Kristian luuk

Luuk lämnar landet – efter Carina Bergs kärleksbesked

Carina Berg har en romans med 12 år yngre fotbollsstjärnan Erik Johansson. Samtidigt som Kanal 5-programledaren valde att gå ut med sin unga kärlek valde ex-maken Kristian Luuk att lämna landet. Nämen nu flyger jag till Atlanta skriver Kristian Luuk på Instagram.

Stödet till Luuk efter skilsmässan

Kristian Luuk genomgick i fjol en uppslitande skilsmässa från Carina Berg.Nu hyllar han nära vännen och kollegan Fredrik Lindström för stödet under den svåra tiden.– Han har hjälpt mig genom jobbiga situationer, säger programledaren i podcasten Nemo möter en vän.
Luuk gör talkshow med Instagram-profil
Kristian Luuk gör talkshow på Scalateatern med Instagram-komikern Daniel Hallberg som sidekick. Varje kväll finns två gäster på scen – men inte en enda tv-kamera.
På spåret-vinnarens stora lycka – har gift sig
Kärlekslycka!Här gifter sig den dubbla På spåret-vinnaren Jesper Rönndahl, 38, med sin sambo Marie Agerhäll, 34.Dom sa ja, skriver Kristian Luuk på Instagram.

Schyfferts oväntade nakenbild gör succ

Henrik Schyfferts vågade bild gör succ.Programledaren visar upp sin nakna bringa –i en bild från 1993 som lades upp på Instagram av Kristian Luuk, som även han står barbröstad.Tusentals har gillat bilden som togs under inspelningen av Sveriges Radios kultprogram Hassan.
Läs mer om Hassan, Instagram och Kristian Luuk.
Luuks besked om framtiden i På Spåret
Kristian Luuk gör sig redo för den nionde säsongen av På spåret tillsammans med parhästen Fredrik Lindström.Nu ger programledaren besked om programmets framtid – och att han vill fira jubileum.– Jag tänker att vi minst borde fira ett tioårsjubileum, säger Kristian Luuk i King.
Carina Bergs nya liv – efter Kristian Luuk
Carina Berg och Kristian Luuks skrev på sin ansökan om skilmässa, efter att betänketiden gått ut. Paret bodde tidigare i en stor våning i Stockholm – men Carina Berg flyttade ut för några månader sedan. Båda är aktiva på Instagram – och delar med sig av sina nya liv.
Carina Berg visar upp flyttkaoset
Carina Berg har fått ett nytt liv efter skilsmässan från Kristian Luuk.Nu visar programledaren upp sitt flyttkaos från nya lägenheten.Så här någon dryg månad efter inflytt har jag i alla fall fått skrivbordet på plats skriver Carina Berg på Instagram.
Luuk och Berg går nu vidare med skilsmässan
Carina Berg och Kristian Luuk går vidare med skilsmässan.Efter sex månaders betänketid har de skrivit på ansökan, skriver Aftonbladet.Paret bodde tidigare i en stor våning i Stockholm – men Carina Berg flyttade ut för några månader sedan.
Berg har flyttat ur Luuks lägenhet
Efter separationen från maken Kristian Luuk - nu flyttar Carina Berg, skriver Hänt. Men hon har skrivit sig på en adress på gångavstånd från exet. Vi har gemensamt beslutat oss för att gå skilda vägar skrev Carina Berg och Kristian Luuk på sociala medier i höstas.
Läs mer om Carina Berg, Hänt och Kristian Luuk.
Kristian Luuk säger ifrån i På Spåret
I finalen i På spåret ställs Kalle Lind och Isobel Hadley-Kamptz mot Kristin Lundell och Johan Hilton. Hadley-Kamptz passar på att skämta med Luuk - men får snabbt tillbaka. – Var inte ironiska mot mig! Jag har varit ironiker sedan -96, säger Kristian Luuk i SVT-programmet.
Luuks sågning av Lindström i På spåret
Fredrik Lindström tar ton i På spåret - och möts av hån från kollegan Kristian Luuk. När han sjunger Sias Chandelier i programmet pikas han av programledaren. – Det finns en anledning till att vi har gästartister, säger Kristian Luuk.
Läs mer om Kristian Luuk och Lindström.
Oväntade lösningen gör Luuk mållös
