Kristian luuk

Berg har flyttat ur Luuks lägenhet

Efter separationen från maken Kristian Luuk - nu flyttar Carina Berg, skriver Hänt. Men hon har skrivit sig på en adress på gångavstånd från exet. Vi har gemensamt beslutat oss för att gå skilda vägar skrev Carina Berg och Kristian Luuk på sociala medier i höstas.
Läs mer om Carina Berg, Hänt och Kristian Luuk.

Kristian Luuk säger ifrån i På Spåret

I finalen i På spåret ställs Kalle Lind och Isobel Hadley-Kamptz mot Kristin Lundell och Johan Hilton. Hadley-Kamptz passar på att skämta med Luuk - men får snabbt tillbaka. – Var inte ironiska mot mig! Jag har varit ironiker sedan -96, säger Kristian Luuk i SVT-programmet.
Luuks sågning av Lindström i På spåret
Fredrik Lindström tar ton i På spåret - och möts av hån från kollegan Kristian Luuk. När han sjunger Sias Chandelier i programmet pikas han av programledaren. – Det finns en anledning till att vi har gästartister, säger Kristian Luuk.
Läs mer om Kristian Luuk och Lindström.
Oväntade lösningen gör Luuk mållös
En fyndig ramsa får programledarna i fredagens På spåret att brista ut i gapskratt. I en fråga gällande geografi överrumplar den tävlande Kalle Lind domaren Fredrik Lindström med den briljanta lösningen på en fråga. – Vad härligt, säger Fredrik Lindström, medan programledaren Kristian Luuk blir helt mållös och knappt kan sluta skratta.

