sidekick Daniel Hallberg kompletterar varandra fint när ett väl beprövat talkshowformat tar klivet från tv-rutan till Scalateaterns scen, skriver Niklas Wahllöf.
Läs mer om Daniel Hallberg.
Kristian Luuk plötsligt sjuk inför stora premiären
I morgon har Kristian Luuk premiär med Scenkväll med Luuk Daniel Hallberg på Scalateatern.Nu visar det sig att programledaren har drabbats av en tuff stämbandsinflammation - trots det kommer han att genomföra liveshowerna.All your prayers are needed! skriver Kristian Luuk på Instagram.
Kristians Luuks pik – mot Fredrik Lindström
Karelska näset, Nusnäs, Bollnäs...När Fredrik Lindström i fredagens På spåret listar sina favoritställen med ändelsen -näs möts han av en pik från kollegan Kristian Luuk.– Sluta larva dig Kristian. Det här är ju löjligt, svarade domaren Fredrik Lindström.
Fredrik Lindströms miljonkross mot Luuk
Kristian Luuk och Fredrik Lindström gör succ som programledare respektive domare i SVT:s På spåret.Och duon drar också in miljoner – Lindström mer än Luuk.I fjol redovisade Lindström ett eget kapital på 7,5 miljoner kronor – Luuk rapporterade 3,8 miljoner kronor.
Luuks utbrott – efter Lindströms kommentar
Fredrik Lindström berättar en snuskig Abba-anekdot i På spåret – något som får Kristian Luuk att ryta till.Luuk vänder sig till Lindström och frågar:– Varför säger du det nu? Det är ju fredagskväll. Vi sitter och myser.
Profilens uppläxning – Luuk: Är otrevligt
Kristin Lundell och Johan Hilton vann förra årets På spåret – men när de gissar sig fram i kvällens avsnitt möts de av gapskratt.Efter att ha hört publikens reaktion utbrister Kristin Lundell:– Men varför skrattar de?Programledaren Kristian Luuk föreslår att klippa bort skratten ur programmet.
Hon chockar alla i På spåret: Wow
Sarah Klang gör sin tv-debut i kvällens På spåret och tar alla med storm.Efter hennes första sångnummer i avsnittet utbrister Kristian Luuk:– Wow! Sarah Klang. Vilken röst. Fantastiskt.
Läs mer om Kristian Luuk.
Luuks fejd med Lindström i sändning
Kristian Luuk och Fredrik Lindström är mångårigt radarpar i På spåret – i fredagens avsnitt avslöjar de sin privata vänskap.Lindström börjar rabbla fakta om olika sorters småkakor, varpå Luuk fäller den syrliga kommentaren:– Det här älskar Fredrik Lindström. Jag vet inte om ni har förstått det, tänk att få umgås med honom och fika hemma hos honom.
Lindströms pik mot Paolo i På spåret
I fredagens På spåret hyllar Fredrik Lindström kebabpizza – och passar på att ge en känga till Paolo Roberto.Fredrik Lindström glufsar i sig en bit kebabpizza i studion, vilket får Kristian Luuk att vända sig bort med en äcklad min.– Det här är bra tv, välkomna ni som just har slagit på. Fredrik Lindström äter kebabpizza, säger Kristian Luuk.
Lindströms skämt – efter Rudbergs vågade avslöjande
Författaren Denise Rudberg avslöjar i På spåret att hon blev tagen av polisen i USA – då hon körde bil iklädd bikini.Då drar Fredrik Lindström skämtet som får Kristian Luuk att bryta ihop.– Usch, vad obehagligt, säger Kristian Luuk.
Luuk lämnar landet – efter Carina Bergs kärleksbesked
Carina Berg har en romans med 12 år yngre fotbollsstjärnan Erik Johansson. Samtidigt som Kanal 5-programledaren valde att gå ut med sin unga kärlek valde ex-maken Kristian Luuk att lämna landet. Nämen nu flyger jag till Atlanta skriver Kristian Luuk på Instagram.
Stödet till Luuk efter skilsmässan
Kristian Luuk genomgick i fjol en uppslitande skilsmässa från Carina Berg.Nu hyllar han nära vännen och kollegan Fredrik Lindström för stödet under den svåra tiden.– Han har hjälpt mig genom jobbiga situationer, säger programledaren i podcasten Nemo möter en vän.
Luuk gör talkshow med Instagram-profil
Kristian Luuk gör talkshow på Scalateatern med Instagram-komikern Daniel Hallberg som sidekick. Varje kväll finns två gäster på scen – men inte en enda tv-kamera.
På spåret-vinnarens stora lycka – har gift sig
Kärlekslycka!Här gifter sig den dubbla På spåret-vinnaren Jesper Rönndahl, 38, med sin sambo Marie Agerhäll, 34.Dom sa ja, skriver Kristian Luuk på Instagram.
Schyfferts oväntade nakenbild gör succ
Henrik Schyfferts vågade bild gör succ.Programledaren visar upp sin nakna bringa –i en bild från 1993 som lades upp på Instagram av Kristian Luuk, som även han står barbröstad.Tusentals har gillat bilden som togs under inspelningen av Sveriges Radios kultprogram Hassan.
Läs mer om Hassan, Instagram och Kristian Luuk.
Luuks besked om framtiden i På Spåret
Kristian Luuk gör sig redo för den nionde säsongen av På spåret tillsammans med parhästen Fredrik Lindström.Nu ger programledaren besked om programmets framtid – och att han vill fira jubileum.– Jag tänker att vi minst borde fira ett tioårsjubileum, säger Kristian Luuk i King.
Carina Bergs nya liv – efter Kristian Luuk
Carina Berg och Kristian Luuks skrev på sin ansökan om skilmässa, efter att betänketiden gått ut. Paret bodde tidigare i en stor våning i Stockholm – men Carina Berg flyttade ut för några månader sedan. Båda är aktiva på Instagram – och delar med sig av sina nya liv.
Carina Berg visar upp flyttkaoset
Carina Berg har fått ett nytt liv efter skilsmässan från Kristian Luuk.Nu visar programledaren upp sitt flyttkaos från nya lägenheten.Så här någon dryg månad efter inflytt har jag i alla fall fått skrivbordet på plats skriver Carina Berg på Instagram.
Luuk och Berg går nu vidare med skilsmässan
Carina Berg och Kristian Luuk går vidare med skilsmässan.Efter sex månaders betänketid har de skrivit på ansökan, skriver Aftonbladet.Paret bodde tidigare i en stor våning i Stockholm – men Carina Berg flyttade ut för några månader sedan.
Berg har flyttat ur Luuks lägenhet
Efter separationen från maken Kristian Luuk - nu flyttar Carina Berg, skriver Hänt. Men hon har skrivit sig på en adress på gångavstånd från exet. Vi har gemensamt beslutat oss för att gå skilda vägar skrev Carina Berg och Kristian Luuk på sociala medier i höstas.
Läs mer om Carina Berg, Hänt och Kristian Luuk.
Kristian Luuk säger ifrån i På Spåret
I finalen i På spåret ställs Kalle Lind och Isobel Hadley-Kamptz mot Kristin Lundell och Johan Hilton. Hadley-Kamptz passar på att skämta med Luuk - men får snabbt tillbaka. – Var inte ironiska mot mig! Jag har varit ironiker sedan -96, säger Kristian Luuk i SVT-programmet.