En fyndig ramsa får programledarna i fredagens På spåret att brista ut i gapskratt. I en fråga gällande geografi överrumplar den tävlande Kalle Lind domaren Fredrik Lindström med den briljanta lösningen på en fråga. – Vad härligt, säger Fredrik Lindström, medan programledaren Kristian Luuk blir helt mållös och knappt kan sluta skratta.
Sjuka igenkänningen i På spåret: Du skojar
En av de tävlande i fredagens På spåret i SVT får briljera med sitt visuella minne, när han lyckas svara rätt genom att känna igen en rondell som visas i en resefilm. – Du skojar, säger den förvånade programledaren Kristian Luuk över detaljkännedomen hos den tävlande Jonas Eriksson.
Läs mer om Kristian Luuk och SVT.
Ilskan efter sex- orden: Passa dig
Här gör På spåret-deltagaren en sexuell anspelning - och fnissar högt.Programledaren Kristian Luuk reagerar med ilska.– Åsa, passa dig, säger han högljutt åt den tävlande Åsa Sandell.
Läs mer om Åsa Sandell.
Förklaringen bakom Luuks inhopp
I kvällens På spåret gör Fredrik Lindström ett oväntat inhopp som programledare. När Kristian Luuk plötsligt ställer sig upp för att spela klarinett istället, får domarkollegan ta över. – Det tyckte jag han klarade med bravur, säger producenten Tobias Björling.
Läs mer om Fredrik Lindström.
Pinsamma tystnaden efter Luuks skämt
Det är när Kristian Luuk frågar Göran Hägglund om partitillhörighetens betydelse, som den pinsamma tystnaden sprider sig i studion. Till slut känner sig Luuk tvingad att mjuka upp den stela stämningen med ett skratt. – Den här frågan flög ju verkligen, säger han ironiskt.
Extremt jämt i På spåret
Fredagens På spåret fick en oväntad avslutning - där det vinnande laget gjorde en Carola. Kampen var så jämn att poängräkning fick användas - och segrande laget var det som likt Carola Häggkvist i Eurovision Song Contest 1991 vann på flest fullpoängare. – Vilken otrolig kväll, sade Kristian Luuk till det vinnande laget med Isobel Hadley-Kamptz och Kalle Lind.
Extremt jämt i På spåret
Fredagens På spåret fick en oväntad avslutning - där det vinnande laget gjorde en Carola. Kampen var så jämn att poängräkning fick användas - och segrade laget var det som likt Carola Häggkvist i Eurovisionsschlagerfestivalen 1991 vann på flest fullpoängare. – Vilken otrolig kväll, sade Kristian Luuk till det vinnande laget med Isobel Hadley-Kamptz och Kalle Lind.
Carina Bergs lyxliv efter skilsmässan
Efter skilsmässan från Kristian Luuk vilar Carina Berg nu upp sig på en strand i Kenya. Här är hon tillsammans med goda vännen Felix Herngren med familj. På eftermiddagen brukar jag alltid gå till gymmet. För här finns nämligen en ASHÄRLIG soffa att ta sin tantvila i, skriver hon ironiskt till en bild där hon ligger i solen på en gyllenbrun sandstrand.
Kristian Luuks svar på kritiken
Här ger Kristian Luuk sina kritiker svar på tal. I fredagens På spåret börjar programledaren med att skrika sitt välkomnande. – Den vanligaste synpunkten på programmet är att jag skriker så mycket i början av programmet, skriker Kristian Luuk i På spåret.
Läs mer om Kristian Luuk.
Luuk tuffar på i På spåret
På spåret är tillbaka för 27:e gången. Programledaren Kristian Luuk utlovar en spännande säsong....
Berg och Luuk tar bort skilsmässotext
I början av oktober berättade Carina Berg och Kristian Luuk att de skiljer sig. Nu har tv-paret tagit bort sina inlägg om skilsmässan från Instagram. Så här har paret gått vidare med sitt liv.
Berg och Luuk ansöker om betänketid
Carina Berg och Kristian Luuk har lämnat in en gemensam ansökan om skilsmässa. Paret, som fortfarande är skrivna på samma adress, skriver i sin ansökan att de vill att skilsmässan ska föregås av betänketid. Självklart känns det både sorgligt och tråkigt men vi är fortfarande väldigt goda vänner, har Carina Berg tidigare skrivit.
Läs mer om Carina Berg, Kristian Luuk och Luuk.