Sjuka igenkänningen i På spåret: Du skojar

En av de tävlande i fredagens På spåret i SVT får briljera med sitt visuella minne, när han lyckas svara rätt genom att känna igen en rondell som visas i en resefilm. – Du skojar, säger den förvånade programledaren Kristian Luuk över detaljkännedomen hos den tävlande Jonas Eriksson.
Läs mer om Kristian Luuk och SVT.
Ilskan efter sex- orden: Passa dig
Här gör På spåret-deltagaren en sexuell anspelning - och fnissar högt.Programledaren Kristian Luuk reagerar med ilska.– Åsa, passa dig, säger han högljutt åt den tävlande Åsa Sandell.
Läs mer om Åsa Sandell.
Förklaringen bakom Luuks inhopp
I kvällens På spåret gör Fredrik Lindström ett oväntat inhopp som programledare. När Kristian Luuk plötsligt ställer sig upp för att spela klarinett istället, får domarkollegan ta över. – Det tyckte jag han klarade med bravur, säger producenten Tobias Björling.
Läs mer om Fredrik Lindström.
Pinsamma tystnaden efter Luuks skämt
Det är när Kristian Luuk frågar Göran Hägglund om partitillhörighetens betydelse, som den pinsamma tystnaden sprider sig i studion. Till slut känner sig Luuk tvingad att mjuka upp den stela stämningen med ett skratt. – Den här frågan flög ju verkligen, säger han ironiskt.
Extremt jämt i På spåret
Fredagens På spåret fick en oväntad avslutning - där det vinnande laget gjorde en Carola. Kampen var så jämn att poängräkning fick användas - och segrande laget var det som likt Carola Häggkvist i Eurovision Song Contest 1991 vann på flest fullpoängare. – Vilken otrolig kväll, sade Kristian Luuk till det vinnande laget med Isobel Hadley-Kamptz och Kalle Lind.
Extremt jämt i På spåret
Fredagens På spåret fick en oväntad avslutning - där det vinnande laget gjorde en Carola. Kampen var så jämn att poängräkning fick användas - och segrade laget var det som likt Carola Häggkvist i Eurovisionsschlagerfestivalen 1991 vann på flest fullpoängare. – Vilken otrolig kväll, sade Kristian Luuk till det vinnande laget med Isobel Hadley-Kamptz och Kalle Lind.
Carina Bergs lyxliv efter skilsmässan
Efter skilsmässan från Kristian Luuk vilar Carina Berg nu upp sig på en strand i Kenya. Här är hon tillsammans med goda vännen Felix Herngren med familj. På eftermiddagen brukar jag alltid gå till gymmet. För här finns nämligen en ASHÄRLIG soffa att ta sin tantvila i, skriver hon ironiskt till en bild där hon ligger i solen på en gyllenbrun sandstrand.
Kristian Luuks svar på kritiken
Här ger Kristian Luuk sina kritiker svar på tal. I fredagens På spåret börjar programledaren med att skrika sitt välkomnande. – Den vanligaste synpunkten på programmet är att jag skriker så mycket i början av programmet, skriker Kristian Luuk i På spåret.
Läs mer om Kristian Luuk.
Luuk tuffar på i På spåret
På spåret är tillbaka för 27:e gången. Programledaren Kristian Luuk utlovar en spännande säsong....
Berg och Luuk tar bort skilsmässotext
I början av oktober berättade Carina Berg och Kristian Luuk att de skiljer sig. Nu har tv-paret tagit bort sina inlägg om skilsmässan från Instagram. Så här har paret gått vidare med sitt liv.
Berg och Luuk ansöker om betänketid
Carina Berg och Kristian Luuk har lämnat in en gemensam ansökan om skilsmässa. Paret, som fortfarande är skrivna på samma adress, skriver i sin ansökan att de vill att skilsmässan ska föregås av betänketid. Självklart känns det både sorgligt och tråkigt men vi är fortfarande väldigt goda vänner, har Carina Berg tidigare skrivit.
Läs mer om Carina Berg, Kristian Luuk och Luuk.
Berg och Luuk saknar äktenskapsförord
Carina Berg, 38, och Kristian Luuk, 50, går skilda vägar. Det före detta paret har inget äktenskapsförord och deras två olika bolag är värda över 13 miljoner kronor. Vi har gemensamt beslutat oss för att gå skilda vägar. Självklart känns det både sorgligt och tråkigt men vi är fortfarande väldigt goda vänner, skrev de i ett gemensamt uttalande på Instagram.
Läs mer om Instagram, Kristian Luuk och Luuk.
Berg och Luuk vädjar om vännernas tystnad
Ett av kändis-Sveriges mest hyllade par är historia. I fredags berättade Carina Berg, 38, och Kristian Luuk, 50, att de ska skiljas och nu kärleksbombas de av fans och vänner - samtidigt har paret enligt uppgift bett människor med insyn i skilsmässan att ligga lågt. – De ringde i går och bad mig inte kommentera, säger Jesper Parnevik.
Så stöttas Berg och Luuk efter beskedet
Under fredagen berättade Carina Berg och Kristian Luuk att de skiljer sig. Nu stöttas de av fansen – och av Mia och Jesper Parnevik. På Instagram kärleksbombas tv-paret med peppande kommentarer.
Kärlekssagan som tog slut på Instagram
Det här är kärlekssagan som började i kaos och slutade med en uppdatering på Instagram. Kristian Luuk, 50, och Carina Berg, 38, träffades när de gjorde TV4-programmet God natt Sverige 2005. Båda hade förhållanden på var sitt håll, Luuk var tvåbarnspappa, och det dröjde tre år tills de förlovade sig. Samma år gifte de sig - i smyg.
Läs mer om Carina Berg, Instagram, Luuk och Sverige.
Kristian Luuk och Carina Berg skiljer sig
Programledarparet Carina Berg och Kristian Luuk skiljer sig.
Läs mer om Carina Berg och Kristian Luuk.
Luuk och Berg skiljer sig
Programledarparet Carina Berg och Kristian Luuk skiljer sig. Det berättar de båda i varsitt inlägg...
Läs mer om Berg och Kristian Luuk.
Carina Berg och Kristian Luuk skiljer sig
Tv-profilerna Carina Berg och Kristian Luuk skiljer sig, skriver Berg på Instagram.Vi har gemensamt beslutat oss för att gå skilda vägar, skriver hon.
Läs mer om Berg, Instagram.Vi och Kristian Luuk.
Kristian Luuk: Värsta jag varit med om
Provar g-kraft i kvällens Fråga Lund
Läs mer om Fråga Lund.
Kristian Luuks stor- slagna 50-årsfest
Grattis, Kristian Luuk, 50! På Spåret-ledaren fyller jämt och firade i går med stor fest. – Behöver jag säga att jag är megaglad? skriver Luuk själv på Instagram. Hedersgäst på festen var ingen mindre än Dan Bäckman.