Kristianstadsbladet larmet

Segelbåt gick på grund – sjöräddningen på väg

Sjöräddningssällskapet larmades på fredagen om en segelbåt som gått på grund utanför Åhus hamn, skriver Kristianstadsbladet.Larmet kom in vid 11-tiden på förmiddagen.Två personer uppges vara ombord på segelbåten.

Larm om rök vid bensinmack – räddningstjänst ryckte ut

Rök ska ha synts komma från källaren på macken Din X i Norra Åsum, strax utanför Kristianstad.Räddningstjänsten ryckte ut på larmet som inkom strax innan klockan tre, skriver Kristianstadsbladet.
25-årig man skjuten i Osby
Osby En 25-årig man sköts i skånska Osby i dag, skriver Kristianstadsbladet på nätet. SOS fick larmet vid 13.20 och polisen har upprättat en anmälan om mordförsök.
Läs mer om Kristianstadsbladet och Osby.
25-årig man skjuten i Osby
En 25-årig man sköts i skånska Osby i dag, skriver Kristianstadsbladet på nätet. SOS fick larmet vid 13.20 och polisen har upprättat en anmälan om mordförsök.
Läs mer om Kristianstadsbladet och Osby.

Brand i skånskt sågverk

Natten till lördag började det brinna vid Vittskövle sågverk i östra Skåne, skriver Kristianstadsbladet på nätet. Larmet kom vid halvtre på natten.
Motocrossolycka på Ripabanan
En motocrossförare fördes på torsdagseftermiddagen till sjukhus efter en olycka på Ripabanan utanför Åhus. Larmet kom till SOS klockan 14.28. Enligt Kristianstadsbladet på nätet var mannen medvetslös då brandkår och två ambulanser anlände till platsen. Motocrossföraren fördes bulans till Kristianstad lasarett.
Läs mer om Kristianstad och Ripabanan.